Strona 18 z 29 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 28 29 >
Opcje tematu
#4157712 - 05/10/2010 04:00 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: xqwzts]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Originally Posted By: Inzaghi78
Do napadu na kibiców ŁKS doszło wczoraj ok. godz.21 na ul. Rudzkiej w Łodzi. Wg. świadka zdarzenia duża grupa pseudokibiców Widzewa, uzbrojonych w pałki zatrzymała samochody wracających z meczu fanów ŁKS. Doszło do pobicia, a auta zostały zdemolowane. Policja dostała jedno zawiadomienie, od 'postronnej' kobiety

dla zainteresowanych link :
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8462351,Lodz__Bojka_pseudokibicow__zniszczone_samochody.html

a juz myslalem ze sie w Łodzi troche uspokoilo pod tym katem a jednak chyba nie bylem wtajemniczony smirk

Originally Posted By: blackjack
Do napadu na kibiców ŁKS doszło wczoraj ok. godz.21 na ul. Rudzkiej w Łodzi. Wg. świadka zdarzenia duża grupa pseudokibiców Widzewa, uzbrojonych w pałki zatrzymała samochody wracających z meczu fanów ŁKS. Doszło do pobicia, a auta zostały zdemolowane. Policja dostała jedno zawiadomienie, od 'postronnej' kobiety

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8462351,Lodz__Bojka_pseudokibicow__zniszczone_samochody.html

a juz myslalem ze sie w Łodzi troche uspokoilo pod tym katem a jednak chyba nie bylem wtajemniczony smirk

Inzaghi u nas nie bedzie normalnie jeszcze długo
Na miescie od dłuzszego czasu najazdy na bałutach retkini i widzewie , polowanie po meczach .
Apogeum będzie podczas euro i uwierz mi ze temat hooligans bedzie czesto wazniejszy niz piłkarski

Originally Posted By: craax
cieszcie sie Panowie, ze w Krakowie nie mieszkacie wink

craax wcale nie uwazam ze u was jest gorzej , no moze poza tym ze sprzet wchodzi w gre ale tak naprawde ile w tym jest prawdy to nie wiem bo na logike przy jakijes tam ilosci ustawek ze sprzetem nie ma mozliwosci zeby nie bylo ofiar liczonych w dziesitakach na przestrzeni roku a tak naprawde takie sytuacje sa bardzo sporadyczne smirk

Poza tym Łódz i Krakow to jedyne miasta w Polsce gdzie kibice sa rozłozeni w miare rownomiernie co stanowi glowna przyczyne takiego a nie innego stanu rzeczy

Do góry
Bonus: Unibet
#4157716 - 05/10/2010 04:01 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: Platini]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005

craax wcale nie uwazam ze u was jest gorzej , no moze poza tym ze sprzet wchodzi w gre ale tak naprawde ile w tym jest prawdy to nie wiem bo na logike przy jakijes tam ilosci ustawek ze sprzetem nie ma mozliwosci zeby nie bylo ofiar liczonych w dziesitakach na przestrzeni roku a tak naprawde takie sytuacje sa bardzo sporadyczne smirk

Poza tym Łódz i Krakow to jedyne miasta w Polsce gdzie kibice sa rozłozeni w miare rownomiernie co stanowi glowna przyczyne takiego a nie innego stanu rzeczy

Originally Posted By: olopatronat

Inzaghi u nas nie bedzie normalnie jeszcze długo
Na miescie od dłuzszego czasu najazdy na bałutach retkini i widzewie , polowanie po meczach .
Apogeum będzie podczas euro i uwierz mi ze temat hooligans bedzie czesto wazniejszy niz piłkarski

Ciekawie to bedzie za tydzien w piatek jak do Was przyjedziemy...

sporadyczne ? hehe przeczytaj raport szpitali z zeszlego roku, 2 osoby dziennie z ranami klutymi,rabanymi,cietymi itd (liczac srednia na 365 dni) - zostanmy w takim razie przy tym, po drugie to nie jest forum od takich spraw i wcale radosny z tego powodu nie jestem a wiem, ze Łódż to tez bardzo duza 'oaza nienawisci'

ps : u nas nie ma ustawek

Originally Posted By: analityk
W u nas w Kraku rąbanka maczetami na porzadku dziennym.

