#4224385 - 10/11/2010 20:42
Re: Tobet [4]
[Re: forty]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/06/2005
|
eh... trochę mnie zmartwiło to co robi Tobet z zakładami na wybory: Chciałem zagrać na pewnego kandydata z pewnego niedużego miasteczka, kurs na niego w momencie jak się zalogowałem wynosił 2.85 (sam będę na niego głosował ale nie uważam żeby był mega pewniakiem - ranking w miejscowych gazetach daje mu jakieś 20-25% a konkurencję ma silną). Zagrałem go na jednym z kuponów, na którym miałem więcej spotkań z wysokimi kursami (mega underdogi) i na drugim kuponie - razem z innym kandydatem w innym mieście, na którego dają kurs 15 - czyli znowu z dogiem. Łączna stawka obu zakładów to 100zł i... nagle kurs poleciał na 2.3 !! Więc zastanawiam się, kurde czego ten analityk tak się obawia?? Takie stawki w takich kombinacjach i tak zleciał z kursem?? No to spróbowałem jeszcze solo za 100zł i po autoryzacji kupon został przyjęty a kurs poleciał na 2.0 !!! Czyli reasumując: po trzech zakładach za łączną kwotę 200zł kurs zmienił się z 2.85 na 2.0  - trochę to wszystko śmieszne. Na portalu miejscowym pojawiła się informacja o kursach wczoraj rano i podawali kto jakie ma szanse a dzisiaj już po 3 zakładach szanse się zmieniły. Zatem z mojej strony duży minus dla TOBETU.
|
Do góry
|
|
|
|
#4224420 - 10/11/2010 21:02
[Re: - c1amak -]
|
Pooh-Bah
|
Jeszcze jedno: napisałem z ciekawości do supportu maila - tak jak tutaj pisał Banik - z zapytaniem czy jak wpłacę odpowiednią kwotę na konto i będę chciał za nią zagrać na danego kandydata to czy zakład zostanie przyjęty - wszystko dokładnie opisałem. W odpowiedzi otrzymałem takie coś: Uprzejmie informujemy, że maksymalne stawki są indywidualnie dobierane do danego zdarzenia. Niestety nie informujemy o limitach.
Prosimy o korzystanie z automatycznej opcji zapytania o wyższa stawkę podczas stawiania zakładu, a nasz dział sportowy sprawdzi czy będzie to możliwe. I teraz nie wiem jak skorzystać z "automatycznej opcji zapytania o wyższą stawkę"? Wychodzi na to że muszę wpłacić kasę, i spróbować zagrać - pytanie tylko co jeżeli mi tego zakładu nie przyjmą albo zmienią znowu kurs i już nie będę chciał tego grać? Jeżeli jest tam jakaś inna możliwość skorzystania z "automatycznej opcji zapytania o wyższą stawkę" - to proszę o podpowiedź/instrukcje.
|
Do góry
|
|
|
|
#4224496 - 10/11/2010 21:41
[Re: forty]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/07/2002
|
Aplikacja na iPhona juz jest,a kiedy tobet będzie "chodził"pod androidem? Dobre pytanie, kiedy? Bo stronę macie po ch%$u fest, na htcekach z androidem nie można się zalogować...
|
Do góry
|
|
|
|
#4224810 - 11/11/2010 00:58
[Re: GreyTiger]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4226367 - 11/11/2010 17:42
[Re: - c1amak -]
|
Pooh-Bah
|
eh... trochę mnie zmartwiło to co robi Tobet z zakładami na wybory: Chciałem zagrać na pewnego kandydata z pewnego niedużego miasteczka, kurs na niego w momencie jak się zalogowałem wynosił 2.85 (sam będę na niego głosował ale nie uważam żeby był mega pewniakiem - ranking w miejscowych gazetach daje mu jakieś 20-25% a konkurencję ma silną). Zagrałem go na jednym z kuponów, na którym miałem więcej spotkań z wysokimi kursami (mega underdogi) i na drugim kuponie - razem z innym kandydatem w innym mieście, na którego dają kurs 15 - czyli znowu z dogiem. Łączna stawka obu zakładów to 100zł i... nagle kurs poleciał na 2.3 !! Więc zastanawiam się, kurde czego ten analityk tak się obawia?? Takie stawki w takich kombinacjach i tak zleciał z kursem?? No to spróbowałem jeszcze solo za 100zł i po autoryzacji kupon został przyjęty a kurs poleciał na 2.0 !!! Czyli reasumując: po trzech zakładach za łączną kwotę 200zł kurs zmienił się z 2.85 na 2.0  - trochę to wszystko śmieszne. Na portalu miejscowym pojawiła się informacja o kursach wczoraj rano i podawali kto jakie ma szanse a dzisiaj już po 3 zakładach szanse się zmieniły. Zatem z mojej strony duży minus dla TOBETU. haha, wczoraj po 10 minutach od mojego ostatniego zagrania na tego kandydata, kurs poleciał z 2,0 na 1,7 mimo, iż najnowszy sondaż daje mu 3.miejsce i nawet nie wejdzie wg niego do 2.tury  Więc tym osobom, które grają wg sondaży skutecznie podniosłem kursy  Dzisiaj postanowiłem spróbować po kursie 15 na kandydata już w większym mieście (120tyś mieszkańców!), tam główny faworyt ma kurs 1,05! i pozwolono mi zagrać mój typ za całe 17zł !!! Brawo !!! Taka akcja marketingowa, głośno o tych kursach na wybory w gazetach, na portalach i nawet w TV, a zakładów przyjmować nie chcą. Z ciekawości dzwoniłem popytać jak jest z przyjmowaniem takich zakładów w ziemniakach - do dwóch udało mi się dodzwonić i otrzymałem informację, że przy takim kursie można zagrać nawet za kilka tysięcy !!! Aha, konto mam tam już od przeszło roku i ogólnie to jestem na minusie więc tym bardziej to śmieszy - co za firma 
|
Do góry
|
|
|
|
#4227509 - 12/11/2010 02:39
[Re: GreyTiger]
|
Pooh-Bah
|
20pln  ale akcja marketingowa Pod uwage trzeba wziąć, że takich akcji Tobet w miesiącu przeprowadza kilka, tymczasem w niektorych firmach freebet startowy jest niewiele wiekszy. c1mak - być może grałeś już tego kandydata wcześniej i stad wyskoczył taki limit. Co do limitów, nie przypuszczam, żeby kopiujące kursy od Tobetu buki naziemne miały wieksze limity.
|
Do góry
|
|
|
|
#4228471 - 12/11/2010 15:51
[Re: Bullet]
|
addict
Meldunek: 23/03/2007
|
Amatorka, jak zawsze. Tez nie mam jeszcze zwrotu. Dajcie inne warunki, ze np. w 48 godzin zwrot, a nie wprowadzacie klientow w blad.
|
Do góry
|
|
|
|
#4230473 - 13/11/2010 06:46
[Re: Banik]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
20pln  ale akcja marketingowa Pod uwage trzeba wziąć, że takich akcji Tobet w miesiącu przeprowadza kilka, tymczasem w niektorych firmach freebet startowy jest niewiele wiekszy. Z całym szacunkiem Banik, ale w innych firmach vide Unibet jak coś piszą to robią. Tymczasem u Was mineło już 48 godzin, a nie 24 (jak podaliście w warunkach) a zwrotu jak nie było tak nie ma... Słabo zachęcacie klientów takimi promocjami, których warunki jak widać są GÓWNO warte.
|
Do góry
|
|
|
|
#4230524 - 13/11/2010 07:13
|
old hand
Meldunek: 16/07/2010
|
ja na bonus reload czekam juz 13 dni...
|
Do góry
|
|
|
|
#4231154 - 13/11/2010 19:04
[Re: e24]
|
veteran
Meldunek: 18/08/2009
|
Macie problem z odpaleniem chatu na Tobet? Przecież tam załatwiają większość spraw w kilka minut. A już bonus reload dopisują od ręki.
|
Do góry
|
|
|
|
#4231377 - 13/11/2010 20:10
[Re: GBocian84]
|
Pooh-Bah
|
Macie problem z odpaleniem chatu na Tobet? Przecież tam załatwiają większość spraw w kilka minut. A już bonus reload dopisują od ręki. Podpisuję się pod tym pytanie tj. czemu nie działa już od kilku dni opcja "Live chat" - wszystko muszę wysyłać jako wiadomość a odpowiedzi albo nie przychodzą na maila albo jak przychodzą to mega dużym opóźnieniem?
|
Do góry
|
|
|
|
#4231546 - 13/11/2010 21:09
|
Pooh-Bah
|
20pln  ale akcja marketingowa Pod uwage trzeba wziąć, że takich akcji Tobet w miesiącu przeprowadza kilka, tymczasem w niektorych firmach freebet startowy jest niewiele wiekszy. Z całym szacunkiem Banik, ale w innych firmach vide Unibet jak coś piszą to robią. Tymczasem u Was mineło już 48 godzin, a nie 24 (jak podaliście w warunkach) a zwrotu jak nie było tak nie ma... Słabo zachęcacie klientów takimi promocjami, których warunki jak widać są GÓWNO warte. W Tobet był problem ze skryptem aktywującym ten zwrot i kto nie kliknął na link znajdujący się na podstronie nie otrzymał automatycznego zwrotu. Błąd jest oczywiście po stronie bukmachera i w imieniu załogi Tobet pozostaje mi przeprosić. Po zgłoszeniu się na livechat/support sprawa powinna zostać szybko rozwiązana.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|