#4321573 - 28/12/2010 07:25
Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje
|
Meldunek: 12/10/2003
|
W tym temacie, każdy może podać osoby, które nominuje do OSKARA 2010 w danej kategorii.
Nominować można max czterech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić. Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.
W zależności od liczby głosów przyznanych nominowanym osobom, w danej kategorii będzie walczyć max 5 osób. Minimalnie 2. Jeżeli zdarzy się sytuacja, że w danej kategorii tylko jeden typer otrzyma nominacje to Oskar za rok 2009 zostanie jemu przyznany z urzędu bez konieczności udziału w głosowaniu.
Po nominacjach powstanie osoby temat do głosowania.
UWAGA ! TUTAJ WPISUJEMY TYLKO SWOJE NOMINACJE !
Do DYSKUSJI zostanie otworzony oddzielny temat i tam proszę wpisywać swoje spostrzeżenia dot. tegorocznych Oskarów.
Kategorie:
Typer roku:
Typer roku [piłka nożna]
Typer roku [tenis ]
Typer roku [koszykówka]
Typer roku [hokej ]
Typer roku [US Sports]
Typer roku [sporty zimowe]
Typer roku [sporty motorowe]
Typer roku [tor żużlowy]
Typer roku [piłka ręczna]
Typer roku [siatkówka]
Typer roku [wyścigi konne]
Typer roku [inne sporty]
Pokerzysta roku:
Moderator roku:
Odkrycie roku:
Tekst roku:
Złota malina:
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *
* Nie nominujemy Prema, Experto, Biszopa, Gogeta oraz Fro_Lecha; laureatów tej nagrody z poprzednich lat.
Zapraszam do udziału w zabawie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4322155 - 28/12/2010 16:45
Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje
[Re: Kameleon]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
Typer roku: Goget (za wklejenie 3 kuponów, które pokazują że niemożliwe jest możliwe, za to że tchnął we mnie chęć do nauki i pracy w dziedzinie tradingu) Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny (za trzymanie ręki na pulsie w działach piłkarskich, za typy z lig angielskich) Magik (za świetne przygotowanie merytoryczne do tradingu na piłeczce) Typer roku [tenis ] - włodar (mimo iż typów coraz mniej to trzeba łowić każde słowo) Typer roku [koszykówka] - Finanz (szkoda, że króluje zbyt często na QC, ale czasami da się wyciągnąć jakiś dobry typ od niego między postami z boksowaniem) Typer roku [hokej ] - craax (najczęściej korzystam z jego propozycji hokejowych) Typer roku [US Sports] - Skiper (za całokształt), unkn0wn i kamil#15 (za wysiłki w NFL, które szanuje i doceniam) Typer roku [sporty zimowe] - Riva (wieloletnie przywiązanie do sportów zimowych) Typer roku [sporty motorowe] - Green Arrow (trzyma wszystko w kupie, od czasu do czasu podkupię typ) Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow (trzyma wszystko w kupie, od czasu do czasu podkupię typ) Typer roku [piłka ręczna] - maxxey (za typy z których korzystam) Typer roku [siatkówka] - Wojtas (ostatni któremu jeszcze się chce, oby wytrzymał jak najdłużej) Typer roku [wyścigi konne] - brak, przepraszam ale nie mam pojęcia o tym dziale Typer roku [inne sporty] - Geremi (za snooker i plażówkę, bliskie mojemu sercu dyscypliny) tyson (za boksik, murzyn ale ma wiedzę jebany  ) Pokerzysta roku: - Tulio ( za miazgę na zlocie jaką zrobił ten pokerzysta) Moderator roku: - rafal08 (dobrze z nim się współpracuje), Goget (może zbyt nadalowski, ale zawsze służy pomocą) Odkrycie roku: Akhu (za prowadzenie konkursów, za temat w EPP, za genialne statystyki jakie nam serwuje, za to że daje sporo od siebie) Tekst roku: tyson "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie" Złota malina: Piostar (za to że zapominam czasami, że moja rola to nie tylko klawisz "Ban") - nie ma chyba sensu nominować kilkudniowych wynalazków Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt* hmm, wychodzi mi że rafal08 Taka moja lista, może inni też ruszą moim śladem i dadzą nominacje. Jeśli kogoś pominąłem serdecznie przepraszam (pamięć dobra, ale ulotna rzecz). Dopiszę  Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#4322171 - 28/12/2010 17:47
[Re: Akhu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2005
|
