oczywiscie, ze tak, niechetnie ale sie zgadzam z Toba w 100%, co do meczu - obserwowalem go spokojnie i przez 80 minut byla kupa smiechu i tyle, totalny i pelen luz wiec wiem jaka to byla kaszana, ale licze, ze takie pare minut wstrzasnie nimi, kibice ich poniosa i beda walczyc 90 minut tak jak wczoraj przez 15 min jesli im tylko starczy sil bo Legii tak grajac jak wczoraj nie pokonamy na pewno, jetesmy outsiderem wiec ogolnie w tych rozmowach porywamy sie z motyka na slonce, powinnismy raczej mowic ile nam Legia wpakuje a tu prosze, nawet outsider stal sie "grozny" dla Legii w oczach samych Legionistow - w moich osobiscie to raczej nie
-----------------------------------------------------------
co do dzisiejszych meczy, to ja znow sie wylamie poza szereg tak jak z Legia
mnie Lech w dalszym ciagu nie przekonuje, wywiady, rozmowy, zapewnienia - o dupe rozbic to wszystko, gadanie bez zadnych emocji wg mnie
a co bedzie decydujacym czynnikiem dzisiaj o powodzeniu Korony ? - JUVENTUS
argumenty, ze za duzo stracili zeby odpuszczac, ze musza grac na 200% non stop i oni to wiedza, ze nacisk ze strony kibicow i mediow poznanskich - do mnie to nie przemawia, im to siedzi gleboko w psychice i gwiazdy zapewne mysla juz tylko i wylacznie o Juve, to ich ogromna szansa na WYPROMOWANIE SAMYCH SIEBIE DALEJ W EUROPIE
Korona mi sie zaczyna coraz bardziej podobac ( sam nie wiem czemu ), ogladalem ich pare meczy ostatnich w tym dwa u siebie i sa w stanie ograc Kolejorza ale glownie opieram swoj typ na "nieudolnosci psychicznej i fizycznej Lecha"
Korona DNB