Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#372658 - 12/07/2005 17:31 Re: Ewakuacja metra w Warszawie!
Gajwer2 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/03/2005
Quote:

Quote:

Telefon (zapewne kradziony) wyrzuci do Wisły w częściacj (rozwaliwszy młotkiem) i uprzednio wytrze wszelkie odciski - ja bym tak zrobił przynajmniej

Zrób tak 24 lipca tylko powiedz że bomba jest na stadionie Arki

A co wy się tej Arki tak obawiacie ????

Zróbcie zrzutkę na jakieś fajne wczasy dla mnie na Costa Brava to się pomyśli

Do góry
Bonus: Unibet
#372659 - 12/07/2005 17:45 Re: Ewakuacja metra w Warszawie!
Podroznik Offline
veteran

Meldunek: 16/06/2003
Quote:

Quote:

Quote:

Telefon (zapewne kradziony) wyrzuci do Wisły w częściacj (rozwaliwszy młotkiem) i uprzednio wytrze wszelkie odciski - ja bym tak zrobił przynajmniej

To nie chodzi o to że sie Arki obawiamy tylko nie wiem czy wiesz ale kibice Legii dostali zakaz wyjazdowy na jeden mecz( super sposób PZPN na bezpieczny stadion ) i poza naturalnymi kataklizmami to chyba jedyny sposób żeby ten mecz został przełożony wtedy zakaz bedzie obowiazywał na meczu w Łecznej
Mimo zakazu pewnie też znajdą sie chetni którzy tam się wybiorą i Policja bedzie miała problem bo raczej w Warszawie ich nie zatrzyma ponieważ wiekszość gdzieś bedzie nad morzem
P.S
Ja nic Ci nie moge załatwić ponieważ mowie to tylko w swoim własnym imieniu a ja jestem biedny człowiek ale myślałem ze zechcesz to zrobić dla dobra polskiej piłki a przy okazji sprawdzisz teorie w praktyce
Piłka nożna dla kibiców a nie dla działaczy

Do góry
#372660 - 12/07/2005 20:34 Re: Ewakuacja metra w Warszawie!
Gajwer2 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/03/2005
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

To nie chodzi o to że sie Arki obawiamy tylko nie wiem czy wiesz ale kibice Legii dostali zakaz wyjazdowy na jeden mecz( super sposób PZPN na bezpieczny stadion ) i poza naturalnymi kataklizmami to chyba jedyny sposób żeby ten mecz został przełożony wtedy zakaz bedzie obowiazywał na meczu w Łecznej
Mimo zakazu pewnie też znajdą sie chetni którzy tam się wybiorą i Policja bedzie miała problem bo raczej w Warszawie ich nie zatrzyma ponieważ wiekszość gdzieś bedzie nad morzem
P.S
Ja nic Ci nie moge załatwić ponieważ mowie to tylko w swoim własnym imieniu a ja jestem biedny człowiek ale myślałem ze zechcesz to zrobić dla dobra polskiej piłki a przy okazji sprawdzisz teorie w praktyce
Piłka nożna dla kibiców a nie dla działaczy

Aha..to nie wiedziałem o tym. Ale pociesz się, że moja Wisła też miała taki zakaz, tylko to był zakaz "zorganizowanych wyjazdów", trwał chyba 2 mecze czy coś takiego ale klub kibica organizował i tak coś, tylko bardziej potajemnie i nie żadnymi atuokarami, wspólnie, tylko każdy - dojazd we własnym zakresie. Tak więc jeśli chcesz się wybrać, to chyba nie będzie przeszkód...

A co do Twojego wytłuszczonego hasła - popieram w całej rozciągłości. Niestety teraz PZPN sobie gębę wyciera Wisłą, która od ładnych paru lat jest "czysta" i zgłosiła sprawę do prokuratury, żeby zatuszować swoją indolencję i głupotę...Czekam aż to kółko wzajemnej adoracji się rozpadnie... Pozdrawiam!

Do góry
#372661 - 14/07/2005 15:11 Re: Ewakuacja metra w Warszawie!
Kodi Offline
enthusiast

Meldunek: 30/09/2001
Znalezli żartowniscia, o ironio okazło sie że to były policjant

Do góry
#372662 - 14/07/2005 16:36 Re: Ewakuacja metra w Warszawie!
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
Gosc co ma 40 lat robi takie numery
Dac hamowi ponad 10 lat wiezienia i maksymalna kare finansowa.
To nie 20 latek ktory jeszcze ma slabo pod sufitem zeby takie zart robic. Chlop w takim wieku powinien odpowiadac ze zwiekszonym wyrokiem.

Do góry
#372663 - 14/07/2005 16:44 Re: Ewakuacja metra w Warszawie!
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Policjant, dlatego sie nie zdziwilem ze byl na tyle glupi, aby zostawic sobie telefon i wyrzucic tylko karte, ehhh, cale szczescie ze ci co dzwonia to tacy naiwniaki, ale kto inteligentny by cos takiego zrobi?

Do góry
#372664 - 14/07/2005 21:16 Re: Ewakuacja metra w Warszawie!
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003
przed chwilą usłyszałem w radiu że koles ktory dzwonil ze w metrze w warszawie jest bomba okazal sie bylym policjantem (jak ktos juz to pisał) ale ze zostal zatrzymany w ... izbie wytrzezwień

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Biszop, rafal08