Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#4321573 - 28/12/2010 07:25 Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje
Akhu Offline

Meldunek: 12/10/2003
W tym temacie, każdy może podać osoby, które nominuje do OSKARA 2010 w danej kategorii.

Nominować można max czterech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić.
Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.

W zależności od liczby głosów przyznanych nominowanym osobom, w danej kategorii będzie walczyć max 5 osób. Minimalnie 2. Jeżeli zdarzy się sytuacja, że w danej kategorii tylko jeden typer otrzyma nominacje to Oskar za rok 2009 zostanie jemu przyznany z urzędu bez konieczności udziału w głosowaniu.

Po nominacjach powstanie osoby temat do głosowania.

UWAGA ! TUTAJ WPISUJEMY TYLKO SWOJE NOMINACJE !

Do DYSKUSJI zostanie otworzony oddzielny temat i tam proszę wpisywać swoje spostrzeżenia dot. tegorocznych Oskarów.

Kategorie:

Typer roku:

Typer roku [piłka nożna]

Typer roku [tenis ]

Typer roku [koszykówka]

Typer roku [hokej ]

Typer roku [US Sports]

Typer roku [sporty zimowe]

Typer roku [sporty motorowe]

Typer roku [tor żużlowy]

Typer roku [piłka ręczna]

Typer roku [siatkówka]

Typer roku [wyścigi konne]

Typer roku [inne sporty]

Pokerzysta roku:

Moderator roku:

Odkrycie roku:

Tekst roku:

Złota malina:

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *

* Nie nominujemy Prema, Experto, Biszopa, Gogeta oraz Fro_Lecha; laureatów tej nagrody z poprzednich lat.

Zapraszam do udziału w zabawie.

Do góry
Bonus: Unibet
#4322141 - 28/12/2010 14:12 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Originally Posted By: Akhu

Nominować można max czterech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić.

crazy

Do góry
#4322155 - 28/12/2010 16:45 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Kameleon]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
Typer roku: Goget (za wklejenie 3 kuponów, które pokazują że niemożliwe jest możliwe, za to że tchnął we mnie chęć do nauki i pracy w dziedzinie tradingu)

Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny (za trzymanie ręki na pulsie w działach piłkarskich, za typy z lig angielskich) Magik (za świetne przygotowanie merytoryczne do tradingu na piłeczce)

Typer roku [tenis ] - włodar (mimo iż typów coraz mniej to trzeba łowić każde słowo)

Typer roku [koszykówka] - Finanz (szkoda, że króluje zbyt często na QC, ale czasami da się wyciągnąć jakiś dobry typ od niego między postami z boksowaniem)

Typer roku [hokej ] - craax (najczęściej korzystam z jego propozycji hokejowych)

Typer roku [US Sports] - Skiper (za całokształt), unkn0wn i kamil#15 (za wysiłki w NFL, które szanuje i doceniam)

Typer roku [sporty zimowe] - Riva (wieloletnie przywiązanie do sportów zimowych)

Typer roku [sporty motorowe] - Green Arrow (trzyma wszystko w kupie, od czasu do czasu podkupię typ)

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow (trzyma wszystko w kupie, od czasu do czasu podkupię typ)

Typer roku [piłka ręczna] - maxxey (za typy z których korzystam)

Typer roku [siatkówka] - Wojtas (ostatni któremu jeszcze się chce, oby wytrzymał jak najdłużej)

Typer roku [wyścigi konne] - brak, przepraszam ale nie mam pojęcia o tym dziale

Typer roku [inne sporty] - Geremi (za snooker i plażówkę, bliskie mojemu sercu dyscypliny) tyson (za boksik, murzyn ale ma wiedzę jebany laugh )

Pokerzysta roku: - Tulio ( za miazgę na zlocie jaką zrobił ten pokerzysta)

Moderator roku: - rafal08 (dobrze z nim się współpracuje), Goget (może zbyt nadalowski, ale zawsze służy pomocą)

Odkrycie roku: Akhu (za prowadzenie konkursów, za temat w EPP, za genialne statystyki jakie nam serwuje, za to że daje sporo od siebie)

Tekst roku: tyson "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie"

Złota malina: Piostar (za to że zapominam czasami, że moja rola to nie tylko klawisz "Ban") - nie ma chyba sensu nominować kilkudniowych wynalazków smile

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt* hmm, wychodzi mi że rafal08

Taka moja lista, może inni też ruszą moim śladem i dadzą nominacje. Jeśli kogoś pominąłem serdecznie przepraszam (pamięć dobra, ale ulotna rzecz). Dopiszę wink Pozdrawiam.

Do góry
#4322171 - 28/12/2010 17:47 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Geremi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2005
Uzasadnienia tylko w tematach, które odwiedzałem :

Typer roku:

Typer roku [tenis ]Włodar - wiedza, wiedza, wiedza. Kilka razy sam otrzymałem cenne informacje, czy nakierowanie na dobry trop.

Typer roku [koszykówka]Fanatyk1984 - widać, że chcę, próbuje wkrzesić dział. Kilkanaście ciekawych typów z różnych lig, zawodów. Szkoda, że nikt praktycznie nie próbuję pomagać mu w tematach.

Typer roku [US Sports]Skiper - wiedza, całokształt.

Typer roku [sporty zimowe]Rivaldinho - gdyby zabrakło go w dziale zimowym podejrzewam, że byłoby kiepsko, kiepsko. Prowadzenie + pilnowanie porządku. Do tego trzech panów, którym chcę się pisać w tym dziale: Ojro, AG, Inzaghi78

Typer roku[ hokej ] craax - za typy

Typer roku [tor żużlowy]Green Arrow - w tym roku najczęściej typujący w tym temacie. Metanol płynie w jego żyłach piwo

Typer roku [piłka ręczna]nawoj, maxxey - pierwszy w tym roku rzadziej się udziela, a szkoda. Ogromna wiedza podparta fachowymi analizami. Maxxey - za typy.

Typer roku [siatkówka]Wojtas,Misiek - obaj wkładają wiele serca, by temat istniał. Wiele ciekawych, cennych analiz przy bardzo dobrej skuteczności trafień.
Korver - za typy.

Typer roku [inne sporty]Piostar za m.in. snooker, szachy itd. Danielsan - snooker, retoox -piłka plażowa

Moderator roku:Piostar -ilekroć poprosiłem na priv o pomoc zawsze szybko miałem odpowiedz. Za co piwo

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt : Piostar, Wojtas

Do góry
#4322260 - 28/12/2010 19:53 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Geremi]
grajus87 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2007
Typer roku: włodar - chłopak ma taką wiedzę że mi się to w głowie nie mieści , widać że pracował na to wszystko.

Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny .Za dużo w tym dziale nie siedze , ale rzuca mi się w oczy przeważnie on z typami z lig Angielskich.Nie ma co ukrywać inne ligi są zaniedbane.

Typer roku [tenis ] włodar ( opisałem przy typerze roku) Fro Lech
Ta dwójka wie zdecydowanie najwięcej.Resztę jakoś trudno wyróżnić.

Typer roku [koszykówka]Big Ben tutaj nie mam żadnych wątpliwości.Także mało podaje swoich typów , jednak czasami mi coś skrobnie z ACB .Powiem szczerze że maszyna nie omylna.

Typer roku [hokej ] - craax jedyny któremu się chyba chce ruszać ten dział.Korzystam z jego podpowiedzi

Typer roku [US Sports] Tutaj jedynie biorę pod uwagę NBA i wyróżniam ponownie Big Bena oraz młodego gniewnego który ma pojęcie o tym co pisze

Typer roku [sporty zimowe] Kreczmer- za świetne typy z biegów narciarskich oraz Riva za biathlonik

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow oraz Amir Khan obaj mają szeroką wiedzę i trafnie podpowiadali jeśli chodzi o Polskie Ligi oraz Elite League.

Typer roku [siatkówka] Korver bo ma niesamowitą skuteczność i szerokie pojęcie o rozgrywkach juniorskich. Wojtas bo trzema puls na Włoskiej Lidze oraz PLS. Bardzo cenię też podpowiedzi Cendrusia

Moderator roku: Piostar , jak mam pytanie to kieruje je do niego. Z innymi jakoś nie mam kontaktu

Odkrycie roku: nie mam pojęcia , sporo nowych twarzy ale czy ktoś się z nowych wyróżniał

Tekst roku: Wszystkie teksty Jezusa,Dzisasa w ciagu tych 3 dni

Nagroda specjalna: Korver bądz Włodar

Do góry
#4322321 - 28/12/2010 20:35 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Geremi]
Akhu Offline

Meldunek: 12/10/2003
Typer roku: Kameleon - za typy w temacie EPP

Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny - wkurza mnie jego styl pisania wink ale jest chyba jedynym, któremu się chce coś napisać

Typer roku [tenis ] - Ciągutka (Llama), zludna, Vendetta, włodar - pierwsza trójka przede wszystkim za temat Pekao Open, a włodar za wiedzę i typy mimo, że od jakiegoś czasu coraz mniej ich jest

Typer roku [koszykówka]

Typer roku [hokej ] - craax - co by nie powiedzieć dość aktywny user z niego, więc mu się należy wink

Typer roku [US Sports] - Skiper - całokształt

Typer roku [sporty zimowe] - Rivaldinho - Czy ktoś wyobraża sobie dział sportów zimowych bez niego? Ja nie. Jest porządek, jest dyskusja, są typy, do tego świetna organizacja konkursu biathlonowego. Wyróżnienia również dla Ojro, AG, Inzaghi78 za analizowanie biathlonu.

