#3860269 - 12/05/2010 00:25
Re: PaySafeCard
[Re: Sergio1]
|
stranger
Meldunek: 19/04/2010
|
Dla mnie to jest zrozumiale, ze sprzedawca nie musi wiedziec, czym jest paysafecard, zwlaszcza jak nie jest wlascicielem, a nawet jesli, to oferujac w usiebie taki portal, nie koniecznie musi znac kazda karte, dopiero jak klient sie upomni albo mu wytlumaczy co to wogole jest, to dopiero poszuka i sie zorientuje, ze wogole cos takiego ma
|
Do góry
|
|
|
|
#3864157 - 13/05/2010 04:19
[Re: grzegorz_k]
|
old hand
Meldunek: 08/05/2010
|
teraz z innej beczki gadalem swego czasu z wlascicielem w jedym ze sklepow na temat tych kart jego prowizja jest pokazna 15% od karty sprzedanej a np karty do komorek mowil ze ma tylko 5% wiec sprzedawca powinno zalezec aby miec paysafecard w asortymencie
|
Do góry
|
|
|
|
#3866951 - 14/05/2010 05:34
[Re: DB1X2]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/07/2007
|
Tak, ale to nie jest takie proste. Są to sprawy związane z obrotem tych kart i inne bardziej skomplikowane prowizje i inne opłaty z których nie chce mi się szukać.
Zresztą ostatnio w "Interwencji" było o tym jak sprzedawców oszukiwali w związku z tymi portalami.
|
Do góry
|
|
|
|
#3867851 - 14/05/2010 20:11
[Re: Sergio1]
|
stranger
|
Nie mozna byc ekspertem od wszystkiego…. Zwlaszcza w kiosku ruchu, kazdy przeciez wie, ze mozna tam kupic wszystko, poczawszy od gazet, przez artykuly kosmetyczne, a skonczywszy na produktach spozywczych, wymaganie od sprzedawcy, zeby znal na pamiec kazdy bajer, ktory ma u siebie, to troche przesada
|
Do góry
|
|
|
|
#3873308 - 17/05/2010 04:08
|
stranger
|
Oczywiscie,ze mozna latwo sobie cos zapamietac, jesli nacodzien ma sie z tym stycznosc, ale jesli paysafecard jest nowa na rynku i malo kto o nia pyta, to mozna i pare miesiecy nie wiedziec, ze sie ja ma, ale cala ta dyskusja jest troche bezsensu, jak komus faktycznie zalezy na kupnie paysafecard, to napewno znajdzie miejsce gdzie moze to zrobic
|
Do góry
|
|
|
|
#3909566 - 03/06/2010 16:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2010
|
Nie zgodzę się, te całe paysafecard jest ogólnie niedostępne , nie ma tego w 9/10 podanych punktach sprzedaży , ciężko to dostać o kioskach nie wspominając. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie jezdził po Vobisach do większych miast żeby kupić tę kartę skoro prędzej można do banku podejść .
|
Do góry
|
|
|
|
#3909591 - 03/06/2010 17:45
|
Meldunek: 14/05/2001
|
no oczywiście, że tak. Tu sie z tobą zgodzę. Kto chce korzystać z paysafecard, ten sie dowie, gdzie ją kupić....a teraz mam jeszcze inne pytanie, czy wy znacie może smscoins? a jak tak, czy korzystacie z tego??? Ja tego niestety jeszcze nie znałem...chyba jestem jednak sto lat za murzynami :-)...ale chciałem sie dowiedzieć, czy to jest taka sama możliwość płacenia, jak paysafecard, czy jak to dokładnie funkcjonuje???? Znacie sie na tym??? szczerze mówiąc pierwszy raz słysze o smscoins,nie spotkałem się u zadnego buka z mozliwoscia depozytu w tej formie, a co do zalet paysafecard czy tez ukash,to nie dalej jak wczoraj udzielałem instruktazu znajomkowi,który ma wspólne konto bakowe z żona,a nie chce aby wiedziała za ile on gra (a raczej ile przegrywa),i tu trzeba widziec było jego uradowana minę ,kiedy dowiedział się o paysafecard,a jeszcze większa radośc po wyjściu ze sklepu vobis-(to jeden z większych plusów)
|
Do góry
|
|
|
|
#3910917 - 04/06/2010 17:33
[Re: forty]
|
stranger
|
Dla wszystkich tych, co ciagle maja problemy z kupnem psc, uruchomiono teraz mozliwosc reklamcji przy kazdym adresie, wiec jak gdzies sie jej nie znajdzie,to mozna najzwyczajniej o tym napisac, moze to bedzie jakies rozwiazanie
|
Do góry
|
|
|
|
#3910923 - 04/06/2010 17:39
[Re: Julia]
|
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
|
Dla wszystkich tych, co ciagle maja problemy z kupnem psc, uruchomiono teraz mozliwosc reklamcji przy kazdym adresie, wiec jak gdzies sie jej nie znajdzie,to mozna najzwyczajniej o tym napisac, moze to bedzie jakies rozwiazanie gdzie napisac reklamacje do Pani domu czy bravo girl?
|
Do góry
|
|
|
|
#3910943 - 04/06/2010 17:55
[Re: pacyfista]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2010
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3912671 - 06/06/2010 00:20
[Re: forty]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
no oczywiście, że tak. Tu sie z tobą zgodzę. Kto chce korzystać z paysafecard, ten sie dowie, gdzie ją kupić....a teraz mam jeszcze inne pytanie, czy wy znacie może smscoins? a jak tak, czy korzystacie z tego??? Ja tego niestety jeszcze nie znałem...chyba jestem jednak sto lat za murzynami :-)...ale chciałem sie dowiedzieć, czy to jest taka sama możliwość płacenia, jak paysafecard, czy jak to dokładnie funkcjonuje???? Znacie sie na tym??? szczerze mówiąc pierwszy raz słysze o smscoins,nie spotkałem się u zadnego buka z mozliwoscia depozytu w tej formie, a co do zalet paysafecard czy tez ukash,to nie dalej jak wczoraj udzielałem instruktazu znajomkowi,który ma wspólne konto bakowe z żona,a nie chce aby wiedziała za ile on gra (a raczej ile przegrywa),i tu trzeba widziec było jego uradowana minę ,kiedy dowiedział się o paysafecard,a jeszcze większa radośc po wyjściu ze sklepu vobis-(to jeden z większych plusów) W każdym kiosku z terminalem epay/e-pay można kupić zarówno Ukash jak i Paysafecard, problem w tym że obsługa często nie ma o tym pojęcia i na dzień dobry często stanowczo twierdzi... że czegoś takiego nie można u nich kupić.  Ale ogólnie to fajna sprawa, wpłacasz w kiosku i za chwilę online wpisujesz numer kuponu i wpłata zostaje natychmiast zaksięgowana. I wszystko anonimowo.
|
Do góry
|
|
|
|
#3912988 - 06/06/2010 03:39
[Re: Boubson]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/12/2008
|
A którzy bukamcherzy akceptują tę formę płatności? Pytam nie z wygodnictwa i że mi się nie chce szukać ale nie mam konta u wielu buków.. Wiem że Ladbrokes nie ma tej opcji, Bet365 ma - ale trzeba wypłacić na konto bankowe ugrane pieniądze z depozytu.
Jacy bukmacherzy jeszcze to akceptują ??
|
Do góry
|
|
|
|
|
|