Witam! Sorry z gory za to pytanie bo tak jak arzyk p.w. mam problemy z rejestracja.....rejestrowalem sie juz w dosc sporo w roznych firmach bukmacherskich jednak tutaj mam male problemy.....
http://www.pointbetgames.com/secure/en/user/NewUser.asp po pierwsze mam pytanie czy z "gwiazdką" musimy wypelniac bo pisze ze to opcjonalne?
po drugie....co to phone extension? .....bo mobile phone to wiem ze to kom....no i w samym phone ...jest country code...area code....phone number...wypelniamy to bo jesli tak to co mam tam wpisac......
jedziemy dalej....jest home adres 1 i 2.....w ktorym mamm wpisac moj adres?....nawet jesli wpisze swoj adres to wyskakuje blad.....mam wpisac ulice, numer domu i mieszkania? bez (/).....Province mam zostawic pusta?.....zip code bez myslnika czy z yslnikiem.....sorry z gory za tak banalne pytania ale slaby jestem z anglika a chcialem sie zarejstrowac w pointbetgames bo daja 10$ za rejestracje....chce sprobowac obroic tym bonusem moze mi sie uda.....to bedzie moj pierwszy raz w grach......bo zaklady sportowe mam juz obcykane jednak dopiero 10 mam wypplate i nie mam na razioe kasy zeby wplacic kase do firmy biukmacherskiej....wiec tak jak juz pisalem sprobuje tutaj cos zarobic....
....jakby tego bylo malo to dalej tez nie obejdzie sioe bez problemow.....w promocjach na tych forum byly opisane dokladnie metody platnosci to piointbetgames....pisali ze mozna moneybookers po po jakiego diabla musze wpisywac dane mojego banku.....da sie to jakos ominac?.....bo jesli nie to co mam wpisac w nastepnych polach jak mam konto w mbanku:
name: mbank
bank's name: co tu mam wpisac?
accont number: numer konta
bank's code- co tu wpisac?
branch's code- co tu wpisac?
Type of account- co mam wybrac?
Sort CODE?- co tu wpisac?
SWIFT code?- co tu wpisac?
IBAN- co tu wpisac?
i co znaczy ostatnie zdanie: How did you hear about as?
..
wiem ze te moje pytania 99% czytajacych bedzie nurtowac i wkurzac jednak naprwawde zznam slabo angielski a zalezy mi sprobowaniu swojego szczescia w kasynie poniewaz nie mam co robic a kasy tez cholernie brakuje......jak znajdzie sie ktos kto poswieci 3 min na opdowwiedzi to bede naprawde bardzo wdzieczny.....albo prosze chociaz o podanie jakiegos linku gdzie wszystko jest dokladnie opisane po polsku.....jeszcze raz dzieki z gory i pozdrawiam