#3862125 - 12/05/2010 16:07
Re: W co warto dziś inwestować? [7]
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
ja wywalilem po 349-350 wszystkie rachunki a niech rosnie jeszcze, zarabiajcie i inni tez niech zarabiaja wiem jedno, sporo z tego narybku bedzie dawcami kapitału
|
Do góry
|
|
|
|
#3862968 - 12/05/2010 22:29
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
|
kupiłem dziś tą, która w przeszłości nie raz mje zawiodła :/ vistula, ze s/l na dolnym knocie z 12 kwietnia wkrótce coś tam powinno sie dziać po łamanko 3zł
|
Do góry
|
|
|
|
#3863994 - 13/05/2010 03:42
[Re: mura]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
kupiłem dziś tą, która w przeszłości nie raz mje zawiodła :/ vistula, ze s/l na dolnym knocie z 12 kwietnia wkrótce coś tam powinno sie dziać po łamanko 3zł propaganda ponad wszystko , dolec wysprzedawany przez nasze wladze byleby nic nie zmaciło blasku debiutu pzu na szczescie usraki dzisiaj pompują ostro , wiec jeszcze pociag sie potoczy , za tydzien staje znowu Grecja , wtedy przydałaby sie sakiewka zielonych , która staje sie coraz pustsza , ale co tam najwazniejszy jest przekaz dla małp dzieki nam zarabiacie na giełdzie
|
Do góry
|
|
|
|
#3864582 - 13/05/2010 05:58
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
|
dla takiego starego wygi jak Ty nie powinno to być nic obcego, mechanizm działania mass mediów i tych, od których wiele zależy - od lat się nie zmienił usraki +, i koniec > 1170. coraz bardziej w poważaniu mają słabnące euro. jakieś tam drobne fluktuacje mogą sie zdarzyć, ale myślę, że ciśniemy na nowe szczyty debiut pzu wyszedł tak jak wyjsc miał, wszyscy są zadowoleni, morda tuska na bananie dzis mówiła sama za siebie. o taką promocję chodziło. z tauronem to raczej nie wyjdzie, ale nie dziś o tym. tak i jak o tym, że śmieci trafiają na new connecta, żeby zwiekszyc kapitalizację i cenę docelowa przy prywatyzacji gpw na jesień. izi, proste niedlugo temat grecji ucichnie, tak jak ucichła ptasia grypa na ukrainie. pytanie czy to co sie dzieje dzis w grekow bylo do przewidzenia wczesniej? było. tak jak subprime mortgages za oceanem. grunt by poinformować ludzi w odpowiednim momencie teraz raczej w scenariuszu nie ma zwały. a nawet jeśli jest to nie ma sie co przejmowac, a z akcjami czy bez nich, życie bedzie wygladalo inaczej pompka jeszcze pewnie potrwa, skoro poprzednia hossa mogła być zbudowana na ściemie to teraz też może być dobrze. ponownie: a to jak w końcu było po tym uchwalonym, wydrukowanym pakiecie paulsona - od razu zaczęli rosnac? tym razem podpowiem: nie. bo też sie wydawało, że jest tak źle, że nawet bailout nie pomoze
|
Do góry
|
|
|
|
#3864629 - 13/05/2010 06:19
|
Carpal Tunnel
|
apropo vistuli po moim wpisie zrobili 1/3 obrotu sesji do konca, juz sie bałem ze to Wy dopiero pozniej oblukałem, że KC podniosł cene docelowa i podtrzymal rekomendacje kupuj, pewnie chca na wysokim wolumenie sprzedac ale duzo wyzej niz dzis hehheheheehe, techników wykres interesi, ktos tam cos wywala, ale i ktos kupuje, np pakietowki, wymiana, szczegoly chyba wkrotce w maju może sie na tej spóleczce wiele wydarzyc, nie musi naturalnie nic nie wiem, ale podejrzewam, że warta świeczki jest ta gra - s/l można ustawic stosunkowo blisko, jak sie nie przejada po nich albo w stanach żaden gamoń nie pomyli zleceń to tu sie raczej duzo nie straci zreszta juz sec żadał wprowadzenia stabilizatorow podczas notowan co by zbyt gwaltownie nie spadało podczas takich akcji. hehe nieźle, problem-reakcja-rozwiazanie, i na patelni widać kto rozbija jajka, a swoja droga te wyniki gs i jpm rewelacyjne, ciekawe jak oni to robia, oooppss, morda w kubeł!
