Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#4321573 - 28/12/2010 07:25 Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje
Akhu Online   tired

Meldunek: 12/10/2003
W tym temacie, każdy może podać osoby, które nominuje do OSKARA 2010 w danej kategorii.

Nominować można max czterech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić.
Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.

W zależności od liczby głosów przyznanych nominowanym osobom, w danej kategorii będzie walczyć max 5 osób. Minimalnie 2. Jeżeli zdarzy się sytuacja, że w danej kategorii tylko jeden typer otrzyma nominacje to Oskar za rok 2009 zostanie jemu przyznany z urzędu bez konieczności udziału w głosowaniu.

Po nominacjach powstanie osoby temat do głosowania.

UWAGA ! TUTAJ WPISUJEMY TYLKO SWOJE NOMINACJE !

Do DYSKUSJI zostanie otworzony oddzielny temat i tam proszę wpisywać swoje spostrzeżenia dot. tegorocznych Oskarów.

Kategorie:

Typer roku:

Typer roku [piłka nożna]

Typer roku [tenis ]

Typer roku [koszykówka]

Typer roku [hokej ]

Typer roku [US Sports]

Typer roku [sporty zimowe]

Typer roku [sporty motorowe]

Typer roku [tor żużlowy]

Typer roku [piłka ręczna]

Typer roku [siatkówka]

Typer roku [wyścigi konne]

Typer roku [inne sporty]

Pokerzysta roku:

Moderator roku:

Odkrycie roku:

Tekst roku:

Złota malina:

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *

* Nie nominujemy Prema, Experto, Biszopa, Gogeta oraz Fro_Lecha; laureatów tej nagrody z poprzednich lat.

Zapraszam do udziału w zabawie.

Do góry
Bonus: Unibet
#4322141 - 28/12/2010 14:12 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Originally Posted By: Akhu

Nominować można max czterech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić.

crazy

Do góry
#4322155 - 28/12/2010 16:45 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Kameleon]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
Typer roku: Goget (za wklejenie 3 kuponów, które pokazują że niemożliwe jest możliwe, za to że tchnął we mnie chęć do nauki i pracy w dziedzinie tradingu)

Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny (za trzymanie ręki na pulsie w działach piłkarskich, za typy z lig angielskich) Magik (za świetne przygotowanie merytoryczne do tradingu na piłeczce)

Typer roku [tenis ] - włodar (mimo iż typów coraz mniej to trzeba łowić każde słowo)

Typer roku [koszykówka] - Finanz (szkoda, że króluje zbyt często na QC, ale czasami da się wyciągnąć jakiś dobry typ od niego między postami z boksowaniem)

Typer roku [hokej ] - craax (najczęściej korzystam z jego propozycji hokejowych)

Typer roku [US Sports] - Skiper (za całokształt), unkn0wn i kamil#15 (za wysiłki w NFL, które szanuje i doceniam)

Typer roku [sporty zimowe] - Riva (wieloletnie przywiązanie do sportów zimowych)

Typer roku [sporty motorowe] - Green Arrow (trzyma wszystko w kupie, od czasu do czasu podkupię typ)

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow (trzyma wszystko w kupie, od czasu do czasu podkupię typ)

Typer roku [piłka ręczna] - maxxey (za typy z których korzystam)

Typer roku [siatkówka] - Wojtas (ostatni któremu jeszcze się chce, oby wytrzymał jak najdłużej)

Typer roku [wyścigi konne] - brak, przepraszam ale nie mam pojęcia o tym dziale

Typer roku [inne sporty] - Geremi (za snooker i plażówkę, bliskie mojemu sercu dyscypliny) tyson (za boksik, murzyn ale ma wiedzę jebany laugh )

Pokerzysta roku: - Tulio ( za miazgę na zlocie jaką zrobił ten pokerzysta)

Moderator roku: - rafal08 (dobrze z nim się współpracuje), Goget (może zbyt nadalowski, ale zawsze służy pomocą)

Odkrycie roku: Akhu (za prowadzenie konkursów, za temat w EPP, za genialne statystyki jakie nam serwuje, za to że daje sporo od siebie)

Tekst roku: tyson "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie"

Złota malina: Piostar (za to że zapominam czasami, że moja rola to nie tylko klawisz "Ban") - nie ma chyba sensu nominować kilkudniowych wynalazków smile

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt* hmm, wychodzi mi że rafal08

Taka moja lista, może inni też ruszą moim śladem i dadzą nominacje. Jeśli kogoś pominąłem serdecznie przepraszam (pamięć dobra, ale ulotna rzecz). Dopiszę wink Pozdrawiam.

