pracuja tam 2 kobiety i 2 mezczyzn, ze wsyztskimi mialem kontakt
z kolesiami mozna sie dogadac gralem tam kupony przez telefon rozmowa
z tymi 2 kobitkami zalatwienie czegos jest nie mozliwe, nie umieja zagrac kupony jak gadasz przez telefon, obie mają niebywałą trudnosc znalesc zakladki koszykówka a co prezzylem aby mi zagraly mecz nba, nie maja pojecia co to suma pkt handicap i jak to zagrac, nie potrfaią nawet znalesc druzyny lakers, nicks, a w jaki sposob to czytają...., kompletne amatorki
niewiem czemu tacy ludzie tam pracuja wiem ze moze znaja angieslki a moze wiecej jezykow w zaje... stopniu ale na tym sie konczy zero doswiadczenia i wiedzy informacji, babka z toto zarabiajaca 700 pln wiecej wie lecz nie zna angieslkiego

tyle lat gram itp i tak mnie to irytuje
Ta Ewa B na czacie nagadala mi takil glupot wprowadzajac mnie w blad co jej napisalem a ona pozniej sie pyta czy jest mi w stanie w czyms pomoc odpisalem ze ona to w niczym nie pomoze bo jest nie doinformowana, nawet jej to nie ruszylo, one nie umieja dyscyplin sportu wymienic i co ze zna angielski jak jej poruszanie sie po stronie w jesyku angielkim sprawilo duzy problem, zagranie meczy przez telefon u jednej z pan 3 zdarzenia nba zajelo mi godzine, co chwile stan oczekiwania i kolege anglika caly czas prosila o pomoc, debi... ktos sie tam lituje nad nimi
Panowie z ktorymi mialem tam kotakt raz dwa zalatwiali sprawe jak jeden nie wiedzial przeloczyl do drugiego i w 3 minuty kupon zagrany wszystko wiedzial a te Paniusie to tam sprzatac by mogly tylko
buk dobry ale po dzisiejszym kontakcie bardzo sie zirytowalem do bukam nie mam nic wiem ze najlepiej wsyztsko zalatwiac samemu na stronie i wsyztsko wiedziec no ale musialem to napisac