Uzasadnienia tylko w tematach, które odwiedzałem : Typer roku: Typer roku [tenis ]Włodar - wiedza, wiedza, wiedza. Kilka razy sam otrzymałem cenne informacje, czy nakierowanie na dobry trop. Typer roku [koszykówka]Fanatyk1984 - widać, że chcę, próbuje wkrzesić dział. Kilkanaście ciekawych typów z różnych lig, zawodów. Szkoda, że nikt praktycznie nie próbuję pomagać mu w tematach. Typer roku [US Sports]Skiper - wiedza, całokształt. Typer roku [sporty zimowe]Rivaldinho - gdyby zabrakło go w dziale zimowym podejrzewam, że byłoby kiepsko, kiepsko. Prowadzenie + pilnowanie porządku. Do tego trzech panów, którym chcę się pisać w tym dziale: Ojro, AG, Inzaghi78 Typer roku[ hokej ] craax - za typy Typer roku [tor żużlowy]Green Arrow - w tym roku najczęściej typujący w tym temacie. Metanol płynie w jego żyłach Typer roku [piłka ręczna]nawoj, maxxey - pierwszy w tym roku rzadziej się udziela, a szkoda. Ogromna wiedza podparta fachowymi analizami. Maxxey - za typy. Typer roku [siatkówka]Wojtas,Misiek - obaj wkładają wiele serca, by temat istniał. Wiele ciekawych, cennych analiz przy bardzo dobrej skuteczności trafień. Korver - za typy. Typer roku [inne sporty]Piostar za m.in. snooker, szachy itd. Danielsan - snooker, retoox -piłka plażowa Moderator roku:Piostar -ilekroć poprosiłem na priv o pomoc zawsze szybko miałem odpowiedz. Za co Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt : Piostar, Wojtas
|
Do góry
|
|
|
|
#4322321 - 28/12/2010 20:35
[Re: Geremi]
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Typer roku: Kameleon - za typy w temacie EPP Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny - wkurza mnie jego styl pisania  ale jest chyba jedynym, któremu się chce coś napisać Typer roku [tenis ] - Ciągutka (Llama), zludna, Vendetta, włodar - pierwsza trójka przede wszystkim za temat Pekao Open, a włodar za wiedzę i typy mimo, że od jakiegoś czasu coraz mniej ich jest Typer roku [koszykówka] Typer roku [hokej ] - craax - co by nie powiedzieć dość aktywny user z niego, więc mu się należy  Typer roku [US Sports] - Skiper - całokształt Typer roku [sporty zimowe] - Rivaldinho - Czy ktoś wyobraża sobie dział sportów zimowych bez niego? Ja nie. Jest porządek, jest dyskusja, są typy, do tego świetna organizacja konkursu biathlonowego. Wyróżnienia również dla Ojro, AG, Inzaghi78 za analizowanie biathlonu. Typer roku [sporty motorowe] Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow - trochę w dziale popisał i potypował, Amir_Khan - specyficzny user, ale też lubi podyskutować w dziale, a no i fan Koldiego Typer roku [piłka ręczna] - zaglądam ze dwa razy w roku, ale nikogo nie pamiętam Typer roku [siatkówka] Misiek, Wojtas_ - dobre typy, dobre analizy...temat żyje i oby tak było cały czas Typer roku [wyścigi konne] Skunks - jak wchodzę raz na rok, to zawsze widzę, że on tam ciągle jest Typer roku [inne sporty]- Piostar, Danielsan, Geremi za pisanie o snookerze, Pioking - jedyny człowiek na forum, którego typy (bokserskie) gram w ciemno Pokerzysta roku: rafal08 - (ja nawet grać nie umiem)  tylko on mi się z pokerem kojarzy na forum Moderator roku: Goget - za porządek w swoim dziale i kiedy prosiłem o pomoc takową dostałem , Rivaldinho za ogół pracy, Platini za pomoc przy prowadzeniu PO i za przekazywanie ważnych 'Czarnoniebieskich' informacji  Odkrycie roku: chyba Bezdomny się odkrył w tym roku Tekst roku: "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie" by tyson Złota malina: amkwish - bo chciał, żeby ktoś z działu polityka ją dostał, to co będę daleko szukał Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Piostar, Rivaldinho
|
Do góry
|
|
|
|
#4322366 - 28/12/2010 21:27
|
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
|
Typer roku: -
Typer roku [piłka nożna] : Jose , APOLLYON, Bezdomny , Platini , tak to widze za mijajacy rok, nominacje raczej nie za typy a za prace w działach i podpowiedzi/opinie na qc, te tez moga być pomocne.
Typer roku [tenis ] : Goget , Vendetta, włodar, JuN spora wiedza tych typerów, szkoda że relatywnie mało sie udzielaja w działach...
