#368045 - 14/04/2006 12:33
Re: www.hattrick.org
|
stranger
Meldunek: 14/04/2006
|
Siemacie ludziska, od niedawna gram w hattricka. Od niedawna tzn cały sezon (ten co sie wlaśnie skończył). Zaczynałem w VIII lidze, ale miałem problemy z ustawieniem graczy i pierwsze mecze ligowe przegrywałem 7,8,9 do zera :/, no ale po jakże wnikliwej analizie ustawienia moich graczy w końcu udalo mi sie ich właściwie poustawiać, czego efektem był wygrany sparing z drużyną z włoch 2:1. Pozwolę sobie zamieścić sprawozdanie z meczu. Quote:
I Bosoni - KS. Źródlana 1 - 2
Zobacz mecz: HT Live Data: 21.03.2006 o 19:00 MatchID: 69373206 Stadion: The Arena's Boson Widzów: 126
Warunki atmosferyczne były odpowiednie dla gry w piłkę i The Arena's Boson zapełnił się 126 kibicami. Drużyna Bosoni rozpoczęła mecz w ustawieniu 3-4-3. Na murawę wybiegli: Abate - Pollard, Kosef, Diotalevi - Giuliano, Gil, Bayer, Shaharabani - Quagliotti, Ruiz Miguel, Dan.
Drużyna Źródlana wybiegła na boisko w strategicznej formacji 4-4-2. A teraz króciutko skład, bo to w końcu najważniejsze: Sławiński - Szczakowiak, Bandurski, Buksa, Borowiecki - Ebertowski, Dyjach, Schönenberger, Arnista - Pustkowski, Ślęczka.
Szybko okazało się, że zespół Bosoni przyjął taktykę pressingu. Drużyna Źródlana preferowała konstruowanie akcji środkiem boiska. Zawodnik zespołu Bosoni, Pablo Ruiz Miguel, zdobył gola na 1-0 popisując się mocnym i precyzyjnym strzałem z dystansu. Zaskoczony bramkarz tylko odprowadził piłkę wzrokiem. Erwin Bayer stanął w 14 minucie przed szansą na zdobycie gola dla Bosoni, fatalnie jednak spudłował z najbliższej odległości. Drużyna Bosoni musiała od 23 minuty grać w osłabieniu. Czerwony kartonik zobaczył Miguel Gil, który jednym wślizgiem wyeliminował zarówno rywala jak i bocznego asystenta. Drużyna Bosoni zdawała się być lekko zdezorientowana co do przyjętej organizacji gry, której poziom spadł na solidny. Konsekwentnie stosowany pressing drużyny Bosoni często przynosił efekty. Na boisku wieje nudą... W 34 mogła paść wyrównująca bramka dla gości - Piotr Dyjach uderzył z rzutu wolnego minimalnie niecelnie. Leon Ebertowski (Źródlana) otrzymał żółtą kartkę w 35 minucie za niesportowe zachowanie. Zawodnicy zespołu Bosoni wyglądali na zagubionych na boisku. Poziom ich organizacji był zaledwie przeciętny. Tablica świetlna pokazywała rezultat 1-0 do przerwy. Zespół Źródlana dominował w spotkaniu, osiągając 70 procent posiadania piłki.
Trener (Bosoni) przeprowadził w czasie przerwy dodatkową odprawę taktyczną, dzięki czemu zawodnicy odzyskali solidny poziom zorganizowania na boisku. Po dośrodkowaniu z rzutu rożnego w 66 minucie Krystian Szczakowiak strącił piłkę w pole karne. Cóż za potworne zamieszanie, w końcu zawodnik drużyny Źródlana, Wilhelm Ślęczka, zdołał wepchnąć piłkę do bramki. 1-1. Drużyna Źródlana objęła prowadzenie w 69 minucie spotkania na 1-2 po zgrabnej akcji środkiem pola. Strzelcem bramki był Wilhelm Ślęczka. Zespół Bosoni miał wyraźne problemy z funkcjonowaniem przyjętego ustawienia i w efekcie poziom zorganizowania spadł na słaby. Drużyna Źródlana była bliska powiększenia przewagi. Wilhelm Ślęczka zdecydował się na strzał z prawej strony boiska. Kąt był jednak zbyt ostry i piłka trafiła w boczną siatkę. Czterdzieści pięć minut spotkania było zdominowane przez Źródlana, z imponującymi 64 procentami posiadania piłki.
Rãzvan Dan był najlepszym zawodnikiem drużyny Bosoni. Niestety, Boris Pollard zanotował fatalny występ. Adrian Buksa był niewątpliwie najbardziej wyróżniającym się zawodnikiem zespołu Źródlana. Wilhelm Ślęczka był jednak dużym rozczarowaniem. Końcowy wynik meczu: 1-2.
fragment na czerwono szczególnie mi sie podoba Ciekawe jakby to wyglądało w real A teraz do rzeczy, jakby ktoś chciał sparinga zagrać to prosze bardzo.
Nazwa drużyny: KS. Źrodlana numer ID: 264381
Tylko jakbym mógł, to prosze o łagodne traktowanie, bo po grze z moim kumplem miałem "skasowanych" 2 graczy na 5 tygodni ... No a pozatym to morale drużyny mam prawie najniższe Dobra to pozostaje mi czekać na propozcyje. Aha jeszcze jedno najbliższy sparing gram 19 IV 06 tak więc wolny będe dopiero za 2 tygodnie
|
Do góry
|
|
|
|
#368046 - 14/04/2006 12:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Quote:
Czerwony kartonik zobaczył Miguel Gil, który jednym wślizgiem wyeliminował zarówno rywala jak i bocznego asystenta.
Takiego tekstu w hattricku jeszcze nie widziałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#368049 - 14/04/2006 14:05
|
stranger
|
Znalazłem coś jeszcze, to też jest spoko: Janusz Kryczek nazwał sędziego ślepym idiotą, co niestety uniemożliwiło mu kontynuowanie meczu... Trybuny ucichły w 27 minucie, kiedy po dynamicznej akcji prawą stroną Hugon Sułowski wyprowadził drużynę gości na prowadzenie 0-1. Jurek Wiśniecki zwiększył prowadzenie gości potężnym strzałem z woleja po podaniu z prawej flanki. 0-2. Kibice gospodarzy zaniemówili. Paweł Dernoga niemal zapaśniczym chwytem powalił na ziemię rywala, który teraz protestuje przeciwko takim praktykom...Janusz Rams z rzutu rożnego, do piłki wyskoczył Romuald Sojecki o którym mówiło się kiedyś, że wsadzał głowę tam, gdzie inni bali się wsadzić inne rzeczy... A konkretnie nogę...No i to by było na tyle...
|
Do góry
|
|
|
|
#368051 - 14/04/2006 22:20
|
stranger
|
A no to spoko Będzie co poczytać ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#368056 - 17/04/2006 16:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Quote:
Witam, wiecie jak się prezentuje plan gier w przerwie międzysezonowej ? Chodzi mi o takie daty jak co sezon są, kiedy się Puchar Polski zaczyna, kiedy nowy sezon itp. Dziękuje z góry
to wszystko jest na forum elegancko rozpisane w dziale "dla początkujących"
|
Do góry
|
|
|
|
#368057 - 20/04/2006 16:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/05/2002
|
LICYTOWAĆ I TO JUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ ============= Wiktorian Halski (49380976) Lat 21, zadowalający stan formy, zdrowy Jest kontrowersyjny, z charakterem i nieuczciwy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca słaby. Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 4 500 Kondycja: znakomity Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: zadowalający Podania: kiepski Skrzydłowy: kiepski Defensywa: fantastyczny Skuteczność: przeciętny St.fragmenty: słaby Lista transferowa: środkowy obrońca
Termin: 20.04.2006 o 20:51
Cena wywoławcza: 3 200 000 zł
|
Do góry
|
|
|
|
#368061 - 26/04/2006 14:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/02/2003
|
kilka "nowych" komentarzy z moje dzisiejszego mecz:
- Jakby połamały się te linie zespołu...
- Hans Wicksten wszedł pięknym wślizgiem pod nogi przeciwnika! Tylko nie trafił w piłkę.
- Zawodnicy Pułtusk spędzili całą przerwę wpatrzeni w strzałki rysowane przez trenera.
|
Do góry
|
|
|
|
#368062 - 26/04/2006 14:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Quote:
Puchar Polski czas zaczac... powodzenia forumowicze
Do zobaczenia w finale
KS Łobodzianka - Baqu Baqu Squad 2 - 3
Baqu wygrać, ale ledwo ledwo
0-1 Miłosz Jarek (21) 1-1 Grzegorz Malecki (22) 1-2 Vadim Gîrlea (25) 2-2 Peter Lundhlius (84) 2-3 Ahamat bin Zainun (85)
jak wam poszło ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|