Do góry
#4322171 - 28/12/2010 17:47 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Geremi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2005
Uzasadnienia tylko w tematach, które odwiedzałem :

Typer roku:

Typer roku [tenis ]Włodar - wiedza, wiedza, wiedza. Kilka razy sam otrzymałem cenne informacje, czy nakierowanie na dobry trop.

Typer roku [koszykówka]Fanatyk1984 - widać, że chcę, próbuje wkrzesić dział. Kilkanaście ciekawych typów z różnych lig, zawodów. Szkoda, że nikt praktycznie nie próbuję pomagać mu w tematach.

Typer roku [US Sports]Skiper - wiedza, całokształt.

Typer roku [sporty zimowe]Rivaldinho - gdyby zabrakło go w dziale zimowym podejrzewam, że byłoby kiepsko, kiepsko. Prowadzenie + pilnowanie porządku. Do tego trzech panów, którym chcę się pisać w tym dziale: Ojro, AG, Inzaghi78

Typer roku[ hokej ] craax - za typy

Typer roku [tor żużlowy]Green Arrow - w tym roku najczęściej typujący w tym temacie. Metanol płynie w jego żyłach piwo

Typer roku [piłka ręczna]nawoj, maxxey - pierwszy w tym roku rzadziej się udziela, a szkoda. Ogromna wiedza podparta fachowymi analizami. Maxxey - za typy.

Typer roku [siatkówka]Wojtas,Misiek - obaj wkładają wiele serca, by temat istniał. Wiele ciekawych, cennych analiz przy bardzo dobrej skuteczności trafień.
Korver - za typy.

Typer roku [inne sporty]Piostar za m.in. snooker, szachy itd. Danielsan - snooker, retoox -piłka plażowa

Moderator roku:Piostar -ilekroć poprosiłem na priv o pomoc zawsze szybko miałem odpowiedz. Za co piwo

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt : Piostar, Wojtas

Do góry
#4322260 - 28/12/2010 19:53 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Geremi]
grajus87 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2007
Typer roku: włodar - chłopak ma taką wiedzę że mi się to w głowie nie mieści , widać że pracował na to wszystko.

Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny .Za dużo w tym dziale nie siedze , ale rzuca mi się w oczy przeważnie on z typami z lig Angielskich.Nie ma co ukrywać inne ligi są zaniedbane.

Typer roku [tenis ] włodar ( opisałem przy typerze roku) Fro Lech
Ta dwójka wie zdecydowanie najwięcej.Resztę jakoś trudno wyróżnić.

Typer roku [koszykówka]Big Ben tutaj nie mam żadnych wątpliwości.Także mało podaje swoich typów , jednak czasami mi coś skrobnie z ACB .Powiem szczerze że maszyna nie omylna.

Typer roku [hokej ] - craax jedyny któremu się chyba chce ruszać ten dział.Korzystam z jego podpowiedzi

Typer roku [US Sports] Tutaj jedynie biorę pod uwagę NBA i wyróżniam ponownie Big Bena oraz młodego gniewnego który ma pojęcie o tym co pisze

Typer roku [sporty zimowe] Kreczmer- za świetne typy z biegów narciarskich oraz Riva za biathlonik

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow oraz Amir Khan obaj mają szeroką wiedzę i trafnie podpowiadali jeśli chodzi o Polskie Ligi oraz Elite League.

Typer roku [siatkówka] Korver bo ma niesamowitą skuteczność i szerokie pojęcie o rozgrywkach juniorskich. Wojtas bo trzema puls na Włoskiej Lidze oraz PLS. Bardzo cenię też podpowiedzi Cendrusia

Moderator roku: Piostar , jak mam pytanie to kieruje je do niego. Z innymi jakoś nie mam kontaktu

Odkrycie roku: nie mam pojęcia , sporo nowych twarzy ale czy ktoś się z nowych wyróżniał

Tekst roku: Wszystkie teksty Jezusa,Dzisasa w ciagu tych 3 dni

Nagroda specjalna: Korver bądz Włodar

Do góry
#4322321 - 28/12/2010 20:35 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Geremi]
Akhu Online   tired

Meldunek: 12/10/2003
Typer roku: Kameleon - za typy w temacie EPP

Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny - wkurza mnie jego styl pisania wink ale jest chyba jedynym, któremu się chce coś napisać

