Strona 1 z 11 1 2 3 ... 10 11 >
Opcje tematu
#39997 - 06/01/2003 15:47 Expekt-banda oszustow!
TEKSANSKI Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2003
Wyobrazcie sobie ze dzisiaj wchodze sobie na www.expekt.com,luguje sie bo mam ochote obstawic skoki a tam widze ze stan mojego konta wynmosi -22,40zl (slownie minus 22,40zl)!!!!!!!!!!!
Jak z logicznego punktu widzenia moze miec miejsce taka sytuacja?!
Pomyslalem przez moment i doszedlem do wniosku takiego ze:
Swego czasu zagralem zaklad Jafs-Kobeliev i postawilem 50 zl na 1.Ale niestyty wygral Kobieliev wiec myslalem ze strace owe 50zl bo tak powinno byc.Ale ku mojemu zdziwieniu expekt uniewaznil ten zaklad co juz wydalo mi sie dosc dziwne poniewaz skoro uniewaznili ten to moga rownie dobrze uniewaznic jakis inny...Ale zadowolony zagralem za polowe tego zwrotu tj. za 25 zl i przegralem-no tez nic..moja sprawa moje pieniadze mozna by powiedziec.
Ale oszusci z expekt dzisiaj znowu ten zaklad Jafs-Kobieleiv zrobili wazny!!!!!!!!! i zpowrotem zabrali mi te 50 zl co oddali a ze mialem na koncie tylko okolo 25zl to po odjeciu 25-50 wyszlo im okolo -25!!!!!!!!!!!!
Widocznie doszli do wniosku ze tak sie im bardziej oplaca.Przeciez jesli oni tak zrobili z tym zakladem to moga w dowolny sposob manipulowac takze innymi.Nie mam zamiaru bawic sie wiecej w te ich pokrecone klocki.Nie pozwole robic z siebie debila.Gdybym mial zero na koncie to wystarczylo by ze wplacilbym 50 zl i moglbym grac ale teraz musze wplacic prawie 75zl.I niech mi nikt nie mowi ze oni w takim postepowaniu nie maja swojego interesu...Banda zlodzieji

Do góry
Bonus: Unibet
#39998 - 06/01/2003 16:18 Re: Expekt-banda oszustow!
Banik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/06/2002
Moim zdaniem jezeli firma traktuje zaklad jako niewazny a pozniej wycofuje sie z tego i odbiera wygrana nie informujac przy tym klijenta ( to zdecydowanie najwiekszy grzech!!! )
moge podjerzewac dzialanie tejze firmy jako pirackie.
Nie maja tu znaczenia zapisy w regulaminie,ktory zaakceptowalem.
Chodzi tu o kulture i stosunek do szeroko rozumianego klijenta dzieki ktoremu firma istnieje i funkcjonuje.
Czekam na odpowiedz z expektu, jezeli mnie nie zadwowoli, wypalcam pieniadze i dziekuje za wspolprace...

Do góry
#39999 - 06/01/2003 16:32 Re: Expekt-banda oszustow!
skottie Offline
veteran

Meldunek: 28/09/2001
nie do wiary...
ja tez mam jakieś dziwne przejścia z expektem.
anulowali mi zakład , który miałem na cały turniej 4 skoczni - z jakiego powodu nie wiem, ale nic ,bo nie chcialo mi się kłócić...
aż tu po 3 konkursie przychodzi mail , że zakład jest jednak wygrany

z jakiej przyczyny zakład został anulowany , a teraz juz jest wygrany ?
ktos tam sobie chyba jaja robi !
tak trzymać, nie dbajcie o klientów, bo po co?
oni są wam niepotrzebni
scottie

Do góry
#40000 - 06/01/2003 16:33 Re: Expekt-banda oszustow!
jaix Offline
enthusiast

Meldunek: 17/08/2002
Ja mam podobnie! Dzisiaj po zalogowaniu nagle pojawily mi sie 2 zaklady ktore obstawilem w sobote i ktore zostaly juz wczesniej zakonczone. Po chwili zniknely zas z konta ubylo mi 20zl. Przed chwila dostalem znowu potwierdzenie zakonczenia tych samych zakladow na email - czyli 2 razy zakonczono mi te same zaklady.

I co wy na to ???????????????????????

Do góry
#40001 - 06/01/2003 16:44 Re: Expekt-banda oszustow!
Fred Offline
old hand

Meldunek: 13/11/2002
Ja miałem to samo ale postawiłem na Kobeleva i moje konto trochę napęczniało, dokładnie to opisałem w dziale Skocznia narciarska(i inne sporty zimowe) chyba nawet przed założeniem tego tematu.Nie zmienia to jednak faktu, że takie postępowanie wobec klienta jest wręcz skandalicznie!!!!!!!