Do góry
#4158836 - 06/10/2010 01:28 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: Platini]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002
Originally Posted By: McDziarz
Originally Posted By: marzano
powiem krótko: skończ pierdolić wink

ktoś pyta z ironią po co mi marne 100 złotych bonusu skoro na typie Hiszpania mistrz świata wyjąłem kilkadziesiąt kafli , to odpowiadam , dla mnie te pieniądze nie śmierdzą , 100 pln to nie są psie pieniądze.

a przykład sowitej wygranej jest tu koronnym przykładem.

takie wygrane to niezwykła rzadkość , nie przypominam sobie bym kiedykolwiek wcześniej z tak niskiej kwoty tak zwielokrotnił kapitał.

teoretycznie zwielokrotnienie początkowej stawki 75 razy to jakieś 100/75 = 1,33% szans.

prosto rozumując jak 1 do 75 , nikłe szanse stąd pewnie twoje niedowierzanie , chyba że wyrażeniem "skończ pierdolić" podmiot liryczny miał coś innego na myśli...

Pisząc "skończ pierdolić" miałem na myśli nie mniej ni więcej tylko "przestań opowiadać bajki".

Mam dla Ciebie propozycję McDziarz byś mógł ochronić swoje dobre imię i udowodnić wszystkim niedowiarkom, że jesteś świetnym typerem... Poprowadz przez choćby miesiąc temat w PP gdzie będziesz podawał swoje typy, single duble treble, taśmy cokolwiek... Tylko jeden warunek! TYPY I STAWKI MUSISZ PODAĆ PRZED MECZEM A NIE PO JEGO ZAKOŃCZENIU... wink po miesiącu zobaczymy jaki jesteś kozak i wtedy albo zamkniesz usta wszystkim niedowiarkom albo na zawsze pozostaniesz forumowym bajkopisarzem...

No to jak? podejmiesz wyzwanie? boks

Do góry
#4158991 - 06/10/2010 02:43 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: marzano]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005

Pisząc "skończ pierdolić" miałem na myśli nie mniej ni więcej tylko "przestań opowiadać bajki".

brzmi nieprawdopodobnie, ale to że nikłe jest prawdopodobieństwo ugrania 25000 z tak niskiej kwoty nie upoważnia Cię do obrażania mnie na forum ani sugerowania że jestem kłamcą , chyba jednak przestanę tu podawać swoje przemyślenia bo takie ataki jak twoje są żałosne , zrobię jeszcze podsumowanie typów analiz sugestii jakie tu podawałem za 2010 w temacie ekstraklasa > to z kolei specjalnie dla tych z kolei którzy już parokrotnie atakują mnie i pytają się szyderczo kpiąc czy już skontrowałem typ na Legia Mistrz , sami pewnie są nieomylni , podliczę ilość ilość nietrafionych typów i trafionych specjalnie dla nich.

a tu jako że zarzucasz mi kłamstwo z mojej strony masz dowód niedowiarku

z 400 ugrane 25 000

ostatni kupon czytaj od dołu

Do góry
#4158997 - 06/10/2010 02:48 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: Legia]
andegawen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/04/2010
spokojjnie McDziarz ja tylko pytalem - napewno Twoje przemyslenia sa cenne i z tych typow podanych przed meczem spokojnie da sie wyjsc na plus. Mnostwo znajomych z pracy jest zahipnotyzowanych i caly czas stawia na Legie nie widzac ze krol jest nagi a Ty nawet potrafisz doradzic kiedy grac przeciwko niej. O to chodzi zeby mysli sie scieraly a wnioski kazdy wyciagal sam - jak ode mnie masz pelne poparcie pomijajac wklejanie trafionych kuponow o ktorych nie bylo wspomniane przed meczami, czesto na odwrot niz to co twierdziles odnosnie daego meczu

Do góry
#4159023 - 06/10/2010 03:05 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: andegawen]
marzano Offline
Carpal Tunnel

McDziarz chlopie, napisz mi prosze kiedy ja Ciebie obrazilem? napisalem, ze wg mnie jestes bajkopisarzem i zdanie to podtrzymuje i wklejenie wyciagow z kont chocby nie wiem jak wysokie kwoty tam byly tego nie zmieni. w dzisiejszych czasach kazde dziecko wie co to jest photoshop i potrafi sie nim poslugiwac.

Mozesz sie obrazac, strzelac focha i juz nigdy nie podac tutaj swoich typow - wali mnie to. A swoje podsumowanie z kosmosu mozesz sobie "wsadzic".

