#4164169 - 09/10/2010 20:07
Re: PLK 2010/2011.
[Re: Amir_Khan]
|
no risk no fun
Meldunek: 05/01/2010
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4164192 - 09/10/2010 20:30
[Re: Amir_Khan]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/11/2005
|
Siarka - Polpharma Faktycznie szykuje sie wielkie świeto koszykowki w naszym miescie, ciezko cos konkretnego napisac o Siarce po tym co pokazali w meczach przedsezonowych, budowanie skladu tak naprawde rozpoczelo sie 2-3tygodnie temu, spore roszady kadrowe napewno nie wplynely pozytywnie na budowanie zgranej druzyny, ktora moglaby powalczyc o cos wiecej niz utrzymanie, na papierze jestesmy naprawde slabi i tak naprawde trzeba z ocena poczekac na kilka pierwszych spotkan. Odnoszac sie do dzisiejszego meczu, mysle ze najlepszym rozwiazaniem jest U 152,5, tu nie bedzie szalonych akcji i wirtuozerii, dzisiaj bedzie twarda koszykowka nastawiona wylacznie na jeden cel, 1 historyczna wygrana w PLK, jesli dolozymy do tego range meczu, a takze fakt, iz poprostu zawodnicy jednej i drugiej druzyny nie sa na tyle zgrani to under wychodzi jak złoto, dodatkowo rozsadnym typem jest +5,5 na siarke, czy wygramy ten mecz??? nie wiem ale wiem jedno, nasi gracze stana na glowie aby pierwszy wygrany mecz stal sie faktem...
|
Do góry
|
|
|
|
#4176158 - 16/10/2010 19:05
[Re: Grzena]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2006
|
Dzisiaj gram Trefl Sopot -4,5 i Zastal Zielona Góra -8,5. Oba zespoły mają dużo lepsze i zbilansowane składy. Wypowiedź trenera Kotwicy : - Trefl jest bardzo silnym, wysokim zespołem, zdominował tablice w spotkaniu z AZS. Musimy zrobić wszystko, aby tak się nie stało na meczu w Kołobrzegu. Nie ma co ukrywać, zespołem bardziej kompletnym dysponuje Trefl, natomiast jest to koszykówka i nie tylko skład osobowy się liczy. Jeśli sam trener mówi, że drużyna przeciwna ma lepszy skład to pozostaje mi tylko się z tym zgodzić ... W drugim spotkaniu beniaminek z Zielonej Góry nie powinien mieć problemów z pokonaniem Siarki. Zastal to klub który ma trochę grosza i dość dobrze zainwestował w zawodników. Bardzo podobał mi się w 1 meczu rozgrywający Walter Hodge. Trzeba na tego zawodnika uważać. Drużyna stara się grać zespołowo bez zbędnego kozłowania. Siarki jeszcze nie widziałem w akcji ale wyniki sparingów oraz ostatni mecz z Polpharma dają do myślenia. Gdyby nie przestój w grze Starogardzian przegrali by tamten mecz zdecydowanie. ( w końcówce 3 kwarty -18 pkt ).
|
Do góry
|
|
|
|
#4176330 - 16/10/2010 20:12
[Re: Green Arrow]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2010
|
Dziś w Kolobrzegu widzę overek 150,5 i to bez najmniejszych problemów Bwin 1,85
|
Do góry
|
|
|
|
#4189460 - 23/10/2010 00:39
[Re: - c1amak -]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/06/2005
|
Ok, poszperałem trochę na necie i wychodzi na to, że warto brać kurs 1,35 jaki zaoferował betsafe na Prokom W autobusie na 100% znajduje się Bobby Brown i J.R. Giddens (kto wie, może ktoś jeszcze ) - zatem wzmocnienie udało się do Tarnobrzegu i na niespodziankę się nie zanosi. dlatego zagrane: Prokom @1,35 stawka: 9/10 Prokom -7,5 @1,92 stawka: 4/10 pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#4190267 - 23/10/2010 14:58
[Re: ALEX]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/06/2005
|
Oczywiście teoretycznie w meczu może wydarzyć się wszystko. Jednak nie wydaje mi się, żeby wysyłali wzmocnienia w 10h podróż busem tylko po to żeby się przejechali i podziwiali krowy przy drodze . Dla mnie scenariusz tego spotkania wygląda tak: mocne uderzenie Prokomu od samego początku (we wzmocnionym składzie) a potem już tylko kontrola spotkania i roszada w składzie. Różnicę między Siarką i Zastalem już widzieliśmy i wg mnie jest spora. Oczywiście mecz meczowi nie równy, ale takie wrażenie odniosłem, a to co zrobiła Polpharma w spotkaniu z Siarką to.... eh. sam nie wiem jak to nazwać Wczoraj jak pisałem o składzie Prokomu i kursie @1,35 to miałem na myśli, że jest to spore value. Dlaczego? wystarczy spojrzeć na kursy teraz - Siarka w pinku chodzi już po @7 - zatem można było surebeta złapać. Nie mam nic przeciwko jeżeli Siarka wygra - kontry porobione a takie niespodzianki w stylu "bij mistrza" i to w wykonaniu beniaminka - bardzo lubię.
