#33 Liverpool-Arsenal
Typ: Arsenal Or Draw 1.61
Stawka: 100j.
Poniedziałkowe statystki: zysk wynosi 205,45j a yield: 33,13%
Chcę napisać parę słów odnośnie meczu Liverpool-Arsenal. Jednego w bukmacherce można być 100% pewnym-suma farta w długim okresie wynosi 0. Wczoraj szczęśliwie dla mnie, Jose Reina wrzucił sobie piłkę do bramki w 90 minucie meczu i typ jest wygrany. Ale na pewno jeszcze zdarzy się, że przegram niejeden typ po błędzie bramkarza, obrońcy czy sędziego w ostatnich sekundach meczu.
Dalej będę prowadził styl typowania określany defensywnym. Tzn. duża selekcja, mało faktycznego grania i stawki od 100j. do 1000j. W długim okresie typowania ten styl przynosi zadowalający zysk i tego będę się trzymał.
Często przed wybraniem konkretnego typu, przeglądam różne fora bukmacherskie i czytam analizy ''fachowców'' z których mam niezły ubaw! Zamierzam co ciekawsze ''analizy'' umieszczać tutaj! Ostatnio przeczytałem, że Barcelona wygra z Sevilla 5:0 w Superpucharze bo w Barcelonie grają najlepsi piłkarze jak Messi, Iniesta, Puyol czy David Villa. De facto Messi wszedł z ławki rezerwowych a trzech ostatnich nie było nawet powołanych na mecz! Sevilla wygrała 3:1 i jakie musiałobyć zdziwienie ''eksperta''