Typer roku [tenis ] - Ciągutka (Llama), zludna, Vendetta, włodar - pierwsza trójka przede wszystkim za temat Pekao Open, a włodar za wiedzę i typy mimo, że od jakiegoś czasu coraz mniej ich jest

Typer roku [koszykówka]

Typer roku [hokej ] - craax - co by nie powiedzieć dość aktywny user z niego, więc mu się należy wink

Typer roku [US Sports] - Skiper - całokształt

Typer roku [sporty zimowe] - Rivaldinho - Czy ktoś wyobraża sobie dział sportów zimowych bez niego? Ja nie. Jest porządek, jest dyskusja, są typy, do tego świetna organizacja konkursu biathlonowego. Wyróżnienia również dla Ojro, AG, Inzaghi78 za analizowanie biathlonu.

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow - trochę w dziale popisał i potypował, Amir_Khan - specyficzny user, ale też lubi podyskutować w dziale, a no i fan Koldiego grin

Typer roku [piłka ręczna] - zaglądam ze dwa razy w roku, ale nikogo nie pamiętam

Typer roku [siatkówka] Misiek, Wojtas_ - dobre typy, dobre analizy...temat żyje i oby tak było cały czas

Typer roku [wyścigi konne] Skunks - jak wchodzę raz na rok, to zawsze widzę, że on tam ciągle jest

Typer roku [inne sporty]- Piostar, Danielsan, Geremi za pisanie o snookerze, Pioking - jedyny człowiek na forum, którego typy (bokserskie) gram w ciemno

Pokerzysta roku: rafal08 - (ja nawet grać nie umiem) tongue tylko on mi się z pokerem kojarzy na forum

Moderator roku: Goget - za porządek w swoim dziale i kiedy prosiłem o pomoc takową dostałem , Rivaldinho za ogół pracy, Platini za pomoc przy prowadzeniu PO i za przekazywanie ważnych 'Czarnoniebieskich' informacji wink

Odkrycie roku: chyba Bezdomny się odkrył w tym roku

Tekst roku: "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie" by tyson

Złota malina: amkwish - bo chciał, żeby ktoś z działu polityka ją dostał, to co będę daleko szukał

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Piostar, Rivaldinho

Do góry
#4322366 - 28/12/2010 21:27 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Luc Nilis Offline
too much love will kill you

Meldunek: 21/10/2005
Typer roku: -

Typer roku [piłka nożna] : Jose , APOLLYON, Bezdomny , Platini , tak to widze za mijajacy rok, nominacje raczej nie za typy a za prace w działach i podpowiedzi/opinie na qc, te tez moga być pomocne.

Typer roku [tenis ] : Goget , Vendetta, włodar, JuN spora wiedza tych typerów, szkoda że relatywnie mało sie udzielaja w działach...

Typer roku [koszykówka] : Fanatyk 1984 i Finanz , na pewno maja sporo wiedzy, oby im sie chciało podnosic kwalifikacje i dalej pisać w działach.

Typer roku [hokej ] : bolo 73 , craax , Cayman , napędzają ten dział...

Typer roku [US Sports] : Skipper, Geremi, juancarlos, Wychowany na Nalewce , wszyscy ponadprzeciętna wiedza w dziale us sports...

Typer roku [sporty zimowe] -

Typer roku [sporty motorowe] -

Typer roku [tor żużlowy] : Green Arrow , legolas , Amir Khan , grajus87 ta ekipa wydaje mi sie wybijać wiedza ponad resztę i cos tam jeszcze pisze...

Typer roku [piłka ręczna] : kewin, Krajan ... w miare solidnie podchodza do typów, warto czytać ich przemyslenia.

Typer roku [siatkówka] : kazow , Wojtas, Misiek, Korver - wyrównana w miarę ekipa, niekiedy zniechęcenie góruje ale wiedza u tych Panów napewno ponad przeciętna z siaty.

Typer roku [wyścigi konne] -

Typer roku [inne sporty] -

Pokerzysta roku: 1raul1 za ostatni wynik, lucart - wiedza i wyniki, Haz$ - od lat pewny punkt działu i gośc ze spora wiedzą

Moderator roku: rafał08 - zawsze pomocny i kompetentny, wie o czym pisze... Piostar - sporo pracy na forum, zawsze na poziomie, niemała wiedza w paru działkach...

