#4687464 - 25/05/2011 00:43
Re: SERIALE (Lost,Fringe,24,Supernatural i inne). Dla tych którzy są na bieżąco [9]
[Re: Conrad]
|
addict
Meldunek: 24/02/2004
|
Duet Crowley and Cass pozamiatał . Mimo słabego początku ten sezon oceniam na taką mocną 4 w skali szkolnej. Ostatnie 3-4 odcinki + wstawki o Titanicu oraz back in the saddle Aerosmith - niezapomniane. Myślę, że jednak, że warto byłoby zakończyć ten serial na VII sezonie, wtedy byłby naprawdę legen -wait for it- dary!
|
Do góry
|
|
|
|
#4689598 - 25/05/2011 23:48
Re: SERIALE (Lost,Fringe,24,Supernatural i inne). Dla tych którzy są na bieżąco [9]
[Re: chim123]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Koncze ogladac hamerykanskie seriale To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal Też mi szkoda The Event Opłaca się The Event oglądać? Jest to jakoś sensownie zakończone?
|
Do góry
|
|
|
|
#4690195 - 26/05/2011 02:22
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Koncze ogladac hamerykanskie seriale To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal Też mi szkoda The Event Opłaca się The Event oglądać? Jest to jakoś sensownie zakończone? Poczatek padaczka serialu do ok 6-7 odcinka. Pozniej rozkreca sie. Koncowka dobra, a ostateczny odcinek wtf. Daje furtke do drugiego sezonu, tylko czy inna stacja przejmie?!? ale ogolnie nie ma co sobie glowy zawracac.
|
Do góry
|
|
|
|
#4690510 - 26/05/2011 04:42
[Re: Kameleon]
|
old hand
Meldunek: 02/11/2006
|
Koncze ogladac hamerykanskie seriale To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal Też mi szkoda The Event Opłaca się The Event oglądać? Jest to jakoś sensownie zakończone? NIE OGLADAJ Jeszcze Ci sie spodoba, i tylko bedziesz kurwami rzucal po ostatnim odcinku Moze jakas stacja sie zlituje i pociagnie ta produkcje dalej. Ale powiedzmy sobie wprost - chyba juz nie wyda takiej kasy na kontynuacje - a bylo to widac i wyszlo na duzy plus - jak poprzedni producent.
|
Do góry
|
|
|
|
#4690533 - 26/05/2011 05:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
Po 22 odcinkach mam troche inne zdanie na temat 'The Event', a konkretnie jest ono jakby obojetne Czyli mowiac wprost, jak ktos chce to niech oglada, pierwsze odcinki nudne ale pozniej nadrabiaja jakos. Czy serial bedzie kontynuowany, fajnie by bylo jakby byl bo jestem ciekaw jak to rozwina dalej, ale jakby sie skonczyl to plakal nie bede Tak wiec serial z cyklu 'jak nie masz co ogladac to go ogladaj' fajerwerkow nie ma, nudny tez nie jest (poza kilkoma odcinkami..), z czystym sumieniem moge stwierdzic ze nie zaluje czasu poswieconego na ogladanie ogolnie serial 'ewoluuje' jakoscia scenariusza z odcinka na odcinek jedyne co sie nie zmienia to gra aktorska mlodej bohaterki o blond wlosach, radze sie zaopatrzyc w browara i oglada sie wtedy duzo lepiej
|
Do góry
|
|
|
|
#5362673 - 23/05/2012 01:11
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
Ostatni odcinek House'a: Jestem bardzo zawiedziony. Jak na zakończenie tak popularnego serialu pomysł zakończenia mógł być lepszy (nie wiem jaki, nie ja dostaje za to pieniądze ). Wg mnie jednak zostawili sobie furtkę jakby chcieli serial reaktywować, ciekawe czy tak specjalnie Tak jak ostatnie odcinki trzymały poziom i znów oglądałem z pełnym zainteresowaniem przez cały odcinek tak końcówka bardzo przeciętna i nie sprostali chyba oczekiwaniom (przynajmniej moim). Z drugiej strony: czy dałoby się zrobić odpowiednio dobre zakończenie dla takiego serialu?
|
Do góry
|
|
|
|
#5362801 - 23/05/2012 02:40
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
nie bylo tak zle, sam koniec rekompensuje 30 minut gadki o niczym tak naprawde.
Szkoda bedzie tego serialu, tak samo jak szkoda bylo Rodziny Soprano.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|