Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#4253863 - 24/11/2010 08:21 Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005

Zapraszam do typowania santa

Do góry
Bonus: Unibet
#4253925 - 24/11/2010 16:41 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: Legia]
kiki1981 Offline
enthusiast

Meldunek: 12/11/2005
Bardzo wyrównana kolejka osobiście pobrałem już Leszka i Legie. Kursy, które chwyciłem Lech @2,55 oraz @2,25 (Wszystko Unibet) mnie satysfakcjonują. Reszta wydaje mi się nie do grania. Powodzenia

Do góry
#4253933 - 24/11/2010 17:04 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: kiki1981]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
pamieta ktos kiedy ostatni raz nie bylo ani jednego meczu gdzie kurs by byl ponizej 2.00 ? kolejka niesamowicie wyrownana na papierze

na pierwszy rzut oka rzuca mi sie Legia DNB, Bytom to poukladana druzyna ale w pilke to grac Oni za bardzo nie potrafia, caly czas mam w pamieci mecz przy Kałuży niedawny, gdzie przez 45 min z outsiderem nie potrafili zrobic ani jednej akcji ofensywnej, wygladalo to strasznie "kalekowato", u siebie to inna druzyna ale Legia na kazdej pozycji ma lepszych pilkarzy i po dosc przecietnym meczu z Arka, teraz powinna zagrac ciut lepiej a to powinno spokojnie wystarczyc na biedna Polonie

drugi typ to Jagiellonia, ale rowniez DNB bo jednak ta gra Jagi na wyjazdach nie zawsze jest taka jak powinna, Ruch mnie niczym na kolana nie powala, samo bycie gospodarzem to za malo zebym mogl ominac to spotkanie, Jaga zagrala naprawde bardzo fajny mecz w Kielcach, gdzie z Korona stworzyly obie druzyny jedno z lepszych widowisk w tym sezonie, szybki mecz, twardy, z duza ilosci akcji ofensywnych, natomiast w ostatni weekend mozna powiedziec, ze Jaga odpoczywala ( wink ) wiec nabrala zapewne swiezosci, malego glodku pilki i oczekiwania na powaznego rywala, mistrzem jesieni juz sa, teraz zaczynaja prace nad utrzymywaniem tego miejsca az do maja

-----

o piatkowym szlagierze o 17:45 jeszcze napisze pare zdan

Do góry
#4253948 - 24/11/2010 17:46 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: craax]
Legia Offline
The Famous McD

Polonia Bytom-Legia 1X 1,6

W Legii nie zagrają zapewne Manu (kartki) i Vrdoljak (zmaga się z kontuzją). W ostatnim meczu Legioniści zaprezentowali się fatalnie. Grali taki piach że ach oczy bolały od patrzenia. W pierwszej części meczu nieco dominowała nawet Arka , a Legia waliła głową w mur zupełnie nie mając pomysłu na grę i na to jak sforsować obronę Arki.

W sukurs beznadziejnym Legionistom przyszedł dopiero sędzia z importu - tego weekendu w Warszawie sprzedaż sushi wzrosła o 100%. do tego bramkarz Arki też jakiś taki cabajowaty był tego dnia.

Za to widziałem 2 połowę meczu Lech-Polonia Bytom. Polonia Bytom pokazała się z bardzo dobrej strony-między innymi mieli dwie poprzeczki.

Za 1x przemawia także statystyka- Legia w Bytomiu przegrywa...ponadto w tym sezonie jeszcze nie uświadczyliśmy remisu wojskowych.

W dodatku pogoda też ma być kiepska - będzie chłodno zimno i zapewne mokro.

Na mokrej murawie łatwiej bronić się drużynom preferującym siłowy defensywny futbol.

Legia ma nikłe szanse na wygranie najbliższego meczu.

Smaczku dodaje fakt że trenerem Bytomian jest Jan Urban który zna wszystkie słabe i mocne ( jeśli takie są ) strony Legii, więc rywala będzie miał rozpracowanego perfekcyjnie.

I najważniejsze Legii na Śląsku nigdy nie szło, a zwłaszcza w meczach z drużynami uznawanymi za "najsłabsze" , że wspomnę tylko Odrę Wodzisław która lała Legię cały czas, nawet na wyjazdach potrafili wygrywać.

