przebywajac ostatnio sporo ze Slowakami podsluchalewm kilku ich fajnych numerow, teledysk miazga, sama piosenka dla mnie takze
<3 moze mi to ktos tylko dokladnie przetlumaczyc?
Ze słuchu, a słowackim władam badziewnie, więc idealnie, zastrzegam, nie będzie.
Przyszłaś z wyjebanej wichury, przeważnie pochodzisz z ubogiej rodziny, W celu tym, aby spełnić swoje zachcianki Tyś wyjebana zlatokopka
Chodzi ci tylko i wyłącznie o hajs, ("love" dla Słowaka nie znaczy tego co dla reszty Europy;) Od początku idziesz jedynie na gotowe (znowu mała gra słów - hotovost' to też gotówka) Podarky, torebeczki, nowe Luis Vuitton, Tyś wyjebana zlatokopka.
Typ może być nawet "rapavy" (sorry, nie wiem co to za określenie) Ale na tym w ogóle ci nie zależy, Ważne to, że jest nadziany, Tyś pojebana zlatokopka.
REF: To, żeście kurwy, każdy to o was wie, Ważne, że ma hajs, niech będzie szkaradny. A żeście puste i wypindrzone, Nienawidzę was zlatokopki wyjebane.
Po co udajesz, skoro nic nie jest lepiej? Bez niego tyś zupełna pizda, nic nie jest twoje. Bez jego pieniędzy, ty byś go nie chciała, Żebyś ty zdechła do rana, żebyś ty wiedziała.
W co się przyodziewasz? Jesteś zwykłym zerem. Obleśnego parcha żeś się chwyciła. W życiu grosza nie zarobiłaś. Tyś wyjebana "pucmola".
Udajesz inteligencję, a przy tym za pieniądze jarasz zielsko, Niebawem rozjebiesz mu cała rodzinę, jesteś "omutrovana" prostytutka. (w sensie, że tak samo jak mamusia)
Kurwy się z sobą spotykają, Jak świat światem wrony ku wronom zlatują, O pustych rzeczach ze sobą gadają, Tyś zarażona(?) kurwa.
Każdy wie, że to nie jest twoje, Za swoje nigdy nie kupiłaś niczego. Każda z was się przed sobą przekonuje, dla ludzi jesteś tylko dziwką.