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow - trochę w dziale popisał i potypował, Amir_Khan - specyficzny user, ale też lubi podyskutować w dziale, a no i fan Koldiego grin

Typer roku [piłka ręczna] - zaglądam ze dwa razy w roku, ale nikogo nie pamiętam

Typer roku [siatkówka] Misiek, Wojtas_ - dobre typy, dobre analizy...temat żyje i oby tak było cały czas

Typer roku [wyścigi konne] Skunks - jak wchodzę raz na rok, to zawsze widzę, że on tam ciągle jest

Typer roku [inne sporty]- Piostar, Danielsan, Geremi za pisanie o snookerze, Pioking - jedyny człowiek na forum, którego typy (bokserskie) gram w ciemno

Pokerzysta roku: rafal08 - (ja nawet grać nie umiem) tongue tylko on mi się z pokerem kojarzy na forum

Moderator roku: Goget - za porządek w swoim dziale i kiedy prosiłem o pomoc takową dostałem , Rivaldinho za ogół pracy, Platini za pomoc przy prowadzeniu PO i za przekazywanie ważnych 'Czarnoniebieskich' informacji wink

Odkrycie roku: chyba Bezdomny się odkrył w tym roku

Tekst roku: "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie" by tyson

Złota malina: amkwish - bo chciał, żeby ktoś z działu polityka ją dostał, to co będę daleko szukał

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Piostar, Rivaldinho

Do góry
#4322366 - 28/12/2010 21:27 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Luc Nilis Offline
too much love will kill you

Meldunek: 21/10/2005
Typer roku: -

Typer roku [piłka nożna] : Jose , APOLLYON, Bezdomny , Platini , tak to widze za mijajacy rok, nominacje raczej nie za typy a za prace w działach i podpowiedzi/opinie na qc, te tez moga być pomocne.

Typer roku [tenis ] : Goget , Vendetta, włodar, JuN spora wiedza tych typerów, szkoda że relatywnie mało sie udzielaja w działach...

Typer roku [koszykówka] : Fanatyk 1984 i Finanz , na pewno maja sporo wiedzy, oby im sie chciało podnosic kwalifikacje i dalej pisać w działach.

Typer roku [hokej ] : bolo 73 , craax , Cayman , napędzają ten dział...

Typer roku [US Sports] : Skipper, Geremi, juancarlos, Wychowany na Nalewce , wszyscy ponadprzeciętna wiedza w dziale us sports...

Typer roku [sporty zimowe] -

Typer roku [sporty motorowe] -

Typer roku [tor żużlowy] : Green Arrow , legolas , Amir Khan , grajus87 ta ekipa wydaje mi sie wybijać wiedza ponad resztę i cos tam jeszcze pisze...

Typer roku [piłka ręczna] : kewin, Krajan ... w miare solidnie podchodza do typów, warto czytać ich przemyslenia.

Typer roku [siatkówka] : kazow , Wojtas, Misiek, Korver - wyrównana w miarę ekipa, niekiedy zniechęcenie góruje ale wiedza u tych Panów napewno ponad przeciętna z siaty.

Typer roku [wyścigi konne] -

Typer roku [inne sporty] -

Pokerzysta roku: 1raul1 za ostatni wynik, lucart - wiedza i wyniki, Haz$ - od lat pewny punkt działu i gośc ze spora wiedzą

Moderator roku: rafał08 - zawsze pomocny i kompetentny, wie o czym pisze... Piostar - sporo pracy na forum, zawsze na poziomie, niemała wiedza w paru działkach...

Odkrycie roku: bolo 73

Tekst roku:

Złota malina:

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: rafał08

Do góry
#4322376 - 28/12/2010 21:41 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007

Kategorie:

Typer roku: umknął... znaczy unknown

Typer roku [piłka nożna] umknął... znaczy unknown

Typer roku [tenis ] włodar - że też jeszcze chce mu się prowadzić monolog.

Typer roku [koszykówka] umknął... znaczy unknown

Typer roku [hokej ] umknął... znaczy unknown

Typer roku [US Sports] umknął... znaczy unknown

jędrula bo czasami coś napisze. Sensownie i trafnie.

umknął... znaczy unknown

Typer roku [tor żużlowy]
Kryszko mało pisze ale jak na forum to i tak nieźle. Warto zobaczyć co gra.

Typer roku [piłka ręczna] umknął... znaczy unknown

Typer roku [siatkówka] Korver to już pewnie ostatni rok nominuje. W przyszłym roku nie należy się spodziewać aktywności kolegi. Ale warto poczytać co ma do powiedzenia.

Typer roku [wyścigi konne] umknął... znaczy unknown

Typer roku [inne sporty] Pioking - już ktoś pisał. można cisnąć bokserskie peffki w ciemno. Chociaż podobno słabo gra w tenisa, zwłaszcza w deblu. Tyson - to samo co wcześniej. Można cisnąć bokserskie peffki w ciemno. Mimo, że ludzie coś piszą, że to jakiś ultras polityczny.reetox - Za przemyślenia o piłeczce. Mimo, że za aktywność w dziale został pozbawiony moda laugh

Pokerzysta roku: rafał08 wymiata wszystkie ligi, turnieje itd. Jedyny człowiek co go nominuję nieprzerwanie co roku.

Moderator roku: rafał08 i Fro Lech i Goget Rafał to jedyny aktywny mod. Ostatnie lata nieprzerwanie taka sama aktywność na bardzo dobrym poziomie. Fro - spokojny, opanowany mod globalny, mimo, że mniej aktywny.
Goget, że jeszcze mu się chce coś tutaj robić merytorycznego...

Odkrycie roku: Set Fisher - moderator w tym roku po kilku ładnych latach napisał posta i został zdegradowany. Chłopie mogłeś się nie odzywać... smirk

Tekst roku: ultra1978 - tekstów jego nie będę wszystkich przytaczał. Niech ktoś wrzuci top3 tego roku.

Złota malina: Conrad - za całokształt zachowania, postawy itd.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - rafał08 to jedyny człowiek, który jeszcze nie dostał Oskara za całokształt a powinien go mieć.

---
Sam nie wiem jak to się stało, że nie wspomniałem o ex handlarzu butów and1 duch

Do góry
#4322387 - 28/12/2010 22:02 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Vader]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Typer roku [sporty zimowe] Ojro, Riva
Typer roku [inne sporty] Pioking
Nagroda specjalna: [T]-error

Reszta Kasia i Gosia grin

Do góry
#4322612 - 29/12/2010 00:20 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Kameleon]
mat2000 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/10/2005
Typer roku [piłka nożna]: Bezdomny

Typer roku [tenis ]: Vendetta

Typer roku [inne sporty]; Pioking

Pokerzysta roku: 2raul2 - rzutem na tasme wink

Moderator roku: rafal08

Tekst roku: ultra smile

Złota malina: Conrad

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * rafal08

Do góry
#4322629 - 29/12/2010 00:29 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: mat2000]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
Typer roku: Nikt nie zasługuje

Typer roku [piłka nożna] Nikt

Typer roku [tenis ] Marcel i Magik

Typer roku [koszykówka] Fanatyk, bo na jego betach trochę zarobiłem, widać, że się stara

Typer roku [hokej ] Craax

Typer roku [US Sports] Można siebie ?

Typer roku [sporty zimowe] Sporo jest tutaj: Rivaldinho, Inzaghi78, AG, Jimmy, Boubson. Przyjdzie biathlon w pełni to znowu eksperci będą mogli się wykazać.

Typer roku [sporty motorowe] Focus

Typer roku [tor żużlowy] Amir_Khan

Typer roku [piłka ręczna] Brak

Typer roku [siatkówka] Wojtas, Korver, Cendruś, Misiek, Kazow, Grajus

Typer roku [wyścigi konne] ?

Typer roku [inne sporty] Big_Ben za lekką

Pokerzysta roku:

Moderator roku: Kółeczko wzajemnej adoracji sobie odpuszczę smile

Odkrycie roku: Ja

Tekst roku: Większość z polityki

Złota malina: Conrad, przyczyn nie podam, bo są oczywiste, a po za tym gdybym napisał to znowu by go ocenzurowali.

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Nie wiem

Do góry
#4322641 - 29/12/2010 00:37 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: młody gniewny]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Jednak chciałbym wyróżnić tysona, za poczucie humoru, styl bycia i fakt, że ze swoimi poglądami ciągle jest trzymany i słuchany w polityce.