Wspomnę tylko ostatni sezon - Legia z takimi tuzami jak Polonia Bytom Piast Gliwice oraz Odra Wodzisław zdobyła grając w roli gościa w sumie 1 punkt , słownie jeden punkt !

Mało tego potrafiła jako jedyna w lidze dwukrotnie przegrać z Odrą Wodzisław , przegrywając w dodatku mecz u siebie !

Legia jest słaba , piłkarze grają tragicznie. Poziom tak samo dziadowski jak rok temu a może nawet gorszy ! nie zagrają Manu i bardzo prawdopodobne że Vrdoljak a więc jedyne transfery które jako tako się prezentują z letniego zaciągu. Jeżeli Skorża posadzi na ławce Mezengę to być może żaden z nowych nie wybiegnie w pierwszej jedenastce, a Skorża to obsraniec więc pewnie wyjdzie standardowo na Polonię Bytom z jednym napastnikiem tak jak z Arką Gdynia gdzie było wiadome że goście zastosują skomasowaną obronę. Chyba że sytuacja kadrowo go zmusi to być może zagra 4:4:2 ale nie sądzę...

Do góry
#4253968 - 24/11/2010 18:35 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: Legia]
santiago Offline
veteran

Meldunek: 25/11/2004
Korona-Lech 2

Juz jakis czas temu pisałem, przed meczem z Jaga, ze Korona jest bez formy. Może mecz z Jagiellonia był dobry, było duzo walki lecz tak naprawde tez duzo chaosu na boisku. Kielce są zmęczone tą rundą i w ostatnich meczach prezentuja się po prostu kiepsko. Potwierdzeniem tego był tragiczny mecz w Zabrzu. Sukcesem złocisto-krwistych bedzie w tym meczu remis w który ja tak naprawde nie wierze.

Lech, fakt zagrał ponizej oczekiwan z Bytomiem ale jednak zdobył 3 pkt. Mysle ze poznaniacy rozpoczeli marsz w góre tabeli i ciezko bedzie ich zatrzymac. Korony napewno nie zlekcewaza i zagraja na 100%. Skład duzo lepszy i chyba forma jednak takze.

Do góry
#4253994 - 24/11/2010 19:09 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: santiago]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Meldunek: 02/04/2004
Widzew Lodz - Górnik Zabrze

Na poczatku tygodnia, pierwsza mysla do tego meczu bylo Widzew iziii, ale spodziewalem sie kursow >2,3 na gospodarzy. A tu nawe 1,9! Róznica w tabeli 'tylko' 7 punktow, malo...

W obozie Górnika, jak zwykle kontuzje. Do stalych bywalcow: Gierczak, Banas, Bemben, dolaczyli Jonczyk (podobno wielki talent, ale i pilkarz majacy spore problemy ze zdrowiem), Manka i Bebenek.

Pilkarze jednak, zapowiadaja ze chca jeszcze podtrzymac passe i mimo slabych wystepow na wyjazdach, wygrac na Widzewie.

Wg mnie, jesli pilkarze pokaza charakter gospodarza to znowu bedzie... Gdansk, Wroclaw.

1X pyffka 10/10
1 6/10

Do góry
#4257737 - 26/11/2010 11:08 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: Legia]
andegawen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/04/2010
Originally Posted By: McDziarz
Polonia Bytom-Legia 1X 1,6

W Legii nie zagrają zapewne Manu (kartki) i Vrdoljak (zmaga się z kontuzją). W ostatnim meczu Legioniści zaprezentowali się fatalnie. Grali taki piach że ach oczy bolały od patrzenia. W pierwszej części meczu nieco dominowała nawet Arka , a Legia waliła głową w mur zupełnie nie mając pomysłu na grę i na to jak sforsować obronę Arki.

W sukurs beznadziejnym Legionistom przyszedł dopiero sędzia z importu - tego weekendu w Warszawie sprzedaż sushi wzrosła o 100%. do tego bramkarz Arki też jakiś taki cabajowaty był tego dnia.

Za to widziałem 2 połowę meczu Lech-Polonia Bytom. Polonia Bytom pokazała się z bardzo dobrej strony-między innymi mieli dwie poprzeczki.

