Mecz się ułożył jak ułożył, do czasu czerwieni mecz był dosyć wyrównany z lekką przewagą gości.Więc analizując przebieg spotkań nie ma co się puszyć że komuś typ nie wszedł choć andegawen chyba nie wziął poważnie pod uwagę pewne braki min Niedzielana.
--
Co do kolejnych meczy będę nieobiektywny
i stawiam na zwycięstwo Wisły.
Lechia pewna siebie po dobrych wynikach ale tylko 3 wyjazdach (w tym 0-3 z Legią które każdy może odbierać na swój sposób tak to plecy w bełchatowie i punkt w bytomiu)
Jak dotąd Wisła 2x zwyciężyła na stadionie Hutnika i 2x zremisowała po przenosinach na Reymonta, trochę się zawiodłem bo myślałem że coś ruszy po przenosinach, ale się myliłem.
Nie mniej i Wisła musi w końcu coś wygrać, forma wyjazdowa Lechii to jest zagadka a nigdy nie byli pionierem na obcych boiskach, z Legią wyszło jak wyszło zagrała gorzej niż fatalnie strata kolejnych bramek to był skutek totalnego odsłonięcia L a nie desperacka obrona.
Co do Lecha ktoś tam pisał że będą zmęczeni po City i znów stracą punkty, ja jestem bardziej zwolennikiem tego typu zakładów ale kilka dni przed meczem a nie po nim, więc postawie na gości, też muszą w końcu coś ugrać w City dużo nie pograli więc może w Zabrzu.Górnik u siebie nieobliczalny więc może obejrzeć początek meczu i atakować live