Do góry
#4322646 - 29/12/2010 00:44 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: młody gniewny]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
Typer roku [inne sporty]: Piostar

Moderator roku: rafał08

Do góry
#4322656 - 29/12/2010 00:50 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: jadanek]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Originally Posted By: termii
Typer roku [inne sporty]: Piostar

Moderator roku: rafał08

Typer roku [inne sporty]: Piostar - za snookera

Moderator roku: rafał08 - zawsze szybko odpowiada na priv i jest ogolnie pomocny

Złota malina: Conrad - za "profesjonalne" prowadzenie jednego z konkursow i za rozwoj forum

Do góry
#4322948 - 29/12/2010 03:38 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: jadanek]
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Typer roku:

młody gniewny - tenis, kosz, piłka - wszystko od tego usera można grać bez zbędnego uzasadnienia, gdyby tylko miał ochotę na temat w PP położyłby całą resztę na łopatki.

Goget - parę screenów z betfair plus wiedza jaką posiada na temat giełdy i tenisa... chyba więcej dodawać nie trzeba.

Typer roku [piłka nożna]

Bezdomny - konkurencji co prawda nie ma żadnej, ale jednak stara się aby przedstawić nam jak najlepiej sytuacje na wyspach. Bardzo często trafnie.

Typer roku [tenis ]

Goget, Włodar - jeszcze parę lat temu nie mógłbym się zdecydować na kogo postawić, dzisiaj nominacja tylko za wspomnienia z dawnych czasów.

Typer roku [koszykówka]

Appiah - pochwalił się sporą wiedzą podczas rozgrywania mistrzostw młodzików, wielokrotnie skorzystałem z pozytywnym skutkiem.

młody gniewny - nie będę się powtarzał. wink

Typer roku hokej

Craax - nie za bardzo interesuję mnie hokej, ale kilka razy skorzystałem z jego propozycji, dopóki chciało mu się pisać w dziale można było zauważyć że posiada odpowiednią wiedzę o nie których ligach.

Typer roku [US Sports]

młody gniewny - NBA opanowane. smile

Big Ben - jest jak jest... jednak wiedza na temat US Sports olbrzymia.

...

...

Typer roku [tor żużlowy]

...

...

Typer roku [siatkówka]

Korver, Wojtas, Misiek - wiadomo dlaczego. Cała trójka pracuje doskonale, bardzo często korzystam z ich podpowiedzi, typów. W dodatków dzięki nim dział z siatką wygląda najlepiej wśród całej reszty. smile

...

Typer roku [inne sporty]

Piostar - za snooker, szachy itp.

Retoox - plażówka w małym palcu.

Pokerzysta roku:

...

Moderator roku:

Bezdomny - za dział z piłką nożną.

Goget - za wiedzę i dział z tenisem, swoje robi... szkoda że już typów nie podaje. wink

Misiek - już wcześniej wspomniałem o dziale z siatkówką.

Odkrycie roku:

...

Tekst roku:

"czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie"

Tyson pozamiatał. laugh

Złota malina:

Nirtz - czasami zapomni o lekach.

betowiec - bo ileż można do kurwy nędzy boksować !?

Nagroda specjalna:

Goget - najlepszy obecnie w tym fachu na forum. piwo

Do góry
#4323372 - 29/12/2010 05:42 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Jose]
tyson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/03/2008
Typer roku [tenis ]:
1.Goget,
2.Włodar ale szkoda ze juz malo zaglada, wiedze ma z kosmosu ale trole i mendy internetowe go wykurzyły

Typer roku [inne sporty]:
z boksu Pioking - szkoda ze powoli wkracza w wyzsze sfery: telewizja itd. i coraz rzadziej wpada na forum
Piostar: dobre typy ze Snookera a nawet typy z szachów, co za człowiek laugh

Moderator roku: Goget
złota malina: Nirtz, naszczescie zaczynają im wydzielać godziny internetu na oddziale stąd go coraz mniej
Nagroda specjalna:Goget - za colokstalt - duzo go na forum, trzyma porzadek na qc, duza wiedza, jak cos nie wiesz to da ci linka na qc itd.

do pozostałych działow nie zagladam stad sie nie wpowiadam

Do góry
#4323641 - 29/12/2010 07:18 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: tyson]
zludna Offline
old hand

Meldunek: 18/05/2007
Typer roku [tenis ] - Artek, Vendetta oraz Llama - głównie za wspólne spostrzeżenia podczas Pekao, ale też Porsche Open w przypadku Artka.

Typer roku [US Sports] - juancarlos - głównie za NBA, inni od czasu do czasu, a on trochę częściej :-)

Moderator roku: jak co roku - rafal08, bo jego widać najczęściej i nie chodzi tu o zakładkę online :-)

***Odkrycie roku: Set Fisher - moderator w tym roku po kilku ładnych latach napisał posta i został zdegradowany. Chłopie mogłeś się nie odzywać...*** - podłączam się pod ten głos i pod tą nominację ;-)

Do góry
#4323786 - 29/12/2010 08:50 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: zludna]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Typer roku [tenis ] - Goget - malo pisze, bo wie, ze na tym forum nie ma sensu, ale jak juz cos napisze to widac, ze wiedze ma ogromna

Typer roku [siatkówka] - Wojtas - jeszcze mu sie chce

Moderator roku: - Experto - wzór moderatora

Odkrycie roku: Akhu - komus sie zachcialo prowadzic konkursy, a to jeden z trzech dzialow, ktore jeszcze jakos funkcjonuja na forum, gdyby nie on, zostalby tylko dwa dzialy

-edit- Conrad

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt* Experto

Edited by Conrad (29/12/2010 09:09)

Do góry
#4326222 - 30/12/2010 09:50 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: yaaho]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Typer roku: brak kogoś odpowiedniego - co pokazuje jak mecz.pl z roku na rok schodzi na psy

Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny, za chęci

Typer roku [tenis ] - nie śledzę

Typer roku [koszykówka] - - c1amak - dużo nie pisze, ale wyłapuje ciekawe bety

Typer roku [hokej ] - nie śledzę

Typer roku [US Sports] - Big Ben, Skiper

Typer roku [sporty zimowe] - Riva, fachura

Typer roku [sporty motorowe] - nie śledzę

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow, zdecydowanie się wyróźnia

Typer roku [piłka ręczna] - nie śledzę

Typer roku [siatkówka] - Misiek, fajne oprawy graficzne + przyjemna opisówka, zawsze fajnie się czyta

Typer roku [wyścigi konne] - skunks, kilkukrotnie podpytywałem o ten sport i zaimponował mi swoją wiedzą

Typer roku [inne sporty] - retoox, za plażówkę; PioKing, za sporty walki

Pokerzysta roku: - nie śledzę

Moderator roku: - Goget, pełen profesjonalizm

Odkrycie roku: młody gniewny, tak jakoś zapadł mi w pamięć, oczywiście pozytywnie

Tekst roku: tyson "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie" grin

Złota malina: przemilczę

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt* tutaj widziałbym Gogeta, ale skoro nie można drugi raz to proponuję usera Piostar

Do góry
#4327031 - 31/12/2010 01:42 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: _Korver_]
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Typer roku:

Typer roku [piłka nożna] - nie śledzę

Typer roku [tenis ] - QC. Llama

Typer roku [koszykówka] - - brak, jak odszedł mupp,sebkos i pett

Typer roku [hokej ] - nie śledzę

Typer roku [US Sports] - nie śledzę

Typer roku [sporty zimowe] - Riva,

Typer roku [sporty motorowe] - nie śledzę

Typer roku [tor żużlowy] - nie śledzę

Typer roku [piłka ręczna] - nie ma frown

Typer roku [siatkówka] - Korver - który poszedł na QC grin , agr1 jakby mu się chciało popisać tongue , Wojtas tongue

Typer roku [wyścigi konne] - nie śledzę

Typer roku [inne sporty] - retoox, za plażówkę; PioKing, za perełki z boksu, Marqueza i jego nokautu w 3R nie zapomnę smile

Pokerzysta roku: - nie śledzę

Moderator roku: - nie śledzę tongue

Do góry
#4327142 - 31/12/2010 02:48 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Misiek]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
Oskar za całokształt : Piostar, T-Error (jesli jeszcze nie mają :P)

typerów nie nominuję bo jestem na detoksie tongue wiec staram sie nie śledzić tongue

Do góry
#4327611 - 31/12/2010 06:06 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Bullet Offline
Marat Safin

Typer roku: blackjack - zawsze znajdzie jakieś wałki i pefffki wink

Typer roku [piłka nożna] McDziarz - może irytuje wklejanymi kuponami, ale często trafne spostrzeżenia poparte fajnymi pickami, Igea - niezły temat w PP, już wcześniej dał się poznać jako znawca naszej kopanej

Typer roku [tenis ] Ciągutka, Vendetta, Zludna - za najlepiej opisany czelek w Polsce wink Oczywiście jest jeszcze Włodar - ale jemu już się pisać nie chce frown Wyróżnienie - Kameleon extra temat w PP oraz prowadzący pół sezonu monolog Wuuja

Typer roku [koszykówka] RIP ["]

Typer roku [hokej ] bezapelacyjnie do samego końca Vonseb i Craax

Typer roku [US Sports] Skiper zawsze trzyma poziom, szkoda, że coraz mniej pisze, Fab i WNN ładnie pracują z NCAA

Typer roku [sporty zimowe] Riva, Riva i jeszcze raz Riva człowiek orkiestra w temacie biathlonu

Typer roku [sporty motorowe] nie śledze

Typer roku [tor żużlowy] wielki fanatyk speedwaya Amir Khan

Typer roku [piłka ręczna] RIP ["]

Typer roku [siatkówka] Korver - kapitalna praca mnóstwo ciekawych typów, szkoda, że z ekipą zszedł do podziemia, Misiek - fajne analizy, Cendruś - gdyby tylko oddał tą stówę byłby już w ogóle moim idolem wink , Wojtas - krótko, ale zawsze treściwie

Typer roku [wyścigi konne] nie znam się

Typer roku [inne sporty] Piostar za snooka

Pokerzysta roku: nie znam się

Moderator roku: Rafał, Majner, Piostar właściwi ludzie na właściwym miejscu

Odkrycie roku: był nim wuuja, ale się zmył frown

Tekst roku:
Originally Posted By: Dzizas
dzin nie masz pojecia z kim masz doczynienia

swego czasu jak gralem w naziemnych choc i teraz lubie przyswirowac

to chlopaki w kolejce mnie puszczali

zreszta wiedzieli ze padnie slowo wypie......

jestem legenda w pewnych miejscach

trzymaj sie

Złota malina: w zasadzie bezkonkurencyjnie Nirtz - lekarza siostro lekarza...

