Witam
Mam takie pytania odnośnie moneybrokers dodam tylko że chce zacząć grać w kasynach internetowych :
1.Jaki bank był by najlepszy do obsługi konta w MB (chodzi mi o to żebym mógł mieć do niego dostęp przez internet ,a po za tym żeby konto miało zbliżone możliwości jak w Mbanku ale żeby miało swoją siedzibie tzn. bank w którym mógł bym się zgłosić w razie problemów)?
2.Czy była by możliwość żeby pieniądze EUR zarobione w kasynie można było wypłacić na konto również w EUR bez przewalutowania na zł jeżeli tak to w jaki sposób dodam tylko że konto na MB chce założyć w walucie EUR ?
3.Chciał bym się również dowiedzieć w jaki sposób wpłacacie pieniądze do MB(chodzi mi o to czy jeżeli np w kasynie obowiązującą walutą jest EUR ,to czy wysyłacie to EUR z konta walutowego ,czy wpłacaćie na mb zł a moneybrokers samo przewalutuje je na euro? Waszym zdaniem co by lepiej się opłacało?
4.Ostatnie pytanie brzmi czy żeby obracać EUR będe musiał mieć konto walutowe i złotówkowe ,no i w którym banku było by najlepiej mieć takie konta a w jakim Wy macie banku takie konta??
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz
Piotrek