#4128675 - 17/09/2010 05:46
Re: Ekstraklasa - 6 kolejka - 17-19.09.2010
[Re: Bullet]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
A teraz kilka słów o moim głównym typie kolejki:
Lechia Gdańsk - Cracovia Typ: 1 Kurs: 2.1 Buk: Bet365
Nie mam żadnych powodów aby okazać choć odrobinę sympatii do Gdańszczan w tym meczu jednakże jest to zespół bez dwóch zdań lepszy od Cracovii w chwili obecnej. Śmiech mnie ogarnia jak czytam jaka to ta Cracovia jest silna i co to nie osiągnie. O ile w ofensywie wyglądają nieźle o tyle w defensywie pokraka goni pokrake. Polczak i Wasiluk? Bądźmy poważni Panowie, dla mnie to były są i będą zawsze dwa drewna. Jarabica? Nie wiem co to ma być. Awizowany jako mega grajek gra DNO póki co. Suart? Bardzi dobrze, ale w ofensywie, a nie defensywie a jest nominalnym obrońcą. Do tego zawsze nieobliczalny Cabaj w bramce, który może zagrać fenomenalnie, a równie dobrze katastrofalnie. 14 straconych bramek przez Pasy mówi samo za siebie. Na przeciwko rywal, który notorycznie ogrywa Cracovię u siebie od powrotu do Ekstraklasy. Zespół wzmocniony pod koniec okienka transferowego. Z powracającym do składu niezwykle groźnym Kaczmarkiem. Zespół, który w ostatniej kolejce był ZDECYDOWANIE lepszy od Bełchatowa pomimo porażki. Naprawdę nie widzę przesłanek aby Pasy przełamały się w tym meczu. Z przodu ukłują, ale przy tej obronie widzę tu jakieś 2,3 - 1 dla Lechii.
Kadra Lechii na mecz z Cracovią: Paweł Kapsa, Sebastian Małkowski, Vytautas Andriuskevicius, Sergejs Kozans, Krzysztof Bąk, Hubert Wołąkiewicz, Deleu, Paweł Nowak, Łukasz Surma, Marko Bajić, Traore, Marcin Kaczmarek, Marcin Pietrowski, Ivans Lukjanovs, Tomasz Dawidowski, Paweł Buzała, Bedi Buval, Aleksandr Sazankov, Michał Pruchnik.
Kadra Cracovii na mecz z Lechią Gdańsk: Bramkarze: Marcin Cabaj, Łukasz Merda.
Obrońcy: Krzysztof Janus, Marian Jarabica, Miloš Kosanović, Łukasz Mierzejewski, Piotr Polczak, Hesdey Suart.
Pomocnicy: Mateusz Klich, Saidi Ntibazonkiza, Dariusz Pawlusiński, Arkadiusz Radomski, Mariusz Sacha, Alexandr Suvorov, Sławomir Szeliga.
Napastnicy: Bartłomiej Dudzic, Radosław Matusiak, Bartosz Ślusarski.
|
Do góry
|
|
|
|
#4128852 - 17/09/2010 15:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
Biorąc pod uwagę, że Jaga osiąga, MOIM ZDANIEM, wyniki nieco ponad stan a jaki twoim zdaniem jest stan Jagi, która wygrała w zeszłym sezonie PP, w tym zgarnęła już SPP i ponownie pokonała Lecha w Lidze, jako jedyna obok Lecha zaprezentowała się bardzo dobrze na tle zagranicznego rywala w LE? Rozumiem, że to wszystko niezasłużone i 'nieco' na wyrost? Jak mają do czołówki polskiej kopanej dołączyć inne zespoły niż Lech/Legia/Wisła jak się okazuje, że jak chwilę powygrywają to nie wiadomo jakie cuda to są i ogólnie nie za dobrze radzi sobie na wyjazdach (jeszcze niedawno liczono jej kolejne miesiące bez wygranej)oraz fakt, że w Gdyni raczej nie radziła sobie za dobrze powalający argument... równie dobrze można użyć powodu takiego typu żeby zagrać Arkę "biorąc pod uwagę, że większość tych wygranych Gdynian z Jagą była ustawiona bądź to przekupienie sędziego, bądź dodatkowo zawodników Jagi (R. kolasa ) to teraz będzie podobnie Fajnie nie radzili sobie na wyjazdach, ale spójrz na wyniki jak wygrali na nim po raz pierwszy i może lepiej to brać za wyznacznik formy niż seria która trwała i wcale nic nie wskazuje, że ma się rozpocząć od nowa. Ciekawi mnie jakby taka Arka czy inny polski klub grał z -10 na początek sezonu na wyjazdach (niech mi nikt nie przypomina pucharowego meczu z zeszłego roku bo gdyby nie indolencja Mrowca przy karnym w końcówce meczu to nie byłoby ani żadnej dogrywki ani żadnego pucharu dla Jagi) wolę zagrać 1X po podobnym kursie niż 2DNB. Bullet nie rozśmieszaj mnie piłka nożna to gra błędów z tego co wiem i strzelonych bramek, ale dzięki za uświadomienie, że cała walka o puchar w poprzednim sezonie i zdobycie tego trofeum to tylko zasługa Mrowca
|
Do góry
|
|
|
|
#4129165 - 17/09/2010 19:51
[Re: Chaoz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
dzisiejszy mecz Wisla - Korona wydaje sie na pierwszy rzut oka bukmacherskim numerem 1 tej kolejki naszej Ekstraklasy.
Jak juz koledzy wspomnieli Wislacy powracaja na wlasny stadion. Ostatnie, wczorajszej informacje, mowia o 16 tysiacach sprzedanych biletow na to spotkanie, ale jeszcze dzis, az do rozpoczecia spotkania bilety beda w sprzedazy. Zatem na stadionie Wislakow spodziewac mozemy sie ponad 20 tysiecy fanow. A mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco, w koncu na Reymonta przyjezdza zespol, ktory w ubieglym tygodniu sensacyjnie ogral w Warszawie owczesnego lidera, Polonie. W glownej mierze to zasluga Andrzeja Niedzielana, ktory znow zaczyna "szalec" w naszej lidze - 6 zdobytych bramek w 5 ligowych spotkaniach.
Wisla po drugiej ligowej porazce, z tym razem z Jagiellonia, nie moze sobie pozwolic na strate kolejnych punktow, jezeli chca myslec o dalszej walce o najwyzsze trofea. Fakt powrotu na wlasne "smieci" oraz tysiace gardel wspierajacych "Biala Gwiazde" to z pewnoscia spory handicap dla podopiecznych Maaskanta.
Ja z pewnoscia pokusze sie na opcje wygranej Wislakow z jednym z azjatyckich handicapow. Nie wierze, by powrot na R22 nie zakonczyl sie ich wygrana. Do tego dokladam, podobnie jak kfjatek, wynik overowy. Nie lubie grac takowych w naszej lidze, ale licze na otwarty, ciekawy mecz. Do tego warto wspomniec, ze Kielczanie do tej pory strzelali bramke w kazdym ligowych spotkaniu. No i ten Niedzielan... Widze tu wynik 2:1, a bardziej nawet 3:1 dla Wislakow.
Wisla Kraków -1 @ 2.02 bet365 7/10
over 2.5 @ 2.25 bet365 5/10
|
Do góry
|
|
|
|
#4129750 - 18/09/2010 00:26
[Re: codi]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Chaoz niepotrzenie spinasz poslady Czy ja gdzieś piszę, ze Jaga jest słaba? Nie, po prostu uważam, że nie ma szans na MP a niektórzy już chodzą z głowami w chmurach, że walczą o majstra. Realnie oceniam potencjał Jagiellonii na miejsca 3-6 na koniec sezonu. Sorry, ale to nie ta półka jeszcze co Lech, Polonia czy Wisła i nie zmieni tego nawet chwilowy fakt przodownictwa w lidze. Oceniam tu kadre, budżety, persepktywy itp itd. Zresztą dziś są liderem ale zobaczymy gdzie będą w grudniu na pólmetku rozgrywek. Dodatkowo rzucasz mi tu argumentami, że gdyby nie Mrowiec to nie byłoby pucharu. No to jest fakt, strzela karnego, nie ma rewanzu, nie ma Was dalej w pucharze. Ale nie strzelił, a później już poszliście na pełnej k... w kolejnych meczach i chwała Wam za to. Reasumując nigdzie nic Jadze nie ujmuje, po prostu napisałem, że OBECNIE osiąga wyniki nieco ponad stan bo lideruje ekstraklasie, a w moich oczach ma potencjał jak pisałem na miejsca 3-6. No i chyba nie chcecie mnie przekonać, że Jaga u siebie a Jaga na wyjeździe to ten sam zespoł. Zresztą przekonamy się w niedzielę i w grudniu kto z nas jest bliżej prawdy
|
Do góry
|
|
|
|
#4130337 - 18/09/2010 04:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Sorry, ale to nie ta półka jeszcze co Lech, Polonia czy Wisła i nie zmieni tego nawet chwilowy fakt przodownictwa w lidze. Oceniam tu kadre, budżety, persepktywy itp itd. Z Jak dobrze ze piszesz o Jadze bo nie mozna mi zarzucic subiektywizmu bo z tym klubem nie mamy zadnych koligacji Dlaczego nie ta polka ?????? Budzet ok , perspektywy na sile moglbym sie zgodzic ale nie do konca , kadre ???? wybacz ale dla mnie Jaga nie ustepuje Lechowi kadra tylko tyle ze Ci zawodnicy nie sa tak znani i tak przereklamowani jak niektorzy w Lechu !!!! Kotorowski ktory prawie w kazdym meczu broni jak recznik, Stilic ktoremu sie nie chce grac czy 3bamba - najslabszy napastnik w ekstraklasie !! Jedynie Arboleda i Rudnevs przed ktorymi chyle czola i faktycznie takich grajkow ze swieca szukac ale tez nie przesadzajmy z ta potega Lecha
|
Do góry
|
|
|
|
#4130559 - 18/09/2010 17:16
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Zagłębie Lubin - Legia Warszawa 2 2.64 Pinnacle (3/10) - Długo czekałem z tym typem, żeby zobaczyć, co wydarzy się w związku z decyzjami personalnymi Macieja Skorży. Póki co jakiegoś masowego buntu w Legii nie ma, a tak naprawdę pod względem piłkarskim poza Maciejem Iwańskim nie ma kogo żałować. Taki wstrząs powinien pozytywnie podziałać na całą drużynę, która zobaczy, że w każdym meczu trzeba naprawdę grać na całego i tylko o zwycięstwo. Bardzo podobała mi się wypowiedź Czesława Michniewicza, który popiera trenera Legii i bardzo sensownie to argumentuje. Nie wiem, czy posunięcie Skorży da efekt długofalowy, ale myślę, że podziała na krótką metę. Rywale powoli odskakują, Lech wreszcie złapał formę i nie ma już czasu na pomyłki. A okazja do zwycięstwa jest jeszcze lepsza niż przed tygodniem. Lubin na pewno jest łatwiejszym terenem niż Chorzów, a i Zagłębie jeszcze nie odnalazło się w tym sezonie. Jeszcze zanim bukmacherzy wystawili kursy szacowałem, że warto będzie zagrać Legię, jeśli kurs wyniesie ponad 2,4. Mamy ponad 2,6 i ja próbuję.
|
Do góry
|
|
|
|
#4130579 - 18/09/2010 17:28
[Re: Radek_89]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Górnik Zabrze - GKS Belchatow
Obydwie druzyny zaskakuja, gdyz obydwie mialy bronic sie przed spadkiem. W sumie na razie idzie im to rewelacyjnie. W Górniku tylko jedna wielka niewiadoma... kto za Gierczaka? Piotrek byl wazna postacia, ale mysle ze lawke mamy bardzo wyrownana. Ja stawiam na Sikorskiego, ktory jest bardzo chwalony na treningach. Ewentualnie Swiatek, ale po awansie do Ekstraklasy cos sie z nim stalo dziwnego, jakby nie potrafil sie przelamac. Wiekszych zmian u gosci chyba nie bedzie.
Ja stawiam na remis, Zabrze nie jest zadna twierdza, wiec Gornik tutaj nie bedzie caly czas wygrywal. Obydwa kluby jeszcze nie zremisowaly wiec to chyba juz ten czas. Osobiscie nie potrafie sobie wyobrazic zeby Górnik wygral 3 mecz z rzedu zaraz po wejsciu do Ekstraklasy. A GKS nie jest znowu az takie mocne zeeby latwo im sie z Gornikiem gralo. Aczkolwiek bardzo wkurwiaja niektore dziecinne bledy obroncow.
XXX @ 3,1 4/10
p.s. pogoda... sloneczna ale nie goraco. Jesli mialbym cos grac to under 2,5 no i remis.
|
Do góry
|
|
|
|
#4130592 - 18/09/2010 17:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
Chaoz niepotrzenie spinasz poslady normalna odpowiedź na twoje 'argumenty' to od razu spinanie posladów? Ja tam nic takiego nie widze no ale... Czy ja gdzieś piszę, ze Jaga jest słaba a czy ja to gdzieś napisałem, że tak napisałeś? Proponuję czytac dokładnie zanim zaczniesz odpowiadać. Zapytałem tylko jaki powinien być stan punktowy Jagi aby nie być "nieco ponad stan" i co jeszcze mogą osiągnąć/wygrać, żeby w ogóle mogle wejść piłkarsko poziom wyżej. Nie, po prostu uważam, że nie ma szans na MP a niektórzy już chodzą z głowami w chmurach, że walczą o majstra. a o co mają walczyć z tym skladem? Jak Arka o utrzymanie? Czemu zamiast ludzi cieszyć, że trener drużyny otwarcie mówi o co chce grać to zewsząd słychać śmiech i drwiny? to takie dziwne? Lepiej żeby mówił: "gramy o utrzymanie."? Ku*wa jakie to polskie stać w miejscu i płakać jak lecimy w rankingach bojąc się powiedziec ze mozna walczyc o cos wiecej nawet w tej smiesznej Ektraklasie. Realnie oceniam potencjał Jagiellonii na miejsca 3-6 na koniec sezonu. Sorry, ale to nie ta półka jeszcze co Lech, Polonia czy Wisła i nie zmieni tego nawet chwilowy fakt przodownictwa w lidze. Jasne podium i tak bedzie jakimś tam sukcesem, ale chyba lepiej widziec w tym miejscu ambitnych chlopaków glodnych gry niż zblazowane fleje z Legii/Lecha/Wisły zarabiajace krocie i kompromitujace sie na kazdym kroku... Swoja droga Polonia to taka wysoka półka? chyba ligi kabaretowej Oceniam tu kadre, budżety, persepktywy itp itd. o to ja chętnie posłucham jak oceniasz te elementy czekam niecierpliwie tylko na tą odpowiedź Zresztą dziś są liderem ale zobaczymy gdzie będą w grudniu na pólmetku rozgrywek. nikt nie mówi że nie będzą na miejscu 6-7 chociażby, ja się odnosiłem do meczu z Arką głównie i tego co pisałeś o wyjazdowych seriach etc. Dodatkowo rzucasz mi tu argumentami, że gdyby nie Mrowiec to nie byłoby pucharu. słucham? To chyba Twoje slowa vide: "bo gdyby nie indolencja Mrowca przy karnym w końcówce meczu to nie byłoby ani żadnej dogrywki ani żadnego pucharu dla Jagi" więc mi nie przypisuj tu jakichś śmiesznych zarzutów w stosunku do Ciebie No to jest fakt, strzela karnego, nie ma rewanzu, nie ma Was dalej w pucharze. czemu nie możesz przyjąć do wiadomości jak to często powtarza Borek "karny to jeszcze nie gol"? No i chyba nie chcecie mnie przekonać, że Jaga u siebie a Jaga na wyjeździe to ten sam zespoł. a padł w ogóle taki argument? @Inzaghi78 bardzo dobry post
|
Do góry
|
|
|
|
#4130753 - 18/09/2010 19:23
[Re: Chaoz]
|
Carpal Tunnel
|
Widzew Łódź - Śląsk WrocławDzis mecz druzyn ktore mozna powiedziec sa na ta chwile na podobnym poziomie wiec obstwianie jednoznaczne tego meczu jest bardzo trudne. Zawodnicy Slaska nie wyobrazaja sobie innego wyniku niz ich zwyciestwo , przyjezdzaja ponoc w najsilniejszym zestawieniu ale takze pilkarze Widzewa licza na 3 pkt choc tu jak zwykle juz niestety braki kadrowe ktore towarzysza nam od 1 i beda chyba towarzyszyc do ostatnich kolejek. Nie bedzie dzis : Jarosława Bieniuka, Krzysztofa Ostrowskiego, Prejuce Nakoulmy, Velibora Duricia, Souheila Ben Radhii i Sebastiana Madery Az sam sie zastanawiam kto w takim razie bedzie gral ???????? 11 moze sie uda sklecic ale z lawka to juz bedzie problem Podobno wreszcie Kretek ma zagrac odwaznie 2 napastnikami , chyba wzial sobie do serca moje blagania i wypowiedz wlasciciela Cacka ktory delikatnie mu to zasugerowal No i jest szansa na powrot Robaka bez ktorego kiedys nie wyobrazalem sobie Widzewa ale jest jeszcze na szczescie Sernas Biorac wszystkie okolicznosci pod uwage i to ze dotychczas u siebie wyniki to : 1-1 Lech 0-1 Wisla 0-0 Polonia .W dzis obstawiam zdecydowanie OVER 2,5 na przelamanie a tak powaznie dzis po praz pierwszy zagramy u siebie ofensywnie wiec bez wzgledu na wynik OVER powinien pasc
|
Do góry
|
|
|
|
#4130980 - 18/09/2010 21:24
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
wybacz ale dla mnie Jaga nie ustepuje Lechowi kadra tylko tyle ze Ci zawodnicy nie sa tak znani i tak przereklamowani jak niektorzy w Lechu !!!! Kotorowski ktory prawie w kazdym meczu broni jak recznik, Stilic ktoremu sie nie chce grac czy 3bamba - najslabszy napastnik w ekstraklasie !! Jedynie Arboleda i Rudnevs przed ktorymi chyle czola i faktycznie takich grajkow ze swieca szukac ale tez nie przesadzajmy z ta potega Lecha Inzaghi78, skąd ta niechęć do Lecha? Nikt nie pisze o potędze Lecha. Kadra Kolejorza jest wciąż dość krótka, choć obecnie akurat nie jest b.źle. Z Juve na ławie był Bosacki, Gancarczyk, Wichniarek, Wilk, Drygas. Stilicowi się nie chce grać? Ciekawe skąd taka informacja..? Jakie źródło? Gość jest jaki jest, ale wierz mi w chwili obecnej chęci do gry mu nie brakuje. Kotorowski w każdym meczu jak ręcznik? No cóż - każdy ma prawo do własnego zdania. Gdyby nie on, pojedynku z Juve mogłoby w ogóle nie być. Poza tym należy mu się szacunek za walkę o skład od kilku lat, mimo iż często był spisywany na straty. Miał kontrakt na stole w słonecznej Grecji. Został i walczył.. Ilu bramkarzy w Lechy już wygryzł? (Fabiański, Dolha, Turina, Kasprzik..) Atutem Lecha jest dobra atmosfera w samym zespole. Obcokrajowcy w Kolejorzu (grupa bałkańska) świetnie się odnajdują. Ivan D., Dima Injac - w Kolejorzu już jak swoi. Wspomniany Stilic też już poukładał sobie w głowie. Uważam, że mimo przeciętnego startu Lech jest głównym pretendentem do mistrzostwa w tym sezonie. PS. Co to 3bamby tylko się nie mogę nie zgodzić
|
Do góry
|
|
|
|
#4131002 - 18/09/2010 21:41
[Re: kfjatek]
|
Carpal Tunnel
|
Inzaghi78, skąd ta niechęć do Lecha? Nikt nie pisze o potędze Lecha. Kadra Kolejorza jest wciąż dość krótka, choć obecnie akurat nie jest b.źle. Z Juve na ławie był Bosacki, Gancarczyk, Wichniarek, Wilk, Drygas. Stilicowi się nie chce grać? Ciekawe skąd taka informacja..? Jakie źródło? Gość jest jaki jest, ale wierz mi w chwili obecnej chęci do gry mu nie brakuje. Kotorowski w każdym meczu jak ręcznik? No cóż - każdy ma prawo do własnego zdania. Gdyby nie on, pojedynku z Juve mogłoby w ogóle nie być. Poza tym należy mu się szacunek za walkę o skład od kilku lat, mimo iż często był spisywany na straty. Miał kontrakt na stole w słonecznej Grecji. Został i walczył.. Ilu bramkarzy w Lechy już wygryzł? (Fabiański, Dolha, Turina, Kasprzik..) Atutem Lecha jest dobra atmosfera w samym zespole. Obcokrajowcy w Kolejorzu (grupa bałkańska) świetnie się odnajdują. Ivan D., Dima Injac - w Kolejorzu już jak swoi. Wspomniany Stilic też już poukładał sobie w głowie. Uważam, że mimo przeciętnego startu Lech jest głównym pretendentem do mistrzostwa w tym sezonie. PS. Co to 3bamby tylko się nie mogę nie zgodzić Niechec ??? o wypraszam sobie nie mam 15 lat zeby sie bawic w takie rzeczy Malo tego jak strzeliliscie gola Austrii Wieden w pamietnym meczu to sie cieszylem jak dziecko Nie sadze zebys kiedys sie cieszyl z gola Widzewa tak jak ja z goli Lecha w tym fajnym sezonie gdzie bardzo podobala mi sie Wasza gra !!! a co do wypowiedzi juz wyjasniam ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4131023 - 18/09/2010 21:52
|
Carpal Tunnel
|
Stilicowi się nie chce grać? Ciekawe skąd taka informacja..? Jakie źródło? Gość jest jaki jest, ale wierz mi w chwili obecnej chęci do gry mu nie brakuje. Niestety to nie tylko moja opinia , dobrze wiesz jak gral wczesniej Stlic a jak gra od dluzszego czasu. Nie jest to chwilowy brak formy moim zdaniem tylko brak zaangazowania, na Widzewie mialem okazje go poogladac i wygladalo to strasznie slaboKotorowski w każdym meczu jak ręcznik? No cóż - każdy ma prawo do własnego zdania. Gdyby nie on, pojedynku z Juve mogłoby w ogóle nie być. Poza tym należy mu się szacunek za walkę o skład od kilku lat, mimo iż często był spisywany na straty. Miał kontrakt na stole w słonecznej Grecji. Został i walczył.. Ilu bramkarzy w Lechy już wygryzł? (Fabiański, Dolha, Turina, Kasprzik..) No chyba zarty sobie robisz, obronil to co w niego strzelali moze poza kilkoma dobrymi naprawde interwencjami a ile bylo zagrozenia przez slaba komunikacje z obroncami ??? Osobiscie bardziej mi sie podobal Buric (poza meczem z nami) Ile razy to juz w Lechu bluzgaliscie na Kotora ??Atutem Lecha jest dobra atmosfera w samym zespole. Obcokrajowcy w Kolejorzu (grupa bałkańska) świetnie się odnajdują. Ivan D., Dima Injac - w Kolejorzu już jak swoi. Wspomniany Stilic też już poukładał sobie w głowie. Tutaj zgoda w porownaniu z atmosfera w Legii to u Was jest RAJ
Uważam, że mimo przeciętnego startu Lech jest głównym pretendentem do mistrzostwa w tym sezonie. Tutaj tez zgoda choc wszystko sie moze zdarzyc ale nie sposob nie powiedziec ze nie jestescie pretendentem PS. Co to 3bamby tylko się nie mogę nie zgodzić Zal mi ze kibicujac Lechowi w pucharach musze ogladac ta niedojde, szkoda wysilku pozostalych chlopakow zeby ten frajer wszystko spartolil Poza tym moj post byl odpowiedzia na slowa przeciw Jadze ze niby nie ta polka ?! Bardzo fajny sklad ma Jaga i gra naprawde dobrze, ma kilka fajnych atutow w postaci chocby strzalow z dystansu , szybkich i zwinnych graczy i moim zdaniem jednego z lepszych trenerow !! Wiem ze kibice Jagi straszliwie narzekali na Probierza w tamtym sezonie ale ja znajac go z Widzewa wiedzialem ze predzej czy poznije osiagnie sukces bo ma pomysl na to wszystko co sie wokol naszej pilki dzieje
|
Do góry
|
|
|
|
#4132728 - 19/09/2010 18:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
Uważam, że mimo przeciętnego startu Lech jest głównym pretendentem do mistrzostwa w tym sezonie.
ooo to widze że kolega pierwszy raz tak pozytywnie o szansach Lecha w tym sezonie bo wczesniej to raczej stękanie i narzekanie na Kolejorza było oczywiscie sie zgadzam że Lech jest faworytem ligi, Legii nie ma, Wisła gra topornie, jedynie Jagiellonia mnie martwi jako że grają taką piłkę jak Lech własnie grał ostatnimi czasy - ofensywna, kreatywna, przyjemna dla oka, krótkie piłki, cały czas do przodu no i maja najbardziej charakternego trenera w całej lidze:) jeśli dzis ograją Arkę tylko potwierdzą swoje aspiracje, a potem w kalendarzu mają słaby Lubin, przecietny (mimo 3 wygranych) Górnik i słaby Bytom, wiec 9 pkt tam bardzo mozliwe i do zimy ciezko byłoby ich dogonić
|
Do góry
|
|
|
|
|
|