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Włodar - tenisowe abecadło, wychowawca młodych adeptów białego sportu na forum

Do góry
#4327646 - 31/12/2010 06:34 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Bullet]
Bullet Offline
Marat Safin

A przepraszam zapomniałem o typerze roku inne sporty: PioKing - kapitalna wiedza o boksie i smakowite typy. Szacunek smile

Do góry
#4328513 - 31/12/2010 23:55 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Bullet]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Typer roku [piłka nożna] craax nie zaglądam do działów tematycznych, ale pamiętam z QC podczas MŚ i z konkursów, że ma chłop pojęcie

Typer roku [tenis ] Goget mam wielkie uznanie dla tego użytkownika, dobre greeny

Typer roku [US Sports] Ghost człowiek siedzi w US Sports, ale widać, że już coraz mniej mu się chce udzielać, CFab jakieś 30% yieldu na NCAAB przechodzi praktycznie bez echa, frend30 bardzo dobre picki z futbolu, ale też już dał sobie spokój...

Tekst roku: 15-15 w meczu mahuta

Złota malina: użytkownicy z tematu Polityka, za przenoszenie żałosnych standardów z w/w do innych topiców

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Ghost wydaje mi się, że użytkownik zasłużył na dołączenie do panteonu zasłużonych wink jeden z nielicznych trzymających poziom wypowiedzi, coraz mniej tu ludzi godnych zaufania

Do innych działów nie zaglądam, więc nie wiem kto teraz jest bożyszczem QC laugh

Do góry
#4328721 - 01/01/2011 02:12 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006

Kategorie:

Typer roku: Craax

Typer roku [piłka nożna] Craax

Typer roku [tenis ] Vendetta

Typer roku [koszykówka] Fanatyk_1984

Typer roku [US Sports] juancarlos

Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho

Typer roku [sporty motorowe] Green Arrow

Typer roku [piłka ręczna] KRAJAN

Typer roku [siatkówka] Wojtas

Typer roku [wyścigi konne] skunks

Typer roku [inne sporty] Piostar

Pokerzysta roku: rafal08

Moderator roku: Piostar

Odkrycie roku: ---------------------------------

Tekst roku:

Originally Posted By: Angelika

Ankaragucu - Antalyaspor 1 2.0

wiem, że w tym dziale należy podać analizę spotkania, wybaczcie, mi się po prostu nie chce

powiem tylko tyle:

jak gospodarze nie wygrają tego meczu, to ja jestem primadonną szanghajskiego burdelu smile

gorąco polecam

Złota malina: CONRAD

Nagroda specjalna: PIOSTAR

Do góry
#4328984 - 01/01/2011 05:40 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Bullet]
fechu Offline
I love mecz.pl

Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: Bullet
............
Typer roku [siatkówka] Korver - kapitalna praca mnóstwo ciekawych typów, szkoda, że z ekipą zszedł do podziemia, Misiek - fajne analizy, Cendruś - gdyby tylko oddał tą stówę byłby już w ogóle moim idolem wink , Wojtas - krótko, ale zawsze treściwie.......

Nie to żebym dowalał do pieca, ale to cytat z Nominacji do Oskarów Mecz.pl grin

Do góry
#4328988 - 01/01/2011 05:42 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: fechu]
fechu Offline
I love mecz.pl

Meldunek: 12/03/2003
Sorki za poprzedni post(proszę o usunięcie go). Wiadomo gdzie miał być smile

Do góry
#4329548 - 01/01/2011 17:52 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: fechu]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001

Typer roku [tenis ]: włodar, Kameleon

Typer roku [US Sports]: Ghost

Typer roku [inne sporty]: Piokong za boks

Tekst roku: tekst chyba Llamy o tenisowym QC laugh (izunie, boksy i płacze ... )

Złota malina: Conrad, andegawem

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Ghost

Do góry
#4330402 - 02/01/2011 05:14 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: [T]-error]
cassapian Offline
Viva Las Vegas!

Meldunek: 16/12/2009
Moderator roku: rafał
Tekst roku: 100 PLN do łapy i dziiiiida

Do góry
#4334029 - 04/01/2011 00:01 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: cassapian]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny, za ambicje, checi i spora wiedze, McDziarz - kontrowersyjny ale typer dobry

Typer roku [tenis ] - włodar - bez komentarza, Azazel - w tematach sie nie udziela ale widac, ze jak ma czas to zazwyczaj cos wynajdzie, młody gniewny

Typer roku [hokej ] - vonseb - wiedza wiedza wiedza, jedna z niewielu osob z forum, ktora nie patrzy tylko na statystyki z tabeli i lubi poogladac hokej, Cayman i bolo - fajnie z nimi temat z PLH udalo sie rozwinac

Typer roku [sporty zimowe] - bezkonkurencyjnie Rivaldinho, Jimmy - ruszyl pozno ze skokami ale nominacja moze Go zmobilizuje wink

Typer roku [tor żużlowy] - Amir Khan - mozna Go nie lubic ale zuzel to Jego zywiol

Typer roku [siatkówka] - Wojtas - jedyny, ktorego nie zlapal "forumowy len", Korver - znawca i specjalista

Moderator roku: Piostar - neutralny, zawsze spokojny i "bezdocinkowy"

Złota malina: Nirtz

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt : betowiec - ilosc Jego postow i te dlugie monologi na qusi zrobily na mnie wrazenie wink

Do góry
#4334087 - 04/01/2011 00:24 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Misiek]
anfa_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/08/2006
Typer roku: ciężko mi powiedzieć. 19Marcin08 dał sobie spokoj a miałem go za małego faworyta, więc wstrzymam się od głosu.
Typer roku [piłka nożna] Bezdomny, dam też plusa McDziarzowi jak sobie już daruje te pieprzenie o Legii bo wiedzę ma sporą.

Typer roku tenis Piostar, Goget, Włodar. Wskazałbym Grajusa ale typy via QC to dla mnie nie typy, z chęcią bym go zobaczył w PP lub dziale tematycznym.

Typer roku [koszykówka] jako, że to przekrój z całego roku to nikogo nie wskażę.

Typer roku [US Sports] Skiper, WNN, Ghost

Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho, dodam Ojro na zachętę boks

Typer roku [sporty motorowe] nikogo. szkoda, że tomo przestał się udzielać.

Typer roku [tor żużlowy] Green Arrow

Typer roku [piłka ręczna] nie podejmę się.

Typer roku [siatkówka] Misiek, Korver, Wojtas

Typer roku [wyścigi konne] Skunks

Typer roku [inne sporty] retoox za plażówkę, Pioking za sporty walki, Piostar za inne gówniane sporty grin

Pokerzysta roku: nie śledzę

Moderator roku: Goget choć czasem przesadza z tym Nadalowaniem tongue
Piostar- na zachętę za to, że mu mało osób wysyła te 5zł na MB.

Odkrycie roku: młody gniewny którego również chciałbym widzieć częściej w działach tematycznych czy PP.

Tekst roku: 15-15 u mahuta, też w bieli robię- muszę alimenty spłacić: ultra laugh
Złota malina: Cendruś i Conrad ale mam nadzieję, że po tych pomysłach forum ruszy z powrotem drugą młodością piwo

Nagroda specjalna: Piostar. Tematy w EPP, nie ponosza go emocje jako nadzorca zwierząt.

dziękuję.

