Ano. Nie wiem czy byłoby parę chętnych osób wpaść do Bydgoszczy na weekendowy turniej, bądź co bądź mocno obsadzony, mimo, że Henin ciąglę nie jest pewna swojego udziału w nim.
Ceny znośne i warto zobaczyć [damski] tenis na najwyższym poziomie.
Stronka turnieju wraz z cenami:
http://www.fedcup.com/ties/tie.asp?tie=100014385Moim zdaniem fajnie byłoby skołować kilka osób i wybrać się. Biletów nie powinno zabraknąć - tfu, będą bez problemu do dostania w kasie. No chyba, że Bydgoszcz to miasto tenisa o czym nie wiem

W gazetach piszą o turnieju w dniach 5-7 lutego. Na oficjalnej jest 6-7, więc może tego 5 coś miasto zaplanowało, by bardziej wypromowac imprezę.
Hala
ŁUCZNICZKA jest niemal w centrum miasta. Na hali jest restauracja, pod halą - fajna kręgielnia, a przy okazji potańcówka chociaż kluby są oddalone od hali o kilka minuty i można wybrać coś lepszego.
Dla tych, którzy chcą wpaść na mecze i się przekimać nie powinno zabraknąć miejsc noclegowych. Chociażby na przeciwko samej hali jest INTERNAT ZESPOŁU SZKÓŁ DRZEWNYCH. Czy coś takiego... Być może wynajmują wszystkim, a być może nie.
Z dworaca PKS na halę jest... kilka minut, bo trzeba tylko przejść przez kładkę. Z PKP już gorzej, ale nie ma tragedii.
Ja mam zjazd na UMK, ale postaram się być. W razie pytań chętnie odpowiem czy to tu czy na PW.