#4324079 - 29/12/2010 17:27
Re: W co warto dziś inwestować? [7]
[Re: mura]
|
member
Meldunek: 29/12/2010
|
na samym poczatku Witam wszystkich ,jestem nowy na tym forum na gieldzIe pogrywam od dwoch lat z roznymi skutkami , nie ukrywam ze od dluzszego czasu obserwuje wasze forum dzieki czemu odniosleM kilka "sukcesikow" .napisalem dzisiaj aby zapoznac sie z waszymi sugestiami opiniami na temat firmy AGROTON -UKRAINA P,S za czynny udzial w dyskusji na temaT Agrotonu z gory dziekuje ..
|
Do góry
|
|
|
|
#4324084 - 29/12/2010 17:47
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
dobre pytanie, jiro. jakże skrajne opinie niektórzy wyrażają, ale i taki futuryzm - nie można wykluczyć różnych scenariuszy. ja kiedyś, kiedyś wspominałem tu, że srebro może być 'safe haven' patrząc co się stało z kursem - można być optymistą. koncentracja u grubasów, zawężająca się sprzedaż fizycznego złota.. dlaczego nie 'sky is the limit'? dalsza hossa powinna dołować dolara, a więc warunki pod wzrost będą. no nie wiem poki co wyglada na to ze zielony bedzie górą w pierwszym kwartale, a na edku zobaczymy testowanie czerwcowych dołkow , co dalej? scenariusz mury jest oczywiscie realny , ale pragne zauwazyc ze te pompowanie w surowce przez chinoli , ktore wywołało tą idiotenhosse , idioten bo w realnej gospodarce jest cieniutko , wystarczy popatrzec choćby na wig srednich i małych, poza społek niewiele poszedl w góre od dna bessy , poza tym warto zauwazyc ,że Fed zmienił ostatnio skład personalny na bardziej jastrzebi i Bernake jest w mniejszosci , moze bedzie tak ? chca rozwalic strefe euro i cały świat prosił wtedy o drogiego dolara
|
Do góry
|
|
|
|
#4324350 - 29/12/2010 21:06
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002