Jest tak jak mówiłem wczoraj, buki wystawiły kursy na orlando w granicach 1.6.Czy orlando może sobie pozwolić na 4 porażke z rzędu przy takich wzmocnieniach?Nie ma mowy, w meczu z atlantą nie mogli wejść w swój rytm,arenas rzucił bodajże 10 punktów, ale dzisiaj jest nowy dzień i Stan Van Gundy ma coś do udowodnienia przed własną publicznością.Howard+Arenas+Nelson+Turkoglu ta czwórka będzie dzisiaj panować na boisku, to będzie noc Orlando.Grają przeciwko Dallas które ma w swych szeregach najlepszego półdystansowca Dirka Nowitzkiego,gdy zostanie mocniej przykryty jego skuteczność cierpi,Dallas przyjeżdża do orlando w swoim najmocniejszym składzie:Nowitzki,Butler,Chandler,Haywood,Kidd a więc nie będzie łatwo.Oby howard nie nałapał szybko fauli, i wierze w dżamire nelsona ostatnio troche pauzował ale już gra na najwyższych obrotach.
Także podsumowywując Dallas oczywiście ma argumenty ale te nie są w stanie oprzeć się kontrargumentom Orlando które są pod ścianą.Po kursie 1.6 można spokojnie to grać, polecam nawet handi -1.5. Howard+Arenas dzis bedą błyszczeć, także ja to gram:>
A co do późniejszych meczy to:
Bobcats-Oklahoma nobet ze wskazaniem na thunders
Chicago-76 dla mnie strasznie ciężki mecz,byki bez noah'a, 76 przyjeżdżaja w najmocniejszym składzie igedala coś namiesza:), szukałbym tutaj hendi na 76
Memphis-Nets 1 bez złudzeń
La-Bucks wiadomo:)
Kings-Warriors no bet wkońcu wyjdzuie mecz kings i co:)
dziś orlando izi