Za 1x przemawia także statystyka- Legia w Bytomiu przegrywa...ponadto w tym sezonie jeszcze nie uświadczyliśmy remisu wojskowych.

W dodatku pogoda też ma być kiepska - będzie chłodno zimno i zapewne mokro.

Na mokrej murawie łatwiej bronić się drużynom preferującym siłowy defensywny futbol.

Legia ma nikłe szanse na wygranie najbliższego meczu.

Smaczku dodaje fakt że trenerem Bytomian jest Jan Urban który zna wszystkie słabe i mocne ( jeśli takie są ) strony Legii, więc rywala będzie miał rozpracowanego perfekcyjnie.

I najważniejsze Legii na Śląsku nigdy nie szło, a zwłaszcza w meczach z drużynami uznawanymi za "najsłabsze" , że wspomnę tylko Odrę Wodzisław która lała Legię cały czas, nawet na wyjazdach potrafili wygrywać.

Wspomnę tylko ostatni sezon - Legia z takimi tuzami jak Polonia Bytom Piast Gliwice oraz Odra Wodzisław zdobyła grając w roli gościa w sumie 1 punkt , słownie jeden punkt !

Mało tego potrafiła jako jedyna w lidze dwukrotnie przegrać z Odrą Wodzisław , przegrywając w dodatku mecz u siebie !

Legia jest słaba , piłkarze grają tragicznie. Poziom tak samo dziadowski jak rok temu a może nawet gorszy ! nie zagrają Manu i bardzo prawdopodobne że Vrdoljak a więc jedyne transfery które jako tako się prezentują z letniego zaciągu. Jeżeli Skorża posadzi na ławce Mezengę to być może żaden z nowych nie wybiegnie w pierwszej jedenastce, a Skorża to obsraniec więc pewnie wyjdzie standardowo na Polonię Bytom z jednym napastnikiem tak jak z Arką Gdynia gdzie było wiadome że goście zastosują skomasowaną obronę. Chyba że sytuacja kadrowo go zmusi to być może zagra 4:4:2 ale nie sądzę...

Rzeczywiscie typ wyglada obiecujaco - bez Vrdoljaka czy Manu a zapewne z Iwanskim w skladzie Legia jest najgorzej grajaca druzyna w Ekstraklasie mowie to z pelna odpowiedzialnoscia - nawet Cracovia mimo ze przegrywa to przynajmniej strzela bramki a Legia ze stalych fragmentow i nic wiecej.
Gdyby Legia zdobyla mistrza moglibysmy miec bodaj pierwszy taki przypadek ze mistrza zdobedzie druzyna z ujemnym bilansem bramkowym (!!!) pewnie wycieczki ze swiaat by sie zjezdzaly zeby zobaczyc takie cudo grin
Wszystko sie zgadza takze co do Urbana ktory zapewne ma cos do udowodnienia swojemu bylemu klubowi biorac pod uwage medialne a nie merytoryczne zwolnienie i zapewne duzo kibicow pamieta ze pomijajac troche zalosny koniec jego druzyna grala o wiele lepiej niz te ufoludy co teraz
Zgadza sie ze Legii na Slasku nie idzie - nawet z Zaglebiem Sosnowiec swoimi fanami potrafili przegrac
Ale
interesuje mnie typ na under 2.5 gola jako ze Legia tym skladem nie bardzo cos strzeli a Polonia musi sie pilnowac - w scenariuszu under miesci sie jeszcze jakies fartowne 0-1 w koncowce a juz Legia miala takie mecze chocby we Wroclawiu czy Lodzi.
Ja gram under 2.25 gola nie mowie ze typ 1X jest zly ale under wydaje mi sie bardziej wszechstronnym ktory ciezej bedzie 'objechac' i w miare mozliwosci bedzie mozna cos kontrowac zabezpieczajac sie wynikiem 0-1 w koncowce jesli dlugo nie bedzie padala bramka nawet grajac 1X
Mozna grac 1X mozna grac under dla mnie na dzien dobry ta druga opcja