Do góry
#4334110 - 04/01/2011 00:44 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Misiek]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
To i ja cos skrobne, tam gdzie mam zdanie, postaram sie po jednej osobie, czasem wybor ciezki ale trzeba byc konsekwentnym. tam gdzie kreski to nei sledze i nie bede wpisywal na chybil trafil

Kategorie:

Typer roku: ---

Typer roku [piłka nożna]: Bezdomny

Typer roku [tenis ]: ---

Typer roku [koszykówka]: Big Ben

Typer roku [hokej ]: craax

Typer roku [US Sports]: ---

Typer roku [sporty zimowe]: Riva

Typer roku [sporty motorowe]: ---

Typer roku [tor żużlowy]:---

Typer roku [piłka ręczna]:---

Typer roku [siatkówka]: Korver

Typer roku [wyścigi konne]:---

Typer roku [inne sporty]: ---

Pokerzysta roku:---

Odkrycie roku: mlody_gniewny

Tekst roku:---

Złota malina: Nirtz

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * mlody_gniewny

Do góry
#4334112 - 04/01/2011 00:45 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: anfa_]
Kieras Offline
BKS Sparta

Meldunek: 09/01/2008
Typer Roku wg mnie Mlody Gniewny ma wiedze wszechstronną ,kapitalnie typuje piłke ,tenis,Nba i jego PP szacun!,slowa uznania tez nalezą sie dla Kameleona za PP.

Typer Roku(Koszykowka):Big Ben ,Fanatyk
Typer Roku(Piłka Nozna): Bezdomny ! za Wszechstronnosc ii analizy
Typer Roku(Us sports):Big Ben,Mlody Gniewny
Typer Roku (siatkowka):Wojtas
Typer Roku (Tenis):Włodar

Reszty dyscyplin nie sledzilem to by bylo na tyle!

Do góry
#4334762 - 04/01/2011 05:12 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Kieras]
juancarlos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/04/2007
Typer roku:
Bezdomny - chce mu sie! I to nierzadko z dobrym skutkiem. I chwala mu za to piwo

Typer roku [piłka nożna]
Bezdomny - za typy i opisy spotkan z EPL (a takze z nizszych lig angielskich) nalezy mu sie DUZE piwo
craax oraz McDziarz - nominacja dla obu Panow za dzialalnosc we wszystkich tematach zwiazanych z nasza kopana. McDziarz oczywiscie nie raz irytowal, prowokowal, itd, ale trzeba mu przyznac, ze wiedza nt. naszej pilki bardzo duza, a i nieraz wylapuje bardzo fajne zdarzenia, takze w nizszych ligach.

Typer roku [tenis ]
włodar - z pewnoscia jeden z najlepszych typerow na calym mecz.pl piwo wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu smile
Goget - podebralo sie czasem jakis typ i najczesciej trafiony wink

Typer roku [koszykówka]
c1amak, antybuker, Grey Tiger oraz Fanatyk_1984 - zdecydowana czolowka dzialu koszykarskiego.

Typer roku [hokej ]
-

Typer roku [US Sports]
Skiper oraz Ghost - caloksztalt wiedzy o amerykanskich sportach do pozazdroszczenia piwo
mlody gniewny - wiedza i chec do pisania o NBA piwo
CFab - NCAA w malym paluszku!

szkoda, ze Baqu troche zaniknal frown

Rivaldinho - dzial zimowy bez niego wrecz by nie istnial

-

Typer roku [tor żużlowy]
-

-

Typer roku [siatkówka]
Korver oraz Wojtas - milo sie czyta typy obu Panow z siaty. Wiedza co robia i to sie ceni smile

-

Typer roku [inne sporty]
-

Pokerzysta roku:
-

Moderator roku:
rafal08 - kompetenty, malo konfliktowy, a o to w tym fachu chodzi smile

Odkrycie roku:
Bezdomny oraz mlody gniewny - te postacie najbardziej rzucily mi sie w oczy w minionym roku piwo

Tekst roku:
generalnie wiekszosc postow niejakiego Dzisasa - oj mozna sie bylo posmiac na QC US Sports laugh

Złota malina:

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt
Rivaldinho i rafal08 - wydaje sie, ze te 2 postacie powinny dolaczyc do tego elitarnego grona piwo

Do góry
#4335327 - 04/01/2011 09:17 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: juancarlos]
Shanti Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/07/2007
Typer roku: nie wiem nie sprawdzałem jaki kto ma zysk

Typer roku [piłka nożna] Bezdomny za wiedzę

Typer roku [tenis ] Betowiec :szkoda że nie ma "boks-iarza" roku boks

Typer roku [koszykówka]

Typer roku [hokej ]

Typer roku [US Sports]

Typer roku [sporty zimowe] Riva za wiedzę

Typer roku [tor żużlowy]

Typer roku [siatkówka] Korver - reszta "typerów" to nieporozumienie

Typer roku [inne sporty] Piostar często widać jak gra chuj wie co

Pokerzysta roku: rafal08 dobry z niego "murek"

Moderator roku: rafal08 jeden z nielicznych który oprócz banowania i zakładania nowych tematów potrafi załatwić coś lub odpowiedzieć w kompetentny sposób

Odkrycie roku: Bezdomny

Tekst roku:

Złota malina: Conrad i Nirtz - potrafią wszystko upolitycznić

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * rafal08

Do góry
#4336543 - 05/01/2011 02:02 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Shanti]
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
Typer roku: puchar blackjack i Kameleon - cenie sobie ich tematy w EPP

Typer roku futbol: McDziarz, craax, kfjiatek - bo chlopaki walcza na PL podworku i chwala im za to.

Typer roku tenis Włodar - szkoda ze kilku mu zyczliwych sprawilo ze zakonczyl temat w PP, na szczescie mozna czasem go spotkac na QC i cos wylowic. Pozazdroscic wiedzy.

Typer roku kosz oj jak ja nie lubie kosza grin

Typer roku hokej: tu sie nic nie zmienia.. Vonseb - ogromna wiedza w temacie hoka w europie, Craax za PL

Typer roku nfl : Ghost, WNN

Typer roku santa Inzaghi: biathlonowy pasjonat, jego zdanie zawsze jest dla mnie wazne.
Kreczmer: ogomna wiedza w temacie biegow, do tego wyczucie.. bez ktorego w zimowce ciezko sie utrzymac.

Typer roku f1 : dzial prawie umarł, Green Arrow

Typer roku [tor żużlowy]:: Green Arrow bo jego bety szczegolnie na GP moge grac w ciemno, fachowiec i pasjonat czarnego sportu.
Amir Khan: tylu zwolennikow co przeciwnikow.. ja jednak cenie sobie jego zdanie.

Typer roku [piłka ręczna]: Travis, Forty

Typer roku siatka Korver: wiedza polaczona z umiejetnoscia wykorzystania jej w bukmacherce.. potrafic ustrzelic dobry kurs, gra pod value palce lizac smile

Typer roku [wyścigi konne]: yyy smile

Typer roku [inne sporty]: Retoox - plazowka, Piostar, Danielsan: snooker

Pokerzysta roku: Rafal

Moderator roku: Rafal, Piostar, PLatini - chyba najaktywniejszi i bezkonfliktowi

Odkrycie roku: hmm.. Soczi - swietny temat w EPP

Tekst roku: dzida grin

Złota malina: Wszelkiej masci gwiazdy jak Cendrus [skan mnie zniszczyl, nie wiem jak Was :D]

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Piostar

Do góry
#4336780 - 05/01/2011 03:16 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Rivaldinho]
Amir_Khan Offline
no risk no fun

Meldunek: 05/01/2010
Typer roku: Kameleon

Typer roku futbol: McDziarz

Typer roku tenis: Goget

Typer roku kosz: Młody gniewny

Typer roku hokej: Vonseb

Typer roku nfl : Ghost

Typer roku f1 : Kyrszko , Rivaldinhio

Typer roku [tor żużlowy]: Buszmen , Kyrszko

Typer roku [piłka ręczna]: Travis

Typer roku siatka: Korver

Odkrycie roku: Rafter

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Platini

Do góry
#4336932 - 05/01/2011 03:45 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Amir_Khan]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Conrad
jakby nie czerwony, to by niczego nie było, to nasz dobry ojciec, twórca wszystkiego. to On - Conrad

grin

Do góry
#4336946 - 05/01/2011 03:47 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Llama]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
wlasnie, Conrad ? a czemu Ty chcesz byc czerwony ? bo swieta ?

Do góry
#4337038 - 05/01/2011 04:10 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: craax]
thesamethis Offline
addict

Meldunek: 13/07/2010
Typer roku
[piłka nożna] - Bezdomny, dobry jest i basta!

Typer roku [tenis ] - nie wiem

Typer roku [hokej ] - vonseb - choćby za dzisiejsze boksowanie :D, ale tak na poważnie, najlepszy tafler smile

Typer roku [sporty zimowe] - nie wiem

Typer roku [tor żużlowy] - jak dobrze pamiętam, to Khan. on nie ma w żyłach krwi, ma żużel !

Typer roku [siatkówka] - Wojtasa tu pełno, jest najlepszy.

Moderator roku: Piostar & Platini i komentarz jest zbędny wink

Do góry
#4337055 - 05/01/2011 04:15 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: craax]
vecchio cucs Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/03/2009
Typer roku: BKS za niesamowitą skuteczność w grach LIVE ,bardzo dużo typów jest celnych a na dodatek często po kursach ,których po prostu strach dotknąć

Typer roku futbol: BKS za grę , Bezdomny za analizy

W pozostałych dziedzinach nie czuję sie kompetentny do wystawienia ocen , gram tylko piłkę

Do góry
#4337098 - 05/01/2011 04:25 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: craax]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
Przecież Conrad zawsze był czerwony.... smile chyba...?