Kazdy moze byc cwaniakiem i super typerem po meczu. Pokaz na co Cie stac przed meczem, a przed calym forum przyznam sie do bledu i publicznie przeprosze, ze zwatpilem laugh

Do góry
#4159044 - 06/10/2010 03:20 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: marzano]
blackjack Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/10/2004
McDziarz chlopie, napisz mi prosze kiedy ja Ciebie obrazilem? napisalem, ze wg mnie jestes bajkopisarzem i zdanie to podtrzymuje i wklejenie wyciagow z kont chocby nie wiem jak wysokie kwoty tam byly tego nie zmieni. w dzisiejszych czasach kazde dziecko wie co to jest photoshop i potrafi sie nim poslugiwac.

Mozesz sie obrazac, strzelac focha i juz nigdy nie podac tutaj swoich typow - wali mnie to. A swoje podsumowanie z kosmosu mozesz sobie "wsadzic".

Kazdy moze byc cwaniakiem i super typerem po meczu. Pokaz na co Cie stac przed meczem, a przed calym forum przyznam sie do bledu i publicznie przeprosze, ze zwatpilem laugh

Nic dodać nic ując
Swego czasu stwierdzilem że sprawdze sie dla samego siebie i zobacze czy uda mi sie awanas do EPP
Prawie wszystkie kupony wrzucałem do tematu efekt został osiagniety wiec teraz pokaz ze potrafisz byc dobry przed rozpoczeciem meczu a nie po jego zakonczeniu a skoro nie potrafisz to spadaj i nikt po tobie nie zapłacze
Jak to mi napisał swego czasu jeden z typerów najważniejsze zdobyć szacun ludzi ulicy mi się udało więc pokaż klasę jak masz jaja

Do góry
#4159259 - 06/10/2010 04:59 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: blackjack]
Legia Offline
The Famous McD

pokaz ze potrafisz byc dobry przed rozpoczeciem meczu a nie po jego zakonczeniu a skoro nie potrafisz to spadaj i nikt po tobie nie zapłacze
Jak to mi napisał swego czasu jeden z typerów najważniejsze zdobyć szacun ludzi ulicy mi się udało więc pokaż klasę jak masz jaja

a to pisanie analiz w dziale np liga polska ekstraklasa sie nie liczy , tylko na podstawie działu PP można oceniać typy człowieka ???

tam analizy umieszczałem po meczach czy co ??? jutro zrobię bilans za zeszłą rundę typów które zapodawałem , była nader przyzwoita z mojej strony więc nie mam się co wstydzić.

Do góry
#4159314 - 06/10/2010 05:16 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: Legia]
marzano Offline
Carpal Tunnel

pokaz ze potrafisz byc dobry przed rozpoczeciem meczu a nie po jego zakonczeniu a skoro nie potrafisz to spadaj i nikt po tobie nie zapłacze

a to pisanie analiz w dziale np liga polska ekstraklasa sie nie liczy , tylko na podstawie działu PP można oceniać typy człowieka ???

tam analizy umieszczałem po meczach czy co ??? jutro zrobię bilans za zeszłą rundę typów które zapodawałem , była nader przyzwoita z mojej strony więc nie mam się co wstydzić.

NIE CHCEMY!!!

nie interesuje mnie to co było... nie chcę czytać Twojego podsumowania za jakiś tam okres nie popartego konkretną listą typów tak jak to jest w PP.

Nie twierdzę, że wszystkie Twoje typy są złe i że piszesz złe analizy...

Twierdzę, że po czasie podajesz swoje typy i przemyślenia nie zawsze zgodne z tym co pisałeś przed meczem a często dostosowane pod wynik, który już znasz...

Podsumowanie, w formie jaką proponujesz zrobić do niczego nam się nie przyda. Powtarzam jeszcze raz: miesiąc typów w PP, później rzetelne podsumowanie i wtedy zobaczymy jaki z Ciebie kozak...

Wymiękasz?

Do góry
#4159330 - 06/10/2010 05:23 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: marzano]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008

Do góry
#4159344 - 06/10/2010 05:27 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: marzano]
Kieras Offline
BKS Sparta

Meldunek: 09/01/2008
Zgadzam sie z marzano i blackjack wklejanie kuponow po meczach mija sie z celem twoje analizy McDziarz są dobre ale jak masz wklejac takie kupony to wklejaj je w dziale pp przed meczem jak ja to robilem i czasami teraz tez robie niektorych meczy nie gram bo nie mam takich funduszy ale podaje za ile bym gral a ze nie wchodzi czasami no ba zycie wiadomo!

