#41425 - 13/02/2003 13:49
Parbet przetłumaczony na Polski
|
Anonymous
Unregistered
|
Cze, Jestem tu zupełnie nowy, chociaż czasem (ok, dość często) korzystam z niektórych typów tu podanych, z róznym skutkiem, ale nie narzekam i dzięki tym co podaja typy. Łączę sie z modemu, więc będę się streszczał. Wczoraj znalazłem stronę "buka" - www.parbet.com po polsku, jestem od dosyć dawna klientem Betfair, ale nie ukrywam że u mnie z językiem nie za dobrze (anglik i inne), wolę po naszemu, a podoba mi się właśnie gra w tego typu serwisach, moje pytanie może być łamerskie, własnie dlatego postanowiłem sie zarejestrować, więc wybaczcie - czy ktoś gra już w Parbet? Ja mam kolegę który od roku grał właśnie tam, ale kontakt się urwał - wyjechał i nie mam info, a w związku z tym że oferują stronę po polsku, chyba warto się nimi zainteresować. Jeżeli ktoś zna ten serwis, albo co lepsze korzysta, proszę o info - jak długo czeka się na wypłatę etc. Zapomniałem wrzucić adres polskiej strony: http://www.parbet.com/index.jsp?gameuserLanguage=pol Cheers V70
|
Do góry
|
|
|
|
#41426 - 13/02/2003 14:53
Re: Parbet przetłumaczony na Polski
|
old hand
Meldunek: 27/01/2002
|
Strona bardzo mi się podoba, zwłaszcza, że jest trotting szwedzki, choć tylko Dagens Dubbel. Przy okazji - nim sie tam zarejestruję - moze ktoś mi napisze jak się w to gra: postaw-wystaw. Dziękuję i pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#41428 - 13/02/2003 15:04
|
Anonymous
Unregistered
|
jak tam się rejestruje, po wypełnieniu formularza klikam ok i nic dalej to samo?
|
Do góry
|
|
|
|
#41429 - 13/02/2003 15:14
|
old hand
Meldunek: 13/11/2002
|
Strona bardzo ale to bardzo przypomina mi stronę Expekta (może tylko mi się wydaje  ), a poza tym oferują np. te same pary w biatlonie co Expekt, czy to też przypadek??? Mają prawie identyczne okienko ze statystykami danych drużyn, różni się tylko kolorem. Ciakawe czy są między nimi a Expektem jakieś powiązania??? Z drugiej strony to bardzo dobrze, że kolejny buk ma polską stronę i tworzy się jakaś konkurencja.
|
Do góry
|
|
|
|
#41430 - 13/02/2003 21:00
|
member
Meldunek: 01/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fred: [qb]Ciakawe czy są między nimi a Expektem jakieś powiązania???[/qb][/QUOTE]Jak kiedys pytalem w Expekcie, czy zamierzaja wprowadzac u siebie p2p, to polecili mi zajrzec wlasnie na Parbet, wiec... wcale niewykluczone.
|
Do góry
|
|
|
|
#41431 - 13/02/2003 21:11
|
old hand
Meldunek: 13/11/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Jarx: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Fred: [qb]Ciakawe czy są między nimi a Expektem jakieś powiązania???[/qb][/QUOTE]Jak kiedys pytalem w Expekcie, czy zamierzaja wprowadzac u siebie p2p, to polecili mi zajrzec wlasnie na Parbet, wiec... wcale niewykluczone.[/qb][/QUOTE]Czyli ich wyczułem Uwaga, uwaga Expekt atakuje w dwóch wcieleniach  Widać, że upodobali sobie polski rynek. Tak na poważnie czy ktoś już u nich grał lub gra i jakie są odczucia co do tego buka ?
|
Do góry
|
|
|
|
#41433 - 14/02/2003 00:26
|
Anonymous
Unregistered
|
Cze, No czekałem na jakiś sygnał czy ktoś tam gra, a tu zero odzewu. O co chodzi z tym expektem? O ile wiem, to expekt jest normalnym bukiem, a ten jest nieco innym. Gram w Playit, Gamebookers, Expekt, Unibet oraz wspomnianym Betfair, szczerze mowiac najbardziej mi pasi Betfair, z racji kupna i sprzedazy kursow, stad moje pytanie o Parbet. Chetnie sie dowiem czy ktos korzysta z ich uslug, zanim wplace tam kaske Pozdro V70
|
Do góry
|
|
|
|
#41435 - 14/02/2003 01:20
|
old hand
Meldunek: 17/04/2002
|
Bogge kiedys pisal, ze Parbet zakupil software od Expektu.
|
Do góry
|
|
|
|
#41436 - 14/02/2003 02:40
|
enthusiast
Meldunek: 30/10/2002
|
To co Parbet ma wspólnego z Expektem to prawdopodobnie to że ta sama firma robiła dla nich oprogramowanie, ale mogę się mylić. Parbet zniechęcił mnie na przywitanie prowizją 5% od wygranej.
Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#41437 - 14/02/2003 02:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/07/2002
|
Informacje na temat bukmachera (zaczerpniete z Bettingadvice) Parbet info Company name: Parbet.com Ltd Url: www.parbet.comAddress: Baxter House, 48 Church Road, Ascot, Berkshire SL5 8RR, UK Telephone: +46709119969 Fax : +442077228814 Email: edward.ihre@parbet.com; info@parbet.com; support@parbet.com; marketing@parbet.com; livebetting@parbet.com Managers: Edward Ihre, MD Country where licence is issued: Application in UK Banks: In Finland, Sweden, Norway, UK, Germany, Denmark Currencies for betting: EUR Credit cards and fee: Mastercard, VISA, 2.5% fee Languages: Swedish, Danish, Finnish, Norwegian, English, German, Italian (soon Polish) Open for business: Internet open 24hrs/7 days a week/365 days a year. Business opened in NOV 2001. Ways to bet: Internet Sports: All international sports covered Minimum bet: EUR 1 Maximum bet: No limit Maximum winning: No limit Minimum deposit: EUR 10 Other useful info: Soon to launch affiliateprogram as well as a loyalty/bonusprogram
|
Do góry
|
|
|
|
#41439 - 14/02/2003 23:35
|
Anonymous
Unregistered
|
Cze, Dziś zdecydowałem się na zdeponowanie u nich mojej kaski, zobaczymy co z tego wyjdzie:) Na plus mogę zaliczyć to, że po przesłaniu scanu karty i dowodu, po 20 minutach już miałem kartę aktywną, na minus, że mój zakład który sprzedałem, okazał się przegrany, więc debiut wypadł blado, ale za to powetowałem sobie stratę wystawiając kolejny, tym razem udany:) Największe nadzieje wiążę z naszą ligą - chyba nie bardzo znają się na naszej lidze kolesie z innych krajów, więc może da radę coś dobrze sprzedać albo kupić? Jeżeli ktoś już tam gra, to proszę o komentarz, chętnie dowiem się cos o wypłatach - zanim wypłacę fortunę Pozdro wszystkim i dobrego "łykendu"  iwo: V70
|
Do góry
|
|
|
|
#41441 - 16/02/2003 01:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/07/2002
|
Co za po****ny buk Dziś chcę wypłacić 40 erło. Wszystko OK a tu nagle pisze że pobierają opłatę 10erło :eek: :eek: :eek: Co za z****ne ryje. 10 erło za wypłatę??? buhahahahha Już przechodze do naszego kochanego Expektu Tam przynajmniej 40zł jest w kieszeni bo przelewy (wypłaty) za darmo.
|
Do góry
|
|
|
|
#41442 - 17/02/2003 01:05
|
Anonymous
Unregistered
|
hehe, faktycznie kiszka w regulaminie jest o prowizji od wygranych netto 5%, ale laskawcy od przegranych nie biora graficznie fajnie, mozna wystawiac wlasne kursy, szybka strona, ale z tymi prowizjami to ciut nietrafili
|
Do góry
|
|
|
|
#41443 - 17/02/2003 04:38
|
old hand
Meldunek: 30/06/2002
|
Ta prowizja dotyczy wystawianych kursów. Pobierją ją od każdej wygranej. Natomiast nie ma nic konkretnego o prowizjach od wypłat. Jest napisane tylko: Prowizja będzie pobrana z sumy wypłaty, jeżeli Bank znajduje się w kraju gdzie Parbet.com nie posiada konta Bankowego Cóż chyba wyślę do nich maila z zapytaniem jaki są te prowizje.
|
Do góry
|
|
|
|
#41444 - 17/02/2003 04:44
|
addict
Meldunek: 31/01/2002
|