#3794045 - 09/04/2010 01:39
Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010
[Re: Wojtas_]
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Ale o co Ci chodzi Wojtas? Dlaczego moją skromną osobę przywołujesz? Czy ja zabierałem głos w tej sprawie? Wypraszam sobie!
|
Do góry
|
|
|
|
#3794052 - 09/04/2010 01:44
|
Inwestor
|
Nie w wiekszosci, tylko w kilku meczach była mowa o ustawianiu i po części sie to sprawdziło, ale co to ma do rzeczy, teraz nie o tym mowa, i albo masz cos do napisania w temacie, albo jak nie masz to lepiej nic nie pisz. A od mojej osoby miałeś zdaje się odstosunkowac, co publicznie sam deklarowałeś.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794079 - 09/04/2010 01:55
[Re: Giertyszek]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Nic Ci sie nie sprawdziło, trzeba to sobie otwarcie powiedzieć, poczynając od społdzielni która miała spuscić Wieluń(przypomnę Wieluń własnie walczy o miejsca 5-8), po Skra-Warszawa, Rzeszów-Warszawa, tam u kobiet jeszcze jakis mecz itp. Odstosunkowałem się, ale nie lubie jak ktoś duzo gada, a pozniej nic z tego nie ma, najpierw pare godzin dyskusji i zero efektu, a jak sie znowu uda to robi wielki szum wokół swojej osoby, a Ty tak wlasnie robiles przy swoich fixach. I nie karz mi nic cytować, bo to tylko wyjdzie Tobie na złe I zeby nie było nie pisze zlosliwie tylko obiektywnie, bo trzeba to sobie otwarcie powiedzieć, co do jutrzejszego meczu to jestem w 100% pewny ze Ty jako pierwszy zaczales doszukiwac się kolejnego "fix knora".
|
Do góry
|
|
|
|
#3794384 - 09/04/2010 04:21
|
Inwestor
|
A ja Ci dobrze radzę uspokój się Wojtas. Pozwól że sam będę rozliczał swoje typy, i nie potrzebuje twojego "monitoringu". Pilnuj swojego nosa - tak Ci napiszę. Jeszcze jeden post na mój temat nie związany z wątkiem i sobie odpoczniesz od forum. I nigdzie nie napisałem w żadnym poście o jakimkolwiek fixie jutro - masz obcesje chłopino...
|
Do góry
|
|
|
|
#3794419 - 09/04/2010 04:32
|
Inwestor
|
Ty nie masz argumentów i robisz niepotrzebne zamieszanie. Nie pierwszy raz, ale na tą chwilę tylko grzecznie proszę żebyś się uspokoił. Ale jeszcze raz zobaczę jakąś osobistą wycieczkę pod moim adresem jak dziś, i sobie odpoczniesz.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794499 - 09/04/2010 04:50
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
Jeszcze odnośnie meczu jutrzejszego. Piszecie, ze lepiej będzie jak Czewa odpuści, wtedy oczyści się z jakiś tam zarzutów, chociaz ja innych zarzutów jak od Rakowa - największego rywala Częstochowy to nie słyszałem. Jeśli Czewa przegra 2 raz w Wieluniu to może się liczyć z tym, ze ich biało-zieloni, najlepsi kibice w Polsce nie przyjdą już na żaden mecz w tym sezonie. A tego nikt by nie chciał, bo to tylko "rozgrzeje" obecną sytuację. Mam parę informacji z Wielunia i gdzie oni mają grać te europejskie puchary albo skąd wziać pieniądze na te mecze? Prawda w oczy kole, dobre powiedzonko i tyczy się nie tylko niektórych drużyn i zawodników, ale również paru bywalców tego działu.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794797 - 09/04/2010 06:52
[Re: Boubson]
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Przecież i tak każdy user, który tutaj w miarę systematycznie czyta wypociny, które piszemy wspólnie, wie co i jak jest, a, że ktoś nie ma jaj, to już pisałem na poprzednich stronach craax, co ten Twój pogrubiony i z caps-locka post miał powyżej znaczyć z tym polaniem? Typów nie ma, ale jest zrobiło się śmiesznie znowu Kabarety też muszą być, Fix Knory itd Boubson, Ciebie wynajął moderator tego działu? Nie róbmy nagle z siatkówki polskiego fryzjera z kopanej, bo to już naprawdę jak się czyta.. jest nawet nie śmieszne, tylko żałosne.. i odechciewa się każdemu pisać cokolwiek w tym dziale.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794958 - 09/04/2010 14:15
