#3576808 - 23/12/2009 19:16
Re: OSKARY mecz.pl 2009 - NOMINACJE
[Re: Hokej_Fan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2009
|
Typer roku: włodar - każdy jego post sprawiał, że zanim wczytał się temat miałem już otwartą oferte u bukmachera Typer roku [piłka nożna]: Szewa - temat, w którym grał konsekwentnie niskie kursy zrobił na mnie ogromne wrażenie Typer roku [tenis ]: włodar - j/w Typer roku [koszykówka]: Big Ben - rzadko tam zaglądam ale jeśli się już zdarzyło jego post nigdy mnie nie zawiódł Typer roku [US Sports]: Skiper - zna się gość na rzeczy, nigdy nie omijam jego postów Moderator roku: Piostar - zawsze czujny i pomocny na quasi Odkrycie roku: Sam jestem tu pierwszy rok więc nie zabieram głosuOSKAR za całokształt: amk - choć nie znam to zawsze czytam, w jakimkolwiek dziale. Ma luz, którego niektórym brakuje. Tyle z mojej strony, opowiedziałem się tylko w kategoriach o których mam jakieś pojęcie. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
|
Do góry
|
|
|
|
#3577114 - 24/12/2009 01:00
[Re: onda]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
Złota malina: - e tam... Antymoderator roku: - spuśćmy zasłonę milczenia... Nagroda specjalna: Tak ode mnie dla Kumichala - 5 flaszeczek wina czerwonego wytrawnego...może się chłop przełamie...(poproszę o adres do wysyłki) Przepraszam Pana  A tę winko proszę wypić za moje zdrowie  I innych co się źle powodzi 
|
Do góry
|
|
|
|
#3577133 - 24/12/2009 01:23
[Re: kumichal]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/02/2004
|
Kategorie: Typer roku:Nie gram w zaklady i nie sledze watkow o typowaniu Pokerzysta roku:Rafal08 Zwycięstwo w RANKING POKERZYSTOW MECZ.PL. Moderator roku:Rafal08 Ciezka praca w dziale pokerowym. Tekst roku:W znaczeniu negatywnym: "co na dzis"Złota malina:Lenistwo, nie czytanie informacji ktore sa juz podane. Antymoderator roku:- Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *-
|
Do góry
|
|
|
|
#3577172 - 24/12/2009 01:55
[Re: kumichal]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Typer roku: włodar, Frog_lech, WNN, Bullet Typer roku [piłka nożna]: WNN, PremTyper roku  : włodar, Frog_lech, Bullet, Piostar, Kenny, Experto, Platini (trzej ostatni za wyniki w konkursach tenisowych, nie wystarczy dobra taktyka, trzeba mieć jeszcze odpowiednią wiedzę) Typer roku [koszykówka]: Big BenTyper roku  : vonseb, Valverde, Travis, RalphTyper roku [US Sports]: SkipperTyper roku [sporty zimowe]: Rivaldinho, Inzaghi78, KreczmerTyper roku [sporty motorowe]: drfocusTyper roku [siatkówka]: Korver, Misiek, Wojtas_ aka Amperek, GiertyszekPokerzysta roku: cromag, Bzyku, rafal08Moderator roku: Frog_lech, Piostar - duuuużo czarnej roboty wykonują chłopaki  Odkrycie roku: Bullet - mimo iż długo już z nami na forum, to ja go dopiero odkryłem w tym roku  Ech, gdyby dał mi się jeszcze wysypiać w sezonie tenisowym  Nagroda specjalna: Frog_lech
|
Do góry
|
|
|
|
#3577726 - 24/12/2009 05:10
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2007
|
siatka - Korver sporty zimowe - Inzaghi moderator - Platini argumenty powtarzaja się powyżej non stop  antymoderator roku: oli Brak merytorycznej wiedzy. Nie zna regulaminu, którym sie posługuje. Potrafi straszyć i pokazywać jak to wiele on może rozdając bany temu komu mu się spodoba, niekoniecznie słusznie. W merytorycznej dyskusji - milczy. Krótko i jednym słowem - Żenada.
