#4237789 - 17/11/2010 00:11
Re: NBA NOWY SEZON
[Re: oki]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/12/2004
|
na moje moze byc i od jutra;) zdecydujcie tylko kto ma trzymac kase i niech da namiary gdzie wplacac :> co do regulaminu to ten przedstawiony przed budecku_wampir wydaje mi sie ok;) bodescu_wampirnapisalem regulamin, ktory wg mnie jest dobry i zdecydowana wiekszosc z uczestnikow(jesli nie wszyscy) mysle , ze go zaakceptuje. REgulamin dostepny jest w Ranking NBA 2010/11 cz.8 konkursProponuje aby kazdy kto zgadza sie z regulaminem i wyraza chec uczestniczenia w konkursie powinien wpisac sie na liste za chwile utworzonego tematu---> Zapisy do konkursu NBA 2010/2011I dalej wszystko zgodnie z regulaminem ... To wszystko POWODZENIA
|
Do góry
|
|
|
|
#4238166 - 17/11/2010 02:38
[Re: bodescu_wampir]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
zastanawiam sie nad wzieciem udzialu w tym konkursie, ale bardzo zniecheca mnie jedna rzecz.
Otoz w regulaminie jest mowa, ze nie podanie typu skutkuje odjeciem punktow, jak za nietrafiony typ. Przykladowo pojade na tygodniowe wakacje, jakies narty, cos i nie mam dostepu do komputera (albo mam, ale na wakacjach osobiscie nie typuje, nie mam czasu na analizowanie, sprawdzanie, itp) i nie moge podac typow. Wyjezdzam na tydzien, nie podaje lacznie 14 typow i jestem 1400 j. w plecy. Czyli w tydzien w p*zdu ida punkty, czasem zbierane przez nawet miesiac.
|
Do góry
|
|
|
|
#4238657 - 17/11/2010 05:15
[Re: juancarlos]
|
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
|
juan zapas zrobię spokojna głowa, proponuje aby do końca tygodnia zgłaszali się chętni i od poniedziałku byśmy wystartowali, ewentualnie jeśli się uda szybciej to możemy w piątek (sobotę). Jeśli chodzi o zawodników, to ja jestem na tak, ale to większość zadecyduje dobrze by było gdyby nas było chociaż z 10-ciu juancarlos,oki,Kieras,bodescu i moja skromna osoba to już 5 czekamy na innych! Jeśli chodzi o wpłaty, to wydaje mi się że tydzień od momentu rozpoczęcia zabawy to wystarczający okres czasu (w końcu 50zł to nie jest duża kwota, dla takich wytrawnych graczy jacy znajdują się na mecz.pl)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|