#4072277 - 19/08/2010 22:03
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej [11]
[Re: JiroJiro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
[..] Wszedłem bezpośrednio po meczu do szatni i [...] widzę płacz i łzy chłopaków, którzy przegrali praktycznie wygrany mecz... Płacz i łzy tylko nie chłopaków, tym bardziej mężczyzn a dziewczyn które same rozwarły nóżki i płaczą ponieważ ktoś skorzystał z okazji. Zamiast złości na swoje zachowanie i chęci odegrania się w następnych meczach w szatni były płacz i łzy przykre musisz doswiadczenia miec bo na wszystko wytlumaczenie masz nie martw sie , zapomniesz o tym predzej czy pozniej Ty to jestes niezly zawodnik http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_sit...o-przeciwnikowi masz link do calego wywiadu i poczytaj sobie kolego oczywiscie w Lidze Mistrzow ,na turniejach EURO , Mistrzostwach Świata nigdy nie widziales zawodnikow z lzami w oczach po przegranym meczu, a juz nie mowie o porazce w takich okolicznosciach z faworytem, czy to w jakimkolwiek innym sporcie
|
Do góry
|
|
|
|
#4072353 - 19/08/2010 23:13
[Re: JiroJiro]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Może nie napiszesz craax, że większość z tych grajków w naszej kopanej wygląd stawia na pierwszym miejscu? Dostają mega kasę, gdzieś mają wyniki klubu. Nie pisałem tylko o Twoim klubie, chodziło mi ogólnie o ligę. Więc na luzie podchodź do tego Co do gwiazd - nawet w tak miernej lidze, nawet jeśli ktoś się uprze, że jest ktoś tam niby gwiazdą - nie ma miejsce na to w naszej lidze. Zwykli kopacze i tyle Jeszcze jedno co mnie "Panie sędzio, już mam żółtą kartkę. Nie chcę drugiej, więc jak piłka wyjdzie za boisko, to mam truchtać, czy mogę po nią iść?". Odparł: „Ma pan truchtać, bo jeżeli pan będzie chodził, to potraktuję to jak opóźnianie gry i dostanie pan drugą żółtą kartkę". Więc dobrze, truchtałem po każdą piłkę.To tylko potwierdza, że błazen z niego mega Powinien zmienić specjalność. Tak na margi - szkoda, że sędzia mu nie powiedział by robił salta albo cuś
|
Do góry
|
|
|
|
#4076415 - 21/08/2010 18:42
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4080398 - 24/08/2010 00:09
[Re: Luc Nilis]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
25 maczet, bagnet wojskowy, trzy toporki, cztery noże, a także kominiarkę oraz dwa drewniane trzonki długości 70 cm znaleźli policjanci w wagonach pociągu, którym kibice Wisły mieli wracać do Krakowa po sobotnim meczu Ekstraklasy z Widzewem Łódź - poinformowała w poniedziałek podinsp. Joanna Kącka z łódzkiej policji. Przed wyjazdem kibiców Wisły Kraków policjanci sprawdzili wagony pociągu specjalnego oczekującego na stacji PKP przy ulicy Niciarnianej w Łodzi. W przedziale służbowym zajmowanym przez osobę zajmującą się cateringiem, policjanci odkryli prawdziwy arsenał.Policja wyjaśnia, w jaki sposób te przedmioty znalazły się w tym przedziale. Po prostu
|
Do góry
|
|
|
|
#4081517 - 24/08/2010 18:26
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
@analityk Twoja antypatia do Pasow znow zwycieza , spojrz na sklad Cracovii , wzmocnienia i nowego trenera , przebieg meczu z mocnym Slaskiem i naszpikowana gwiazdami Legia i skoncz pie... ( ze tak powiem ) , troche obiektywizmu. Ale przekonywal Cie nie bede, graj caly czas przeciwko Cracovii ! No i jak na razie mam racje "piątka" w plecy. Tu nie chozi o anypatie, tylko o fakty. Nie pier.... tylko wyrazam swoje zdanie. Ulatowski z taka obrona jaka macie bedzie mial ciezkie zadanie. No i ten Cabaj
|
Do góry
|
|
|
|
#4081583 - 24/08/2010 19:47
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4081585 - 24/08/2010 19:52
[Re: royalflush]
|
Carpal Tunnel
|
@analityk Cabaj byl najlepszym pilkarzem na boisku w niedziele wiec znow pier..., z Legia rowniez bronil wysmienicie, ale ma taka opinie jaka ma wiec cale zycie jedno i to samo trzeba gadac! Mierzejewski,Wasiluk byli kontuzjowani wiec narazie w kazdym meczu musimy wystawiac inna obrone, w takim razie proponuje Ci zaklad, czy Cracovia znow bedzie walczyla o utrzymanie czy nie , wchodzisz ? Fakty, fakty .. jeden mecz gdzie Ula przyznal sie do bledu w drugiej polowie bo chcial za wszelka cene wygrac i otworzyl sie z Lechem, wiecej takich bledow nie popelni. Lech wraca do formy i bylo juz to widac w pierwszej polowie z Dnipro, ciut lepiej grali niz w ligowych meczach , powoli powoli wroca na swoje tory. Oczywiscie mecze Cracovii ze Slaskiem i Legia widziales ? Obrona sie wyklaruje i odchoruje, wroci Saidi,Suvorov, Matusiak potrenuje, wrocimy na Kałuży WCHODZISZ W ZAKLAD ? Stwierdziles, ze wrocimy do tej samej gry co zwykle, wiec jest to walka o utrzymanie albo miejsce max 12-13.
|
Do góry
|
|
|
|
#4081627 - 24/08/2010 20:59
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
|
W koncu zaczniemy tez grac tak jak wsyzstkie zespoly a nie co 2 dni Nieoficjalnie: Hesdey Suart nowym piłkarzem Cracovii Cracovia zdołała pozyskać w tym okienku transferowym jeszcze jednego zawodnika. Jest nim Hesday Suart , piłkarz występujący dotychczas w AGOVV Apeldoorn, drużynie holenderskiej Jupiler-Liga (drugi poziom rozgrywek). Ten 24-letni zawodnik to lewy obrońca, który wcześniej bronił barw Vitesse Arnhem. Suart zwiąże się z Cracovią trzyletnim kontraktem.
|
Do góry
|
|
|
|
#4085855 - 26/08/2010 21:39
[Re: Luc Nilis]
|
addict
Meldunek: 11/11/2009
|
Bydło, złodzieje , bandyci (czyt. politycy) codziennie nam daja znac o swoich jeszcze gorszych czynach. Kibice przynajmniej maja honor Jutro zapodam jakiegos pewniaka z ligi polskiej , choc trzeba przyznac, ze ciezka kolejka.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|