Typer roku [koszykówka] : Fanatyk 1984 i Finanz , na pewno maja sporo wiedzy, oby im sie chciało podnosic kwalifikacje i dalej pisać w działach.
Typer roku [hokej ] : bolo 73 , craax , Cayman , napędzają ten dział...
Typer roku [US Sports] : Skipper, Geremi, juancarlos, Wychowany na Nalewce , wszyscy ponadprzeciętna wiedza w dziale us sports...
Typer roku [sporty zimowe] -
Typer roku [sporty motorowe] -
Typer roku [tor żużlowy] : Green Arrow , legolas , Amir Khan , grajus87 ta ekipa wydaje mi sie wybijać wiedza ponad resztę i cos tam jeszcze pisze...
Typer roku [piłka ręczna] : kewin, Krajan ... w miare solidnie podchodza do typów, warto czytać ich przemyslenia.
Typer roku [siatkówka] : kazow , Wojtas, Misiek, Korver - wyrównana w miarę ekipa, niekiedy zniechęcenie góruje ale wiedza u tych Panów napewno ponad przeciętna z siaty.
Typer roku [wyścigi konne] -
Typer roku [inne sporty] -
Pokerzysta roku: 1raul1 za ostatni wynik, lucart - wiedza i wyniki, Haz$ - od lat pewny punkt działu i gośc ze spora wiedzą
Moderator roku: rafał08 - zawsze pomocny i kompetentny, wie o czym pisze... Piostar - sporo pracy na forum, zawsze na poziomie, niemała wiedza w paru działkach...
Odkrycie roku: bolo 73
Tekst roku:
Złota malina:
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: rafał08
|
Do góry
|
|
|
|
#4322376 - 28/12/2010 21:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Kategorie: Typer roku: umknął... znaczy unknown Typer roku [piłka nożna] umknął... znaczy unknown Typer roku [tenis ] włodar - że też jeszcze chce mu się prowadzić monolog. Typer roku [koszykówka] umknął... znaczy unknown Typer roku [hokej ] umknął... znaczy unknown Typer roku [US Sports] umknął... znaczy unknown Typer roku [sporty zimowe] jędrula bo czasami coś napisze. Sensownie i trafnie. Typer roku [sporty motorowe] umknął... znaczy unknown Typer roku [tor żużlowy] Kryszko mało pisze ale jak na forum to i tak nieźle. Warto zobaczyć co gra. Typer roku [piłka ręczna] umknął... znaczy unknown Typer roku [siatkówka] Korver to już pewnie ostatni rok nominuje. W przyszłym roku nie należy się spodziewać aktywności kolegi. Ale warto poczytać co ma do powiedzenia. Typer roku [wyścigi konne] umknął... znaczy unknown Typer roku [inne sporty] Pioking - już ktoś pisał. można cisnąć bokserskie peffki w ciemno. Chociaż podobno słabo gra w tenisa, zwłaszcza w deblu. Tyson - to samo co wcześniej. Można cisnąć bokserskie peffki w ciemno. Mimo, że ludzie coś piszą, że to jakiś ultras polityczny. reetox - Za przemyślenia o piłeczce. Mimo, że za aktywność w dziale został pozbawiony moda Pokerzysta roku: rafał08 wymiata wszystkie ligi, turnieje itd. Jedyny człowiek co go nominuję nieprzerwanie co roku. Moderator roku: rafał08 i Fro Lech i Goget Rafał to jedyny aktywny mod. Ostatnie lata nieprzerwanie taka sama aktywność na bardzo dobrym poziomie. Fro - spokojny, opanowany mod globalny, mimo, że mniej aktywny. Goget, że jeszcze mu się chce coś tutaj robić merytorycznego... Odkrycie roku: Set Fisher - moderator w tym roku po kilku ładnych latach napisał posta i został zdegradowany. Chłopie mogłeś się nie odzywać... Tekst roku: ultra1978 - tekstów jego nie będę wszystkich przytaczał. Niech ktoś wrzuci top3 tego roku. Złota malina: Conrad - za całokształt zachowania, postawy itd. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - rafał08 to jedyny człowiek, który jeszcze nie dostał Oskara za całokształt a powinien go mieć. --- Sam nie wiem jak to się stało, że nie wspomniałem o ex handlarzu butów and1 
|
Do góry
|
|
|
|
#4322387 - 28/12/2010 22:02
[Re: Vader]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Typer roku [sporty zimowe] Ojro, RivaTyper roku [inne sporty] PiokingNagroda specjalna: [T]-errorReszta Kasia i Gosia 
|
Do góry
|
|
|
|
#4322612 - 29/12/2010 00:20
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
