#3833414 - 29/04/2010 00:03
Wczasy, wypoczynek, last minute.. www.trendtravel.pl
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/10/2001
|
Witam, Chciałem się trochę zareklamować.. Zbliża się czas wakacji, wczasów, wypoczynku.. Bardzo chętnie pomogę. www.trendtravel.pl - to adres mojej Agencji Turystycznej. Piszcie na maila, na PW lub w tym temacie, ja postaram się coś odpowiedniego znaleźć. ps. Strona się u Was wyświetla poprawnie?
|
Do góry
|
|
|
|
#3837507 - 30/04/2010 22:46
Re: Wczasy, wypoczynek, last minute.. www.trendtravel.pl
[Re: Self-Confident]
|
Carpal Tunnel
|
Witam, dzięki za opinie. Nie myślałem, by działać globalnie, raczej chcę się skupić na moim lokalnym rynku. No i oczywiście myślałem o naszej wspaniałej społeczności mecz.pl  Przewiduję rabaty 
|
Do góry
|
|
|
|
#3837542 - 30/04/2010 22:56
[Re: kazow]
|
Carpal Tunnel
|
Myślę, że jestem w stanie - jako świeżak, jeśli chodzi o staż w umowach z touroperatorami - dać do 5% od osoby.
Pozdrawiam.
PS. Temat można podwiesić, jeśli Conrad się zgodzi..
|
Do góry
|
|
|
|
#3837562 - 30/04/2010 23:00
[Re: cassapian]
|
Carpal Tunnel
|
mi się niestety strona nie wyświetla Dalej nic? Podaj jakieś parametry sprzętu, przeglądarki..
|
Do góry
|
|
|
|
#3843666 - 04/05/2010 21:04
[Re: codi]
|
Carpal Tunnel
|
Panowie i Panie! Rabat 5% dla Wszystkich ludzi z mecz.pl
Piszcie zapytanie, ja będę szukał..
Zapraszam!
|
Do góry
|
|
|
|
#3850858 - 07/05/2010 22:41
[Re: wwwujek]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Gdzie macie swoją siedzibę ? Działacie tylko przez internet ? Nie wiem jak inni, ale ja nigdy bym nie wykupił wycieczki w biurze podróży, które działa wyłącznie przez internet. Znając zdolność Polaków do kombinowania i oszustwa preferowałbym zakupy wycieczek w lokalu, a nie przez internet. Po problemach na wycieczce zawsze potem można podejść do takiego lokalu i wyżyć się na właścicielu/pracowniku  Łatwiej też w cywilizowany sposób dochodzić swoich praw, gdy wiemy gdzie się udać. O ile oczywiście biuro nadal w tym samym lokalu urzęduje  Poza tym w takich lokalach często pracują bardzo miłe i fajne panie  Taką stronę z ofertą wycieczek i wczasów może sobie zrobić każdy. Pozbierać kasę od ludzi i zamknąć biznes. Nie twierdzę, że mając lokal nie da się takiego przekrętu zrobić, ale mając swój lokal wiarygodność takiego biura znacznie wzrasta - przynajmniej jak dla mnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3851329 - 08/05/2010 01:59
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Taką stronę z ofertą wycieczek i wczasów może sobie zrobić każdy. Pozbierać kasę od ludzi i zamknąć biznes. Nie twierdzę, że mając lokal nie da się takiego przekrętu zrobić, ale mając swój lokal wiarygodność takiego biura znacznie wzrasta - przynajmniej jak dla mnie.
Na pierwszy rzut oka logiczne, ale... Jak do tej pory w Polsce oszukiwaly ludzi i robily przekrety wlasnie biura majace wypasione lokale i zaplecze. Nie slyszalem o oszustwach biur internetowych  Poza tym, zawsze mozesz poprosic o wyciag z wpisu do rejestru DG ,NIP, dane personalne wlascicieli. Jezeli natomiast trafisz na oszusta to zadna roznica czy pocalujesz pustego maila czy klamke w lokalu. A tak na marginesie to zawsze lepiej organizowac sobie wakacje, wczasy i wyjazdy na wlasna reke.
|
Do góry
|
|
|
|
#3855637 - 10/05/2010 01:31
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
|
Witam, Nie mogę się z Tobą zgodzić Majner.. Tak jak Amkwish powiedział, oszukany możesz być wszędzie, w internecie jak i w BP stacjonarnym.. Co więcej, tak na dobrą sprawę, póki nie wrócisz z urlopu, nie wiesz jakie niespodzianki Cię czekają. Wystarczy przytoczyć ubiegłoroczny przypadek Touroperatora Kopernik Travel. Wszystko było ładnie, aż nagle plajta i zaskoczeni turyści. Jestem już wystarczająco długo na forum, by w jakimś stopniu mnie kojarzyć. Jesteś z Jaworzna, nie widzę kłopotu, mogę do Ciebie podjechać.. Pamiętaj, że przed jakąkolwiek wpłatą, możesz zadzwonić do Touroperatora i potwierdzić swoją rezerwację. Na każde dane mi pieniądze dostaniesz pokwitowanie, dokładnie tak samo jak w stacjonarnym BP. Działając w internecie znacznie mogę ograniczyć swoje koszta, a tym samym nie jestem zmuszony zachwalać tych kierunków, które są najlepiej premiowane. Najważniejszy jest klient, nie ma lepszej reklamy i rekomendacji, jak zadowolona osoba po udanym urlopie. I tym się kieruję!  Pozdrawiam, Łukasz.
|
Do góry
|
|
|
|
#3873683 - 17/05/2010 12:08
[Re: wwwujek]
|
addict
Meldunek: 19/01/2009
|
No wlasnie, wakacje sie zblizaja i czas wielki zaczac myslec dokad sie udac. Pragne zaczerpnac nieco informacji od Was na temat pobytu w Chorwacji lub Bulgarii. Kiedy najlepiej rezerowowac hotele i przez jaka strone? Czy oplaca sie zamowic juz teraz hotel czy moze poczekac na "last minute"? Podobnie sprawa sie ma z przewoznikiem - Wizz air. Zamawiajac teraz bilety na sierpien moge liczyc na nizsza cene?
|
Do góry
|
|
|
|
#3874234 - 17/05/2010 21:45
[Re: Kylo]
|
addict
Meldunek: 19/01/2009
|
Znalazlem w ofercie Wizz air takie polaczenie ktore by mi pasowalo gdyz jestem z okolic Pn: Poznań » Bourgas. Pytanie czy teraz rezerowac bilety? No i co z hotelami - gdzie szukac?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|