Do góry
#4257753 - 26/11/2010 13:27 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: andegawen]
wHiTe_StAr Online   sad
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
Dla mnie na ten weekend Cracovia i Widzew w różnych kombinacjach.
Pasy wiadomo,czerwona latarnia naszej ligi.Może i mają słabą drużynę,ale moim zdaniem nie tak słabą żeby zdobyć 5 pkt w 14 meczach.Wzięlibyśmy pierwszą lepszą drużynę z I ligi klasę wyżej i miałaby lepszy dorobek.Dlaczego o tym mówię? Bo do fatalnych piłkarzy trzeba dodać sporego pecha jakiego mają w tej rundzie Pasiaki.
Wiadomo część meczy przegrana zdecydowanie(mówie tu o grze nie o wyniku),ale z drugiej strony jakby przeanalizować mecze Cracovii po powrocie na własny stadion to już pare oczek więcej powinno sie znaleźć.Najpierw Arka,później 2-3 z Chorzowem.Następnie Polonia Bytom 0-1 (mecz w którym byli zdecydowanie lepsi),i następnie derby(mecz ewidentnie na remis).
W tygodniu na Kałuży mały wstrząs.Matusiak,Ślusarski i Suart wylądowali w ME.Cała trójka grała tragicznie więc potencjał piłkarski nie ucierpiał,a być może będzie to miało podobny efekt na resztę jak w Legii.
Bełchatów na wyjeździe gra tragicznie,ledwie 4 pkt.To jedyne zwycięstwo było na Łazienkowskiej w tym okresie kiedy obowiązywało hasło "kto nie wygra z Legią ten frajer".

Jeśli chodzi o Widzew to argumentację mam podobną.Górnik na wyjazdach nie szaleje a Widzew u siebie groźny dla każdego.W Górniku plaga kontuzji,pozycja w tabeli raczej bezpieczna póki co,więc specjalnej mobilizacji na ten mecz nie ma.Świetne mecze przeplatają z tymi słabymi,teraz czas na ten gorszy.

Widzew też nie powala formą,od pamiętnego rozbicia Jagiellonii nie potrafi wygrać meczu.Stąd zmiana trenera które moim zdaniem okaże sie strzałem w "10" i już w tym meczu powinniśmy widzieć pierwsze efekty.A punkty są Łodzianom bardzo potrzebne.
Oba mecze po 1X atakuje grubo(ako 2.0),dodatkowo w róznych kombinacjach na zwycięstwa bądź DNB

Do góry
#4257770 - 26/11/2010 16:00 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: andegawen]
bolo73 Offline
enthusiast

Meldunek: 08/01/2010
Originally Posted By: andegawen
[quote=McDziarz]Polonia Bytom-Legia 1X 1,6
Zgadza sie ze Legii na Slasku nie idzie - nawet z Zaglebiem Sosnowiec swoimi fanami potrafili przegrac

Sosnowiec to nie Śląsk tylko Zagłębie Dąbrowskie!!!

Do góry
#4258039 - 26/11/2010 21:24 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: bolo73]
Luvstruck Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/02/2006
GKS Bełchatów w roku 2010 na wyjazdach rozegrał 14 spotkań, z czego tylko 3 wygrał: ze spadkowiczem Piastem Gliwice, z Legią - w czasie kryzysu i z Concordią Piotrków Trybunalski w PP.
Do Krakowa nie pojechali Lacić i Gol, są to bardzo duże osłabienia - do składu wskoczą najprawdopodobniej Fonfara i Bocian.
Widzę, że wiara w Cracovię niezachwiana (szczerze to dla mnie pozycja i gra tego klubu to większe zaskoczenie niż 1 miejsce Jagiellonii), ale obstawianie tego meczu to czysta loteria w moim mniemaniu. Każdy wynik jest możliwy i ja pieniędzy w ten akurat mecz inwestować na pewno nie będę, dla mnie to głupota.

Do góry
#4258313 - 26/11/2010 23:32 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: Luvstruck]
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Skad info, ze nie zagra Gol?

Do góry
#4258320 - 26/11/2010 23:35 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: Luvstruck]
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Saidi strzeli gola - 6.25 - Unibet

Czekam, aż będą składy, jednak z kadry powołanej na to spotkanie i z faktu, że Matusiak i Slusarski wyladowali w ME, mozna wysunac wniosek, ze Saidi dzisiaj zagra na srodku ataku. Juz za Ulatowskiego kilkakrotnie tak bylo, i Saidi mial w tych spotkaniach sporo okazji. Po takim kursie, mysle, ze warto sprobowac. W Krzywickiego czy Dudzica w pierwszej 11stce raczej nie wierze.