[Re: Misiek]
|
Inwestor
|
Po pierwsze Misiek, to dla Ciebie jestem Giertyszek, nie upoważniłem Cię do zwracania się do mnie inaczej na forum. Po drugie to stwierdzam że Wam się coś w głowach naprawdę nieźle popierd..... w tym Wieluniu - tak wynajmuję userów żeby pisali na moje zlecenie różne posty. Widzę że koniecznie chcecie odpocząc czasowo od forum...a Misiek to by była juz recydywa, przypomne ze zostaleś warunkowo przywrócony po tym jak oszukiwaleś finansowo userów na forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#3794989 - 09/04/2010 16:40
[Re: kazow]
|
Inwestor
|
kazow jako przyklad podam idiotyczne oskarzenia ze na moje zlecenie inni userzy pisza posty o ustawionych meczach, szczyt debilizmu i głupoty - szkoda mi czasu na polemikę natomiast nie pozwalam wklejać na forum informacji na moj temat ktore ktos zdobył poza forum, i jesli dany user robi sobie osobiste wycieczki pod moim adresem, wykorzystujac te informacje to nie jest to miejsce na to i tego tolerowac nie bede
|
Do góry
|
|
|
|
#3795085 - 09/04/2010 18:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
kazow jako przyklad podam idiotyczne oskarzenia ze na moje zlecenie inni userzy pisza posty o ustawionych meczach, szczyt debilizmu i głupoty - szkoda mi czasu na polemikę natomiast nie pozwalam wklejać na forum informacji na moj temat ktore ktos zdobył poza forum, i jesli dany user robi sobie osobiste wycieczki pod moim adresem, wykorzystujac te informacje to nie jest to miejsce na to i tego tolerowac nie bede
o ile dobrze rozumiem definicje wolnej wypowiedzi to osobiste wycieczki nie sa zakazane do momentu do kiedy nie sa obrazliwe lub nie sa klamstwem a jezeli anwet sa to nie Ty powinines decydowac o banie ale inny moderator lub admin, czyli osoba nizaangazowana ja nie mam nic do Ciebie anie tez do drugiej strony, po prostu uwazam ze funkcja moderatora nie czyni Cie naduserem a prawo i netykieta dotyczyc i traktuje wszystkich rowno
|
Do góry
|
|
|
|
#3795088 - 09/04/2010 18:16
[Re: Misiek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Przecież i tak każdy user, który tutaj w miarę systematycznie czyta wypociny, które piszemy wspólnie, wie co i jak jest, a, że ktoś nie ma jaj, to już pisałem na poprzednich stronach craax, co ten Twój pogrubiony i z caps-locka post miał powyżej znaczyć z tym polaniem?
Typów nie ma, ale jest zrobiło się śmiesznie znowu Kabarety też muszą być, Fix Knory itd
Boubson, Ciebie wynajął moderator tego działu? Nie róbmy nagle z siatkówki polskiego fryzjera z kopanej, bo to już naprawdę jak się czyta.. jest nawet nie śmieszne, tylko żałosne.. i odechciewa się każdemu pisać cokolwiek w tym dziale. craax jest moim specjalista od PR-u, ale masz racje - za wszystko placi Giertyszek.... co do siatkowki i polskiej pilki kopanej - siatkowka na etapie korupcji jest w takim etapie jak polska pilka 30 lat temu... czyli zalatwiamy cos za cos a jeszcze nie za pieniadze... uklady i ukladziki sa wszedzie - od tego nie uciekniemy... i jeszcze jedno... Wojtas a na czyje zlecenie Ty dzialasz? bo to mi pachnie ludzmi ktorzy J.Sucha uciszyli, gdy ten glosno powiedzial co o tym wszystkim mysli...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|