[QUOTE]Oryginalnie wysłał ferekene:
[qb]Może podłączą sie z TOTO-MIX`em do kibli w metrze.
Tam jest spory ruch.

[/qb][/QUOTE]W metrze? Nie wiedziałem , że w Nadarzynie jest metro...

Bo w warszawskim metrze ruch nie jest taki duży, bez przesady. Ale pomysł dobry, byłoby mi przynajmniej blisko.
A poważnie rzecz biorąc to należy stwierdzić , że jakośc Totomixów zależy od miasta i lokalizacji.W Wawie jest ładny punkt na dworcu centralnym, ale jak ostatnio zauważyłem zaczeli tam skarpetki tez sprzedawać
Właśnie punkt Totomixa jest najłatwiej założyć, więc wszyscy zakładają jako dodatek do innej działalności licząc na jakies kokosy.
Nie widze celu tej dyskusji- dlaczego ktoś lubi sts czy profa. Bo ładne panie obsługują, bo gazetka fajna, bo blisko ,bo daleko itd itp...
Trzeba korzystać z dobrodziejstw wszystkich buków. Stawiac tam gdzie akurat na nasz typ dają lepszy kurs- bo na tym to polega.
A tak w ogóle to polskie buki są do bani- 10% podatek odstrasza tylko klientów. Duża część ucieka do internetowych i mają rację.
Więc przestańcie dyskutować o tym który buk ma ładniejsze tablice czy dupcie za ladą wklepujące cyferki, bo jak się nie umie grac to żadna różnica kogo się sponsoruje
nara
scottie