Do góry
#4337148 - 05/01/2011 04:34 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Mitul]
wolfiks Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2006
Typer roku Siatkówczaka Wojtas

Do góry
#4337197 - 05/01/2011 04:43 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Misiek]
Izajasza53 Offline
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3

Typer roku: ten co najlepszy ma wynik w PP?

Typer roku futbol: Bezdomny

Typer roku tenis: Goget

Typer roku [US Sports] : GreyTiger

Typer roku hokej: Vonseb

Typer roku nfl : Ghost

Typer roku f1 : Rivaldinhio

Typer roku [tor żużlowy]: Buszmen

Typer roku [piłka ręczna]: Travis

Typer roku siatka: Korver

Odkrycie roku: Bezdomny, mlody_gniewny

Do góry
#4337381 - 05/01/2011 05:25 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: craax]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: Mitul
Originally Posted By: craax
wlasnie, Conrad ? a czemu Ty chcesz byc czerwony ? bo swieta ?
Przecież Conrad zawsze był czerwony.... smile chyba...?

Na sofcie forum konto administracyjne ma domyślnie kolor czerwony i tak już zostało... ale może rzeczywiście zamienię go na jakiś inny. toast

Do góry
#4337406 - 05/01/2011 05:31 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Conrad]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Czerwony niech zostanie, Conrad a gdzie nominacje? grin

Do góry
#4337426 - 05/01/2011 05:40 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Piostar]
anfa_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/08/2006
nie można głosować na siebie to sie wstrzymał laugh

Do góry
#4337477 - 05/01/2011 05:55 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: anfa_]
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
Originally Posted By: Anfalast
nie można głosować na siebie to sie wstrzymał laugh

zabiles mnie laugh

nominacja na text roku grin

Do góry
#4338493 - 05/01/2011 22:29 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Misiek]
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
Typer roku [sporty zimowe] Riva - ogromna wiedza na temat Biatlonu i co wazne wyszukiwanie informacji od kuchni na poziomie ktory czesto mocno mnie zaskakuje in plus grin Sumienny i odpowiedzialny a poza tym rowny gosc piwo

Typer roku [siatkówka] Wojtas w tym roku to wogole nie powinno byc dyskusji w tej kategorii bo jest jedynym ktoremu sie chce i ktory robi porzadne analizy na ktorych mozna sie wzorowac. Jak dla mnie Oscar w tej dziedzinie dla Wojtasa to pefffka grin

Złota malina: Conrad - za niesamowita skutecznosc w zniechecaniu coraz wiekszej ilosci dobrych typerow do merytorycznego udzielania sie na forum confused

Do góry
#4338772 - 06/01/2011 00:06 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Inzaghi78]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
Typer roku [hokej ] - craax
Typer roku [sporty zimowe] - Riva

Tekst roku :

andegawen

"Proponuje pakt
o meczach piszemy tylko W DNIU ROZGRYWANIA

grubsze ryby wiedza o co chodzi

dla tych mniejszych wyjasniam
Mniejsi bukmacherzy typu tobet czy Betsafe czesto blednie szacuja kursy i jesli ktos wykorzysta ich przeszacowanie lub niedoszacowanie to zagra to ale sa wtedy niskie limity i kurs sie 'urynkowuje' czyli firmy tanim kosztem naprawiaja wlasne bledy
W dniu rozgrywania bukmacherzy azjatyccy otwieraja rynki i praktycznie kazdy moze zagrac za ile chce i kurs praktycznie nie drgnie

Nie ma sensu na dluzsza mete pisanie 2-3 dni przed meczem ze '1.60 na Legie to promocja' (to przyklad abstrakcyjny)
Do rozwazenia polecam. Nie ma sensu na dluzsza mete pisanie 2-3 dni przed meczem ze '1.60 na Legie to promocja' (to przyklad abstrakcyjny"

Do góry
#4339034 - 06/01/2011 01:14 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: craax]
agr1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/03/2005
Wszedzie kreski, poza:
Typer roku [siatkówka] - Wojtas, Misiek, Korver

Do góry
#4339109 - 06/01/2011 01:32 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: agr1]
dondo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/02/2007
Się uparliście na tą malinę dla Conrada, już ją ma w poprzednich latach bodajże, m.in (albo w większości) za poglądy polityczne smile
Swoją drogą tak naprawdę funkcjonowanie forum tworzą jego użytkownicy, ale nie - lepiej zwalać wszystko na Conrada. Nie żeby wazelina, ale aż dziw, że jeszcze nie ma Oscara za całokształt, po prostu jako twórca forum jaki by nie był należy mu się, bo dzięki temu możemy w ogóle nominować laugh , więc żeby nie było jak ze Scorsese - nominacja: Conrad - Oscar za całokształt. balwan1

Do góry
#4339130 - 06/01/2011 01:37 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: dondo]
dondo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/02/2007
Tym bardziej, że w 2010 walnęła 10 rocznica powstania forum cop

Do góry
#4340696 - 06/01/2011 06:31 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: dondo]
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Dostałem kilka nominacji \o/

Do góry
#4340697 - 06/01/2011 06:32 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: PioKing]
Amir_Khan Offline
no risk no fun

Meldunek: 05/01/2010
Originally Posted By: PioKing
Dostałem kilka nominacji \o/

Bo cos tam na temat tego boksu wiesz.

Do góry
#4340793 - 06/01/2011 06:48 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Izajasza53]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Typer roku: Brak

Typer roku futbol: McDziarz

Typer roku tenis: Włodar

Typer roku [US Sports] : Ghost

Złota Malina : Cendruś vel "100 zł i dzida" & Big Ben vel. "mam kłopoty ze spłatą" - Ex aequo

Do góry
#4340891 - 06/01/2011 07:26 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Amkwish]
Bet3654 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/07/2009
Typer roku: Blackjack ,Kameleon

Typer roku [piłka nożna] - brak

Typer roku [tenis ] - Włodar -ogromna wiedza na temat tenisa ,swietna skuteczność.

Typer roku [koszykówka] Fanatyk 1984 ,ma dobry temat PP ,czasami cos napisze w dziale koszykówka ,pare razy skorzystałem ,i zazwyczaj nie załowałem smile
Finanz za b dużą wiedze , szkoda że udziela sie tylko w QC ,ale dobre i to grin .

Typer roku [hokej ] - brak
Typer roku [US Sports] - brak

Typer roku [sporty zimowe] - Rivaldinho ,za bardzo dużą wiedze na temat Biathlonu ,to sie ceni smile

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow ,zdecydowanie smile

Typer roku [piłka ręczna] - brak
Typer roku [siatkówka] Korver za świetna skuteczność ,
Wojtas ,Misiek za fachowe analizy ,i duzo włozonego serca, by "siatkarski temat" żył:)
Typer roku [wyścigi konne] brak

Typer roku [inne sporty]-
Reetox- za beach soccera ,zarówno wiedza jak i skuteczność typów ,na bardzo wysokim poziomie.
Pioking -za boks jw.

Pokerzysta roku: nie mam pojecia.
Odkrycie roku: Młody Gniewny
Tekst roku: "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie" by tyson

Złota malina: ...

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Włodar , Pioking

Do góry
#4341141 - 06/01/2011 09:46 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: thesamethis]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Meldunek: 02/07/2004
To ja tez ponominuję tongue

Typer roku:

Typer roku [piłka nożna] McDziarz - za duzą wiedzę i przywiązanie do barw swojego klubu, Bezdomny - walczy z wiatrakami podobnie jak ja ostatnio, ale moze rozrusza ten dział w koncu, craax - ktory dorzuci zawsze swoje pare groszy

Typer roku [tenis ] włodar - respect za czelki, Kameleon - czesto zmieniam zdanie sugerujac sie jego typami, Ciągutka - moj ulubionmy fan Federera grin

Typer roku [koszykówka] -

Typer roku [hokej ] -

Typer roku [US Sports] młody gniewny - za duza wiedze i pasje

Typer roku [sporty zimowe] Riva - moze nie ma zbyt duzej konkurencji, ale trzyma wysoki poziom

Typer roku [tor żużlowy] Amir Khan - lubie jego ekstrawagancki styl połączony z wiedzą, Green Arrow - ogromna wiedza

Typer roku [piłka ręczna] -

Typer roku [siatkówka] Korver, Misiek - wiadomo, stała ekipa, troszke zaprzestali w tym roku wiekszego udzielania się, ale jednak cały czas są, do tego na zachęte agr1 - moglby czesciej pisac, Stik - jak ma czas to skrobnie cos z włoskiej, craax- na zachete z jego greckim nosem tongue Fanatyk za checi z grecką

Typer roku [wyścigi konne] -

Typer roku [inne sporty] retoox - szkoda ze sie zniechecił, bo bardzo cenie jego zdanie, Piostar - snooker to tylko jedna z opanowanych dyscyplin, PioKing - fighter roku tongue

Pokerzysta roku: -

Moderator roku: jak dla mnie Platini

Odkrycie roku: młody gniewny up

Tekst roku: "od 15-15 progresja na przelamanie" w meczu mahut-isner mnie zmiazdzyło grin

