#4006275 - 16/07/2010 23:04
Re: Ekstraliga , I Liga , II Liga - Polska
[Re: GreyTiger]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/12/2003
|
no to moze jak sie wypowiem chodz nie wiem czy obiektywnie Zielonce starczy wygrana w niedziele w Czestochowie i wydaje mi sie ze na tym meczu powinni sie skupic nasi zawodnicy , a dzis coz moze lekko odpuszcza bydzi , dobrucki , protasiewicz maja ciezki tydzien liga szwedzka , wczoraj kwalifikacje do imp , dzis bydzia w w niedziele czewa wiec dzisiaj to moze byc roznie chcialbym by nasza druzyna wygrala , niestety na wyjazd nie moglem jechac dzis znowu praca ( nocka ) :/ za Iversena ktory ma mecz w Angli jedzie Lingren i jego postawa bedzie wielka nie wiadomo niby komplet w wtorek w Szwecji , wypowiada sie ze zalezy mu na dobrym wystepie bo wie ze w niedziele nie pojedzie w czewie jak dzis nie zrobi duzej liczby punktow , dla Polonii to niby ostatnia szansa sam nie wiem jak ugrysc ten mecz ale chyba lekko pogram Polonie 5/10
|
Do góry
|
|
|
|
#4006415 - 17/07/2010 00:23
[Re: Animal]
|
Karpaty 1928 Krosno
Meldunek: 22/07/2007
|
Co do meczu w bydgoszczy to myślę że gospodarze w końcu odnotują wygraną, gizatulin od kilku kolejek pozytywnie zaskakuje (widać że pomoc Emila i spółki działa świetnie) Antonio w końcu pojedzie na miare swoich możliwości, Greg i AJ będą liderować a Woźniak dorzuci kilka punktów, może też Kosciecha cos pokaże choć w lidze rozczarowuje to w Szwecji czy w IMP punktuje swietnie, ale z druga linia gosci powinien wygrywac czasem W Falubazie chyba atmosfera kiepska, wczoraj Pepe nie pomogl koledze z teamu nawet w Krosnie by ten awansował do finalu, a mogl to zrobic spokojnie, afera z DOwhanem i Zyto tez nie działa za dobrze, no i wyniki w tym sezonie naprawde bardzo kiepskie... Polonia @ 2.05 tobet Gizatulin+2 - DObrucki 1 @ 1.90 bet365
|
Do góry
|
|
|
|
#4006422 - 17/07/2010 00:25
[Re: fart?]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/01/2002
|
no to moze jak sie wypowiem chodz nie wiem czy obiektywnie Zielonce starczy wygrana w niedziele w Czestochowie i wydaje mi sie ze na tym meczu powinni sie skupic nasi zawodnicy , a dzis coz moze lekko odpuszcza bydzi , dobrucki , protasiewicz maja ciezki tydzien liga szwedzka , wczoraj kwalifikacje do imp , dzis bydzia w w niedziele czewa wiec dzisiaj to moze byc roznie chcialbym by nasza druzyna wygrala , niestety na wyjazd nie moglem jechac dzis znowu praca ( nocka ) :/ za Iversena ktory ma mecz w Angli jedzie Lingren i jego postawa bedzie wielka nie wiadomo niby komplet w wtorek w Szwecji , wypowiada sie ze zalezy mu na dobrym wystepie bo wie ze w niedziele nie pojedzie w czewie jak dzis nie zrobi duzej liczby punktow , dla Polonii to niby ostatnia szansa sam nie wiem jak ugrysc ten mecz ale chyba lekko pogram Polonie 5/10 wszystko ok ale nie rozumiem jednego napisales lekko pogram polonie 5/10?? 5/10 to jest dla ciebie lekko??? chyba chciales napisac 0.5/10. Ja zagralem wspieracze w milenium bydgoszcz,over 11.5 jonssona i under protasa taka tripelka 2/10 Na betonie wydaje mi sie ze zielona nie ma szans, z bydgoska polonia. I zagralem tez solo na Polonie 3/10. tyle z mojej strony.
|
Do góry
|
|
|
|
#4008810 - 18/07/2010 19:19
[Re: legolas]
|
Karpaty 1928 Krosno
Meldunek: 22/07/2007
|
ulala Krosno -20,5 i Ostrovia win po 1,80 oba zdarzenia ostro bo bedzie spadać i hc rosnąć tylko aby pogoda wytrzymała....
|
Do góry
|
|
|
|
#4008815 - 18/07/2010 19:22
[Re: legolas]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003