Do góry
#4159353 - 06/10/2010 05:30 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: marzano]
Legia Offline
The Famous McD

qrva przejrzyj w archiwum całą rundę wiosenną z działu ekstraklasa , to samo czy ja qrva swoje typy przemyślenia pisałem tam po meczach czy jak ???

andegawen wywołał wilka z lasu pytając po co mi bonus 100 pln skoro na typie Hiszpania mistrz świata wyjąłem 45 k , (swoją tam też qrva pisałem ten typ po turnieju czy przed wg ciebie ? )

odpowiedziałem na przykładzie do którego scenariusz napisało samo życie wpłaciłem 333 dopisali 100 ugrałem na tym 25k , bardziej dobitniejszej odpowiedzi udzielić się nie dało ,

typy chociażby z Pucharu Polski podałem w analizie tu na forum > dział Puchar Polski zapraszam bo widzę pamięć ulotną macię , odsyłam , ostatnie przemyślenie Polonia x2 Lech x2 także ma tu swoje odbicie z tymże że wariant bardziej asekuracyjny zagrałem na kuponie ale sądziłem że obydwie nie przegrają, także zarzucanie mi manipulacji programem do obróbki grafiki jest śmieszne.

Nawet nie zamierzałem tego wklejać ani się chwalić aczkolwiek uważam to za niezły wyczyn 400 > 25000 , dopiero gdy zostałem zapytany po co się schylam po psie pieniądze czyli marny bonus w wysokości 100 pln podałem ten wart przytoczenia przykład.

Do góry
#4159420 - 06/10/2010 05:44 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: Legia]
marzano Offline
Carpal Tunnel

nie wiem czy zauważyłeś ale to nie są tylko moje odczucia ale również innych użytkowników i tłumaczenia takie jak powyżej czy parę postów wcześniej do mnie nie przemawia, a podejrzewam, że do innych też nie. Podałem propozycję sposobu w jaki moim zdaniem możesz mi (nam) zamknąć usta. Możesz się zgodzić albo nie... Twoja sprawa... a ja (my) będę wiedział i tak swoje...

koniec tematu... jeśli odrzucasz wyzwanie to nie mamy o czym rozmawiać...

Do góry
#4159656 - 06/10/2010 17:02 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: marzano]
Legia Offline
The Famous McD

marzano sprowokowałeś mnie więc przejrzałem przedmeczowe sugestie pisane przeze mnie w dziale liga polska > ekstraklasa i tak to wygląda z mojej strony , jak nie wierzysz zajrzyj przeczytaj , sprawdź czy analizy były pisane przed czy po meczach , na forum udzielam się nie od wczoraj pisząc tu czasem swoje przemyślenia i nie czuję się zobligowany nic tobie ani pozostałym udowadniać jak jakiś pierdolony nowicjusz którego chce się sprawdzić

dla mnie to jest wręcz jakaś kuriozalna i absurdalna sytuacja że w momencie gdy zrobiłem niezły wynik 400 > 25000
, rundę wiosenną miałem nader przyzwoitą , Ty chcesz przez miesiąc ferować wyroki czy jestem chujowym/marnym/przeciętnym/nienajgorszym typerem...śmieszny jesteś w tym momencie.

abstrahując od tego że wg mnie typ poparty analizą i argumentacją podany na forum w dziale ma wg mnie większą wartość niż pusty typ podany w dziale PP , z wirtualnymi jednostkami gdzie nawet nie wiadomo czy autor gra w rzeczywistości za chociażby 50 złotych...

drobne podsumowanie pisanych przez mnie przedmeczowych sugestii:

Stadion Piłkarski &#187; Polska

Ekstraklasa: wiosna 2010

temat na forum : 18 kolejka

Cracovia Legia 1x
Polonia-Lech 1x

temat na forum : 19 kolejka

Lech(-1)-Cracovia (1) 1,8

Legia-Odra(+1,5) (2) 2,0

+ Legia mistrz 3,6 i Lech mistrz 5,0,na Wisłe było 1,6...więc spore przeszacowanie
temat na forum : 21 kolejka

Ruch-Bełchatów x2 1,55

Lech-Legia 1 2,o

Legia-Jagiellonia ( -0,5 ; -1) 2

Legia( -1;-1,5) - Piast 1 łącznie 9020 ---> 17172 kupony

Korona-Legia 2 DNB

Lechia-Piast 2 2,6 , 2,37
( mecz z podtekstem... )

Wisła Kraków-Korona Kielce(+ 1,5) 2 kurs 1,9

Polonia-Jagiellonia 1 2,2 ( Polonia walczy o utrzymanie, Jagiellonia przyjeżdża dosyć okrojonym składem, mecz z podtekstm...)