|
Do góry
|
|
|
|
#3865194 - 13/05/2010 13:08
|
Joker
|
vistula wydmuszką co prawda nie jest jak serenity , ale ja wole fundament ingbsk POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
#3865232 - 13/05/2010 15:49
|
Joker
|
dla takiego starego wygi jak Ty nie powinno to być nic obcego, mechanizm działania mass mediów i tych, od których wiele zależy - od lat się nie zmienił usraki +, i koniec > 1170. coraz bardziej w poważaniu mają słabnące euro. jakieś tam drobne fluktuacje mogą sie zdarzyć, ale myślę, że ciśniemy na nowe szczyty debiut pzu wyszedł tak jak wyjsc miał, wszyscy są zadowoleni, morda tuska na bananie dzis mówiła sama za siebie. o taką promocję chodziło. z tauronem to raczej nie wyjdzie, ale nie dziś o tym. tak i jak o tym, że śmieci trafiają na new connecta, żeby zwiekszyc kapitalizację i cenę docelowa przy prywatyzacji gpw na jesień. izi, proste niedlugo temat grecji ucichnie, tak jak ucichła ptasia grypa na ukrainie. pytanie czy to co sie dzieje dzis w grekow bylo do przewidzenia wczesniej? było. tak jak subprime mortgages za oceanem. grunt by poinformować ludzi w odpowiednim momencie teraz raczej w scenariuszu nie ma zwały. a nawet jeśli jest to nie ma sie co przejmowac, a z akcjami czy bez nich, życie bedzie wygladalo inaczej pompka jeszcze pewnie potrwa, skoro poprzednia hossa mogła być zbudowana na ściemie to teraz też może być dobrze. ponownie: a to jak w końcu było po tym uchwalonym, wydrukowanym pakiecie paulsona - od razu zaczęli rosnac? tym razem podpowiem: nie. bo też sie wydawało, że jest tak źle, że nawet bailout nie pomoze Zakładając ze edek bedzie zjezdzał jeszcze nizej pod 1,25 ma juz do tego niewiele , to nadal widzisz tą hosse na giełdach, bo ja nie , przeciez wtedy Europa bedzie uciekala z giełd do "bezpiecznego" zielonego ? Grecja ucichnie? , to nie swinska grypa , tam regularnie mamy Maratony hehe uliczne , a za tydzien strajk generalny , greckie nieroby nie zrezygnuja ze swoich przywilejów to masz jak w banku , a sztafeta o darnową pomoc dopiero sie zaczyna , egoizm zwyciezy nad solidarnoscia , pomogliscie grekom , pomozcie nam hiszpanom , irlandczykom , wlochom nie widziales tej pompki rok temu , ja ja widzialem , teraz ją widzisz , a według mnie paliwa juz na nią juz nie ma
|
Do góry
|
|
|
|
#3865271 - 13/05/2010 16:55
[Re: style]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/04/2008
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3865883 - 13/05/2010 21:43
|
Joker
|
pozyjemy zobaczymy Marcin , troche za póżno przybrałeś byczą skórę , a ja w sam raz zaminiłem ją na niedziwiedzią , ale to tylko moja opinia , przyszłość ją zweryfikuje, poki co blizej jest moje 1,20-1,25 na EDKU niz te Twoje 1,42 , indeksy jeszcze wysoko , ale do konca mają czas
|
Do góry
|
|
|
|
|
|