#3955040 - 23/06/2010 00:39
Re: Praca licencjacka
[Re: lelu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
|
czy po obronie licencjatu oddaje sie legitke ? albo inaczej - czy musze oddac im legitke ? zawsze to znizki do pazdziernika ;] a,ze wakacje ida to moze okazac sie b. przydatna z tego co wiem to właśnie tak, nie zdaje licencjatu, ale wiem że moje koleżanki tak robiły, można zawsze spróbować powiedzieć że się zgubiło...albo coś takiego...
|
Do góry
|
|
|
|
#4157262 - 04/10/2010 22:10
[Re: micha$]
|
addict
Meldunek: 28/11/2009
|
Nie zakładałem nowego tematu tylko w tym piszę.
Zamierzam pisać pracę magisterską na temat sponsoringu w siatkówce. Pewną koncepcję mam ale nie do końca. Studiuje zarządzanie a specjalność marketing. I pod tym kątem będę to pisać.
Na pewno muszę skontaktować się z kimś z PLUSa żeby uzyskać materiały na temat ich dofinansowania w rozwój siatkówki. Kolejna to firma Adidas która także jest związana z naszą reprezentacją. Alfa star podobnie. I właśnie nie wiem co mogę opisywać dokładnie w tej pracy...
Z promotorką ciężko się teraz spotkać bo wyjechała na pół roku na uczelnie zagraniczną... Co byście mi radzili w niej zawrzeć? Jak to rozplanować?
|
Do góry
|
|
|
|
#4281056 - 07/12/2010 06:56
[Re: Skull]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
Podbij do lucmachera  A co do tematu to mnie to również czeka. Teraz pytanie jak oszukać ten cały system antyplagiat? Prace już mam, tyle że czyjąś. Zmienianie szyków zdań, używanie synonimów lekka podmianka danych i wykresów i tak ogólnie coś w ten deseń? Uda się?
|
Do góry
|
|
|
|
#4281129 - 07/12/2010 07:55
[Re: qenius]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Dawno tu nie zaglądałem, miałem pisać pracę o Euro 2012, ale się rozmyśliłem. Biore bardziej "dostępny" temat, mianowicie "Źródła fiannsowania małych i średnich przedsiębiorstw ze szczególnym uwzględnieniem leasingu/factoringu". Jeśli ktoś ma jakieś propozycje/pomysły/pomocne wskazówki/dobrą literaturę itp odnosnie tego tematu to bardzo proszę o kontakt. Ja się właśnie zabieram za pisanie pierwszego rozdziału. Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#5627852 - 12/11/2012 20:55
[Re: vindom]
|
veteran
Meldunek: 05/01/2009
|
Panowie , musze w koncu wybrac temat pracy magisterskiej bo jakos czasu ostatnio nie mialem (ach ta bukmacherka :D) Moj promotor zamuja sie tematyka gieldy,rynkow finansowych wiec o tym musze/chce napisac. Pomoze ktos w wybraniu ciekaweego ( i w miare latwego  ) tematu ? Myslalem o cos w stylu "gielda/emisja akcji jako czynnik pozyskiwania kapitalu dla (MiŚ) przedsiebiorstw (moze na przykladzie jakiegos konkretnego przedsiebiorstwa) A moze ktos ma jakis temat czysto teorytyczny ? Z gory dzieki 
|
Do góry
|
|
|
|
#5627897 - 12/11/2012 22:05
[Re: mez]
|
a.k.a. "Lyon"
Meldunek: 23/09/2009
|
Panowie , musze w koncu wybrac temat pracy magisterskiej bo jakos czasu ostatnio nie mialem (ach ta bukmacherka :D)Moj promotor zamuja sie tematyka gieldy,rynkow finansowych wiec o tym musze/chce napisac. Pomoze ktos w wybraniu ciekaweego ( i w miare latwego  ) tematu ? Myslalem o cos w stylu "gielda/emisja akcji jako czynnik pozyskiwania kapitalu dla (MiŚ) przedsiebiorstw (moze na przykladzie jakiegos konkretnego przedsiebiorstwa) A moze ktos ma jakis temat czysto teorytyczny ? Z gory dzieki 
|
Do góry
|
|
|
|
#5627986 - 13/11/2012 00:18
[Re: Gabashvili]
|
veteran
Meldunek: 05/01/2009
|
Panowie , musze w koncu wybrac temat pracy magisterskiej bo jakos czasu ostatnio nie mialem (ach ta bukmacherka :D)Moj promotor zamuja sie tematyka gieldy,rynkow finansowych wiec o tym musze/chce napisac. Pomoze ktos w wybraniu ciekaweego ( i w miare latwego  ) tematu ? Myslalem o cos w stylu "gielda/emisja akcji jako czynnik pozyskiwania kapitalu dla (MiŚ) przedsiebiorstw (moze na przykladzie jakiegos konkretnego przedsiebiorstwa) A moze ktos ma jakis temat czysto teorytyczny ? Z gory dzieki ale przynajmniej na plusie jestem  Panowie nikt nie ma zadnych pomyslow ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#5628018 - 13/11/2012 00:45
[Re: DJ SOSNA]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Napisz pracę porównawczą FOREX vs BETFAIR z tezą, że giełda bukmacherska jest bardziej dochodowa niż giełda forex. Mógłbyś opisać przy okazji mechanizmy działania obu tych giełd i spoby gry oparte na różnych algorytmach. Osobiście, z chęcią przeczytałbym taką pracę magisterską. Ale po co ma ryzykować ? Żeby Kaplica wpadł po niego o 6.00 ? Chyba, że będzie opisywał te mechanizmy na podstawie konta demo 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|