Legia-Wisła 2 ~ 2,8

"bądźmy poważni Wisła kiepsko wyglądąła z Koroną ale z Legią myślę że zagrają już lepiej i wygrają na ł3 , Legia fatalnie wygląda. skoro Korona i Ruch

lepiej się prezentowali od wojskowych to czym tu postraszyć Wisłę ???

liczę na dobre kursy na Wisłę ale pewni buki dadzą 2,6-2,7."

od 2,8 wzwyż byłoby dobrze złapać"

Arka-Bełchatów 1 2,3

Korona-Lechia 1 1.85

temat : dwie osttanie kolejki

Polonia-Legia 1x 1,55

Ruch-Lech 2 2,25

Cracovia-Wisła 1x
( masa gamoni ciśnie Wisłę po 1,6 bo musi zdobyć mistrza...)

Arka-Śląsk 1x ( tu trafnie przeiwidziałem że odpuszczenia meczu nie będzie , wskazywała na to chociażby stagnacja kursów )

"powiem tak kursy oscylują wokół początkowego pułapu wyznaczonego przez Tobet , to oznacza że wielkie kwoty nie idą w ruch , fama od piłkarzy nie poszła

, sami grubo nie grają

w Pinku macie 2,3 , jakby ten mecz miał być ustawiony taki kurs byście na parę godzin przed meczem zobaczyli jak świnia niebo...

po co zaklinać rzeczywistość i pisać że według kogoś na 90% mecz wejdzie... jeśli Arka wygra to po sportowej walce moim zdaniem.

z kursów można wiele wyczytać , a te póki co przeczą spiskowej teorii , no ale jak ktoś grubo pograł niewspółmiernym do ryzyka kursem to niech sobie

wmawia dla lepszego samopoczucia że mecz ustawiony...
"

Korona-Zagłębie over 2,5

kilka kuponów wartych uwagi wrzuciłem na forum :

Legia(-1;-1,5)-Piast łącznie 9020 ---> 17172

http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3756003&page=12

Legia-Wisła

5538 ---> 15600

http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3756003&page=26

Polonia-Jagiellonia , Lechia Gdańsk - Piast

http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3756003&page=20

17 poprawnych , 3 błędy , raz zwrot połowy stawki

chcesz wziąć pod lupę większy horyzont czasowy , nie ma sprawy przejrzyj archiwum forum tak choćby za ostatnie dwa lata , głównie liga polska , zajrzyj też do niższych lig.

twoje badanie opinia i ferowane wyroki będą statystycznie miały wtedy większą wartość i obiektywność niż miesięczny wycinek czasowy.

Do góry
#4159673 - 06/10/2010 17:22 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: Legia]
analityk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/07/2009
Dobra skonczcie juz sie klocic - nudne sa te Twoje staty ktore kto chcial widziec juz zobaczyl a drugi kolega tez moglby zluzowac.

Dla mnie osobiscie zakladanie tematu w PP na tak krotki czas (miesiac) mija sie z celem bo jak to w zyciu gracza moze sie okazac ze ten miesiac bedzie slaby....

Do góry
#4159948 - 06/10/2010 21:19 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: analityk]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
wklejasz to co chcesz, bo po zakończonych meczach pokazując ile to niby masz kasiory i o to chyba chodzi ,marzano, bo jakichś ewenementów w typach to też nie masz.
nie wkleisz kuponu albo nie zasugerujesz za ile grasz przed meczem dopiero po nim.Ile dałeś na Legie to nikt nie wie, A MYŚLĘ ŻE SPORO (tyle było tej pewności w tobie , min kto jej zagrozi bądźmy poważni i takie tam) jak zdobędzie majstra okaże się że w ,,kosmos lecisz,, a jak nie zdobędzie to pewnie możesz wkleić jeden kuponik za wysoką stawkę mówiąc że za tyle zagrałeś a w rzeczywistości taki kupon może być na każdym buku (i nie tyczy sie to tylko tego zakładu)
Próbujesz robić wrażenie jaki to nie jesteś zarobas ale sporo osób ma tu bekę z tego, wklejaj kupony albo sugeruj stawki przed meczem a nie po jego zakończeniu, albo w ogóle bo mało kogo interesuję za ile grasz, każdy gra za tyle ile ma, jeden traktuję to na poważnie, drugi jako możliwość dorobienia do swoich potrzeb
pzdr

Do góry
#4160091 - 06/10/2010 23:07 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: royalflush]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Tu jeste Polska. duch

Do góry
#4161931 - 08/10/2010 07:09 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: lupus]
marzano Offline
Carpal Tunnel

ok, bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi... McDziarz dalej nie rozumiesz widzę dlaczego zaczepiłem ten temat...