|
Do góry
|
|
|
|
#3578400 - 24/12/2009 14:07
|
2fast 2furious
|
Moderator roku: Frog_lech, Piostar - duuuużo czarnej roboty wykonują chłopaki  Upsss, zapomniałem o Platinim  Człowieku, bez którego nie jeden dział/konkurs upadł na forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#3578401 - 24/12/2009 14:09
|
2fast 2furious
|
Moderator roku: Frog_lech, Piostar - duuuużo czarnej roboty wykonują chłopaki  Upsss, zapomniałem o Platinim  Człowieku, bez którego nie jeden dział/konkurs upadł na forum  No tak, godzina robi swoje  Prawidłowo powinno być tak: Upsss, zapomniałem o Platinim  Człowieku, bez którego nie jeden dział/konkurs upadłby na forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#3580236 - 27/12/2009 02:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/08/2007
|
Typer roku: Korver- za wiedzę, pasję i dużą skuteczność, a także chęć dzielenia się z innymi swoją wiedzą. Typer roku [piłka nożna]: Wychowany Na Nalewce- pasjonat, którego typy gram w ciemno, Typer roku [tenis ]: włodar- kolejny "wariat" z bardzo dużą wiedzą, którego typy również gram w ciemno Typer roku [koszykówka]: Big Ben- duża wiedza o NBA Typer roku [hokej ]: vonseb- pasjonat Typer roku [US Sports]: Big Ben- NBA ma w małym paluszku Typer roku [sporty zimowe]: Inzaghi78, Rivaldinho - wymiatają wiedzą Typer roku [sporty motorowe]- ? Typer roku [tor żużlowy]-? Typer roku [piłka ręczna]: nawoj- pewniak, którgo typy gram w ciemno Typer roku [siatkówka]- Korver- za wiedzę, pasję i dużą skuteczność, a także chęć dzielenia się z innymi swoją wiedzą. Typer roku [wyścigi konne]-? Typer roku [inne sporty]- retoox- za typy z piłki plażowej Pokerzysta roku:? Moderator roku:? Odkrycie roku: Korver- diamencik, którego odkryłem w tym roku Tekst roku:? Złota malina:? Antymoderator roku:? Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *
|
Do góry
|
|
|
|
#3584759 - 29/12/2009 20:06
[Re: Fro_Lech]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Ostatnio gram bardzo mało, forum śledzę sporadycznie, ale mimo to zagłosuję Typer roku: jarko33 - ten człowiek zna się na wszystkim Typer roku [piłka nożna]
19marcin08 - dobra wiedza na temat piłki, rozsądne typy, wysoka kultura osobista, poza tym - zawsze pomoże, gdy go o to prosiłem Wychowany_Na_Nalewce - dobre typy, wiele lig ma obcykanych, czasami z typów skorzystałem Typer roku [tenis ]
Fro_Lech - OGROMNA WIEDZA Z ZAKRESU TENISA. Uwielbiam czytać posty Kuby. Dobre typy. włodar - challengery ma obcykane, nie gra na siłę. Wiele razy skorzystałem z typów haku & Piostar - spora wiedza na temat tenisa, śledzą turnieje na bieżąco, nigdy mi nie odmówili pomocy na QCZ, gdy o coś pytałem. Typer roku [koszykówka]
Raffie - mimo, że wyniki kiepskie to szanuję go za to, że jakoby przejął po mnie pałeczkę i podjął się tematu typowania PLK. sebkos - zawsze chętnie przeczytam jego wpis, bo daje on do myślenia. Szkoda, że sebkos jednak pisze na forum sporadycznie jarko33 - ogromna wiedza koszykarska, znakomity typer, zawsze pomoże Typer roku [hokej ]
vonseb - duża wiedza, dobre typy, gdy do niego pisałem na PW z pytaniami nigdy nie odmówił pomocy Typer roku [US Sports]Do działu zaglądam sporadycznie, jednak posty Skipera i jego wiedza to coś więcej niż tylko dobre typy Typer roku [siatkówka]
_Korver_ - siatkarskie guru tego forum, a przy okazji znakomity kumpel Pokerzysta roku: ja nie umiem grać nawet w makao, więc totalnie nie mam pojęcia kogo nominować Moderator roku:rafal08 / Platini / Piostar / oli - władcy QCZ, tępią naganne zachowania co również popieram. Mnie z ich strony nigdy nic złego nie spotkało. Odkrycie roku:
onda - czemuś Ty Waldek dopiero teraz się ujawnił, co? Tekst roku: Nie śledzę forum aż tak wnikliwie, żeby wyłapywać wszystkie kwiatki, ale jeden tekst utkwił mi w pamięci: Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś panią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z MadagaskaruZłota malina: Wszyscy Ci, którzy posiadają ogromną wiedzę, a nie chcą się nią dzielić publicznie Antymoderator roku:
[g]um[p], g00niek - moderatorzy widmo. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt
Fro_Lech tomo
Duża wiedza, wiele dobrego zrobili dla tego forum. Starają się jak mogą. Od mnie nominacja dla tych dwóch panów.
|
Do góry
|
|
|
|
#3585700 - 30/12/2009 04:22
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Antymoderator roku: Domingos, g00niek, Feher, [g]um[p] - zero aktywności w działach w których są moderatorami [']
Antymoderator roku:
[g]um[p], g00niek - moderatorzy widmo.