|
Do góry
|
|
|
|
#4190513 - 23/10/2010 18:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2006
|
Dzisiaj zagrałem Asseco Prokom -10,5. Prokom po porażce z Zastalem nie mogą sobie pozwolić na kolejne wpadki. Tym razem zagrają z wg. mnie najsłabszą ekipą PLK - Siarką. Nazwiska zawodników zza oceanu mało mówią, a jedyny krajowy zawodnik na poziomie PLK to Miszczuk. Prokom nawet 2 skład ma złożony z zawodników klasowych, którzy biją na głowę umiejętnościami Pisarczyka, Barana czy Krupę. Jeśli na mecz wyjazdowy pojechali Brown czy Giddens to nie po to, żeby siedzieć na ławce ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4204112 - 31/10/2010 00:31
[Re: skrzypo555]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2006
|
AZS Koszalin - Polonia W-wa Nie sądzicie, że Polonia jest bardzo niedoceniona w tym starciu przez bukmacherów? Kurs w granicach 3.00 w starciu z zespołem, który zbiera lanie za laniem? IMO spore value po stronie gości. Tymbardziej, że tydzień temu pokonali na wyjeździe Turów 87-80 mimo, że meczu nie zaczęli dobrze. Oprócz tego warty odnotowania jest fakt, że do Koszalina przyjechali już wczoraj, żeby zapoznać się z halą. Ogólnie zawodnicy podkreślają, że w drużynie panuje bardzo dobra atmosfera. W Koszalinie ma zadebiutować George Reese ale mimo tego, że grał tutaj kilka sezonów nie spodziewajmy się od razu cudów z jego strony. Jedyne co w chwili obecnej przemawia za gospodarzami to h2h ale przecież i Polonia musi kiedyś się przełamać i wygrać w Koszalinie . Wg mnie typ warty rozważenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#4218899 - 07/11/2010 20:25
|
Carpal Tunnel
|
PBG Basket Poznan - Asseco Prokom Gdynia
Typ: 1 Kurs: @4 - @4,5 (expekt i bf) Stawka: 4/10
Opis: Wg moich informacji Prokom nie przyjedzie w pełnym składzie a co za tym idzie rosną szanse ekipy z Poznania - dlatego próbuję na Gospodarzy ale nie przesadzam ze stawką.
zdecydowanie popieram, żal nie skorzystać z takiego kursiwa na gospodarzy, Prokom zdecydowanie przeceniany przez buki, chyba jeszcze nie zauważyli z tamtego zespołu pozostala jedynie nazwa i Pacek oczywiscie
|
Do góry
|
|
|
|
#4219244 - 07/11/2010 22:38
[Re: Azazel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/05/2003
|
Opis: Wg moich informacji Prokom nie przyjedzie w pełnym składzie a co za tym idzie rosną szanse ekipy z Poznania - dlatego próbuję na Gospodarzy ale nie przesadzam ze stawką.
