#3789378 - 06/04/2010 00:14
Żużel [71]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3789391 - 06/04/2010 00:21
Re: Żużel [71]
[Re: Lipi]
|
Karpaty 1928 Krosno
Meldunek: 22/07/2007
|
Ksm Krosno - Lublin 22:37 Byłem, widziałem i to co zobaczyłem to istny dramat w wykonaniu gospodarzy, ŻADEN zawodnik nie był w stanie nawiązać walki z liderami KMŻ-u a dzisiejszego dnia nie do objechania był Baran Darkin i Puzon, słabiej pojechał Piszcz i Rempała w 1 starcie, juniorzy kiepscy, dobrze się stało że przerwali zawody po 10 biegach bo porażka by była jeszcze większa, co do toru to okazał się być torem nie do walki , jedyne minięcie miało miejsce w biegu 7 kiedy Baran wyprzedził parę krośnian na 1 łuku poza tym zero mijanek. Gdzie upatrywać przyczyn porażki? brak sparingów, treningów na naszym torze poza tych w zeszłym tygodniu? być może, ale jeśli ci pseudoprofesjonaliści z zagranicy zapewniają że są w 100% przygotowani do zawodów a pozniej okazuję się że nie jeżdzą kompletnie nic, Hansen to istny dramat do mety dojechał z ogromną stratą do 3 zawdonika w obydwu wyscigach, Franc poza 1 buegiem też katastrofa , po przegranych startach odpuszczał już po 1 kółku walkę, Korneliusen niby kreowany na lidera poza jednym startem też marnie. Seniorzy krajowi i juniorzy też bardzo słabo się zaprezentowali.
Nie wiem jak będzie wyglądać dalej postawa KSM-u , ale musi dojść do jakiś zmian bo taką postawą to pozostanie walka o przedostatnie miejsce w tabeli a nie jak zapowiadali dzialacze przed sezonem o 1 czwórkę.
Przepraszam że nakierowałem was do tego typu , ale bylem przekonany że postawa zawodnikow będzie zupełnie inna, sam niestety na tym meczu popłynąłem grubo ponad tysiaka, a wyniki Wandy i w 1 lidze były dobre, ale cóż do następnej kolejki. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#3789400 - 06/04/2010 00:26
[Re: legolas]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/09/2005
|
Ksm Krosno - Lublin 22:37 Byłem, widziałem i to co zobaczyłem to istny dramat w wykonaniu gospodarzy, ŻADEN zawodnik nie był w stanie nawiązać walki z liderami KMŻ-u a dzisiejszego dnia nie do objechania był Baran Darkin i Puzon, słabiej pojechał Piszcz i Rempała w 1 starcie, juniorzy kiepscy, dobrze się stało że przerwali zawody po 10 biegach bo porażka by była jeszcze większa, co do toru to okazał się być torem nie do walki , jedyne minięcie miało miejsce w biegu 7 kiedy Baran wyprzedził parę krośnian na 1 łuku poza tym zero mijanek. Gdzie upatrywać przyczyn porażki? brak sparingów, treningów na naszym torze poza tych w zeszłym tygodniu? być może, ale jeśli ci pseudoprofesjonaliści z zagranicy zapewniają że są w 100% przygotowani do zawodów a pozniej okazuję się że nie jeżdzą kompletnie nic, Hansen to istny dramat do mety dojechał z ogromną stratą do 3 zawdonika w obydwu wyscigach, Franc poza 1 buegiem też katastrofa , po przegranych startach odpuszczał już po 1 kółku walkę, Korneliusen niby kreowany na lidera poza jednym startem też marnie. Seniorzy krajowi i juniorzy też bardzo słabo się zaprezentowali.
Nie wiem jak będzie wyglądać dalej postawa KSM-u , ale musi dojść do jakiś zmian bo taką postawą to pozostanie walka o przedostatnie miejsce w tabeli a nie jak zapowiadali dzialacze przed sezonem o 1 czwórkę.
Przepraszam że nakierowałem was do tego typu , ale bylem przekonany że postawa zawodnikow będzie zupełnie inna, sam niestety na tym meczu popłynąłem grubo ponad tysiaka, a wyniki Wandy i w 1 lidze były dobre, ale cóż do następnej kolejki. Pozdro don't worry to dopiero pierwsza kolejka więc tak naprawdę był to trochę typ ''po omacku'' Będzie lepiej, musi być lepiej !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#3789415 - 06/04/2010 00:40
[Re: iti]
|
#1 WorldSpeedway
Meldunek: 03/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3789425 - 06/04/2010 00:45
[Re: grajus87]
|
#1 WorldSpeedway
Meldunek: 03/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3789450 - 06/04/2010 01:00
[Re: iti]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
witam, wlasnie wrocilem 44-46, ogromny pech Wanda prowadzila praktycznie przez caly mecz, dobra jazda calej druzyny, swietna Własowa, Lodzi wygral mecz 1 zawodnik-Jedrzejewski Wanda przy wyniku 30-24 po 9 biegach, w 10. jedziemy na 5-1 i na ostatnim wirazu 3go kolka prowadzacy Dubinin defekt motocykla i z 5-1 zrobilo sie 3-3.. i 2 biegi pozniej, wyscig 12, uklad na 4-2 dla nas i prowadzacy Baniak na ostatnim albo koncowce 3go okrazenia upada i zrobilo sie 2-4, gdyby nie to, to byloby po meczu juz przed nominowanymi biegami i w ostatnim, 15tym biegu, przy stanie 41-43, wykluczenie zawodnika Lodzi - Burzy i 2 vs 1.. nasi wychodza ze startu na 4-2 jednak na 2gim kolku Jedrzejewski wyprzedza Chromika i wynik 46-44 dla Lodzi ale bylo super, ludzi duzo, a jesli to byl glowny pretendent do awansu to jest dobrze jak juz napisalem swietna jazda Wlosowa, pech Wandy no i mlody Kudriaszow straszny walczak
|
Do góry
|
|
|
|
|
|