Złota malina: oj chyba jednak Cendrus ze swoją dzida i swistkiem z poczty rzutem na tasme wygra

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Misiek - moze uznacie to za swojego rodzaju nepotyzm, ale według mnie należy mu się jakaś "większa" nagroda, miał swoje słabości(kto ich nie ma), ale zawsze tu trwał przy swojej ukochanej dyscyplinie i emanował spokojem

Do góry
#4341773 - 06/01/2011 20:04 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Fanatyk_1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2008

Kategorie:

Typer roku [tenis ]-włodar-tenisowy guru,grajus87-spora tenisowa wiedza(tylko juz niech nie mowi ze ma pecha laugh )

Typer roku [koszykówka]-Finanz-b.dobry typer bylby lepszy gdyby pisal w dziale koszykarskim smile

Typer roku [US Sports]-mlody gniewny NBA to jego krolestwo,moglby byc bardziej pokorny tongue

Typer roku [sporty zimowe]-Rivaldinho trzyma w ryzach dzial zimowy

Typer roku [siatkówka]-Wojtas zdecydowany pasjonat tematu,Korver zeby jeszcze pisal w temacie a nie tylko qc byloby pieknie

Moderator roku:Piostar

Do góry
#4342195 - 06/01/2011 22:40 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Fanatyk_1984]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Do swoich nominacji chciałbym dorzucić:

Typer roku [Wyścigi konne] - Skunks - od momentu kiedy zacząłem bawić się w trading zacząłem też obserwować propozycje podawane przez Skunksa, da się na nich zarobić piwo Świetna robota.

Do góry
#4342378 - 06/01/2011 23:17 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Piostar]
Green Arrow Offline
#1 WorldSpeedway

Meldunek: 03/06/2005
Kategorie:

Typer roku: -----

Typer roku [piłka nożna] Ośmiornica ( nie czytam, nie korzystam, nie gram z wyjątkiem typów Paula grin)

Typer roku [tenis ] Włodar, Goget,Piostar

Typer roku [koszykówka] - Finanz - dobre typy na Quasi

Typer roku [hokej ] Jeśli już coś pobieram z lodu to opinia Vonseba i Craaxa odgrywa dla mnie decydujacą rolę.

Typer roku [US Sports] -----

Typer roku [sporty zimowe] - Kreczmer, Rivaldinho, Inzaghi

Typer roku [sporty motorowe] - głównie monolog, ale Conrad czasem dorzuci pewki na P1 smile

Typer roku [tor żużlowy] - AmirKhan ( jedziemy z bukami 5:1), Legolas (cenne informacje z Krosna połączone z typami na HC), jarko33 ( cenne informacje z Ostrowa połączone z typami na Ostrovię bądź jej rywali)

Typer roku [piłka ręczna] ----

Typer roku [siatkówka] - Korver - w ciemno mozna wchodzić, Wojtas - stawia trafne diagnozy w temacie.
Misiek

Typer roku [wyścigi konne] -----

Typer roku [inne sporty] Bokserskie pewki by PioKing.
Piostar

Pokerzysta roku: -----

Moderator roku: Piostar, Goget ( wszystkie informacje,linki dotyczące ATP i WTA Tour podane na tacy)

Odkrycie roku: ------

Tekst roku: "Zarosłeś jak rower w pokrzywach" - autor uciekł mi w natłoku spraw.

Do góry
#4343752 - 07/01/2011 04:38 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Green Arrow]
travis Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/01/2008
Typer roku: retoox - dobre typy w niszówkach,które lubię najbardziej

Typer roku [piłka nożna]: ---

Typer roku [tenis ]: Włodar

Typer roku [koszykówka]: ---

Typer roku [hokej ]: vonseb - Europa,craax - Polska i reszta Europy

Typer roku [US Sports]: Ghost

Typer roku [sporty zimowe]: Rivaldinho i Kreczmer - biegi z karabinem i bez

Typer roku [sporty motorowe]: ---

Typer roku [tor żużlowy]: Green Arrow,Amir Khan

Typer roku [piłka ręczna]: ---

Typer roku [siatkówka]: Korver

Typer roku [wyścigi konne]: ---

Typer roku [inne sporty]: retoox - plaże,hale,bandy & Co , Piostar - szachy,golf i inne duperele - to co tygrysy lubią najbardziej wink

Pokerzysta roku: karty mnie interesują tylko w realu,papieros,wódeczka te sprawy ooo

Moderator roku: Rivaldinho,Piostar

Odkrycie roku: ---

Tekst roku: ---

Złota malina: najchętniej dla siebie za całoroczne lenistwo

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * : ---

Do góry
#4343931 - 07/01/2011 05:43 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Misiek]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Typer roku: Luc Nilis

Typer roku [US Sports] betowiec (najbardziej aktywny quasowicz), Filemon (niezapomnine; 'ku rwa moj over poszedl sie jebac' po 2 minutach gry w meczu NBA)

Pokerzysta roku: raul (AA vs cokolwiek Raula - nie masz szans)

Moderator roku: rafal08 (zadziwiajace ze jeszcze ma na to sile)

Odkrycie roku: betowiec (niezmowrdowany jankes)

Tekst roku: Miedzioryt - "Korver- mówiłeś że mieszkasz obecnie na Nowowiejskiego w Poznaniu. Czy często bywasz w alcatraz ? pytam bo ostatnio mi zginął tam zegarek... nie żebym cię podejrzewał, po prostu pro forma pytam, bo przecież mogłeś się pomylić że to twój, zdarza się przecież."

Złota malina: zloty mecz.pl (zawsze z aferami)

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: rafal08

Kategorie ktore pominalem... doslownie nie ma z czego wybierac.

Do góry
#4344172 - 07/01/2011 07:35 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: connor]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Typer roku [US Sports] CFab

Do góry
#4344259 - 07/01/2011 08:20 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Kameleon]
hanele Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2006
Złota malina: QC - rozlazłe,chaotyczne,czasochłonne, męczące itp. itd.
Tekst roku:amkwish
Originally Posted By: amkwish
"Aż oczy bola patrzeć jak tłumaczy ludności miejskiej i wiejskiej,
nasz kochany Conrad, członek Platformy Obywatelskiej.
Conrad zawsze ze swoja partia, a ona z Conradem,
a kto ma inne zdanie jest PISmóżdżkiem i dziadem.
Trudno jednak w tym bełkocie dopatrzec sie ładu,
wiec powiedzmy zgodnym chórem : SPIEPRZAJ DZIADU !"
To pisałem, ja , amk, user drugiej klasy.
NIE BANUJTA ,ŁO JEZUUUUUUUU laugh

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Conrad,ELDORADO
Odkrycie roku:Terry Butcher, dondo
Moderator roku:Piostar
Typer roku [wyścigi konne]:Skunks
Typer roku futbol: Bezdomny

Do góry
#4344809 - 07/01/2011 20:10 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Meldunek: 02/04/2004
Typer roku: chciałbym zwrócić uwagę publiczności na akagi, Kameleon. Akagi - mysle ze niedoceniany typer z pilki, hokeja i tenisa, czesto szukajacy spadkow, wzrostow u bukow, no i taaa elokwencja na forum piwo Leon za niezmordowane prowadzenie tematu w PP i EP. Nie moge wyjsc z podziwu ze jest na 'zielono' przy tylu typach.

Typer roku [piłka nożna]: wyróżnię Bezdomny

Typer roku tenis: betowiec, niestety jego typy mozna spotkac tylko na QC albo PRIV.

Typer roku hokej: vonseb, craax - dodalbym jeszcze innych userow, ale oni tylko w dziale PLH pisza, a Vonseb to europejska w malym paluszku ma, craax troche mniej wiedzy o Europie ale i tak zasluguje.

Typer roku [siatkówka]: Wojtas ze mu sie jeszcze chce pisac...

