Bardzo ciekawy mecz w tej kolejce to spotkanie:
Piasta Gliwice - Drwęca NML 1
Piast gra co raz lepiej w tym sezonie w zeszłej kolejce wygrana z Heko Czermno na wyjeżdzie 3-2 u siebie bilans spotkań w tym sezonie ma następujący 3-2-1 klub miał na początku sezonu pierwszo ligowe aspiracje i co tutaj dużo mówić może je spełniać strata do lidera Jagielloni to tylko trzy oczka.Drwęca większą sensacje robiła w zeszłym sezonie grając w Pucharze Polski niż teraz w drugiej lidze pomimo wygranej z Radomiakiem aż 4-1 trzeba przyznać duża niespodzianka nie będzie wstanie urwać nawet punkcika Gliwicą ponieważ Drwęca gra fatalnie na wyjazdach bilans na wyjazdach w tym sezonie to 0-0-5.Moim zdecydowanym faworytem i typem tygodnia jest Piast.
Świt NDM - Zagłębie Sosnowiec x2,2
Ciekawy mecz jednak tak naprawde trudno wskazać faworyta tego pojedynku bukmacherzy dadzą jako faworyta Świt mnie jednak jakoś to nie przekonuje bilans u siebie Świtu w tym sezonie 3-3-0.Na Zagłębie lepiej jest grać na własnym boisku w ostatniej kolejce najlepszy tego dowód efektowna wygrana ze Szczakowianką 5-2 przemawia za tym żeby Sosnowiec grać u siebie a jeśli na wyjeżdzie to z podporą x2.Świt po dobry starcie do sezonu zaczął przegrywać w ostatniej kolejce ligowej porażka z Widzewem 4-0 do tego dochodzi choć nie wiem do końca jak ta sprawa wygląda nie płacenie kontraktów przez Zarząd piłkarzą klubu.Ja myśle o postawieniu tego meczu na x2.W sumie ja się zawsze śmieje, że jak nie wiadomo kto wygra to musi być czysty remis
Powodzenia wszystkim życze i dużych wygranych