#4328057 - 31/12/2010 17:38
Re: Nowy rok (2o1o), nowe możliwości, nowe nadzieje i nowe postanowienia
[Re: Izajasza53]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
1. Zaliczyć jak najwięcej meczów wyjazdowych. 2. Osiągnąć minimum 55% skuteczność w HU 3. Ogarnąć pracę licencjacką i zamknąć ten etap edukacji. 4. Poznać dogłębnie jak najwięcej kobiet. 5. Zajebiste wakacje. 6. Masa jest, teraz pora na rzeźbę. 7. Kładąc się wieczorem spać nie mieć poczucia, że to był stracony dzień.
|
Do góry
|
|
|
|
#4328975 - 01/01/2011 05:34
[Re: Cholo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/01/2004
|
Moje postanowienia na 2011 rok : - Schudnac do 90 kg i utrzymac ta wage - zmienic samochod na nowszy - jezdzic na mecze Lecha przynajmniej z 5 razy - zadbać o zdrowie - kupić badz odlozyc na działke - znalezc madra ladna dziewczyne i ukladac sobie z nia zycie - wyjechac na wycieczke za granice - miec wiecej ruchu - wyprowadzic sie od rodzicow z jakas dupeczka - mniej sie denerwowac - zaliczyc jakis tygodniowy wypad jezdzac po Polsce - wiecej organizowac czas - byc szczesliwym i cieszyc sie z kazdego dnia - bede mial wiecej ruchu - ograniczyc niezdrowe jedzenie i napoje - bede pil alkohol w mniejszych ilosciach - odnowie stare znajomosci jak i bede staral sie poznac wiecej nowych ludzi Troszke pojechalem 
|
Do góry
|
|
|
|
#4329313 - 01/01/2011 07:57
[Re: john]
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
To jest dziwny wieczór, po raz pierwszy spędzam go na forum i przy muzyce polsatu i dwójki. moich przyjaciół znam od właściwie przedkszkola i zawsze wszystkie trudne chwile przeżywaliśmy razem. W rodzinie od dawna nie czuje wsparcia, z ojcem musiałem walczyć o alimenty, od matki furiatki uciekłem, w trudnych chwilach liczyłem na nich. Dziś przez głupią sprzeczkę zostałem sam, po raz pierwszy od zawsze. Oni mają rację, fatalny ze mnie przyjaciel, chociaż pożyczałem na samochód czy prawo jazdy, ale mam swoje fanaberie, które trudno znieść, potrafię być bardzo nieprzyjemny, swoje niepowiedznia przeważnie związne z nałogiem hazordowym wyżywam a Nich, chociaż Agucha stara się mnie zniechęcić ( nieważne czy właśnie utopiłem czy wtedy gry właśnie wygrałem niebytoczną sumę ) ale dziękuje Ci Agnieszka za to. Ona nie rozumie tego, że często dzięki temu chcę mi się rano wstać, by zobaczyć tą ofertę, że dzięki temu żyje. Wczoraj na byle Howardzie zarobiłem tyle co miesiąc w restauracji czy byle przy sprzedaży butów w Venezii w miesiąc. Ten sport mnie nakręca i daje pieniądze do życia, chociaż niszczy mnie psychicznie, chciałem przejśc na takie granie jak Goget np. Może wtedy żyłbyl z ludźmi lepiej. Można się śmiać z qc, ale ja poznałem tu wiele ciekawych ludzi jak Magik, Jose, Grajus, Craax, Apollyon, Krystian, Tyson, Piostar, wszytkich nie idzie wymienić, ale mimo różnych poglądów, a ja chociaż mam je dziwne istnieje na prawdę.
Chciałbym nie krzywdzić bliskich i przejść na zawodowe granie.
Mimo tej powłoki na qc, ja jestem miękki facet w środku.
Szczęsliwego nowego Roku i przepraszam Mateusza, Tomka i Łukasza, bo jakoś nie mam jaj by powiedzieć osobiście.
|
Do góry
|
|
|
|
#4329353 - 01/01/2011 08:18
[Re: Bezdomny]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4329401 - 01/01/2011 09:11
[Re: Bezdomny]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Cztery cele na 2011 rok mam : - w końcu permamenta w zakładzie pracy dostać - mniej alkoholu pić - związać się jakąś kobietą ( z Afrykanką zerwałem nie tak dawno)- skuteczniejszy być na forum Pozdrawiam  już zrealizowany w 50 % , w poniedziałek potwierdzić pozostaje 
|
Do góry
|
|
|
|
#4334960 - 04/01/2011 06:14
[Re: phaser]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4335228 - 04/01/2011 07:49
[Re: młody gniewny]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
To jest dziwny wieczór, po raz pierwszy spędzam go na forum i przy muzyce polsatu i dwójki. moich przyjaciół znam od właściwie przedkszkola i zawsze wszystkie trudne chwile przeżywaliśmy razem. W rodzinie od dawna nie czuje wsparcia, z ojcem musiałem walczyć o alimenty, od matki furiatki uciekłem, w trudnych chwilach liczyłem na nich. Dziś przez głupią sprzeczkę zostałem sam, po raz pierwszy od zawsze. Oni mają rację, fatalny ze mnie przyjaciel, chociaż pożyczałem na samochód czy prawo jazdy, ale mam swoje fanaberie, które trudno znieść, potrafię być bardzo nieprzyjemny, swoje niepowiedznia przeważnie związne z nałogiem hazordowym wyżywam a Nich, chociaż Agucha stara się mnie zniechęcić ( nieważne czy właśnie utopiłem czy wtedy gry właśnie wygrałem niebytoczną sumę ) ale dziękuje Ci Agnieszka za to. Ona nie rozumie tego, że często dzięki temu chcę mi się rano wstać, by zobaczyć tą ofertę, że dzięki temu żyje. Wczoraj na byle Howardzie zarobiłem tyle co miesiąc w restauracji czy byle przy sprzedaży butów w Venezii w miesiąc. Ten sport mnie nakręca i daje pieniądze do życia, chociaż niszczy mnie psychicznie, chciałem przejśc na takie granie jak Goget np. Może wtedy żyłbyl z ludźmi lepiej. Można się śmiać z qc, ale ja poznałem tu wiele ciekawych ludzi jak Magik, Jose, Grajus, Craax, Apollyon, Krystian, Tyson, Piostar, wszytkich nie idzie wymienić, ale mimo różnych poglądów, a ja chociaż mam je dziwne istnieje na prawdę.
Chciałbym nie krzywdzić bliskich i przejść na zawodowe granie.
Mimo tej powłoki na qc, ja jestem miękki facet w środku.
Szczęsliwego nowego Roku i przepraszam Mateusza, Tomka i Łukasza, bo jakoś nie mam jaj by powiedzieć osobiście. Nie znamy się, nie pisaliśmy nigdy razem na forum, ale rozumiem Cię i szacunek za to co napisałeś. Pozdro i powodzenia w 2011. W życiu osobistym i w graniu
|
Do góry
|
|
|
|
|
|