Strona 5 z 33 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 32 33 >
Opcje tematu
#3482070 - 28/10/2009 16:51 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Loonatic]
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Takie pytanie z innej beczki do kibiców Bydgoszczy...

"W związku z niestosownym zachowaniem się grupy kibiców Klubu Kibica na meczu w Olsztynie Klub ten przestaje być oficjalnym Klubem Kibica Delecty Bydgoszcz. Wiąże się to również z utratą wszystkich przywilejów wynikających z członkostwa w Klubie."

Ktoś zna jakieś szczegóły? grin

Już są.. > tutaj < tongue

Co do tej kolejki, to niestety żadnych prezentów od buków już nie dostaliśmy jak to miało miejsce w poprzednich kolejkach.

Liczyłem na jakiś fajne kurs na opcje:

*Radom set (min @1.5) dali już oczywiście marne @1.25 tongue

*Rzeszów zwycięstwo (z @1.5-1.55) ale nie jakieś @1.3 :|

*Wieluń set (to @1.45...) a nie skromne @1.3 smile ; a opcja Delecta zwycięstwo po @1.35 za mało...

*Wawa mecz po @1.2 z czerwoną latarnią to też nie do przyjęcia mimo wszystko smile

ii.. wyszło mi, że nie ma nic do zagrania z tej kolejki tongue

Opcja - Abramov i spółka co najmniej jeden set po 1.35 chyba do przyjęcia... choć przy tym 1.3 na mecz na gospodarzy, to na gości z 1.45 na ten secik powinno być wink wink

Skra mecz po całym @1.12 to niech sobie... wink set na Mosto po @1.8 fajnie wygląda, ale jakoś nie potrafię się do tej opcji przekonać... Pamiętajmy, że w zeszłym sezonie Skra przegrała dwukrotnie z ekipą Stelmacha, czas na srogi rewanż? :>

"Dłużej niż w sobotę na boisku powinien przebywać Mariusz Wlazły, który w Jastrzębiu zdobył pierwsze w tym sezonie punkty. - Kuba Novotny ma mniejsze szanse niż Mariusz, bo jego uraz był poważniejszy - twierdzi Jacek Nawrocki."

Czy od pierwszej minuty, tego nikt nie wie i tak naprawdę nikt nie wie w jakiej od razu formie będzie Mariusz, ale, że jest głodny gry tego wszyscy może być pewni smile

Tak czy siak, ja odpuszczam granie tego meczu i nie nazywajmy tego @1.8 Mosto set promocją jakąś niezwykłą ;> Choć kurs powinien być na moje oko taki maks @1.65 w Tobiecie bodajże jest @1.5 smile

Co do spotkania Wieluń-Bydgoszcz, to na mecz się wybieram smile i miałem w planach jeszcze w weekend ukuć gości, ale liczyłem na co najmniej jakieś @1.5 - to byłoby do przyjęcia, a nie jakieś tam 1.35 ... i jeszcze denerwować się jak cała hala będzie przeciwko mnie smile Szkoda nerwów, do tego dochodzi informacja, że nie zagra prawdopodobnie Gruszka - który dopiero wznowił treningi, ma przyjechać, ale wątpię, żeby Waldek go wprowadził w wyjściowej szóstce, czyli zagra Stachu Pieczonka, który zostanie wyprostowany przez Zajdera i Nowaka i wejdzie kontuzjowany Gruszka wink wink

Takie lekkie przemyślenia smile

siatka

Do góry
Bonus: Unibet
#3482169 - 28/10/2009 18:59 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Misiek]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Meldunek: 02/07/2004
Ta, uwazaj zeby Sopko nie wyprostował Krysia i Błońskiego grin

Kedzierzyn +2.5 (hc set) @ 1,85

Skra Bełchatów gra u siebie z Zaksa Kedzierzyn. Obie drużyny są jak dla mnie głównymi faworytami do pierwszej trójki. Skra ma duże problemy kadrowe. Muszą grać na trzech przyjmujących, bo ani Wlazły ani Novotny jeszcze nie mogą grać. Wchodzą oni tylko na pojedyńcze zmiany. Drugą sprawą jest kondycja pierwszej szóstki, wrócili prosto z Mistrzostw Europy i od razu musieli zacząć ligę, nie mieli zbyt wiele odpoczynku. Antiga to klasowy siatkarz jednak nie wytrzymuje kondycyjnie, musi odpocząć, nie ma siły mocno atakować, jego ataki są bardzo często podbijane. To duże osłabienie Skry. Jeszcze nie udało im się wygrać w trzech setach. Ostatnio męczarnie z Jastrzębiem.
Kedzierzyn w odwrotnej sytuacji. Mają pełny skład, są na fali, ostatnio wygrali bardzo przekonywująco z Jadarem Radom, zdemolowali ich zagrywką. Skra ma dużę przestoje w grze i Kedzierzyn powinien to wykorzystać. Wielun wygrał jednego seta ze Skrą, Rzeszów dwa, Jastrzębie jednego, więc dlaczego Kedzierzyn ma nie wygrać? Kurs bardzo wartościowy.
Myślę, że będzie tie break. Coś czuje, że Mostostal wygra 3:2 grin

Do góry
#3482190 - 28/10/2009 19:33 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Wojtas_]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
a gdzie taki dobry kurs? bo tober oferuje 1.5 na to powyzej

Do góry
#3482197 - 28/10/2009 19:43 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: kazow]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
W Betako masz nawet 1.91, więc nawet biorąc pod uwagę podatek będziesz miał dobry kurs smile

Mi osobiście bliżej undera, kurs słaby, tylko 1.50, ale linia na tyle wysoka, że w 4 setach trudna do przeskoczenia, a ja nie popieram huraoptymizmu na Zaksę i myślę, że więcej niż seta to nie ugrają.

183,5 under 1.50

Do góry
#3482204 - 28/10/2009 19:52 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: młody gniewny]
Misiek Offline
Didżej

Kursiwo poleciało już w doł na tego seta Mostostal. @1.85 to nie wiem gdzie Wojtas złapał tongue ale @1.8 widniało jeszcze wczoraj w unibecie, teraz już spadek na @1.65.

3-0 @2.4 pinn, to i tak chyba lepsza opcja wink

Do góry
#3482217 - 28/10/2009 20:03 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: młody gniewny]
Rossikossi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/05/2009
Originally Posted By: młody gniewny
W Betako masz nawet 1.91, więc nawet biorąc pod uwagę podatek będziesz miał dobry kurs smile

Mi osobiście bliżej undera, kurs słaby, tylko 1.50, ale linia na tyle wysoka, że w 4 setach trudna do przeskoczenia, a ja nie popieram huraoptymizmu na Zaksę i myślę, że więcej niż seta to nie ugrają.

183,5 under 1.50

spokojnie jest ona do przeskoczenia. Myśle, że Zakse stac na 1 seta a i reszta setów powinna byc w granicy do 21,22 pktów. Dodatkowo niech w którymś secie ma miejsce gra na przewagi jak to było z Jastrzębiem wtedy over murowany.

Do góry
#3482257 - 28/10/2009 20:36 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Rossikossi]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

W betsafe było @ 1,85, w unibecie @ 1,85 ... teraz oczywiście pospadało, ale wczoraj można było złapać świetne kursiwo wink

Do góry
#3482267 - 28/10/2009 20:43 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Misiek]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Originally Posted By: Misiek
Kursiwo poleciało już w doł na tego seta Mostostal. @1.85 to nie wiem gdzie Wojtas złapał tongue ale @1.8 widniało jeszcze wczoraj w unibecie, teraz już spadek na @1.65.

3-0 @2.4 pinn, to i tak chyba lepsza opcja wink

To samo mówiłeś o meczu Azs Wawa - Mostostal, że Azs wygra grin

Do góry
#3482531 - 28/10/2009 23:39 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Wojtas_]
muminek bez ogonka Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/12/2007
Dla mnie ten Kędzierzyn ma małe szanse na medal.O 3 miejsce będzie walczył moim zdaniem z Jastrzębiem i Delectą czyli z przeciwnikami podobnej klasy. Co do dzisiejszego spotkania to zdziwie sie jeśli Skra straci seta. Na jutro to Częstochowa dwójka spokojnie i Delecta bo nie chce mi sie wierzyć by Wieluń był w stanie podnieść się po ostatnim meczu. Albo inaczej, zagrać na poziomie podobnym do tego co zaprezentuje będąca w dobrej formie Deleceta, pomijając tu oczywiscie dużo lepszy skład gości.

Do góry
#3483494 - 29/10/2009 05:06 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: muminek bez ogonka]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Kilka moich przemyśleń po meczu w Bełchatowie. Pierwsze co dało się zauważyć, to to, że Kędzierzyn przegrał ten mecz już w szatni. Na boisko wyszli ze strachem w oczach i "kupą w majtkach" jak to się mówi tongue Byli tak bezradni, że szkoda było to oglądać. Fiński przyjmujący dostał srogą lekcję przyjmowania oraz atakowania, był tak wystraszony przy swoich atakach, że próbował zahaczyć gdzieś blok Skry i tym samym wyrzucał wszystko co miał w górze na out. Jarosz to samo, albo czapa pod nogi - i to naprawdę potężne skarpetki dostawał, albo out. Zagrywka im siedziała na samym początku, jednak na Skrze nie robiło to żadnego wrażenia, przyjmowali wszystko w punkt, a nawet i lepiej, bo Falasca sobie do większości wystaw podskakiwał, tym samym ściagając duża uwagę blokujących na siebie. Skra grała swobodnie w każdym elemencie. Przyjęcie super, rozegranie jeszcze lepsze, atak skuteczny i pewny no i zagrywka. Demolowali Zakse zagrywką. Niekiedy przecierałem oczy ze zdumienia, że można takie głupie błędy w odbiorze popełniać. Jedynym zawodnikiem trzymającym poziom u gości był Michał Ruciak - widać że jego forma zwyżkuje i stabilizuje się na naprawdę wysokim pułapie. Trener Stelmach próbował wszystkiego, zmienił Jarosza, wprowadził Terenca itp to dało swój efekt w postaci wygranego seta, jakże upragnionego dla obstawiających ten zakład (takie małe ot, Zaksa +2,5 izi grin). niby wygrali seta, ale to nie zmienia obrazu tego meczu. Skra zmasakrowała Kędzierzyn, nota bene kandydata do medalu w tym sezonie. Aż strach pomyśleć co będzie jak wrócą Wlazły, Novotny i Winiarski. Można będzie nakręcić kolejną część teksańskiej masakry grin

Jutro kolejne mecze, również bardzo ciekawe.
Pozdro, Wojtas cool

PS. Wlazły w końcu obciął włosy grin

Do góry
#3483628 - 29/10/2009 05:44 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Wojtas_]
Misiek Offline
Didżej

Po prostu myślałem, że Wawa może coś ugrać z Mostostalem i czułem niespodziankę, takowej nie było, ale nie inwestowałem w to spotkanie żadnych pieniędzy tongue

Szacun za seta na Mostostal, choć szczęśliwie, ale zwycięzców się nie osądza, więc

Ruciak na poziomie reprezentacyjnym, choć jakoś za nim szczególnie nie przepadam, ale ten Witczak miał sporooo szczęścia jak kończył te ataki w III secie, co dało właśnie tego upragnionego 'izi' seta wink

W IV secie jednak wszystko wróciło do normy... tak więc Skra wreszcie pokonała Kędzierzyn po dwóch porażkach z rzędu w 08/09, pamiętam do dziś tą porażkę z 2-0(13,16) i mieli bodajże 17-14 w IV smile 30 styczeń smile Ale mi się na wspomniało wzięło wink Skra za @1.45 bodajże, niektórzy chyba też to doskonale pamiętają wink

No to teraz Skra szykować się na Katar i na II linię grin

Do góry
#3484256 - 29/10/2009 21:48 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Misiek]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Dobra już się tak nie pucuj Misiek tongue grin

Dzisiaj kolejne ciekawe mecze, Wieluń-Bydgoszcz oraz Radom-Czewa.
Na meczu Wielunia mnie niestety nie będzie, bo musze być jutro na zajęciach, a tak chciałem zobaczyć na żywo w akcji chłopaków z Bydgoszczy. Chciałbym, aby Pamapol Wieluń powalczył, a nawet wygrał to spotkanie, lecz to tylko życzenia kibica tej drużyny. Rzeczywistość jest troszke inna, siły są inaczej rozłożone i to Delecta Bydgoszcz, która jeszcze przed sezonem została okrzyknięta czarnym koniem tegorocznych rozgrywek, jest głównym faworytem w tym meczu. Nie można się temu dziwić, gdyż zespół z Bydgoszczy był królem polowania na rynku transferowym.

W zespole Wielunia humory dopisywały do ostatniej kolejki. Sytuacja odmieniła się o sto osiemdziesiąt stopni, a to wszystko za sprawą meczu w Rzeszowie. Pamapol Wieluń zapłacił frycowe, przegrał mecz 3:0 w bardzo słabym stylu. Jedynie pierwszy set tamtego spotkania można uznać za udany, Wieluń prowadził nawet w końcówce 23:21, lecz przegrał ostatecznie 26:28. Cała hala po tak zaciętym początku oczekiwała emocjonującego meczu, jednak nic bardziej mylnego. W polu serwisowym stanął Marcin Wika i pozostał tam aż do stanu, uwaga, 14:0 dla gospodarzy! Wieluń był bezradny, nie potrafił przyjąć, a jak już przyjął to popełniał błędy w ofensywie. Set zakończył się rekordowym wynikiem 25:7, Pamapol pobił tym samym dokonanie Częstochowy, która przegrała kiedyś seta do 9. Trzeci set był troszke lepszy od drugiego, lecz przegrana 16:25 nie cieszy nikogo. Godzinka z prysznicem jak to mówią, tyle potrzebowała Resovia na wygranie meczu z beniaminkiem z Wielunia. Zawodnicy wypowiadający się po meczu nie kryli, że jest to dla nich wstyd i postarają się odkupić swoje "winy" w następnym spotkaniu. Teraz przeciwnik niewiele słabszy, bo naszpikowana gwiazdami Delecta Bydgoszcz. Czy Wielunianom uda się odbudować formę chociażby z meczu z Olsztynem i powalczyć jak równy z równym z przeciwnikami? Zawodnicy jak i trenerzy obiecali, że będą walczyć o każdą piłkę i nie będą łatwym rywalem.

W Wieluniu niewesołe nastroje, a w Bydgoszczy wręcz odwrotnie. Świetnie rozpoczęli sezon, od sprawienia niespodzianki w Kędzierzynie-Koźlu, pokonując tamtejszą drużynę 3:2. Później przyszedł czas na przegrany pięciosetowy bój z akademikami z Częstochowy, lecz była to przegrana po bardzo dobrym siatkarskim meczu. W ostatniej kolejce bydgoszczanie rozbili zespół z Olsztyna 3:0, nie dając im w żadnym z setów nawet najmniejszych szans na wygraną. Drużyna Delecty ma jednak swoje powody do smutku, gdyż w pierwszej kolejce kontuzji nabawił się ich kapitan Piotr Gruszka. To duże osłabienie dla tej drużyny. MVP ostatnich Mistrzostw Europy pauzował w Olsztynie, lecz na Wieluń miał być już gotowy. Przedmeczowe wypowiedzi rozwiewają jednak wszelkie wątpliwości, Piotrek nie jest jeszcze gotowy na 100% i prawdopodobnie nie zacznie tego meczu w pierwszej szóstce, tylko będzie wchodził na zmiany z ławki rezerwowych. Trener Waldemar Wspaniały ma jednak długą ławkę rezerwowych i z pewnością nie będzie to dla niego żaden problem, aby ustawić odpowiednio swoją drużynę.

