#4245699 - 20/11/2010 22:53
Re: Ekstraklasa - 14 kolejka - 19-21 XI
[Re: andegawen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Osiemnastka Lecha Poznań na mecz z Polonią Bytom.
Trener Jose Maria Bakero do kadry meczowej na spotkanie z Polonią Bytom delegował dwóch bramkarzy, sześciu obrońców, ośmiu pomocników i dwóch napastników. W osiemnastce znaleźli się powracający po chorobie Jacek Kiełb i Wojciech Golla, który wciąż czeka na swój debiut w Ekstraklasie. Zabrakło natomiast miejsca dla Seweryna Gancarczyka.
Kadra Lecha na mecz z Polonią:
Bramkarze: Krzysztof Kotorowski, Jasmin Burić
Obrońcy: Ivan Djurdjević, Manuel Arboleda, Marcin Kikut, Grzegorz Wojtkoiwak, Bartosz Bosacki, Luis Henriquez
Pomocnicy: Jakub Wilk, Jacek Kiełb, Sergei Krivets, Semir Stilić, Sławomir Peszko, Dimitrije Injac, Mateusz Możdżeń, Wojciech Golla
Napastnicy: Artjoms Rudnevs, Joel Tshibamba -- Także praktyczna optymalną na tą chwile kadra LP. Osobiście jestem optymistą, choć Polonii Bytom praktycznie nie potrafię ocenić. Oby Bakero nie namieszał za bardzo personalnie.
Legia wygrała. Ciekawe czy reszta "wielkiej trójki" + Jaga ugra komplet punktów. Podobnie jak McDziarz również w tą wątpie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4245852 - 20/11/2010 23:37
[Re: C18_adam]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
szkoda że Wójcik nie prowadzi Cracovii ten to chyba jak nikt zna realia wschodniej piłki Jurij ju przyjął trójke w Białymstoku jakoś mu to nie pomogło , że prowadził Jagę kilka lat temu andegawen jeżeli swój typ opierasz na tym , że ktoś u nas trenował zespół kilka lat temu to wybacz , ale gorszej argumentacji dawno nie słyszałem z tą sprzątaczką to wypaliłem przypadko zapomniałem , że Gdynia jest bardzo uczulona na sprzątaczki klubowe
|
Do góry
|
|
|
|
#4246064 - 21/11/2010 00:43
[Re: Kura]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/04/2010
|
zobaczymy po meczu z Widzewem malo kto dawal im szanse poza tym Slask juz izi i w plecy nie bede na tej kolejce (generalnie z tego co podaje do tylu te typy chyba tez nie sa) Juz 4 razy sie przejechalem na Cracovii w tym sezonie jest jeszcze jedno jak twierdza ze popychana jest Legia (ja tak nie twierdze jej wygrane to raczej wynik frajerstwa rywali jak Widzew czy Gornik czy mimo wszystko Korona pan Sasal mial 2 tygodnie zeby cos ustawic a nie opowiadac bajki w mediach bo wiedzial ze Niedzielana i Vukovica nie bedzie ale czego sie spodziewac po papierowych tygrysach konikach na biegunach) to udupiani moga byc tez rywale wiec sedzia jest 'nasz' zgodnie z ta logika. Ktos kto mowi Cracovia jest bez szans malo oglada meczow ja Wam zycze bialostoczanie czy bialostocczanie (nie wiem ktora forma jest poprawna) mistrza ale jestem realista. Wiecie co sie robi jak gra pierwszy z ostatnim stara prawda bukmacherska. Cracovia po wygrana
|
Do góry
|
|
|
|
#4246124 - 21/11/2010 00:56
[Re: Kura]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
szkoda że Wójcik nie prowadzi Cracovii ten to chyba jak nikt zna realia wschodniej piłki Jurij ju przyjął trójke w Białymstoku jakoś mu to nie pomogło , że prowadził Jagę kilka lat temu andegawen jeżeli swój typ opierasz na tym , że ktoś u nas trenował zespół kilka lat temu to wybacz , ale gorszej argumentacji dawno nie słyszałem z tą sprzątaczką to wypaliłem przypadko zapomniałem , że Gdynia jest bardzo uczulona na sprzątaczki klubowe Kura to takie bardziej typowanie na przelamanie wg mnie, tak to odczuwam, ale dzisiaj my zbieramy 3,4 bramki i wracamy grzecznie do Krakowa Golinski,Mierzejewski,Sacha,Klich i raczej Radomski dzisiaj nie zagraja - takie info dla chcacych grac
|
Do góry
|
|
|
|
#4247719 - 21/11/2010 19:12
[Re: andegawen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
wierze w Szatalowa i to ze zna on realia wschodniej pilki jakoze pracowal w Jagiellonii. no zna jak nikt, ledwo co z Bytomiem dostał 3-0 bez zadnej walki jesli mysla ze dzis bedzie latwo to grubo sie myla. Poza tym pierwszy z ostatnim itp. łatwiejszy mecz u siebie to chyba tylko z Bytomiem.. Szatałowa Szkoda, że w 2 połowie TOTALNA olewka Jagi, bo na 4 to by sie z pewnością nie skończyło Swoja drogą powoływałeś się na Szatałowa, że zna realia, grał już z Jagą etc. a ciekawi mnie czemu nie przytoczyłeś jego wypowiedzi po meczu Jaga - Bytom, gdzie stwierdził, że z Białegostoku NIKT nie wywiezie w tym sezonie punktów
|
Do góry
|
|
|
|
#4248021 - 21/11/2010 21:54
[Re: C18_adam]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Wisła wcale nie musi zagrać super spotkania aby ograć Zagłębie, pewnie że nie będzie motywacji takiej jak w meczu z Legią no ale powiedzmy sobie wprost, kadra Wisły to nie są ogórki na środek tabel. Wisła grała padlinę ale na wyjazdach to się zgodzę u siebie z przodu było dobrze, z tyłami był problem no ale co się dziwić jak tworzyły ją nowe osoby z różnych krańców świata . Też podchodzę z dystansem po jednym dobrym meczu, i nie gram tego meczu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|