Odkrycie roku: bolo 73

Tekst roku:

Złota malina:

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: rafał08

Do góry
#4322376 - 28/12/2010 21:41 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007

Kategorie:

Typer roku: umknął... znaczy unknown

Typer roku [piłka nożna] umknął... znaczy unknown

Typer roku [tenis ] włodar - że też jeszcze chce mu się prowadzić monolog.

Typer roku [koszykówka] umknął... znaczy unknown

Typer roku [hokej ] umknął... znaczy unknown

Typer roku [US Sports] umknął... znaczy unknown

jędrula bo czasami coś napisze. Sensownie i trafnie.

umknął... znaczy unknown

Typer roku [tor żużlowy]
Kryszko mało pisze ale jak na forum to i tak nieźle. Warto zobaczyć co gra.

Typer roku [piłka ręczna] umknął... znaczy unknown

Typer roku [siatkówka] Korver to już pewnie ostatni rok nominuje. W przyszłym roku nie należy się spodziewać aktywności kolegi. Ale warto poczytać co ma do powiedzenia.

Typer roku [wyścigi konne] umknął... znaczy unknown

Typer roku [inne sporty] Pioking - już ktoś pisał. można cisnąć bokserskie peffki w ciemno. Chociaż podobno słabo gra w tenisa, zwłaszcza w deblu. Tyson - to samo co wcześniej. Można cisnąć bokserskie peffki w ciemno. Mimo, że ludzie coś piszą, że to jakiś ultras polityczny.reetox - Za przemyślenia o piłeczce. Mimo, że za aktywność w dziale został pozbawiony moda laugh

Pokerzysta roku: rafał08 wymiata wszystkie ligi, turnieje itd. Jedyny człowiek co go nominuję nieprzerwanie co roku.

Moderator roku: rafał08 i Fro Lech i Goget Rafał to jedyny aktywny mod. Ostatnie lata nieprzerwanie taka sama aktywność na bardzo dobrym poziomie. Fro - spokojny, opanowany mod globalny, mimo, że mniej aktywny.
Goget, że jeszcze mu się chce coś tutaj robić merytorycznego...

Odkrycie roku: Set Fisher - moderator w tym roku po kilku ładnych latach napisał posta i został zdegradowany. Chłopie mogłeś się nie odzywać... smirk

Tekst roku: ultra1978 - tekstów jego nie będę wszystkich przytaczał. Niech ktoś wrzuci top3 tego roku.

Złota malina: Conrad - za całokształt zachowania, postawy itd.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - rafał08 to jedyny człowiek, który jeszcze nie dostał Oskara za całokształt a powinien go mieć.

---
Sam nie wiem jak to się stało, że nie wspomniałem o ex handlarzu butów and1 duch

Do góry
#4322387 - 28/12/2010 22:02 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Vader]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Typer roku [sporty zimowe] Ojro, Riva
Typer roku [inne sporty] Pioking
Nagroda specjalna: [T]-error

Reszta Kasia i Gosia grin

Do góry
#4322612 - 29/12/2010 00:20 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Kameleon]
mat2000 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/10/2005
Typer roku [piłka nożna]: Bezdomny

Typer roku [tenis ]: Vendetta

Typer roku [inne sporty]; Pioking

Pokerzysta roku: 2raul2 - rzutem na tasme wink

Moderator roku: rafal08

Tekst roku: ultra smile

Złota malina: Conrad

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * rafal08

Do góry
#4322629 - 29/12/2010 00:29 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: mat2000]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
Typer roku: Nikt nie zasługuje

Typer roku [piłka nożna] Nikt

Typer roku [tenis ] Marcel i Magik

Typer roku [koszykówka] Fanatyk, bo na jego betach trochę zarobiłem, widać, że się stara

Typer roku [hokej ] Craax

Typer roku [US Sports] Można siebie ?

Typer roku [sporty zimowe] Sporo jest tutaj: Rivaldinho, Inzaghi78, AG, Jimmy, Boubson. Przyjdzie biathlon w pełni to znowu eksperci będą mogli się wykazać.

Typer roku [sporty motorowe] Focus

Typer roku [tor żużlowy] Amir_Khan

Typer roku [piłka ręczna] Brak

Typer roku [siatkówka] Wojtas, Korver, Cendruś, Misiek, Kazow, Grajus

Typer roku [wyścigi konne] ?

Typer roku [inne sporty] Big_Ben za lekką

Pokerzysta roku:

Moderator roku: Kółeczko wzajemnej adoracji sobie odpuszczę smile

Odkrycie roku: Ja

Tekst roku: Większość z polityki

Złota malina: Conrad, przyczyn nie podam, bo są oczywiste, a po za tym gdybym napisał to znowu by go ocenzurowali.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Nie wiem

Do góry
#4322641 - 29/12/2010 00:37 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: młody gniewny]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Jednak chciałbym wyróżnić tysona, za poczucie humoru, styl bycia i fakt, że ze swoimi poglądami ciągle jest trzymany i słuchany w polityce.

Do góry
#4322646 - 29/12/2010 00:44 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: młody gniewny]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
Typer roku [inne sporty]: Piostar

Moderator roku: rafał08

Do góry
#4322656 - 29/12/2010 00:50 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: jadanek]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
Originally Posted By: termii
Typer roku [inne sporty]: Piostar

Moderator roku: rafał08

Typer roku [inne sporty]: Piostar - za snookera

Moderator roku: rafał08 - zawsze szybko odpowiada na priv i jest ogolnie pomocny

Złota malina: Conrad - za "profesjonalne" prowadzenie jednego z konkursow i za rozwoj forum

Do góry
#4322948 - 29/12/2010 03:38 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: jadanek]
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Typer roku:

młody gniewny - tenis, kosz, piłka - wszystko od tego usera można grać bez zbędnego uzasadnienia, gdyby tylko miał ochotę na temat w PP położyłby całą resztę na łopatki.

Goget - parę screenów z betfair plus wiedza jaką posiada na temat giełdy i tenisa... chyba więcej dodawać nie trzeba.

Typer roku [piłka nożna]

Bezdomny - konkurencji co prawda nie ma żadnej, ale jednak stara się aby przedstawić nam jak najlepiej sytuacje na wyspach. Bardzo często trafnie.

Typer roku [tenis ]

Goget, Włodar - jeszcze parę lat temu nie mógłbym się zdecydować na kogo postawić, dzisiaj nominacja tylko za wspomnienia z dawnych czasów.

Typer roku [koszykówka]

Appiah - pochwalił się sporą wiedzą podczas rozgrywania mistrzostw młodzików, wielokrotnie skorzystałem z pozytywnym skutkiem.

młody gniewny - nie będę się powtarzał. wink

Typer roku hokej

Craax - nie za bardzo interesuję mnie hokej, ale kilka razy skorzystałem z jego propozycji, dopóki chciało mu się pisać w dziale można było zauważyć że posiada odpowiednią wiedzę o nie których ligach.

Typer roku [US Sports]

młody gniewny - NBA opanowane. smile

Big Ben - jest jak jest... jednak wiedza na temat US Sports olbrzymia.

...

...

Typer roku [tor żużlowy]

...

Typer roku [piłka ręczna]

...

Typer roku [siatkówka]

Korver, Wojtas, Misiek - wiadomo dlaczego. Cała trójka pracuje doskonale, bardzo często korzystam z ich podpowiedzi, typów. W dodatków dzięki nim dział z siatką wygląda najlepiej wśród całej reszty. smile

Typer roku [wyścigi konne]

...

Typer roku [inne sporty]

Piostar - za snooker, szachy itp.

Retoox - plażówka w małym palcu.

Pokerzysta roku:

...

Moderator roku:

Bezdomny - za dział z piłką nożną.

Goget - za wiedzę i dział z tenisem, swoje robi... szkoda że już typów nie podaje. wink

Misiek - już wcześniej wspomniałem o dziale z siatkówką.

Odkrycie roku:

...

Tekst roku:

"czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie"

Tyson pozamiatał. laugh

Złota malina:

Nirtz - czasami zapomni o lekach.

betowiec - bo ileż można do kurwy nędzy boksować !?

Nagroda specjalna:

Goget - najlepszy obecnie w tym fachu na forum. piwo

Do góry
#4323372 - 29/12/2010 05:42 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Jose]
tyson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/03/2008
Typer roku [tenis ]:
1.Goget,
2.Włodar ale szkoda ze juz malo zaglada, wiedze ma z kosmosu ale trole i mendy internetowe go wykurzyły

Typer roku [inne sporty]:
z boksu Pioking - szkoda ze powoli wkracza w wyzsze sfery: telewizja itd. i coraz rzadziej wpada na forum
Piostar: dobre typy ze Snookera a nawet typy z szachów, co za człowiek laugh

Moderator roku: Goget
złota malina: Nirtz, naszczescie zaczynają im wydzielać godziny internetu na oddziale stąd go coraz mniej
Nagroda specjalna:Goget - za colokstalt - duzo go na forum, trzyma porzadek na qc, duza wiedza, jak cos nie wiesz to da ci linka na qc itd.

do pozostałych działow nie zagladam stad sie nie wpowiadam

Do góry
#4323641 - 29/12/2010 07:18 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: tyson]
zludna Offline
old hand

Meldunek: 18/05/2007
Typer roku [tenis ] - Artek, Vendetta oraz Llama - głównie za wspólne spostrzeżenia podczas Pekao, ale też Porsche Open w przypadku Artka.

Typer roku [US Sports] - juancarlos - głównie za NBA, inni od czasu do czasu, a on trochę częściej :-)

Moderator roku: jak co roku - rafal08, bo jego widać najczęściej i nie chodzi tu o zakładkę online :-)

***Odkrycie roku: Set Fisher - moderator w tym roku po kilku ładnych latach napisał posta i został zdegradowany. Chłopie mogłeś się nie odzywać...*** - podłączam się pod ten głos i pod tą nominację ;-)

Do góry
#4323786 - 29/12/2010 08:50 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: zludna]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Typer roku [tenis ] - Goget - malo pisze, bo wie, ze na tym forum nie ma sensu, ale jak juz cos napisze to widac, ze wiedze ma ogromna

Typer roku [siatkówka] - Wojtas - jeszcze mu sie chce

Moderator roku: - Experto - wzór moderatora

Odkrycie roku: Akhu - komus sie zachcialo prowadzic konkursy, a to jeden z trzech dzialow, ktore jeszcze jakos funkcjonuja na forum, gdyby nie on, zostalby tylko dwa dzialy

-edit- Conrad

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt* Experto

Edited by Conrad (29/12/2010 09:09)

Do góry
#4326222 - 30/12/2010 09:50 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: yaaho]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Typer roku: brak kogoś odpowiedniego - co pokazuje jak mecz.pl z roku na rok schodzi na psy

Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny, za chęci

Typer roku [tenis ] - nie śledzę

Typer roku [koszykówka] - - c1amak - dużo nie pisze, ale wyłapuje ciekawe bety

Typer roku [hokej ] - nie śledzę

Typer roku [US Sports] - Big Ben, Skiper

Typer roku [sporty zimowe] - Riva, fachura

Typer roku [sporty motorowe] - nie śledzę

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow, zdecydowanie się wyróźnia

Typer roku [piłka ręczna] - nie śledzę

Typer roku [siatkówka] - Misiek, fajne oprawy graficzne + przyjemna opisówka, zawsze fajnie się czyta

Typer roku [wyścigi konne] - skunks, kilkukrotnie podpytywałem o ten sport i zaimponował mi swoją wiedzą

Typer roku [inne sporty] - retoox, za plażówkę; PioKing, za sporty walki

Pokerzysta roku: - nie śledzę

Moderator roku: - Goget, pełen profesjonalizm

Odkrycie roku: młody gniewny, tak jakoś zapadł mi w pamięć, oczywiście pozytywnie

Tekst roku: tyson "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie" grin

Złota malina: przemilczę

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt* tutaj widziałbym Gogeta, ale skoro nie można drugi raz to proponuję usera Piostar

Do góry
#4327031 - 31/12/2010 01:42 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: _Korver_]
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Typer roku:

Typer roku [piłka nożna] - nie śledzę

Typer roku [tenis ] - QC. Llama

Typer roku [koszykówka] - - brak, jak odszedł mupp,sebkos i pett

Typer roku [hokej ] - nie śledzę

Typer roku [US Sports] - nie śledzę

Typer roku [sporty zimowe] - Riva,

Typer roku [sporty motorowe] - nie śledzę

Typer roku [tor żużlowy] - nie śledzę

Typer roku [piłka ręczna] - nie ma frown

Typer roku [siatkówka] - Korver - który poszedł na QC grin , agr1 jakby mu się chciało popisać tongue , Wojtas tongue

Typer roku [wyścigi konne] - nie śledzę

Typer roku [inne sporty] - retoox, za plażówkę; PioKing, za perełki z boksu, Marqueza i jego nokautu w 3R nie zapomnę smile

Pokerzysta roku: - nie śledzę

Moderator roku: - nie śledzę tongue

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08