Typer roku [piłka nożna]: Bezdomny Typer roku [tenis ]: Vendetta Typer roku [inne sporty]; Pioking Pokerzysta roku: 2raul2 - rzutem na tasme  Moderator roku: rafal08 Tekst roku: ultra  Złota malina: Conrad Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * rafal08
|
Do góry
|
|
|
|
#4322629 - 29/12/2010 00:29
[Re: mat2000]
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
Typer roku: Nikt nie zasługuje Typer roku [piłka nożna] Nikt Typer roku [tenis ] Marcel i Magik Typer roku [koszykówka] Fanatyk, bo na jego betach trochę zarobiłem, widać, że się stara Typer roku [hokej ] Craax Typer roku [US Sports] Można siebie ? Typer roku [sporty zimowe] Sporo jest tutaj: Rivaldinho, Inzaghi78, AG, Jimmy, Boubson. Przyjdzie biathlon w pełni to znowu eksperci będą mogli się wykazać. Typer roku [sporty motorowe] Focus Typer roku [tor żużlowy] Amir_Khan Typer roku [piłka ręczna] Brak Typer roku [siatkówka] Wojtas, Korver, Cendruś, Misiek, Kazow, Grajus Typer roku [wyścigi konne] ? Typer roku [inne sporty] Big_Ben za lekką Pokerzysta roku: Moderator roku: Kółeczko wzajemnej adoracji sobie odpuszczę  Odkrycie roku: Ja Tekst roku: Większość z polityki Złota malina: Conrad, przyczyn nie podam, bo są oczywiste, a po za tym gdybym napisał to znowu by go ocenzurowali. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Nie wiem
|
Do góry
|
|
|
|
#4322656 - 29/12/2010 00:50
[Re: jadanek]
|
Olimpijczyk
Meldunek: 14/05/2005
|
Typer roku [inne sporty]: Piostar
Moderator roku: rafał08
Złota malina: Conrad Typer roku [inne sporty]: Piostar - za snookera Moderator roku: rafał08 - zawsze szybko odpowiada na priv i jest ogolnie pomocny Złota malina: Conrad - za "profesjonalne" prowadzenie jednego z konkursow i za rozwoj forum
|
Do góry
|
|
|
|
#4322948 - 29/12/2010 03:38
[Re: jadanek]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Typer roku: młody gniewny - tenis, kosz, piłka - wszystko od tego usera można grać bez zbędnego uzasadnienia, gdyby tylko miał ochotę na temat w PP położyłby całą resztę na łopatki. Goget - parę screenów z betfair plus wiedza jaką posiada na temat giełdy i tenisa... chyba więcej dodawać nie trzeba. Typer roku [piłka nożna]Bezdomny - konkurencji co prawda nie ma żadnej, ale jednak stara się aby przedstawić nam jak najlepiej sytuacje na wyspach. Bardzo często trafnie. Typer roku [tenis ]Goget, Włodar - jeszcze parę lat temu nie mógłbym się zdecydować na kogo postawić, dzisiaj nominacja tylko za wspomnienia z dawnych czasów. Typer roku [koszykówka]Appiah - pochwalił się sporą wiedzą podczas rozgrywania mistrzostw młodzików, wielokrotnie skorzystałem z pozytywnym skutkiem. młody gniewny - nie będę się powtarzał.  Typer roku Craax - nie za bardzo interesuję mnie hokej, ale kilka razy skorzystałem z jego propozycji, dopóki chciało mu się pisać w dziale można było zauważyć że posiada odpowiednią wiedzę o nie których ligach. Typer roku [US Sports]młody gniewny - NBA opanowane. Big Ben - jest jak jest... jednak wiedza na temat US Sports olbrzymia. Typer roku [sporty zimowe] ... Typer roku [sporty motorowe] ... Typer roku [tor żużlowy] ... Typer roku [piłka ręczna] ... Typer roku [siatkówka] Korver, Wojtas, Misiek - wiadomo dlaczego. Cała trójka pracuje doskonale, bardzo często korzystam z ich podpowiedzi, typów. W dodatków dzięki nim dział z siatką wygląda najlepiej wśród całej reszty.  Typer roku [wyścigi konne] ... Typer roku [inne sporty] Piostar - za snooker, szachy itp. Retoox - plażówka w małym palcu. Pokerzysta roku: ... Moderator roku: Bezdomny - za dział z piłką nożną. Goget - za wiedzę i dział z tenisem, swoje robi... szkoda że już typów nie podaje. Misiek - już wcześniej wspomniałem o dziale z siatkówką. Odkrycie roku: ... Tekst roku: "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie" Tyson pozamiatał.  Złota malina: Nirtz - czasami zapomni o lekach. betowiec - bo ileż można do kurwy nędzy boksować !? Nagroda specjalna: Goget - najlepszy obecnie w tym fachu na forum. 
