Boję się nawet myśleć co jaki płacz byłby gdyby zamknąć ten najważniejszy dział na forum czyli QC. Władze odważyły się ruszyć święty przybytek QC i już 90% ma pretensje że ciężko go znaleźć, ile to się trzeba naklikać, ale może dzięki temu zauważy przypadkiem że są też inne działy np. tematyczne. Szok!!!, ale są.
Każdego roku w grudniu pojawiają się wizje, że forum upada, że nie ma sensu itd itp, jednakże nikt z piszących nie poświęci choćby 5 minut w roku aby coś poprawić na forum a najważniejszy i tak QC, szybka i olewcza wymiana paru zdań i już boksujemy, księgujemy typy.
To nie jest ta droga, wystarczy nie narzekać tylko poświęcić chwilę czasu o coś skrobnąć.
Zdaje sobie sprawę, że znów wywoła się jałową dyskusję, że jednym się nie chce pisać, dla drugich nie ma sensu, bo się szanują i żaden typ nie będzie ich obrażał jak nie wejdzie itd itp.
Ale w końcu to forum i trzeba być na to gotowym, a że ktoś ma jakiś problem że podałem zły typ to mam to najzwyczajniej w dupie. Piszę dalej bo tak mi się chce i po to tu jestem.
Zresztą żaden z Was nie miał takich problemów z napinaczami jak ja co jakiś czas z miedziem. Akcje z smsami, akcje z dzwonieniem po nocach, akcje z podszywaniem pode mnie na innych forach, akcje z wklejaniem zdjęć mojej rodziny po różnych debilnych portalach. Mam podkulić ogon?
Ruszyć tyłki a jak się nie chce to nie piepszyć i nie marnować czasu na podobne tematy.
PS. od razu wyjaśnię, że do nikogo nie pije, nikogo nie obrażam, do nikogo nie zwracam się bezpośrednio lub pośrednio, wyrażam swoją tylko swobodną opinie, bo się zdenerwowałem takimi pierdołami. Nie mam zamiaru też kontynuować tematu dalszymi wpisami, wolę coś podać na forum. My przynajmniej próbujemy coś zmienić, jak się nie uda to się wróci do poprzedniego wyglądu, a teraz zobaczymy jak będzie i
co wyjdzie.
PS2. inne zmiany też będą, ale trzeba dać trochę czasu na przygotowania w końcu nie robi to się w kilka sekund.
Pozdrawiam.