Edited by Platini (27/11/2010 00:50)

Do góry
#4258348 - 26/11/2010 23:46 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: Zabielany]
craax Offline
Carpal Tunnel

Dudzic zagra w pierwszym skladzie i bedzie pewnie duzo szumu robil z przodu, jest niesamowicie szybki ale wykonczenia to niestety chlopak nie ma
Saidi to praktycznie pewniak do gry w ataku, calkiem fajny typ Zabielany, bo jak juz czasem strzelimy gola to najpredzej zrobi to Saidi a i kurs super

Do góry
#4258363 - 26/11/2010 23:54 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: craax]
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Obserwowaleś treningi ?

Moim zdaniem Dudzica w 1 skladzie nie bedzie, a Saidi bedzie gral na samej szpicy. Za nim: Pawlusiński, Klich..i chyba Łuczak, ktory wpadl w oko Szatalowowi, ewentualnie Suvorow. Za nimi Szeliga i Radomski.

Treningów nie obserwowalem, to tylko moje refleksje. Ja bym tak zrobił. Wystawiać Saidiego na jakiejkolwiek innej pozycji niż na środku ataku, biorąc pod uwagę jego indolencję w grze defensywnej to strzał w stopę. W 2 połowie w Białymstoku jako tako to wyglądało, choć bramki raczej dość przypadkowe.

Do góry
#4258376 - 27/11/2010 00:01 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: Zabielany]
craax Offline
Carpal Tunnel

Saidi to sprinter, cos tam z przodu jest w stanie zdzialac bo taktyki za bardzo defensywnej nie potrafi spelniac a to Szatalowowi sie nie podoba ( Ulatowskiemu bylo wszystko jedno bo taktyki praktycznie nie bylo ) ina pewno nie bedzie chcial go widziec w destrukcji

ja mam nadzieje, ze Szelige sprobuje Szatalow ustawic za Janusa w obronie ( przeciwko swoim kolegom niby gra ale ten gosc to poziom okregowki ) i wtedy pomoc bym widzial Radomski, Klich , Łuczak , Dudzic, Plastik

z treningow wywnioskowac nie mozna nic, bo jedni nie trenowali od poniedzialku a dopiero od czwartku, inny przesuwani do ME, ciezko cos wywnioskowac

Do góry
#4258540 - 27/11/2010 01:26 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: olopatronat]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
Ciężki jak dla mnie ten pojedynek Polonii-Legii, Polonia ostatnio radziła sobie z L 2x na swoim terenie, mecz zapewne z dodatkową motywacją gospodarzy, zresztą u siebie nie stoją tak źle.
Legia nie potrafi wyróżnić się od rywali nawet na własnym terenie, jedyny atut to stałe fragmenty, z gry nie pokazuję nic więcej niż przeciętny zespół ekstraklasy, no ale to tylko Polonia Bytom, a Legia lubi też wygrać z dupy, w Kielcach też mieli zebrać baty a strzelili 4 gole, stąd ciężko wskazać cokolwiek.Na pierwszy rzut oka dobry ten 1x..ale czy ja wiem, lepiej nie tykać ew na live po paru minutach, bo co zagrają obie drużyny to chyba sam bóg nie wie

Do góry
#4258649 - 27/11/2010 02:43 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: royalflush]
kiki1981 Offline
enthusiast

Meldunek: 12/11/2005
Ruch - Jaga

z obozu "Niebieskich"

Cytat:
Wydawało się, że brak Ariela Jakubowskiego oraz Rafała Grodzickiego oraz ewentualnie Łukasza Janoszki będą jedynymi osłabieniami piłkarzy Ruchu Chorzów w pojedynku z Jagiellonią Białystok. Jak się jednak okazuje, pod dużym znakiem zapytania stoi występ w niedzielnym meczu Gabora Straki.
Dopiero w dniu meczu Ruchu z Jagiellonią okaże się czy słowacki pomocnik występujący w barwach Niebieskich Gabor Straka będzie mógł wystąpić w niedzielnej grze. Piłkarz od tygodnia zmaga się z urazem. - Po spotkaniu we Wrocławiu ma przeciążony mięsień i nie wiadomo czy się wyleczy - martwi się Waldemar Fornalik.