Do góry
#40002 - 06/01/2003 16:46 Re: Expekt-banda oszustow!
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Widze ze to juz jest totalny brak profesjonalizmu. Dobrze ze u nich nie gram. Jak to moze byc wogole mozliwe zeby ktos mial minus na koncie u buka? :eek: To tak jakby ci pozwalali obstawiac na kreske, a potem beda cie scigac jak to na filmach czesto pokazuja a ze nie bedziesz mial im z czego oddac to ci obetna palca albo reke. uke:
Ostatnio mialem taka sytuacje w Betworks, gdzie gralem za darmowe 50$, zażadalem wyplaty, wyplacili ale z konta w Betworks kasa nie zniknela, pewnie wiedzieli ze zrobili blad ale kasy nie zabrali, tak wiec gralem nia dalej i jak troche zarobilem to im sam oddalem,a dodatkowe wyplacilem znowu. Ale nie robili mi takich przekretow jak minus na koncie w expekcie koledze mimo ze gralem za darmowe 50$, a nie za swoje no i widac ze buk, ktory prawie wogole nie jest znany bije na glowe expekt, bo nie kaze placic swoim klientom za bledy!
Pozdrawiam!

Do góry
#40003 - 06/01/2003 17:22 Re: Expekt-banda oszustow!
TEKSANSKI Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2003
Gdzies na stronie www.expekt.com pisalo ze najwazniejsze to to aby grajacy ufal firmie w ktorej obstawia zaklady.Ja juz nie ufam i ani zlotowki im nie wplace na konto bo traktuja nas jak pospolitych gowniarzy o poziomie inteligencji pewnie tez na minusie...

Do góry
#40004 - 06/01/2003 18:14 Re: Expekt-banda oszustow!
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
A podobno to my okradamy buki jak juz jeden z uczstnikow tego forum napisal. uke:

Do góry
#40005 - 06/01/2003 19:12 Re: Expekt-banda oszustow!
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Ktoś Ci powiedział, że okradasz Expekt, Mikołaj?

Do góry
#40006 - 06/01/2003 19:21 Re: Expekt-banda oszustow!
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
[QUOTE]Oryginalnie wysłał BanikOstrava:
[qb]Moim zdaniem jezeli firma traktuje zaklad jako niewazny a pozniej wycofuje sie z tego i odbiera wygrana nie informujac przy tym klijenta ( to zdecydowanie najwiekszy grzech!!! )
moge podjerzewac dzialanie tejze firmy jako pirackie.[/qb][/QUOTE]Zdecydowanie się zgadzam - to jest nie do przyjęcia, po prostu brak profesjonalizmu oraz szacunku dla klienta.

Do góry
#40007 - 06/01/2003 19:30 Re: Expekt-banda oszustow!
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Ktoś Ci powiedział, że okradasz Expekt, Mikołaj?[/qb][/QUOTE]Tak sam expekt Pisałem ogólnie.

PS Nigdy nie zadzieraj z moderatorem

Do góry
#40008 - 06/01/2003 20:54 Re: Expekt-banda oszustow!
Banik Offline
Pooh-Bah

Na moj mail, napisany przeze mnie w tonie podobnym do powyzszego mojego postu expekt odpowiedzial tak:

" Szanowny Panie, przykro nam , ze taka sytacja miala miejsce. Sytuacje te
reguluje punkt 8.1 naszego regulaminu.

Serdecznie przepraszamy jezeli poczul sie Pan urazony.

Milego Popoludnia ! "

bez komentarza...

Do góry
#40009 - 06/01/2003 21:10 Re: Expekt-banda oszustow!
monban Offline
member

Meldunek: 11/02/2002
haslo z jednego z aglojezycznych forow na temat firmy...
"don't EXPEKT you money!"

Do góry
#40010 - 06/01/2003 21:36 Re: Expekt-banda oszustow!
Banik Offline
Pooh-Bah

Oto co odpisalem...

"Poprosze o tenze regulamin w jezyku polskim.
Wracajac do sprawy. Jak mozna nazwac praktyke firmy ktora Pani reprezentuje? Uwazam ,ze pieniadze ktore ja mam na koncie w expekcie naleza do mnie. To moja walsnosc z tym, ze przetrzymywana na koncie firmy expekt. Jak wiec nie informujac wlasciciela o zaistnialym zdarzeniu ( ja tu rozumie: zmiane punktu widzenia na wczesniejsza decyzje odnosnie kolejnosci skoczkow w zawodach ) firma expekt siega po moja wlasnosc. Gdybym wybral te pieniadze mialbym sie spodziewac egzekucji "dlugu"?"