|
Do góry
|
|
|
|
#4323372 - 29/12/2010 05:42
[Re: Jose]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2008
|
Typer roku [tenis ]: 1.Goget, 2.Włodar ale szkoda ze juz malo zaglada, wiedze ma z kosmosu ale trole i mendy internetowe go wykurzyły Typer roku [inne sporty]: z boksu Pioking - szkoda ze powoli wkracza w wyzsze sfery: telewizja itd. i coraz rzadziej wpada na forum Piostar: dobre typy ze Snookera a nawet typy z szachów, co za człowiek Moderator roku: Goget złota malina: Nirtz, naszczescie zaczynają im wydzielać godziny internetu na oddziale stąd go coraz mniej Nagroda specjalna:Goget - za colokstalt - duzo go na forum, trzyma porzadek na qc, duza wiedza, jak cos nie wiesz to da ci linka na qc itd. do pozostałych działow nie zagladam stad sie nie wpowiadam
|
Do góry
|
|
|
|
#4323786 - 29/12/2010 08:50
[Re: zludna]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Typer roku [tenis ] - Goget - malo pisze, bo wie, ze na tym forum nie ma sensu, ale jak juz cos napisze to widac, ze wiedze ma ogromna
Typer roku [siatkówka] - Wojtas - jeszcze mu sie chce
Moderator roku: - Experto - wzór moderatora
Odkrycie roku: Akhu - komus sie zachcialo prowadzic konkursy, a to jeden z trzech dzialow, ktore jeszcze jakos funkcjonuja na forum, gdyby nie on, zostalby tylko dwa dzialy
Złota malina: Conrad
-edit- Conrad
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt* Experto
Edited by Conrad (29/12/2010 09:09)
|
Do góry
|
|
|
|
#4326222 - 30/12/2010 09:50
[Re: yaaho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Typer roku: brak kogoś odpowiedniego - co pokazuje jak mecz.pl z roku na rok schodzi na psy Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny, za chęci Typer roku [tenis ] - nie śledzę Typer roku [koszykówka] - - c1amak - dużo nie pisze, ale wyłapuje ciekawe bety Typer roku [hokej ] - nie śledzę Typer roku [US Sports] - Big Ben, SkiperTyper roku [sporty zimowe] - Riva, fachura Typer roku [sporty motorowe] - nie śledzę Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow, zdecydowanie się wyróźnia Typer roku [piłka ręczna] - nie śledzę Typer roku [siatkówka] - Misiek, fajne oprawy graficzne + przyjemna opisówka, zawsze fajnie się czyta Typer roku [wyścigi konne] - skunks, kilkukrotnie podpytywałem o ten sport i zaimponował mi swoją wiedzą Typer roku [inne sporty] - retoox, za plażówkę; PioKing, za sporty walki Pokerzysta roku: - nie śledzę Moderator roku: - Goget, pełen profesjonalizm Odkrycie roku: młody gniewny, tak jakoś zapadł mi w pamięć, oczywiście pozytywnie Tekst roku: tyson "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie"  Złota malina: przemilczę Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt* tutaj widziałbym Gogeta, ale skoro nie można drugi raz to proponuję usera Piostar
|
Do góry
|
|
|
|
#4327031 - 31/12/2010 01:42
[Re: _Korver_]
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Typer roku: Typer roku [piłka nożna] - nie śledzę Typer roku [tenis ] - QC. Llama Typer roku [koszykówka] - - brak, jak odszedł mupp,sebkos i pett Typer roku [hokej ] - nie śledzę Typer roku [US Sports] - nie śledzę Typer roku [sporty zimowe] - Riva, Typer roku [sporty motorowe] - nie śledzę Typer roku [tor żużlowy] - nie śledzę Typer roku [piłka ręczna] - nie ma  Typer roku [siatkówka] - Korver - który poszedł na QC  , agr1 jakby mu się chciało popisać  , Wojtas  Typer roku [wyścigi konne] - nie śledzę Typer roku [inne sporty] - retoox, za plażówkę; PioKing, za perełki z boksu, Marqueza i jego nokautu w 3R nie zapomnę  Pokerzysta roku: - nie śledzę Moderator roku: - nie śledzę 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|