Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#41352 - 03/01/2003 03:39 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
grabtom Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cel_tic:
[qb]W Bialymstoku mozna bylo obstawiac w sklepie obuwniczym na Sienkiewicza, jednak dokladnie nie wiem co to byl za book, ale chyba TotoMix.
Wpadlem tam przez przypadek, bo z kumplem szukalismy butow i gdy zobaczylem, że mozna obstawiac w takich warunkach to az mi smiac sie chcialo. Wygladalo to tak, jakby obstawianie bylo przestepstwem i grozila kara smierci albo dozywocie. Bylo to ponad rok temu i jestem ciekawy, czy jeszcze mozna tam obstawiac. [/qb][/QUOTE]Też kiedyś tam zaszedłem Tego punktu już tam nie ma.
Jeden z moich znajomych sam prowadzi taki punkt w wypożyczali kaset video

Do góry
Bonus: Unibet
#41353 - 05/01/2003 03:10 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
skottie Offline
veteran

Meldunek: 28/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ferekene:
[qb]Może podłączą sie z TOTO-MIX`em do kibli w metrze.
Tam jest spory ruch. [/qb][/QUOTE]W metrze? Nie wiedziałem , że w Nadarzynie jest metro... Bo w warszawskim metrze ruch nie jest taki duży, bez przesady. Ale pomysł dobry, byłoby mi przynajmniej blisko.
A poważnie rzecz biorąc to należy stwierdzić , że jakośc Totomixów zależy od miasta i lokalizacji.W Wawie jest ładny punkt na dworcu centralnym, ale jak ostatnio zauważyłem zaczeli tam skarpetki tez sprzedawać
Właśnie punkt Totomixa jest najłatwiej założyć, więc wszyscy zakładają jako dodatek do innej działalności licząc na jakies kokosy.
Nie widze celu tej dyskusji- dlaczego ktoś lubi sts czy profa. Bo ładne panie obsługują, bo gazetka fajna, bo blisko ,bo daleko itd itp...
Trzeba korzystać z dobrodziejstw wszystkich buków. Stawiac tam gdzie akurat na nasz typ dają lepszy kurs- bo na tym to polega.
A tak w ogóle to polskie buki są do bani- 10% podatek odstrasza tylko klientów. Duża część ucieka do internetowych i mają rację.
Więc przestańcie dyskutować o tym który buk ma ładniejsze tablice czy dupcie za ladą wklepujące cyferki, bo jak się nie umie grac to żadna różnica kogo się sponsoruje
nara
scottie

Do góry
#41354 - 06/02/2003 19:03 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
vodzior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/05/2002
witam

szefowie STS wpadli na wspanialy pomysl dorzucajac kolejna oferte - mozna grac underki/overki w europejskich ligach pilkarskich czyli ilosc bramek w meczu(0-2 albo 3 i wiecej), tym sposobem napewno zyskaja wieksza ilosc graczy (oferta na ten tydzien weekend jest bardzo bogata)co wy na ten temat sadzicie :zobacz: bo jak dla mnie rewelacja

pozdrawiam iwo:

Do góry
#41355 - 07/02/2003 01:36 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
basajew Offline
stranger

Meldunek: 22/01/2003
Mój ranking:
1-sts
2-pro
3-toto-mix
Pod wzgnędem jakościowym profesjonal w gdyni bije sts na głowe(estetyczne tablice, telewizory, wywieszki z wynikami do tyłu, dużo kszeseł do sziedzenia). Nie mają jednak jednego. Ładych klikających pań, same brzydule uke: . Dlatego gram w sts . Toto-mix totalne dno uke:
Pozdrawiam.Nara.

Do góry
#41356 - 08/03/2003 14:50 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Anonymous
Unregistered

No cóż widze, że wszyscy najeżdzaja na Toto-Mixa. Wiec ja cos powiem cos innego. Choc mam najblizej do stsa to i tak wole pojechac do mixa gdyz tam ( przynjamniej u mnie) sa bardziej przejzyste tablice. W stsie zanim sie polapie o co biega to z 30 minut zejdzie. Chodzi mi o to ze tam oferta jest chyba wypisywana raz na kilka dni. Np kilka tygodni temu chcialem w stsie zagrac w skoki no i wchodzie patrze sa no ale jak sie okazalo byly na dzien wczesniejszy. A w TOTO - MIXIE codziennie jest oferta wypisywana. Fakt nie twierdze ze mix jest najlepszy ale jak dla mnie jest lepszy od stsa. Nie porownuje profesjonala bo nigdy tam nie gralem. No i patrzac na mozliwosci obstawiania to Mix rowniez tu wygrywa z stsem bo mozna obstawiac wszystkie mozliwe wyniki: 1,0,2,10,02,12:)
Tak wiec podsumowujac wcale mix nie jest taki zly tylko porostu ludzie sie do niego uprzedzili i wygaduja rozne niestworzone rzeczy. Tak wiec niech kazdy lepiej gra w tej firmie bukmacherskiej w ktorej gra i niech nie oczernia nie znajac realiow innych bukmacherow
Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych

Do góry
#41357 - 08/03/2003 19:28 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
darius Offline
journeyman

Meldunek: 14/08/2001
chyba zbytnio sekujecie totomixa. zależy kto czego szukau buka ale dla mnie totomix ma ogromnego plusa za handicapy, u/o i h2h na nba, czego ''wielki'' sts jeszcze się nie
dorobił. generalnie pomarańczowi, ale i prof
mają bogatszą ofertę ale ile procent (promili?) graczy obstawia stale jakieś ligi bengalskiego żużla, ósma austriacką hokeja na wrotkach
i piątą ligę ping-ponga islandzkiego ? albo kursy na u/o nba w profie -1,8 !!! zwykłe zdzierstwo, tudzież granie w profie systemami - nikt chyba
o tym nie wspomniał - system 3z4 za max.20 zł - śmiech na sali.

jest też coś innego za co warto odwiedzać totomixa - mają fantastycznych
oddsmakerów, którzy uwielbiają rżnąć swoją firmę i dorabiać na boku -
ok. 1,5 miesiąca temu w meczu nba miami-detroit można było zagrać o/u z
linią 176 gdy na świecie była 166, albo ostatnio, co prawda ciężko było z
tego skorzystać bo jak sami zagrali to zablokowali, wystawili na konkurs
MŚ na skoczni k-85 bachledę z kursem 1,9 że będzie poza pierwszą dwunastką!

Do góry
#41358 - 11/03/2003 21:24 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
gruda Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2002
STS
pilka reczna niemcy
402 20:00 Pfullingen - Lemgo 1.15 10.00 5.50 !!!!
pewnie i tak nie ma sie z czego cieszyc bo beda zwroty ale sprobowac mozna

Do góry
#41359 - 11/03/2003 21:33 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Padre Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda:
[qb]STS
pilka reczna niemcy
402 20:00 Pfullingen - Lemgo 1.15 10.00 5.50 !!!!
pewnie i tak nie ma sie z czego cieszyc bo beda zwroty ale sprobowac mozna[/qb][/QUOTE]W Wawie juz zablokowane, i tak jak napisałeś prawdopodobnie będzie zwrot, aczkolwiek jak miałbym to na kartce to by się z nimi kłócil bo to ich babol.

Pozdrawiam.

Do góry
#41360 - 11/03/2003 21:38 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Padre Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
Według mnie najlepszym z "uliczników" jest Betako, plusy: najszersza oferta, można chlapnać piwko i zapalić pecika przy skreślaniu talonu, mozliwość grania koni i piesków, minusy: mało punktów i tragiczne kartki.

Pozdrawiam

Do góry
#41361 - 22/03/2003 17:15 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
Grał już ktoś w Totomixie systemem Totomix Open?
http://www.toto-mix.pl/ligii/tmixgranew.php
Tutaj oferta jest całkiem całkiem, ale mam zamknięty Totomix i nie sprawdzę o co biega...

Do góry
#41362 - 22/03/2003 23:42 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Szopa Offline
addict

Meldunek: 24/02/2003
Ja mam takie male pytanko... Jak to jest w regulaminie jezeli:

Stawiam pozycje w koszu np. Bryant - Magette KL 1. Bryant rzucil wiecej pkt, bo... przeciwnik nie zagral ani minuty. Co w takim przypadku? Pojedynek sie nie odbyl w sumie, ale zwrot to debilizm... Moze mi ktos wyjasnic?

Do góry
#41363 - 02/04/2003 16:29 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Anonymous
Unregistered

mam pytanko:
czy jest jakas minimalna stawka w sts na zakład kombinacyjny??
jesli tak to jaka

Do góry
#41364 - 03/04/2003 17:37 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
tangerine Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/10/2002
Heh... Jak można narzekać na Toto-Mix'a skoro wystawia takie smakowite kursiki, że najpewniej na całym internecie takich nie znajdziecie: Olisadebe i Raul po 3,20 :zobacz:

Do góry
#41365 - 03/04/2003 17:38 Re: O wyższości STS`ów nad TOTO-MIX`em
Yzerman Offline
veteran

Meldunek: 31/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał suby:
[qb]mam pytanko:
czy jest jakas minimalna stawka w sts na zakład kombinacyjny??
jesli tak to jaka[/qb][/QUOTE]chyba 2 PLN

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08