Przykro... ale chyba zasluzylem.. chociaz do forumowego kosza troche tematow poszlo w tym roku.. Ale fakt, w mojej sytuacji straszliwie szybki rozwoj zycia zawodowego i osobistego byl odwrotnie proporcjonalny do aktywnosci na forum. Idzie pismo do szefa o usuniecie mnie ze wszystkich dzialow abym nie klul w oczy  Nie chcialbym wygrac tej kategorii  Pozdrawiam wszystkich udzielajacych sie 
|
Do góry
|
|
|
|
#3586604 - 30/12/2009 17:29
[Re: pettersen]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2005
|
Typer roku: WNN & włodar -klasa sama w sobie; ich typy gram w ciemno Typer roku [tenis ] : włodar [b]Typer roku [piłka nożna] : WNN, 19marcin08 Typer roku [sporty zimowe] :[/b] Rivaldinho, AG - rzadko tam zaglądam, ale Ci Panowie jakoś najbardziej mi się rzucili w oczy Typer roku[piłka ręczna]: nawoj & travis - za to, że chce się Im prowadzić monolog Moderator roku: Piostar - za czujność na QC Złota malina: cały QC i Ci wszyscy ludzie, którzy używają tego: Oskar Za Całokształt : dla każdego, komu chce się jeszcze pisać analizy, a nie tylko wklejać po fakcie wygranych kuponów
|
Do góry
|
|
|
|
#3586607 - 30/12/2009 17:40
[Re: s_LP]
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
OSKAR za całokształt: stiwi - człowiek doskonale zorientowany w dziedzinie e-walletów, przy tym bardzo pomocny i uczynny, chętnie dzieli się posiadaną wiedzą, merytorycznie i wyczerpująco udziela odpowiedzi na zadawane pytania i wątpliwości userów, wysoka kultura osobista
ZŁOTA MALINA Conrada
|
Do góry
|
|
|
|
#3589434 - 01/01/2010 03:26
[Re: Ark_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/07/2007
|
Typer roku: Typer roku [piłka nożna] ostatnio tym sportem mało się interesuje, więc nie zaglądam Typer roku [tenis ] włodar-uzasadnienie wyżej Typer roku [koszykówka] -Typer roku [hokej ] Typer roku [US Sports] Skiper - za wiedze. betowiec- bo podaje przed co gra  no i bardzo często dobre typy Typer roku [sporty zimowe] - Typer roku [sporty motorowe] - Typer roku [tor żużlowy] - Typer roku [piłka ręczna] - Typer roku [siatkówka] Korver-duża wiedza na temat siatkówka, często sugeruje się przy typowaniu co on zagra. Typer roku [wyścigi konne] - Typer roku [inne sporty] - Pokerzysta roku: rafal08 - wygrał ranking Moderator roku: rafal08 - najwięcej robi w swoim dziale Odkrycie roku: onda - bo się odkrył i pisze  Tekst roku: Ludzie nie żeńcie się bo finansowo się zrujnujecie a wasze życie towarzyskie i prywatne hobby legnie w gruzach ;p Fenyloetyloamina działa 3lata więc niektórzy licząc okres narzeczeństwa nie są już w sobie zakochani. Poza tym kobiety są tak skonstruowane od tysięcy lat że myślą zawsze o korzyściach materialnych płynących ze związku (mieszkanie, samochód, kasa na wojaże,dobre jedzenie, kosmetyki i ciuchy. Na dodatek człowiek nie dość że naćpany fenyloetyloaminą to jeszcze poddany praniu mózgu przez wybrankę,swoją rodzinę i przyszłych teściów "że już czas" decyduje się na ten pochopny krok w przepaść ;p Pewnego dnia budzisz się a pochodna amfetaminy przestaje działać słyszysz "chciałeś p nią to rób teraz sobie na nią" i myślisz sobie ja pier.. co ja zrobiłem ;p Małżeństwo to taki półotwarty zakład penitencjarny gdzie musisz pracować z wyrokiem dożywocia na swojego współwięźnia nawet jak dostaniesz zwolnienie warunkowe to i tak musisz dalej pracować na tego potwora który przed ślubem się kamufluje jak kameleon z Madagaskaru  Złota malina: kumichal-chce być fajny ale mu to nie wychodzi Antymoderator roku: ci co nic nie piszą na forum od X czasu Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt *
|
Do góry
|
|
|
|
|
|