Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#4167753 - 11/10/2010 17:38 Re: spotkania towarzyskie [Re: Legia]
Cayman Offline
old hand

Meldunek: 20/06/2009
Problem w tym, że w b365 jak i paru innych bukach grać nie mogę, właśnie ze względu na wspomniane przez Ciebie wyżej limity + indywidualny limit konta.

Żadnego interesu nie mam w tym żeby się cieszyć czy smucić jak wygrywasz/przegrywasz, ale jak piszesz takie głupoty, że "minimum 5 bramek" to pukam się w czoło i zastanawiam się z kim mamy do czynienia po drugiej stronie monitora.

Trzeba się trochę zastanowić zanim napiszesz takie bzdury o tych bramkach, bo nawet w niskich ligach skandynawskich czy polskich które potrafią być bardzo overowe nie widziałem lini przedmeczowych ustawionych na poziomie 4.5 chociażby.

Co do mojej osoby to zapraszam do tematu o polskim hokeju i tam możemy podyskutować o podawanych przeze mnie typach. Pozdrawiam.

Do góry
Bonus: Unibet
#4167829 - 11/10/2010 18:45 Re: spotkania towarzyskie [Re: Cayman]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Potwierdzam słowa McDziarza, b365 miał limit 1500zł, bo też to grałem piwo

Do góry
#4167842 - 11/10/2010 18:53 Re: spotkania towarzyskie [Re: craax]
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
Originally Posted By: craax
paranoja co sie tutaj dzieje, teraz kazdy typ McDziarza bedzie atakowany a nietrafiony upraszany o wklejanie kuponu, gdzie non stop proszone bylo aby tego nie robil - BOGATO wink

dajcie Panowie spokoj, luz piwo

McDziarz ale z ta frekwencja, mialbyc komplet i fiesta a do kompletu spoooooro jednak braklo

Ano przyłączam się do głosu przeciwko debilnym wpisom.
Człowiek typuje - idzie mu nieźle,to panowie krytykanci wyluzujcie i popracujcie nad własnymi dochodami.
Co za naród cholera,z zawiści dupę nawet papierem ściernym wyczyści...

Do góry
#4167863 - 11/10/2010 19:16 Re: spotkania towarzyskie [Re: onda]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
widze wreszcie glosy rozsadku jakies

Do góry
#4167908 - 11/10/2010 19:49 Re: spotkania towarzyskie [Re: onda]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002
Originally Posted By: onda
Originally Posted By: craax
paranoja co sie tutaj dzieje, teraz kazdy typ McDziarza bedzie atakowany a nietrafiony upraszany o wklejanie kuponu, gdzie non stop proszone bylo aby tego nie robil - BOGATO wink

dajcie Panowie spokoj, luz piwo

McDziarz ale z ta frekwencja, mialbyc komplet i fiesta a do kompletu spoooooro jednak braklo

Ano przyłączam się do głosu przeciwko debilnym wpisom.
Człowiek typuje - idzie mu nieźle,to panowie krytykanci wyluzujcie i popracujcie nad własnymi dochodami.
Co za naród cholera,z zawiści dupę nawet papierem ściernym wyczyści...

jeśli chodzi o mnie bo poniekąd rozpocząłem tę dyskusję to nigdy nie miałem nic przeciwko typowaniu i podawaniu typów przez McDziarza... poczytajcie posty tej dyskusji od początku, chodziło mi o coś zupełnie innego...

Do góry
#4167929 - 11/10/2010 20:12 Re: spotkania towarzyskie [Re: marzano]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
Opanujcie się z tymi tekstami o zazdrości bo się rzygać chcę, murzynom lepiej też uwagi nie zwracać bo się zostanie rasistą laugh
Ktoś już wyjaśniał że temat do wklejania kuponów jest w odpowiednim dziale, nikt nie widzi nic złego w typowaniu MC, nikt mu nie życzy domu pod mostem i tragicznej śmierci, typy podaję się po to żeby ktoś mógł korzystać i rozgraniczać stawki (grać systematycznie jak dana osoba jak już się decyduję na taką rolę jak MC)wiarygodnie rozgraniczając jaki ma bilans w danym okresie, nikt tu go nie zna nie jest jego kolegą (jest to obcy gość) jaką ktoś ma pewność ile przejebał powiedzmy wczoraj, skoro limit był na jednym buku mógł zagrać u innych.

A teksty że ktoś jaj nie ma bo za tyle nie gra to totalna żenada, co z tego że ktoś ma jaja jak nie ma parówki, żeby określić się jak konkretny gość.

Do góry
#4167966 - 11/10/2010 20:42 Re: spotkania towarzyskie [Re: royalflush]
blackjack Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/10/2004
Panowi dajmy juz luzik dzieciak zaczął a zaraz będzie ogólnopolska kłótnia
Staralismy się w jakiś rozsądny sposób z marzano uzmysłowic Mcdziarzowi o co nam chodzi nie dociera to do niego trudno widać nie może pewnych rzeczy ogarnąć. Jakby miał honor potrafiłby załozyć temat na PP pokazać że jest dobry w tym co robi i zamknąć wszystkim niedowiarkom usta
Jeszcze poruszę dwie rzeczy pierwsza to limity
Jeżeli ktoś kosi sporo kasy u jakiegos buka ma nakladany spore limity więc jak pozwalają grać za kilkanasie tysi więc i profity z niego też muszą mieć spore. Ostatnie miałem ścięcie z gościem z suportu na betsafe bo pozwolili mi puścić kupon za całe 1.39 pln !!!!( dowiedziałem się że taki limity są nałożone na moje konto i w najbliższym czasie nie ulegnie to zmianie ) i uwierzcie mi nie wyczesałem ich nawet na 10 % tego co wkleja kolega Mcdziarz
A druga rzecz skierowana wyłacznie do Mcdziarza
Synku jak się wozisz na forsie rodziców to twoja sprawa ale tutaj kazdy gra za ile go stać więc nie wrzucaj forumowiczom za ile grają bo to wyłacznie ich sprawa i nie kazdy musi być tak ustawiony jak ty aby po wszystkim sobie wklejać kuponiki po kilkanaście tysi

Do góry
#4168026 - 11/10/2010 21:25 Re: spotkania towarzyskie [Re: blackjack]
andegawen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/04/2010
ci 'goscie z supportu' to na ogol leszcze ogolnie nikt powazny i powazany maja za zadanie przeklepywac wyuczone formulki. Zawod oznacza zero odpowiedzialnosci (co najwyzej jak ktos sie zawezmie i rozpisze po forach) i oplacany jest gdzies pomiedzy kelnerem a sprzataczka wiec nie wymagajcie inteligentnych odpowiedzi, poza tym czesto jest tak ze zatrudnione sa pociotki kogos kto sie przyjal wiec 'oni to kompletnie juz nic nie kumaja' - czesto zaslaniaja sie 'decyzja traderow' albo 'dzialu bezpieczenstwa' ktory o ile istnieje to absolutnie niemozliwy jest kontakt z nim
Co do typu zagralem na Legie ale tez myslalem ze bedzie conajmniej 2-1 w tym meczu.
Po tym meczu tylko pozostaje szukac dobrych kursow na Widzew w lidze bo to co wiekszosc obserwatorow w tym i ja widziala nie napawa zbytnim optymizmem.
McDziarz dej se siana z kuponami wklejanymi po meczach z typami nie podanymi przed meczami a juz tym bardziej zagranymi w przeciwna strone bo wiesz co wywoluje a w tematach pisz bo przemyslenia masz cenne

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro