#3858816 - 11/05/2010 06:18
Zmiany kursów przed meczem
|
newbie
Meldunek: 03/05/2010
|
Witam !!:) Zakładam temat handlu przed meczem którym się zajmuje od początku marca, cały czas handlowałem zaraz po zakończeniu spotkania, ostatnio staram się przewidywać i analizować też parę dni przed spotkaniem. Mój kapitał wynosi w tej chwili w okolicach stu euro cały czas go powiększam wpłacając drobne sumy. Stawka bazowa na zdarzenie to 20 euro, cały wcześniejszy handel opisywałem na forum geek toy's: http://www.geekstoy.com/forum/showthread.php?t=1856&page=2Mój handel opierał się na rynkach match odds , i /o2.5.Czytałem na tym forum o tym że osoby grają na rynkach C/S tym rynkiem też chciałbym się zainteresować. Zamierzam opisywać i wklejać screeny z handlu tak jak to robiłem na forum geek's może się to komuś do czegoś przyda a przy okazji ja się dowiem jak usprawnić mój handel. Życzę samych greenów
|
Do góry
|
|
|
|
#3875321 - 18/05/2010 05:13
Re: Zmiany kursów przed meczem
[Re: bakafako]
|
member
Meldunek: 25/07/2009
|
Spotkanie 2 ligi hiszpańskiej, bardzo słaby handel kupiłem kurs 2,22 back sprzdałem 2,20 lay. stawka bazowa 25 euro Moim zdaniem to dobry handel. Powiedz mi ile transakcji na ile masz dodatnich i czym się kierujesz w momencie wejścia i wyjścia ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3875394 - 18/05/2010 05:44
[Re: Realista]
|
newbie
|
@mirasPL podsumowania jak dotąd robiłem raz na miesiąc i w sumie to mało się skupiam na tym elemencie. Mam nawet arkusz do excel'a ale z niego nie korzystam bo jest dość zakręcony. Co do tenisa to grałem tylko in-play w zeszłym roku, nie próbowałem grać w ten sposób. Masz może jakiś prosty arkusz do liczenia procentowego zysku itp.??
@Realista W spotkaniach na które zwróciłem uwagę, elche-celta i numancia-rayo było mało funduszy w interesującym mnie momencie. Od 1 maja na 22 transakcje 20 zakończyłem udanie. W momencie Wejścia kieruję się statystykami zespołów w ostatnich spotkaniach, kursami bukmacherów, strzałkami u bukmacherów. Jeżeli to wszystko ze sobą gra to decyduję się wystawić kurs. A w przypadku wyjścia to na wyczucie z myślą starej zasady tnij straty pozwól zyskom rosnąć, jak jestem pewien że kurs będzie spadać to czekam jak najdłużej.
|
Do góry
|
|
|
|
#3879514 - 20/05/2010 00:04
[Re: sh11]
|
newbie
|
@sh11 dzięki za uwagę, będę szukał rozwiązania w przypadku jak mój budżet będzie wynosił znacznie więcej i chęć zarobków będzie większa.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|