#4415154 - 31/01/2011 04:07
Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. konkursu Playoff
[Re: Rivaldinho]
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001
|
Nic nie było zawyżane bo i po co ?
na 6 groszach myslisz ze chciałem cie ojebac ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4415165 - 31/01/2011 04:10
[Re: Boubson]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
a mam jeszcze pytanko o co sie sprawa rozchodzi...
czy gdyby byl kurs 1,66 a nie 1,72 to awansowalby McDziarz?
tyle że nie można podawać kursu z sufitu , tak samo jak za brak kursu byłoby -100 to podanie zawyżonego kursu wziętego z sufitu jest błędem jeszcze większego kalibru moim zdaniem Przypominam chodzi tylko i wyłącznie o kurs z 28 stycznia. Dziwnym trafem ten wyższy kur był i owszem ale na wygranie 1go seta. Betbrain nie pokazał tego dnia żadnego odchylanie w bet365 od 1,66 od godziny 13:15. To samo pokazuje druga przeglądarka która dokładnie monitoruje ruch kursowy. wyślę skany Conradowi ale niech on najlepiej wystosuje zapytanie do Bet365 jaki kurs był w tej godzinie co grał wtedy oli , wtedy wyjdzie kto mija się z prawdą
|
Do góry
|
|
|
|
#4415180 - 31/01/2011 04:14
|
The Famous McD
|
bezczelny jak juz  zarzut o celowym podnoszeniu kursu jest tu troche zarzutem bezsensownym bo i po co oli mialby to robic? z drugiej strony jezeli faktycznie zawyzyl to zrobil niezgodnie z regulaminem... choc oli twierdzi ze nie zawyzyl i wypadaloby mu wierzyc... ciezki orzech do zgryzienia - lecz tak jak napisalem po cholere oli mialby to robic celowo? Broń Boże nie twierdzę tak ! Ba nawet jestem święcie przekonany że błąd jest niezawiniony i polegał tylko na skopiowaniu błędnego kursu od osoby powyżej. układ posta jest identyczny wiadomo że grane było Ctrl+C, Ctrl+V , sprawdźcie sami. Nie posądzam nikogo o próbę grania zawyżonego kursem , a zwracam jedynie uwagę na fakt zagranie niezgodnego błędnego kursu co zapewne jest nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności.
|
Do góry
|
|
|
|
#4415184 - 31/01/2011 04:15
[Re: Legia]
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
ale walczysz  nie wstyd Ci? : ) Przegrales pojedynek bez wzgledu czy bylo 1,66 czy 1,72.. caly czas siedziales cicho.. a dzis robisz afere kiedy juz runda sie skonczyla. Po jaka cholere mialby zawyzac kurs przy drugim typie kiedy to i tak nie mialoby zadnego znaczenia. Mialem o Tobie troche inne zdanie. Troche godnosci ludzie. Tak nie wypada kolego.. mowisz o grze Fair ? a co robisz ?  smiech.
|
Do góry
|
|
|
|
#4415212 - 31/01/2011 04:25
[Re: Rivaldinho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Riva - jeden z niewielu wlasciwych ludzi na wlasciwym miejscu  McDziarz - wiesz ze jak cos jest oczywista niesprawiedliwoscia to zawsze walcze do utraty tchu (badz do bana co mialo miejsce w zeszlym tygodniu  )... tam wg mnie kolega mkr zostal wprowadzony w blad, sam niczemu nie zawinil a mimo to odpadl... juz nie bedziemy po raz kolejny odgrzewac starych tematow, ale do tej pory twierdze ze to nie bylo sprawiedliwe... z kolei tutaj Twoje posty sa troche bez sensu... skoro sam piszesz ze juz wczoraj wyslales do Conrada wiadomosc to czemu nie uprzedziles kolegi przed meczem czy oby podal prawidlowy kurs? to troche nie fair, taka wojna podjazdowa... jest jeszcze konkurs biathlonowy - tam kolega qlman bodajze (nie chce mi sie teraz szukac) pomylil sie w opisie biegu... jest w czolowce, liczy sie w walce o zwyciestwo, lecz przyznal sie do bledu... Riva mu ten typ uznal gdyz kazdy z nas wiedzial o jaki bieg w tym przypadku chodzilo... co ciekawe zaden z nas nie zaprotestowal i nie pisal do Rivy ze tak byc nie powinno! bo wiadomo bylo przeciez o jaki typ chodzilo, podobnie jak i tutaj z Djoko... co do fair play - jest tez Ojro ktory sobie pkt odjal bo zauwazyl moj blad... z takich ludzi nalezy brac przyklad... ladnie opisalem konkurs biathlonowy - Riva w przyszlym roku bedziesz mial 140 chetnych 
|
Do góry
|
|
|
|
#4415248 - 31/01/2011 04:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Zauważcie że w czasie w którym oli podał swój typ obowiązywał kurs 1,66 , więc w każdym innym konkursie byłoby to uznane za błąd regulaminowy i -100 , chyba że typ skorygowałby przed meczem...w większości konkursów takie wszędzie widnieją zasady , że trzeba wysyłać post konkursowy z aktualnym kursem.
a każdy niezamierzony nawet błąd tego typu jest surowo karany.
mozliwe ze bylo i tak jak mowisz... lecz nawet jesli to prawda i to zauwazyles to czemu nie napisales tego od razu na forum badz w wiadomosci do rywala zeby skorygowal kurs? tylko perfidnie poczekales az mecz sie zacznie w miedzyczasie jeszcze kablujac na rywala w poscie do Conrada? skoro piszesz o fair play to czy Ty postapiles fair? jak dla mnie jezeli oli skopiowal typ nie sprawdzajac kursu powinien byc ukarany... lecz jezeli Ty to zauwazyles i zdazyles na jego "przestepstwo" doniesc to tez powinienes byc ukaranym... w tej sytuacji proponuje awans przyznac mnie - bo i czemu nie? 
|
Do góry
|
|
|
|
#4415259 - 31/01/2011 04:40
|
The Famous McD
|
ja tylko mówię że wszędzie się spotykałem z bardzo restrykcyjnymi zasadami i podejsćiem co do podawania kursu w konkursach, i to jest wręcz reżimowo przestrzegane.
za błąd przeważnie minusowe punkty , za kolejny wylatuje się z konkursu.
sam na forum padłem kilka razy ofiarą regulaminowych kruczków , dlatego , nawet tutaj ze dwa razy i to błędzie który prokurował przeciwnik który wytypował w zamiast w obecnej to w zakończonej rundzie , człowiek wiadomo patrzy na końcówkę czyli , swoją ćwiartkę I , II , III czy IV , kto by się spodziewał że na wierzch wypłynęła moja ćwiartka ze starej rundy , ze 4 osoby się nacięły na ten błąd nim przytomnie ktoś zauważył.
sprawca całego zamieszania a mój rywal poprawił na czas swój typ , a ja mimo że bym awansował odpadłem przez błąd którego on był inicjatorem , także parę razy odpadłem w dosyć mocno kontrowersyjnych sytuacjach stąd
też podchodzę do przestrzegania regulaminu w sposób bardzo skrupulatny a na błędy rywali także zwracam uwagę...
|
Do góry
|
|
|
|
#4415273 - 31/01/2011 04:46
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001
|
Jeszcze raz powtórzę kurs podany w konkursie był zgodny ze stroną bet365 o danej godzinie. McDziarz żenada to tak w skrócie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4415303 - 31/01/2011 04:55
[Re: oli]
|
The Famous McD
|
Jeszcze raz powtórzę kurs podany w konkursie był zgodny ze stroną bet365 o danej godzinie. McDziarz żenada to tak w skrócie. przecież masz dwa screeny ! od 14:15 dnia 28 stycznia obowiązuje kurs 1,66 wybaczcie ale prawda jest taka że i ja i oli zachowujemy się żenująco oli się nie przyznaje i idzie w zaparte że nie skopiował nieaktualnego typu , mimo że godzina postu pokazuje zupełnie coś innego.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|