Ta..
Typowałem na Wieluń m.in w spotkaniu z Olsztynem (gdzie wygraliśmy 3-0). Później wierzyłem w Wieluń, że stać nas na jakąś punktową zdobycz u nas z Bydgoszczą, ale pisałem, że mało na set(@1.42) i zbyt mało na mecz dla Delecty(@1.35) a gdyby dali to @1.5 to bym grał na gości
. Później napisałem wyraźnie, że rozum podpowiada 3-0 dla Rzeszowa, a serce jakiś set,pkt, napisałem odpuszczamy.
W Kędzierzynie, napisane przeze mnie '3 pkt dla gospodarzy'
Jak z Warszawą dali śmieszne @1.35, to odpuściłem typowanie
bo śmieszył mnie tak niski kurs, a wiemy, że był jednak dobrze wystawiony, bo Panas i spółka zaprezentowali siatkówkę na poziomie II ligi.
Przed meczem z Radomiem napisałem i zgodziłem się z postem @Wojtasa, że nie warto grać Wielunia w który nie wierzę.. że wygrają trzeci mecz z rzędu o tzw. '6 pkt' u siebie, no i mieliśmy rację 1-3 dość pechowo, ale przegraliśmy.
Częstochowa-Wieluń, to tak... ten set po @1.72 wyglądał bardzo smakowicie i wiem, że nie tylko ja na ten kąsek się skusiłem
Później wyjazd do Bydgoszczy, to wiadomo co i jak.
Więc nie czaję za bardzo tych komentarzy Waszych, że z czymś się nie zgadzam, to od razu gadka, że gramy na swoich. Tak zresztą było w poprzednich latach z Częstochową
Zobaczymy @Giertyszek, czy też dziś, będziesz cytował od razu swój typ na Jadar jeżeli wygrają, bo jest taka opcja, czy też, jak przegrają, to co wówczas? Że Waldek z Jankiem się nie dogadali, że się nie spodziewałeś, że wyjdą rezerwy w Delecie, czy coś jeszcze innego?
Nie pucować się