Typer roku [inne sporty]: Piostar - wszestronnosc

Moderator roku: Piostar ewentualnie rafal08 - tylko prosze nalozyc na niego ZAKAZ wstawiania tych tanczacych/rozbierajacych sie laseczek jako awatar blush

Tekst roku: tyson czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie - a wiadomo jak sie skonczylo laugh

Odkrycie roku: betowiec - bokser (czyt. kibic, gracz) wagi ciężkiej! Boksuje rano, wieczór, w nocy. Przeboksowal wszystkich typami i iloscia postow na Quasi i od czasu do czasu ciętym językiem. COMEEEE ONNNN East Side boks boks

Złota malina: Conrad, amkwish, Nirtz i inni - za niezlomnosc w uaktualnianiu tematu Polityka na forum bukmacherskim

Nagroda specjalna: rafal08, Piostar - jesli Conrad ukula jakas statuetke to powinien albo dac polowke kazdemu, albo wykulać dwie osobne

Do góry
#4349770 - 09/01/2011 04:25 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Bezdomny]
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
Originally Posted By: Bezdomny

Kategorie:

Typer roku: Craax

Typer roku [piłka nożna] Craax

Typer roku [tenis ] Vendetta

Typer roku [koszykówka] Fanatyk_1984

Typer roku [US Sports] juancarlos

Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho

Typer roku [sporty motorowe] Green Arrow

Typer roku [piłka ręczna] KRAJAN

Typer roku [siatkówka] Wojtas

Typer roku [wyścigi konne] skunks

Typer roku [inne sporty] Piostar

Pokerzysta roku: rafal08

Odkrycie roku: ---------------------------------

Tekst roku:

Originally Posted By: Angelika

Ankaragucu - Antalyaspor 1 2.0

wiem, że w tym dziale należy podać analizę spotkania, wybaczcie, mi się po prostu nie chce

powiem tylko tyle:

jak gospodarze nie wygrają tego meczu, to ja jestem primadonną szanghajskiego burdelu smile

gorąco polecam

Złota malina: CONRAD

Nagroda specjalna: PIOSTAR

odkrycie roku już zlazłem i mogę się wypowiedzieć dlaczego

BKS : to co on na live robi brak słów.łowca overów
również mogę wyróżnić : Paździoch : też łowca bramek na qc piłka nożna

skuteczni zawodnicy cool

Do góry
#4353953 - 10/01/2011 07:42 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: grajus87]
grajus87 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2007
Originally Posted By: grajus87
Typer roku: włodar - chłopak ma taką wiedzę że mi się to w głowie nie mieści , widać że pracował na to wszystko.

Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny .Za dużo w tym dziale nie siedze , ale rzuca mi się w oczy przeważnie on z typami z lig Angielskich.Nie ma co ukrywać inne ligi są zaniedbane.

Typer roku [tenis ] włodar ( opisałem przy typerze roku) Fro Lech
Ta dwójka wie zdecydowanie najwięcej.Resztę jakoś trudno wyróżnić.

Typer roku [koszykówka]Big Ben tutaj nie mam żadnych wątpliwości.Także mało podaje swoich typów , jednak czasami mi coś skrobnie z ACB .Powiem szczerze że maszyna nie omylna.

Typer roku [hokej ] - craax jedyny któremu się chyba chce ruszać ten dział.Korzystam z jego podpowiedzi

Typer roku [US Sports] Tutaj jedynie biorę pod uwagę NBA i wyróżniam ponownie Big Bena oraz młodego gniewnego który ma pojęcie o tym co pisze

Typer roku [sporty zimowe] Kreczmer- za świetne typy z biegów narciarskich oraz Riva za biathlonik

Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow oraz Amir Khan obaj mają szeroką wiedzę i trafnie podpowiadali jeśli chodzi o Polskie Ligi oraz Elite League.

Typer roku [siatkówka] Korver bo ma niesamowitą skuteczność i szerokie pojęcie o rozgrywkach juniorskich. Wojtas bo trzema puls na Włoskiej Lidze oraz PLS. Bardzo cenię też podpowiedzi Cendrusia

Moderator roku: Piostar , jak mam pytanie to kieruje je do niego. Z innymi jakoś nie mam kontaktu

Odkrycie roku: nie mam pojęcia , sporo nowych twarzy ale czy ktoś się z nowych wyróżniał

Tekst roku: Wszystkie teksty Jezusa,Dzisasa w ciagu tych 3 dni

Nagroda specjalna: Korver bądz Włodar

do koszykówki dołączam Fanatyka1984

Do góry
#4353966 - 10/01/2011 07:46 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Jose]
Jose Offline
Io sono Interista

Originally Posted By: Jose

Nagroda specjalna:

Goget - najlepszy obecnie w tym fachu na forum. piwo

Poprawka, nie można Gogeta drugi raz.

młody gniewny - zasłużyła chłopina smile

Do góry
#4354201 - 10/01/2011 10:52 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Misiek]
Quaresma Offline
veteran

Meldunek: 07/07/2010
Nominacje tylko w dzialach w ktorych bywam na podstawie moich krotkich spostrzezen smile

Typer roku: ?
Typer roku [piłka nożna] ? - mimo ze moja dyscyplina to ostatnio mniej ja gram, a jak juz to raczej swoje typy lub inne forum, tutaj jeszcze nie mialem okazji sprawdzic dzialu ale kiedys na pewno zajrze i za rok moze komus wrecze swoja nominacje wink ;
Typer roku [tenis ] Goget - za trzymanie dzialu i wklad w dzial (typy, analizy, opinie); włodar - fajne typy i analizy; Fro_Lech - takze za wklad w dzial i opinie;
Typer roku [koszykówka] Fanatyk_1984 - nie stawiam kosza, ale widzialem duza aktywnosc jego w tym dziale wiec na pewno sie nalezy;
Typer roku [hokej ] craax - zdecydowanie on, jak juz cos stawiam to sprawdzam co napisze, dobre typy, pomocne analizy, ciekawe spostrzezenia;
Typer roku [US Sports] mlodygniewny - bo sie tego domagal... grin a tak na serio to za ogolny udzial w USS i fajne typy; CFab - za typy, nalezy mu sie chociazby za NCAAB; Ghost - za ogarnianie calego USS, stawiam glownie NBA ale kojarze aktywnosc MLB i NFL; Wychowany_Na_Nalewce - pozytywnie kojarze z NCAAB chociaz ostatnio mniej ale nominacja sie nalezy;
Typer roku [sporty zimowe] ?
Typer roku [sporty motorowe] ?
Typer roku [tor żużlowy] ?
Typer roku [piłka ręczna] ?
Typer roku [siatkówka] Wojtas, Korver, Misiek - wszyscy trzymaja dzial, trafne typy, pomocne analizy i ciekawe spostrzezenia, mozna na nich polegac choc Korver ostatnio atakuje z ukrycia grin
Typer roku [wyścigi konne] ?
Typer roku [inne sporty] ?
Pokerzysta roku: ?
Moderator roku: ?
Odkrycie roku: ?
Tekst roku: ? - ostatnio jakis tekst na ktoryms QC mi sie podobal ale nie pamietam confused
Złota malina: ?
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * ?

Do góry
#4355650 - 11/01/2011 05:12 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Misiek]
gembol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/08/2007
Typer roku: Korver- spec od siatki, fachowe analizy, dobre podpowiedzi na QC...widać, że chłop ogarnia temat.

Typer roku [piłka nożna] - ?

Typer roku [tenis ] - Włodar- tenisowy guru, Fro-Lech-duża wiedza, Marcel- szkoda, że tylko na QC

Typer roku [koszykówka] - ?

Typer roku [hokej ] - ?

Typer roku [US Sports] - Młody gniewny- wymiata w NBA

Typer roku [sporty zimowe] - Retoox, Rivaldinho - dobre bety poparte rzeczową analizą

Typer roku [sporty motorowe] - ?

Typer roku [tor żużlowy] - ?

Typer roku [piłka ręczna] - ?

Typer roku [siatkówka] - Korver- spec od siatki, fachowe analizy, dobre podpowiedzi na QC...widać, że chłop ogarnia temat.

Typer roku [wyścigi konne] - ?

Typer roku [inne sporty] - Retoox- za plażówkę

Pokerzysta roku: - ?

Moderator roku: - ?

Odkrycie roku: ?

Tekst roku: ?

Złota malina: ?

Do góry
#4355865 - 11/01/2011 06:09 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Akhu]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny - wkurza mnie jego styl pisania wink ale jest chyba jedynym, któremu się chce coś napisać

Typer roku [tenis ] - włodar, Goget - Niesamowita wiedza. Szkoda tylko, że Goget nie zajmuje się typowaniem spotkań a robieniem ich na zielono wink

Typer roku [koszykówka] - brakuje mi w PLK szejna jak cholera frown

Typer roku [hokej ] - craax - za często nie zaglądam do tego działu ale wiem, że craax ma niezłą wiedzę. Do tego vonseb - szkoda, że z tego co widziałem obudził się pod koniec roku ale nominacja pójdzie jak już w to 2011 smile

Typer roku [US Sports] - Ghost, Skiper, CFab - Skiper i Ghost posiadają olbrzymią wiedzę co udowadniają nie pierwszy już rok. Wyróżnić chciałbym za niezły wynik z NCAA CFab

Typer roku [tor żużlowy] - Amir Khan - Jest w tym niezły. Olbrzymia wiedza połączona z pewnością siebie.
Akhu - żeby jeszcze udzielał się w dziale a nie tylko w temacie EPP i priv wink

Typer roku [siatkówka] Misiek, Wojtas_, Korver - świetna robota. Tak się składa, że czasami biorę w ciemno typy Wojtasa i wówczas wchodzą one na luzie grin Z pozostałej dwójki rownież często korzystam.

Moderator roku: Piostar - jest wszędzie. Czy to godzina 7 czy 23 można go zobaczyć w działach, zawsze pomocny.

Do tego teksty Bezdomnego z działów Co mnie wkurza i Co mnie śmieszy - chciałbym żeby takie 'bajabonga' mnie denerwowały bądź cieszyły crazy

Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Ghost

Do góry
#4356150 - 11/01/2011 07:37 Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje [Re: Platini]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Meldunek: 02/07/2004
Platini podszepnij mi zawsze slowko jak będziesz cos zapozyczać, to podwoje stawke grin

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08