zdecydowanie popieram, żal nie skorzystać z takiego kursiwa na gospodarzy, Prokom zdecydowanie przeceniany przez buki, chyba jeszcze nie zauważyli z tamtego zespołu pozostala jedynie nazwa i Pacek oczywiscie W PLK Adamek
|
Do góry
|
|
|
|
#4219446 - 07/11/2010 23:41
|
Carpal Tunnel
|
zdecydowanie popieram, żal nie skorzystać z takiego kursiwa na gospodarzy, Prokom zdecydowanie przeceniany przez buki, chyba jeszcze nie zauważyli z tamtego zespołu pozostala jedynie nazwa i Pacek oczywiscie @4 w pieknym stylu, gdyby nie B.Brown to -30 by było
|
Do góry
|
|
|
|
#4229604 - 13/11/2010 02:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2007
|
Polpharma Starogard (-2,5) - Polonia Warszawa 1 @ 1,7 7/10 betgun Wydaje mi sie to typowa pomyłką. Handicap oscyluje na poziomie 6,5 pkt b365, Pinnacle, tobet itd... Wg betgun ten kurs powinien dotyczyc (-4,5).. a to znaczna roznica.. Kurs na czyste zwyciestwo kolo 1,35.. Polpharma po fatalnym starcie w PLK, pokonala Anwil na wyjezdzie czas aby "zaskoczylo" i Polonia to idealny przeciwnik do tego. Z pewnoscia potencjal maja zeby poradzic sobie spokojnie z Warszawiakami i to na wlasnych smieciach Nie ma co tu sie rozpisywac, mysle ze warto skorzystac z pomylki betgun`a i zainwestowac Powodzenia Pozdrawiam GT
|
Do góry
|
|
|
|
#4232022 - 14/11/2010 00:04
[Re: GreyTiger]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2007
|
Witam, Grey zgadzam się z Tobą w pełni odnośnie typu na Polpharme. Potrafili pomimo straty kilkunastu punktów dogonić ekipę Anwilu Włocławek i wygrać mecz. Nie ma sensu rozpisywać się kto zawinił w tamtym spotkaniu, cieszy mnie postawa Kamila Chanasa, który był głównym autorem zwycięstwa drużyny Polpharmy. Dzisiaj gospodarze przystępują do meczu w roli faworyta i wierzę, że podołają temu i wygrają swój pierwszy mecz we własnej hali przy głośnym dopingu miejscowej publiczności. Także Polpharma i kursik 1.40 z dzisiejszej kolejki do pobrania (bet365). Kolejny mecz, który zapowiada się świetnie to pojedynek beniaminka z wicemistrzem Polski. Drużyna Zastalu to objawienie obecnego sezonu. Sztab szkoleniowy złożył naprawdę fajny skład pomimo niewysokiego budżetu. Jednak pozwolę sobie przyjrzeć bliżej wynikom drużyny gospodarzy. Wygrana z Mistrzem Polski, o którym wielokrotnie pisano, że na obecnym etapie rozgrywek wystawia drugi skład. Mimo wszystko, zwycięstwo, tego nie umniejszam. Wygrana z Siarką, według mnie jednym z głównych kandydatów do spadku. Pokonanie Poznania i Sopotu to na pewno dużo jak na drużynę pana Herkta. Uważam, że obie ekipy nie pokazują jeszcze w pełni swoich możliwości i mimo wszystko nie przemawiają do mnie tak do końca obie wygrane. W ostatnie kolejce przyszła pierwsza porażka w Słupsku. Tam wszystkim ekipom zawsze grało się ciężko. Rywalem drużyny Zastalu będzie Anwil Włocławek. Trzeba jasno powiedzieć drużyna, która nie była (może nadal nie jest) w stanie pokazać swoich możliwości. Kadrowo na pewno silniejsi. Dzisiaj liczę na przełamanie. Po ostatnie porażce wypadałoby odbudować swoją pozycję. Nie oglądałem ani jednego meczu drużyny z Zielonej Góry, jednak bazując na statystykach zawartych na stronie plk.pl dochodzę do wniosku, że główna siła rażenia to Burgess i Hodge. Z pierwszym powinien poradzić sobie duet Miller-Hicks, z drugim mam nadzieję DJ, Thomas, może Berisha. Ostatecznie Anwil i kursik 1.72. Jak będzie zobaczymy koło godziny 20. Pozdrawiam i życzę wygranych
|
Do góry
|
|
|
|
|
|