Powtarzam raz jeszcze nie twierdzę, że jesteś hujowym typerem ani, że jesteś zajebisty, twierdzę, że za często opowiadasz bajki jaki to jesteś zarobiony kiedy w tematach najpierw podajesz pewne typy, a okazuje się, że "wygrałeś" na zdarzeniach przeciwnych.

Kolega analityk ma rację, miesiąc nie byłby miarodajnym okresem do sprawdzenia kto ma rację, a Ty w zasadzie nie musisz ani mnie ani nikomu nic udowadniać.

Mam jednak prośbę...

Jeśli będziesz kiedyś jeszcze podawał swoje typy i "analizy" to rzuć stawki za jakie grasz, a wygranymi chwal się tylko z kuponów, które faktycznie podałeś nam do wiadomości...

pozdro

Do góry
#4162200 - 08/10/2010 18:17 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: marzano]
Legia Offline
The Famous McD

"w tematach najpierw podajesz pewne typy, a okazuje się, że "wygrałeś" na zdarzeniach przeciwnych"

konkrety proszę, sprecyzuj co masz na myśli , poprzyj konkretnymi przykładami, bo kompletnie nie pojmuję o co Ci chodzi tym razem.

twoje zarzuty są coraz bardziej absurdalne , czekam na konkretne przykłady

Do góry
#4162244 - 08/10/2010 18:54 Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11] [Re: Legia]
marzano Offline
Carpal Tunnel

przykład pierwszy z brzegu z ostatniej kolejki ligowej:
cytat z 02.10.2010

Arka-Polonia x2 1,45
Bełchatów-Lech x2 1,45

a tu 03.10.2010

dziwna ta liga się staje wink , obejrzałem przed chwilą skrót Lecha i powinni przegrać jeszcze wyżej niż Legia wczoraj.

cała "wielka" trójka solidarnie zawodzi i gra w lidze piach.

kawałek meczu Wisły obejrzałem - dziadostwo.

Legia dramat.

Lech chyba stawia na Puchary wink widać że gra w lidze nie wyzwala w graczach większej adrenaliny i motywacji wink

dzisiaj mogli spokojnie i piątką przegrać...

prawie zawalili mi kupon...w zasadzie tylko cudem nie wpadło więcej bramek dla Gieksy , sytuacje mieli wyborne

dziwna jest ta liga oj dziwna...

przed meczem stawiasz X2 Lecha a po meczu okazuje się, mimo porażki tegoż Lecha kupon zwycięski tzn. albo co innego stawiasz co innego piszesz albo wygrywasz niezależnie od wyników meczu (możliwe ale zysków taka gra nie przynosi - nie pisze tu o tradingu) albo jesteś zakompleksionym chłopaczkiem potrzebującym uznania na każdym kroku i próbującego dowartościować się na forum...

A o co mi chodzi napiszę jeszcze raz drukowanymi literami żebyś zajarzył: NIE INTERESUJĄ NAS TWOJE WYGRANE I SAMOCHWALSTWO PO FAKCIE. KAŻDY MOŻE NAPISAĆ JAKIM JEST KOZAKIEM BO W ŁIKEND POSTAWIŁ TO I OWO I WYGRAŁ ALE ZAPOMNIAŁ PODAĆ W TEMACIE ALBO Z BRAKU CZASU NIE PODAŁ. CHCESZ SIĘ CHWALIĆ TO CHWAL SIĘ KOLEGOM NA OSIEDLU. TUTAJ NA FORUM POPRZYJ TO KONKRETNYMI PRZYKŁADAMI MECZ I STAWKA PRZED MECZEM!!!

jak dla mnie koniec tematu nie mam już ochoty wymieniać "korespondencji" z Tobą bo idziesz w zaparte i nie dociera do Ciebie to na co zwraca Ci uwagę większa część użytkowników tego działu...

do nie słyszenia i nie pozdrawiam...

Do góry
Strona 18 z 29 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 28 29 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro