#4099621 - 02/09/2010 19:27
Re: Tenis - 2.09
[Re: Bager]
|
xxx
Meldunek: 02/08/2001
|
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx
|
Do góry
|
|
|
|
#4099622 - 02/09/2010 19:28
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/07/2010
|
moja peffka: CARSTEN Pilka na pelnejjj kopanej kurrr... Miałem atakować mocniej ale jak Ojro to gra to .. co to za spotkanie? bo niemoge odszukac ;[
|
Do góry
|
|
|
|
#4099624 - 02/09/2010 19:29
[Re: kemp]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx 100% dokladnie tych meczy mam zagrane na 2 kuponach, trafiles co do jednego, niesamowite wiec nic nie dodaje ani nie ujmuje
|
Do góry
|
|
|
|
#4099625 - 02/09/2010 19:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/07/2010
|
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx ja z tych spotkan pobieram chyba K. Bondarenko
|
Do góry
|
|
|
|
#4099632 - 02/09/2010 19:33
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2006
|
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx 100% dokladnie tych meczy mam zagrane na 2 kuponach, trafiles co do jednego, niesamowite wiec nic nie dodaje ani nie ujmuje własnie miałem pytać o sądzicie o 2/3 Arvidsson, Patty, Bondarenko , niepewność była , dzięki za posta, upewniłem się co do wyboru
|
Do góry
|
|
|
|
#4099633 - 02/09/2010 19:34
[Re: RaFiGW]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
moja peffka: CARSTEN Pilka na pelnejjj kopanej kurrr... Miałem atakować mocniej ale jak Ojro to gra to .. co to za spotkanie? bo niemoge odszukac ;[ Men's Singles - 2nd Round Albert Montanes(ESP)[21] vs. Carsten Ball(AUS)
|
Do góry
|
|
|
|
#4099635 - 02/09/2010 19:34
[Re: haku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
wczoraj pisano o Nadalu, że bez formy. Nadal jest w formie, jestem świeżo po meczu z Gabą i Teimur miał dzień konia, grał niesamowicie, do wszystkiego biegał, siła uderzeń wysoka, pewność przy siatce. Nadal zagrał bardzo dobry pojedynek, z nielicznymi błędami, wynikającymi głównie ze znakomitej gry Gaby. obydwaj po ok. 30 ue zrobili, co przy tak wysokim poziomie meczu jest dopuszczalne wczoraj również pisano,że Nadal zagrał bardzo dobry mecz Jeżeli ktoś liczy,że Istomin coś ugra to jest w błędzie, będzie 3:0 dla Rafy, ale kursy nie zachęcają do gry.
|
Do góry
|
|
|
|
#4099643 - 02/09/2010 19:37
[Re: RaFiGW]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
heheheh zaspany jestem jeszcze i nie skojarzylem ze Ojro piszac Pilka mial na mysli Ball ^^. musze sie obudzic ide po sniadanie hehe, ja podobnie. Chyba o tym myślał Ojro choć nie wiem do końca
|
Do góry
|
|
|
|
#4099648 - 02/09/2010 19:40
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2009
|
dzień dobry Już 6 stron nastukaliście teraz muszę to wszystko przeczytać..
|
Do góry
|
|
|
|
#4099650 - 02/09/2010 19:41
|
tkliwy nihilista
Meldunek: 18/06/2006
|
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx najtrudniejsze z tych mecz to Arvidsson i Schwank i tych nie ruszam, reszta wygląda fajnie Clement niby 32lata i 5 setow, ale ograł Bagietę w pierwszej rundzie i momentami pogrywał nieźle, ba, w 5 secie dalej wyglądał w miarę świeżo; z kolei Schwanka na hardzie nie ruszam juz z samej definicji, ograł Ginepriego i zrobil niespodziankę, on 3 rundzie to byłaby już duża niespodzinka; choc tak btw to kto by się tu spodziewał pary Schwank vs Clement
|
Do góry
|
|
|
|
|
|