Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#36919 - 08/06/2002 20:14 Re: wystawianie kursow kto był chetny do projektu
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał stiwi:
[qb]
System informatyczny można zrobić, jestem w stanie to sfinansować.

Tylko interesuje mnie stworzenie P2P ogólnoświatowego, a nie np. tylko dla użytkowników mecz.pl.

Jeśli ktoś miałby pomysły do realizacji i chciałby zrealizować taki projekt, to jestem w stanie w to zainwestować. Pod warunkiem oczywiście, że projekt będzie przemyślany - również pod względem generowania dochodu (np. prowizje od wystawianych zakładów itp)[/qb][/QUOTE]Jestem takze zainteresowany inwestycja w cos takiego. Ale wg mnie nie mamy szans konkurowac z bukami oferujacymi mozliwosci wystawiania zakladow. Bedzie za malo chetnych malo wystawionych kursow, sprzedaz ofert prawie niemozliwa ...

Wojtek

Do góry
Bonus: Unibet
#36920 - 08/06/2002 21:17 Re: wystawianie kursow kto był chetny do projektu
stiwi Offline
enthusiast

Meldunek: 12/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał WK:
[qb]
Jestem takze zainteresowany inwestycja w cos takiego. Ale wg mnie nie mamy szans konkurowac z bukami oferujacymi mozliwosci wystawiania zakladow. Bedzie za malo chetnych malo wystawionych kursow, sprzedaz ofert prawie niemozliwa ...

Wojtek[/qb][/QUOTE]Sądze, że przy dobrej promocji dobrze zrealizowany projekt jest w stanie odnieść sukces. A przecież na początek można oferować P2P tylko dla użytkowników z Polski, z czasem rozwijać się o inne kraje. Sądzę, że u nas coś takiego miałoby racje bytu, bo z tego co się orientuje to "Polacy nie gęsi" i też dużo grają w zakłady bukmacherskie

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08