#3990147 - 08/07/2010 05:40
Re: Piłka nożna - 7.07
[Re: thunder7]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2006
|
@ craax wiec jesli nie proste to wyhamuj troche z tą podnietą
|
Do góry
|
|
|
|
#3990159 - 08/07/2010 05:42
[Re: thunder7]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/06/2007
|
@ craax wiec jesli nie proste to wyhamuj troche z tą podnietą ja rozumiem twoja flustracje po przegranej Niemcow ale craxx dobrze gada, Hiszpania bedzie mistrzem czy ci sie to podoba czy nie
|
Do góry
|
|
|
|
#3990160 - 08/07/2010 05:42
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2002
|
Craax sam sobie zaprzeczasz, ochlon troche. Jak ja zakladam ze znam wynik to tym bardziej mnie to cieszy ze moge zarobic. niektorzy chyba zapomnieli ze to nie forum kibicowskie, a brednie w stylu jestem pewny tego i owego to sobie naprawde darujcie. Choc w sumie buki maja sie dobrze i wiadomo dzieki komu. Zreszta to nic nowego. poczytaj kolego pare tematow i zobaczysz jak ja podchodze do sprawy , dzis nie gralem , wczoraj nie gralem dlatego , ze TYCH MECZY SIE NIE GRA , mam prawo komus kibicowac , a Ty nie masz prawa mi tego zabronic  jestem bardzo mocno przekonany o tym ,ze Hiszpania bedzie mistrzem swiata i wg mnie tak bedzie , obrona Holandii jest gorszym monolitem niz niemiecka i latwiej bedzie stwarzac sobie okazje - ale nie bede stawial pieniedzy na to spotkanie zadnych @thunder proste ? proste to jest ogranie Polakow , ZDOBYC MISTRZA SWIATA NIE MOZE BYC PROSTE , to bedzie trudne ale bardzo mozliwe Craax naprawde ochlon,poczytaj ze zrozumieniem i bedzie gitara. Ja ci nie mam zamiaru niczego zabranaic, po co miałbym to robic. Po prostu irytuje mnie takie klepanie, finał mistrzostw swiata, a niektorzy juz jacy to sa pewni kto wygra, bo to i tamto. Jestem bardzo przekonany a nie zagram, to Ci sie powaznie nie wyklucza ? Takich meczow sie nie gra, fajny stereotyp, ale mozna wiedziec czym obstawianie takiego meczu rozni sie od innych ktore grasz ? Ja wiem craax ze cieszy Cie ten wynik mnie nie, ale wyluzuj troche i przeczytaj to jeszcze raz na spokojnie, bedziesz wiedzial o co mi chodzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#3990167 - 08/07/2010 05:43
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
|
fanatyk ma gorącą głowe , przeczytaj ostanie moje posty i twoje to chyba zrozumiesz, forum kibicowskie na onecie kiedys bylo
|
Do góry
|
|
|
|
#3990173 - 08/07/2010 05:45
[Re: spirolek]
|
Carpal Tunnel
|
podaj maila wysle swoj kuponik z fortuny, bynajmniej powodow do frustracji mi nie daje
|
Do góry
|
|
|
|
#3990175 - 08/07/2010 05:45
[Re: M@rcin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2008
|
Co tan Gmoch pier.doli Mam nadzieje, ze za 4 lata tvp nie wykupi MŚ a co gada
|
Do góry
|
|
|
|
#3990192 - 08/07/2010 05:48
[Re: gizmo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
@gizmo dlatego , ze Ciebie zabolal to sie dopierd... jakbys mial okres takich meczy nie obstawiam , bo nie wchodzi sie do polfinalu czy finalu z przypadku , to jest MUNDIAL a wyobraz sobie sa jeszcze ludzie , ktorzy ciesza sie sportem i lubia ogladac piekne widowiska bez dodatkowych emocji ( czyt. obstawiania na to wlasnych pieniedzy ) , wole swoja kase inwestowac w mecze nizszych klas , innych dyscyplin itp gdzie latwniej przewidziec wynik , zawsze Holandia moze sie przslizgnac znow jak to mialo miejsce juz w tym mundialu , ale z Hiszpania bedzie to piekielnie trudne i wg mnie malorealne final finalem , w konfrontacji tych dwoch stylow i po tym co zobaczylem , nie widze Holandii jako zlotej ekipy ale po co mam sie w to pchac ? nie musze i nie bede  wole final ogladnac spokojnie i bez zbednego denerwowania sie , bedzie to ostatnia okazja do palania sie pieknem mundialu , nastepna dopiero za 4 lata dla mnie mistrz to HISZPANIA , rano juz napisalem , ze dzisiaj poznamy mistrza swiata i dalej tak twierdze , mozesz sie nie zgadzac , ale takie mam zdanie i mocne do niego przekonanie
|
Do góry
|
|
|
|
#3990256 - 08/07/2010 06:00
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Craax sam sobie zaprzeczasz, ochlon troche. Jak ja zakladam ze znam wynik to tym bardziej mnie to cieszy ze moge zarobic. niektorzy chyba zapomnieli ze to nie forum kibicowskie, a brednie w stylu jestem pewny tego i owego to sobie naprawde darujcie. Choc w sumie buki maja sie dobrze i wiadomo dzieki komu. Zreszta to nic nowego. skończ prowokację mecz się zakończył i jak w filmach THE END napisy więc cisza i żadnych ''dymów'' 
|
Do góry
|
|
|
|
#3990271 - 08/07/2010 06:02
[Re: Bezdomny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2002
|
Craax sam sobie zaprzeczasz, ochlon troche. Jak ja zakladam ze znam wynik to tym bardziej mnie to cieszy ze moge zarobic. niektorzy chyba zapomnieli ze to nie forum kibicowskie, a brednie w stylu jestem pewny tego i owego to sobie naprawde darujcie. Choc w sumie buki maja sie dobrze i wiadomo dzieki komu. Zreszta to nic nowego. skończ prowokację mecz się zakończył i jak w filmach THE END napisy więc cisza i żadnych ''dymów'' Myslalem, ze forum jest od wymiany pogladow, nikt nikogo nie obrazil, wiec co Cie boli ? Normalnie nie mozna z kims prowadzic dyskusji ? Na forum wszyscy maja miec jeden poglad ? Ciezko wtedy mowic o dyskusji.
|
Do góry
|
|
|
|
#3990276 - 08/07/2010 06:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Craax skoro przy kazdym obstawianiu kasy sie denerwujesz to zycze Ci duzo zdrowia, bedzie Ci potrzebne. Cos mi sie wydaje ze Ciebie bardziej boli ze nie wszyscy wychwalaja Hiszpanie pod niebiosa, no ale to juz nie moj problem. Wolalem Niemców i tyle, a ogolnie to kibicuje Italii, wiec nie sugeruj ze nie wiadomo jak mnie to zabolalo. po pierwsze kibicowalem Argentynie na tym mundialu , po drugie co mnie obchodzi co kto pisze czy mowi o Hiszpanii ?  ani to moj kraj , ani fanatyczne uwielbienie , zdecydowana sympatia po ich stronie , po stronie ich futbolu w konfrontacji z niemiecka mieszanka po trzecie , jesli stawiam sporo kasy na mecz ,zle sie uklada , jest koncowka czy karne a tutaj jest mundial i jest to mozliwe to stres jest nieodzowny , jesli tak nie masz to pogratulowac i pozazdroscic 
|
Do góry
|
|
|
|
#3990298 - 08/07/2010 06:07
|
AVE LAZIO
|
Crax 4-5-1 na 4-3-3 Oranje kim Villa dziś nie ukłuł to nie Paragwaj,Chile,Honduras trafił na lepszą defensywę .... jedyny w Holandii problem to bramkarz Stekelenburg czasami popełnia błędy ale Sneijder-Robben-Kuyt-Van Persie to postrach dla nich i znów Gio jakiś strzał życia tak samo Xavi i Iniesta postrach dla Bommela czy de Jonga...tak mozna sie przekomarzac, ale to jednak Hiszpania wygrywa od kilku lat prawie kazdy mecz...przypadek? nie, a to, ze nie porywaja, tylko graja swoje od 1 do 90. min...wlasnie dlatego sa w finale. Tak samo jak Oranje... oj powiem Arjena czy Wesleya nie docenili zmienili kluby i jak na tym wyszli źle  Villa sam w ataku nic nie zdziała zaskakuje mnie jedna rzecz w taktyce szkoleniowca ich 2 defensywnych pomocników dla Fabregasa miejsca nie ma  Pedro czy Sergio (Barcelona obaj lepsi ),ale to Navas ( Sevilla gorsza marka ...) szansę na gry nie ma.ale według mnie to on najlepiej na skrzydle działał
|
Do góry
|
|
|
|
#3990306 - 08/07/2010 06:09
|
AVE LAZIO
|
Craax sam sobie zaprzeczasz, ochlon troche. Jak ja zakladam ze znam wynik to tym bardziej mnie to cieszy ze moge zarobic. niektorzy chyba zapomnieli ze to nie forum kibicowskie, a brednie w stylu jestem pewny tego i owego to sobie naprawde darujcie. Choc w sumie buki maja sie dobrze i wiadomo dzieki komu. Zreszta to nic nowego. skończ prowokację mecz się zakończył i jak w filmach THE END napisy więc cisza i żadnych ''dymów'' Myslalem, ze forum jest od wymiany pogladow, nikt nikogo nie obrazil, wiec co Cie boli ? Normalnie nie mozna z kims prowadzic dyskusji ? Na forum wszyscy maja miec jeden poglad ? Ciezko wtedy mowic o dyskusji. byle bez bluzgów i urazów bo ostatnie takie sytuacje tu były i sorki za tamto
|
Do góry
|
|
|
|
|
|