Przypomnijmy, że szkoleniowiec 14-krotnych mistrzów Polski nie będzie mógł skorzystać również z usług pauzującego za czerwoną kartkę Rafała Grodzickiego oraz Ariela Jakubowskiego. - Ariel w okolicach meczu z Lechią kończy rehabilitację. W klubie robimy wszystko, aby do normalnych treningów wrócił w styczniu - ucina spekulacje o powrocie obrońcy do gry jeszcze w bieżącym roku trener.

Pod znakiem zapytania, podobnie jak w przypadku Straki, stoi gra Łukasza Janoszki, który po wyleczeniu urazu od tygodnia trenuje z zespołem.

Do góry
#4259559 - 27/11/2010 09:09 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: kiki1981]
andegawen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/04/2010
Ole ole brawo Legia
co prawda wymknelo mi się na quasi ze Legia ten mecz wygra ale człowiek czasem przy 0.7 razy 40 procent razy x różne rzeczy wygaduje i mam nadzieje układ mnie za to nie wyrzuci ale jest dobrze
ciężko mi wybrać samemu jakiś drugi mecz proszę pisać opinie postaram się dowiedzieć co jest grane i może coś się jeszcze wysmazy na te kolejkę bo mecze typu Arki czy Polonii czy Korony są trudne do typowania

Do góry
#4259913 - 27/11/2010 17:54 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: andegawen]
craax Offline
Carpal Tunnel

widzicie Legionisci nawet nie wierzyliscie w swoja druzyne, a pisalem, Bytom w pilke grac nie potrafi ( meczu oczywiscie nie ogladalem i pisze to z przymruzeniem oka ) i szkoda, ze tylko DNB a nie czyste win sie bralo, juz za tydzien Legia jedzie do Krakowa, juz moze bez dnb bedzie mozna probowac Legionistow - ale to nie temat na ta kolejke

Do góry
#4259969 - 27/11/2010 19:16 Re: Ekstraklasa 15 kolejka 26-28.XI.2010 [Re: craax]
Legia Offline
The Famous McD

Originally Posted By: craax
widzicie Legionisci nawet nie wierzyliscie w swoja druzyne, a pisalem, Bytom w pilke grac nie potrafi ( meczu oczywiscie nie ogladalem i pisze to z przymruzeniem oka ) i szkoda, ze tylko DNB a nie czyste win sie bralo, juz za tydzien Legia jedzie do Krakowa, juz moze bez dnb bedzie mozna probowac Legionistow - ale to nie temat na ta kolejke

Legia wygrała kolejny raz na farcie i tyle. Za tydzień z racji zajmowanej pozycji będzie bardzo dobry kurs na Cracovię , na 1x około 1,7 na pewno co najmniej.

Cracovia już w Warszawie powinna sięgnąć po 3 punkty - mieli kilka niezłych setek , nawet po remisie mogliby odczuwać niedosyt a przegrali wówczas przy wydatnej pomocy sędziego.

W Legii nie ma obecnie nawet pół solidnego napastnika , zarówno Mezenga jak i Kucharczyk który przyszedł z 3 ligi mają po 2 trafienia na koncie. jak na drużynę grającą całą rundę bez napastnika to Legia plasuje się bardzo wysoko w tabeli.

Całe szczęście że ta koszmarna w wykonaniu Legii się już kończy, być może wiosną będzie lepiej, oby w końcu udało się znaleźć napastnika...

Cracovia będzie niezwykle podbudowana i uskrzydlona po wczorajszym zwycięstwie. W dodatku będą mieli w świadomości to że w Warszawie powinni byli zgarnąć komplet punktów, więc będą niesłychanie umotywowani żeby się zrehabilitować.

Craax spokojnie 1x polecam , uwierz Legia jest tak słaba obecnie że to niemożliwe żeby w 5 wyjazdowych meczach z kolei mieli 4 zwycięstwa na koncie przy takiej grze jaką prezentują. Legia gra katastrofalnie.

będzie >= 1,8 na 1x to bierz z pocałowaniem ręki wink

Już przed tą kolejką miałem przeczucie że Cracovia wygra dwa ostatnie mecze i sądzę że jest to wariant całkiem realny.

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro