Strona 2 z 17 < 1 2 3 4 ... 16 17 >
Opcje tematu
#3706841 - 19/02/2010 02:42 Re: Tobet [3] [Re: Moonchild]
januszch Offline
newbie

Meldunek: 23/10/2009
akurat jej mi najmniej szkoda, jak nie wie o co chodzi to niech nie odpowiada na pytania ale obawiam sie ze ang support jest tez w polsce do ludzi ktorzy tym jezykiem operuja

Do góry
Bonus: Unibet
#3706843 - 19/02/2010 02:44 Re: Tobet [3] [Re: Moonchild]
januszch Offline
newbie

tylko co oni zrozumieja w ang support jak czat jest po polsku ..............

Do góry
#3710415 - 20/02/2010 21:47 Re: Tobet [3] [Re: januszch]
januszch Offline
newbie

no i wlasnie zablokowali mi konto chcac scany dokumentow mimo ze juz im kiedys razy wysylalem bo wyplat robilem kilka, obawiam sie ze przez zacytowany czat z naszej rozmowy chca mnie usunac z listy grajacych , ale juz niebawem jak zalegalizuja w polsce granie przez neta to podejme inne kroki
TAKZE ODRADZAM GRAJACYM GRANIE U TEGO " BUKA " GDYZ JAK KTOS WYPLACA KASE TO MA WIELE PROBLEMOW
poinformuje co dalej z moja sprawa tymbardziej ze sa srodki na koncie

Do góry
#3710482 - 20/02/2010 22:22 Re: Tobet [3] [Re: januszch]
hunters Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2007
Kiedyś świetny buk i szybkie wypłaty, teraz same problemy. Potwierdzam ostatnio zeszli na psy! ODRADZAM GRANIE TAM.

Do góry
#3712377 - 21/02/2010 09:16 Re: Tobet [3] [Re: hunters]
januszch Offline
newbie

niby odpisuja w ciagu 15 min jak do tej pory ciagla olewka
maja w dupie klijentow , niech kazdy sobie odpowie czy warto u nich grac.?????????????

Do góry
#3712390 - 21/02/2010 10:18 Re: Tobet [3] [Re: januszch]
januszch Offline
newbie

mija juz 13 godz i ciagle cisza, tak sie wlasnie traktuje swoich graczy, totalna olweka dlatego niech kazdy oceni czy warto u nich zalozyc konto., jesli ktos chce przegrywa kila zl tygodniowo to kazdy bk jest ok ale innym nie polecam

Do góry
#3712392 - 21/02/2010 10:20 Re: Tobet [3] [Re: januszch]
januszch Offline
newbie

" to kazdy buk jest ok " mialo byc uciekla mi jedna literka

Do góry
#3712401 - 21/02/2010 11:21 Re: Tobet [3] [Re: januszch]
Tobet.com Offline
stranger

Meldunek: 25/06/2009
Witam

Nazywam sie Krzysztof i przez kilka najblizszych dni na forum rezprezentowal bede firme Tobet.
Jesli wszystko potoczy sie zgodnie z planem i admin tego forum nie bedzie mial zastrzezen to od 1 marca
kilka razy w tygodniu na wasze pytania i problemy odpowiadal bedzie wykwalifikowany pracownik, ktory mnie zastapi.