Jak już wspominałem, Gruszka nie jest gotowy do gry i sztab trenerski musi jakoś załatać tą dziurę w składzie. Zamiast Piotrka zagra Pieczonka lub Serafin. Rotacja na tej pozycji w drużynie Bydgoszczy jest duża i naprawdę mają kim grać. Pozostali zawodnicy są w pełni sił. W zespole Wielunia podobnie, wszyscy zdrowi, gotowi do meczu i mocno zmobilizowani, aby zamazać plamę z Rzeszowa. Pozostaje nam tylko czekać na dobre siatkarskie widowisko. Wieluń wyjdzie w swoim normalnym zestawieniu, czyli Stelmach na rozegraniu, Nowak i Zajder na środku, Kordysz i Błoński na przyjęciu, Lubiejewski na ataku oraz Kryś na libero. Delecta najprawdopodobniej z Pieczonką i Sopko na przyjęciu, Woickim po przekątnej z Szymańskim, Jurkiewiczem i Cervenem na środku oraz Dębcem na pozycji libero. Na papierze lepszy skład ma oczywiście drużyna gości i co do tego nie można mieć żadnych wątpliwości. Jednak nie od dziś wiadomo, że wszystko zostaje weryfikowane na boisku, a przedmeczowe opinie ekspertów i kibiców mogą okazać się błędne.

Jako ciekawostkę dodam, że bilety zostały wyprzedane w całości, a więc będzie komplet(1500). Co ważne Bydgoszcz nie będzie miała żadnego dopingu ze strony własnych kibiców. Po incydencie bydgoskiego fan klubu w Olsztynie zarząd Delecty Bydgoszcz pozbawił go przywilejów klubowych. W tej sytuacji zostało dodane kolejne czterdzieści biletów dla kibiców gospodarzy, gdyż bydgoscy fani nie przyjadą na mecz. To tylko wzmocni doping dla Wielunia, a dopingujący kibice to jak wiemy "siódmy" gracz.

Długo się zastanawiałem jak ten mecz ugryzc i pograłem Delecte @ 1,35 w combosie oraz w innym combosie Delecta -1,5 @ 1,72. Jakoś bukmachersko nie widze innego wyniku jak wygrana Delecty za 3 punkty. Oczywiście chciałbym inaczej, lecz to tylko pobożne życzenia. Widzi mi się jakieś 3-1 dla gości, a więc overek 160 czy jakis 180 powinien również wejść. tongue

Bydgoszcz @ 1,35
Bydgoszcz -1,5 @ 1,72
over 160,5 pkt

Co do drugiego meczu to raczej go nie ruszam, dla mnie takie no bet, Częstochowa musi w końcu zagrać słabszy mecz, a Radom lepszy, bo muszą ugrać tego upragnionego seta wreszcie - to byłby naprawdę duży wstyd, żeby w czterech kolejkach nie wygrać nawet jednego seta. Jadar +2,5 @ 1,35 jakos nisko i nie zadowala mnie taki kurs, over 160,5 pkt to to samo i po tym samym kursie, także słabo - jednak to chyba najbardziej racjonalny zakład z tego meczu, a więc tak na chłopski rozum:

Jadar +2,5 or over 160,5 pkt @ 1,35

Gdybym miał obstawiać dokładny wynik tego meczu to jakieś 3-1 dla akademików oczywiście grin AZS ! gwizdek

Pozdro, Wojtas grin

Do góry
#3484284 - 29/10/2009 22:03 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Wojtas_]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

mecze nie będą transmitowane, jednak będzie można ich posłuchać na http://www.radiopolskasiatkowka.pl/ tongue

Do góry
#3484324 - 29/10/2009 22:40 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Wojtas_]
jakub Offline
enthusiast

Meldunek: 30/07/2009
Nawet na ipli nie bedzie meczy ?

Do góry
#3484334 - 29/10/2009 22:44 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: jakub]
Misiek Offline
Didżej

Dziś pokazują hit ligi kobiecej Muszyna-Bielsko, jutro Rzeszów-Jastrzębie

polsatsport.tv smile

Do góry
#3485659 - 30/10/2009 20:42 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Misiek]
Loonatic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/10/2009
No i Częstochowa nam się zesr.ała.
A co genialnego ma do powiedzenia pan Drzyzga?:

"- Obawialiśmy się tego, że zaczną grać dobrą siatkówkę. Poprzednie spotkania przegrali po 0:3. Musiał przyjść moment przełamania. Byli dodatkowo zmobilizowani i to zapewniło im trzy punkty.

<b>Za tydzień jedziecie do Rzeszowa. Z jakimi celami się tam udajecie?</b>

- Na pewno każdy punkt bierzemy w ciemno, lecz jedziemy tam po zwycięstwo.

Hahahaha laugh czyli obawiali się Jadaru, a do Rzeszowa jadą po zwycięstwo? Ot, debil...

Do góry
#3485738 - 30/10/2009 21:37 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Loonatic]
kazow Offline
Carpal Tunnel

kurde tak szybko wykasowaliscie ze nie zadzylem kupic peffki .... wrr a chcialem chate postawic

Do góry
#3485746 - 30/10/2009 21:47 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: kazow]
kazow Offline
Carpal Tunnel

a zeby nie bylo offtopa smile to kilka przemyslen na temat dzisiejszych spotkan

przeczucie mowi mi Resovia 3:0 ...no ale rozum podpiwada...no jak, dlaczego? przeciez Jestrzebie urwalo seta Skrze, cos tam potrafia, dlaczego nie maja ugrac w rzeszowie? ..no niech ktos mnie odwiedzie od zagrania 3:0

Politechnika ... ladnie grali ostatnio az do 2 seta..a potem stop co pozbawilo mnie ladnego kuponu , oj abrdzo ladnego ...teraz graja z Olsztynem ... mysle ze Olsztyn w koncu sie przelamie kiedys ... 3:1? 3:2?

Do góry
#3485862 - 30/10/2009 23:23 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: kazow]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Nie chce mi się pisać długich analiz, dzisiaj Rzeszów wygra 3-0 lub 3-1, a Politechnika myślę tak samo. Obie ekipy zgarną komplet 3 punktów tongue

Do góry
#3485909 - 30/10/2009 23:54 Re: PlusLiga Mężczyzn 2009/2010 [Re: Wojtas_]
Misiek Offline
Didżej

Resovia Rzeszów v Jastrzębski Węgiel 2 (+2.5 set hc) @1.55 Bwin / @1.45 betsafe / @1.42 Unibet

W 4 kolejce szlagierowo zapowiada się spotkanie Wicemistrza Polski Asseco kontra 3 zespół poprzedniego sezonu Jastrzębski Węgiel.

Goście dzisiejszego spotkania, będą chcieli zdobyć na pewno jakieś pkt, a żeby czołówka za bardzo im nie odleciała, pamiętamy, że w ostatniej kolejce u siebie polegali po dobrym meczu, stojącym na wysokim poziomie Mistrzom Polski Skrze Bełchatów 1-3. Spotkanie miałem okazję oglądać, każdy się ze mną zgodzi, że poziom był naprawdę miły dla oka i widać, że Abramov, Hardy, Yudin mogą w tym sezonie sprawić jakieś tam niespodzianki.
Terminarz jest taki, a nie inny... i dziś już wyjazd do hali na Podpromiu gdzie zmierzą się z obecnymi Wicemistrzami Polski z ekipą Rzeszowa.

Podopieczni Travicy natomiast również zagrali już sobie spotkanie z Mistrzem Polski ze Skrą w Bełchatowie i urwali punkt 'galaktycznym' co można nazwać myślę jakąś tam niespodzianką, choć wiemy, jakie Bełchatów miał problemy z atakującym itd.
Świetnie spisują się nowe nabytki, na pewno niesamowitą moc w ataku daje Białorusin Akhrem, razem z Wiką na przyjęciu wyglądają naprawdę na solidną parę, na rozegraniu również nowa postać Brazylijczyk Redwitz, który już dał nam popis swoich umiejętności choćby w Bełchatowie...

Faworytem spotkania jest zespół gospodarzy, ale czy aż takim, żeby dawać na nich kursy z przedziału 1.35-1.25@ ? Nie sądzę.
Uważam, że Jastrzębie jest w stanie powalczyć dziś z Rzeszowem jak równy z równym i będziemy świadkami po raz kolejny dobrego spotkania stojącego na super poziomie.

Opcja na co najmniej jednego seta dla gości w tym spotkaniu wygląda bardzo fajnie dla mnie i po @1.55 zostałem skuszony przez Bwin smile Dziś w godz 10-15 mogliśmy złapać nawet @1.55 w Bwin , już jest spadek na @1.4

GO TRĄBY po jednego, a później Igła już może wygrać mecz wink

Do góry
Strona 5 z 33 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 32 33 >

Moderator:  rafal08