Ciekawe co Pani Klaudia mi odpisze...

Do góry
#40011 - 06/01/2003 22:35 Re: Expekt-banda oszustow!
Banik Offline
Pooh-Bah

No i odpisala:

"Panie Danielu, styuacje te reguluje punkt 8.1 regulaminu:

8 Bledy i pomylki

8.1 EXPEKT.COM nie bierze odpowiedzialnosci za bledy druku, ktore
moga wystapic na stronie internetowej i drukowanym materiale. EXPEKT.COM
zastrzega sobie prawo do anulowania zakladu który zawiera blad, nawet
jezeli zaklad taki zostal uprzednio przyjety.

Pelny regulamin w zalaczniku.

Doskonale rozumiem Pana zdenerwowanie ( i jedyne co moge w tej sytuacji
zrobic to serdecznie Pana przeprosic za zaistniala sytuacje."

Ach te przeklete maszyny...(czyt.drukarki)

Do góry
#40012 - 07/01/2003 01:29 Re: Expekt-banda oszustow!
Waski Offline
enthusiast

Meldunek: 06/11/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał BanikOstrava:
[qb]

"Panie Danielu, styuacje te reguluje punkt 8.1 regulaminu:

8 Bledy i pomylki

8.1 EXPEKT.COM nie bierze odpowiedzialnosci za bledy druku, ktore
moga wystapic na stronie internetowej i drukowanym materiale. EXPEKT.COM
zastrzega sobie prawo do anulowania zakladu który zawiera blad, nawet
jezeli zaklad taki zostal uprzednio przyjety.
[/qb][/QUOTE]Właśnie zastanawiam się czy nie wycofać z Expektu kasy i nie przelać do Gamebookers, bo to co pokazują to szczyt nieprofesjonalizmu. Dla mnie sprawa jest jasna - zabrali mi MOJE pieniądze, nie informując mnie o tym...

Dziś patrzę,że jeszcze nie dali mi kasy za kupony z zakładem Lappi-Morgenstern 2 1.75... I ciekawe co tym razem wykombinują? To był pewniak i pewnie sporo ludzi to obstawiało, więc opłaci się expektom skasować zakłady...

Jeśli nie dadzą mi kasy za kupony z Morgensternem to znaczy ,że robią przekręty i non-stop naginaja regulamin do swoich potrzeb - i ja wycofuję kasę...

Do góry
#40013 - 07/01/2003 01:45 Re: Expekt-banda oszustow!
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
gamebookers

terms & conditions

11.4. gamebookers cannot be held responsible for any typing or human error in respect of the posting of odds, runners, times or results other than those intended. gamebookers reserves the right to correct obvious errors and void any affected bets.

wyjdzie na to samo...

Do góry
#40014 - 07/01/2003 01:48 Re: Expekt-banda oszustow!
Waski Offline
enthusiast

Meldunek: 06/11/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał wuzz:
[qb]gamebookers

terms & conditions

11.4. gamebookers cannot be held responsible for any typing or human error in respect of the posting of odds, runners, times or results other than those intended. gamebookers reserves the right to correct obvious errors and void any affected bets.

wyjdzie na to samo...[/qb][/QUOTE]Ale ja słyszałem,że Gamebookers ma lepsze podejście do klienta, a expekt odstawia teatrzyk...

Do góry
#40015 - 07/01/2003 02:13 Re: Expekt-banda oszustow!
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Ja gram w GB dosc dlugo, stawiam duza ilosc meczy i jeszcze ani razu nie mialem zwrotu, zadnych problemow oczywisce tez, na maile odpowiadaja szybko, oferte maja szeroka, wiele bonusow, cashback'ow, ogolnie jestem bardzo zadowolony. A ze strony nie maja w jezyku polskim i zlotowki jako waluty, nie stwarza to mi zadnego problemu.
Pozdrawiam!

Do góry
#40016 - 07/01/2003 02:23 Re: Expekt-banda oszustow!
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
Kiedys mialem zwrot w GB bo dali zawyzony kurs, ewidentna pomylka-pomylili strony (nie myslic z przesacowaniem). Kase zwrocili przed rozpoczeciem spotkania i o dziwo jak sie spotkanie skonczylo, do konta doliczyli mi wygrana taka jaka bym wygral stawiajac zaklad po normalnym kursie.
Wyszlo na to ze zagralem zaklad po normalnym kursie ale za ich pieniadze, w przypadku wygranej ja zgarniam kase w przypadku przegranej nic nie tracilem. To sie nazywa profesjonalizm w GB.

Do góry
Strona 1 z 11 1 2 3 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08