W nawiazaniu do postow uzytkownika "januszch" pragne zauwazyc, ze cala jego dzialanosc na forum, oraz chyba wszystkie posty
ograniczaja sie do szkalowania firmy Tobet. Najpierw do Pana XXX nie mozna zadzwonic by sprawdzic czy konto faktycznie nalezy do tej osoby.
W rzeczywisctosci jego tozsamosc trudno ustalic bo dysponuje wieloma kontami wliczajac dwie 54 letnie kobiety, przez 50 letniego mezczyzne
do 30 letniej kobiety, i na tym nie koniec. Tresc i poziom jego postow oraz rozmow na chacie pozwala przypuszczac, ze uzytkownik moze nie miec 18 lat.
Punkt 1.7 naszego regulaminu. Proby weryfikacji konta 53 letniej wtedy kobiety trwaja kilka tygodnii. Uzytkownik wielokrotnie na chacie
odgraza sie, ze zrobi nam na forach "takiego syfu", ze popamietamy go na zawsze. Wtedy tez zaklada login na mecz.pl zaczynajac swoja walke
z Tobet, gdzie twierdzi min, ze nie ma obowiazku posiadac telefonu. Po paru tygodniach udaje sie nam porozmawiac z pewna kobieta, ktorej wskazal
nam numer, w odpowiedzi na nasze pytanie wielokrotnie powtarza je przed odpowiedzia, ma trudnosci z odpowiedzia jakie zdarzenia typowala oraz
sposob w jaki przelewala srodki na konto w Tobet. Na podstawie tej rozmowy konto zostalo zamkniete. Zamkniete zostalo rowniez drugie konto, gdzie druga
53 letnia kobieta od razu przyznala, ze nie jest to jej konto lecz prawdopodobnie jej syna... 2 pozostale konta zostawilismy otwarte.
Zlamanych zostalo tu wiele zasad serwisu Tobet min: 1.4, 1.5, 1.6, 1.9 i przypuszczamy, ze 1.7 osoba korzystajaca z konta nie ma 18 lat, ten punkt brzmi:
"1.7 Użytkownik Tobet musi mieć co najmniej 18 lat.
W przypadku ujawnienia, iż konto założyła osoba, która nie ukończyła 18 lat, wszelkie znajdujące się na nim środki zostaną skonfiskowane, a samo konto zostanie zamknięte"
Nie mniej srodki zostaly wyplacone w miejsce wskazane przez uzytkowniczke.

Odnosnie ostatniego problemu Pana XXX, pragniemy zauwazyc ze regulamin Point Scorer H2H dostepny jest w naszym regulaminie
http://www.tobet.com/pol/home_page/rules.html i brzmi"Kto lepszy (punkty)
Wytypuj, który z pary zawodników uzyska najwięcej punktów (bramki + asysty). Jeżeli opcja X jest niedostępna, w razie remisu stawki
zostaną zwrócone. Jeżeli co najmniej jeden z zawodników nie wystąpi w meczu, stawki zostaną zwrócone. Uwzględniane są punkty uzyskane
w dogrywce. Bramki zdobyte w serii rzutów karnych nie są uwzględniane."

Sposob prowadzenia dyskusji Pana XXX z pracowniczka supportu Justyna, gdzie od razu po uzyskaniu od niej blednej odpowiedzi prosi o transkrypcje chata
na swoj email jednoznacznie wskazuje, ze czekal dokladnie na taka czyli bledna odpowiedz. Przypuszczamy, ze z jednej strony by miec wieksze szanse wejscia swojego zakladu
czyli 2 rozne regulaminy, lub by w razie przegranej rozpetac "piekielko", ktore nam wielokrotnie obiecywal... Dzis pan XXX przeszedl samego siebie, transkrypcje chata z roznych
ID w Tobet wysylajac na jeden i ten sam email, co tylko potwierdza lamanie regulaminu. Sprawa od tej chwili zajmowal sie bedzie, tylko i wylacznie nasz dzial bezpieczenstwa, ktory w weekendy nie pracuje.

Dalszej polemiki na forum z uzytkownikiem januszch prowadzic nie bede..

Odnosnie wielu skarg na wolne wyplaty na przelomie grudnia i stycznia, bardzo przepraszam w imieniu zalogi Tobet. Zwiazane bylo to z przeniesieniem dzialu finansow
naszej firmy. W najblizszej przyszlosci dolozymy wszelkich staran by poziom szybkosci wyplat wrocil
do tego, ktory byl naszym znakiem rozpoznawczym w pierwszych miesiacach dzialnosci.

W razie pytan i problemow sluze pomoca, zarowno na forum jak i wysylanych na priv.

Do góry
#3712411 - 21/02/2010 12:54 Re: Tobet [3] [Re: Tobet.com]
dewoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/12/2005
Wszystko ładnie pięknie tylko jeśli ma kilka kont to powinien byc już dawno zablokowany a nie dopiero jak robi problem.
Wynika z tego że nie tylko support jest niedouczonyu ale i informatycy czy też osoby odpowiadający za weryfikacje graczy.

Meritum sprawy.
Pracownica chatu wprowadzila klienta w bląd. Nie ma co insynuowac że zadał to pytanie żeby uzyskac taką odpowiedz. Niestety w tym przypadku wyszła niekompetencja waszej pracownicy. Swoją odpowiedzią wprowadziła klienta w bląd.
Nawet jeśli gracz wiedział o waszym blędzie to niestety za blędy trzeba płacic! Gracz jak się pomyli to nie zrobi sobie zwrotu a buk może i przeważnie robi. W takich przypadkach inni gracze mogą zobaczyc czy warto u takiego buka lokowac swoje pieniędze czy nie.

Do góry
#3712429 - 21/02/2010 17:11 Re: Tobet [3] [Re: Tobet.com]
Ý€$ Offline
old hand

Meldunek: 23/01/2008
Originally Posted By: Tobet.com
.... na nasze pytanie wielokrotnie powtarza je przed odpowiedzia, ma trudnosci z odpowiedzia jakie zdarzenia typowala oraz
sposob w jaki przelewala srodki na konto w Tobet. ....

Nie zamierzam w żaden sposó bronić multikontowców
ale stosowane metody uważam za naduzycie.

Owszem jest w regulaminie punkt:
Tobet zastrzega sobie prawo do zażądania od posiadacza już zarejestrowanego konta dodatkowych informacji
w celu zapobieżenia wykorzystaniu konta Tobet, karty kredytowej, konta bankowego lub konta e-wallet przez osoby niepowołane.

Nie wynika z niego, że odpowiedż na ma być udzielana w rozmowie telefonicznej (w dowolnym miejscu i czasie).

W jakim celu mam pamietać jak deponowałem środki i co grałem?
Nie kazdy jest "dziadkiem z STS-u", który celebruje swój "pociąg".

Na podstawie takich pytań można zamknąć wiele kont uczciwych użytkowników.

Odnośnie depozytów "małoletnich", to uważam, że uczciwe jest anulowanie zakładów i zwrot depozytów.
Konfiskate uważam za nadużycie
ale cóż może prawo Malty na to pozwala i stąd taki nalot bukmacherów.

Do góry
#3712458 - 21/02/2010 18:19 Re: Tobet [3] [Re: ݀$]
luki75 Offline
enthusiast

Meldunek: 02/12/2007
Pan Krzysztof z Tobetu insynuacją iż to klient czekał na określoną odpowiedź supportu totalnie się kompromituje i niestety nie odbiega daleko od poziomu, który reprezentują jego koledzy i koleżanki z pracy. Z prawnego punktu widzenia grac został wprowadzony w błąd przez pracownika firmy i to ona powinna ponieść konsekwencje swojego błędu. Tradycyjnie jednak Tobet będzie odwracał kota ogonem itd. Myślę, że w świetle takich tłumaczeń szkoda aby Pan Krzysztof poświęcał swój drogocenny czas na wypisywanie banialuk o zamiarach rozmówcy telefonicznego.
Z miesiąca na miesiąc Tobet schodzi poziomem w dół i nie jest to bynajmniej pojedyncza opinia. Zero profesjonalizmu supportu, totalne opóźnienia z wypłatami niedługo będzie jednym z wielu bez konkretnych plusów, szkoda na początku wrażenie było pozytywne

Do góry
#3712526 - 21/02/2010 19:32 Re: Tobet [3] [Re: luki75]
mkplus Offline
addict

Meldunek: 11/03/2008
hmmm... faktycznie dziwna sprawa... tobetu najwieksza zaleta bylo niewatpliwie szybka realizacja wyplat + mozliwosc gry nizszych lig.... natomiast tlumaczenie, ze dzial finansow sie przenosi i w "niedalekiej" przyszlosci bedzie lepiej to strzal w kolano bookmachera. Szczerze powiedziawszy szkoda ze pan z tobetu sie wypowiedzial bo to potwierdzilo moje obawy wzgledem firmy choc ostatnio nic nie wyplacalem. Jesli moja zaleta jest cos co przyciaga klientow a po kilku miesiach robie krok w tyl ze by ich stracic... czyli wracam do punktu wyjscia. Pan potwierdza, ze "najblizszej przyszlosci" czyli blizej nieokreslonym terminie praca dzilu finansow wroci do normy...czyli nadal mozemy napotkac problemy.... Ponadto Pan pisze ze pomimo zlamania regulaminu srodki trafily na konto gracza??? czyli da sie nagiac regulamin??? Nie wiem po co Pan sie wypowiedzial? bo bynajmniej nie po to by klientow uspokoic.... takie jest moje zdanie...

Do góry
#3713304 - 22/02/2010 01:07 Re: Tobet [3] [Re: mkplus]
SJS Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/06/2006
Teraz zauważyłem ta rozmowę z chatu i kompletna żenada zbliżacie się do poziomu obsługi jaki jest w betclicu... Dlaczego klient ma odpowiadać z błąd pracownika firmy? Mniejsza o to, że może ma założone kilka kont na dziadków, kota czy kogo tam jeszcze. Tylko gdyby zagrał ktoś inny też by mu kasy nie zwrócili... Odnośnie regulaminu - po to jest support aby ZNAŁ regulamin jak własną przysłowiową kieszeń i mógł pomóc klientowi odnaleźć dany zapis w regulaminie!.

Do góry
#3713655 - 22/02/2010 02:59 Re: Tobet [3] [Re: SJS]
hunters Offline
Carpal Tunnel

Tobetowiec się teraz już całkiem pogrążył...... Szkoda słów.

Kiedyś grałem regularnie i chwaliłem (można zobaczyć stare posty) teraz wiem, że nie warto.

Do góry
#3713784 - 22/02/2010 03:32 Re: Tobet [3] [Re: mkplus]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005
Originally Posted By: mkplus
hmmm... faktycznie dziwna sprawa... tobetu najwieksza zaleta bylo niewatpliwie szybka realizacja wyplat + mozliwosc gry nizszych lig.... natomiast tlumaczenie, ze dzial finansow sie przenosi i w "niedalekiej" przyszlosci bedzie lepiej to strzal w kolano bookmachera. Szczerze powiedziawszy szkoda ze pan z tobetu sie wypowiedzial bo to potwierdzilo moje obawy wzgledem firmy choc ostatnio nic nie wyplacalem. Jesli moja zaleta jest cos co przyciaga klientow a po kilku miesiach robie krok w tyl ze by ich stracic... czyli wracam do punktu wyjscia. Pan potwierdza, ze "najblizszej przyszlosci" czyli blizej nieokreslonym terminie praca dzilu finansow wroci do normy...czyli nadal mozemy napotkac problemy.... Ponadto Pan pisze ze pomimo zlamania regulaminu srodki trafily na konto gracza??? czyli da sie nagiac regulamin??? Nie wiem po co Pan sie wypowiedzial? bo bynajmniej nie po to by klientow uspokoic.... takie jest moje zdanie...

Gram u nich dosyć regularnie i musze stanąć w obronie Tobetu. Poza wspomnianym przełomem roku, kiedy to zresztą poinformowali o małych problmach z wypłatami, wszystkie płatności realizowane są bardzo szybko.

Do góry
#3714049 - 22/02/2010 04:47 Re: Tobet [3] [Re: Valverde]
mkplus Offline
addict

Meldunek: 11/03/2008
Originally Posted By: Valverde
Originally Posted By: mkplus

Gram u nich dosyć regularnie i musze stanąć w obronie Tobetu. Poza wspomnianym przełomem roku, kiedy to zresztą poinformowali o małych problmach z wypłatami, wszystkie płatności realizowane są bardzo szybko.

milo mi to czytac.... bo lubie tam grac

Do góry
#3714067 - 22/02/2010 04:57 Re: Tobet [3] [Re: mkplus]
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
Tobet bardzo dobry.Duża oferta na szczypiora.Ale pew nie nie płaci za reklamę głównemu szefowi,to lepsze inne badziewie.

Do góry
#3714074 - 22/02/2010 05:01 Re: Tobet [3] [Re: nawoj]
hunters Offline
Carpal Tunnel

Ja mam te same zdanie, bardzo dobra oferta... Jest jednak problem. Kiedyś wypłata do 24h. Teraz oczekiwanie nawet 7 dni. To trochę przesada... Mam nadzieję, że to sie zmieni....

Do góry
#3714670 - 22/02/2010 17:55 Re: Tobet [3] [Re: hunters]
Drizzd91 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/05/2007
Wypłaty szybkie, oferta z piłki całkiem niezla ale support szczególnie pani Justyna tragediaaaaaa

Do góry
#3715610 - 23/02/2010 02:25 Re: Tobet [3] [Re: Drizzd91]
zw1 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/08/2002
Poza (bardzo)umiarkowanymi limitami ja do tobetu tez nic nie mam.
Są zdecydowanie lepsi niż unibety, bwiny expekty czy bet365.

Do góry
Strona 2 z 17 < 1 2 3 4 ... 16 17 >

Moderator:  rafal08