#2774875 - 13/12/2008 03:06
Re: pozostale ligi 2008/2009
[Re: Bullet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/12/2004
|
ORLEANS vs lyon Stawiam na wygrana gospodarzy , dobry sezon sie zapowiada, 4 amerykanow daje sobie calkiem niezle rade , ostatnio pierwsza i dosyc dotkliwa porazka u siebie z gravelines lub dijon nie pamietam dokladnie.Lyon na wyjezdzie bilans 3-4 i sadze ze na lekkim zmeczeniu.Rehabilitacja z bardziej utytulowanym zespolem na wlasnym parkiecie po porazce z leszczami jak najbardziej do grania po kursie 1.80
|
Do góry
|
|
|
|
#2807714 - 04/01/2009 02:03
[Re: pettersen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
do druzyny Pau-Orthez dolaczyl JaJuan Smith, wczesniej gral w University of Tennessee, pozniej w lidze letniej w Mavs i trenowal w Olimpiji Ljubljana, ale na parkiet nie wyszedl ani razu, kontrakt ma do 15.02
|
Do góry
|
|
|
|
#2807887 - 04/01/2009 02:55
[Re: yaaho]
|
journeyman
Meldunek: 31/12/2008
|
i co w zwizku tym sugerujesz ze pau izi dzis ??
|
Do góry
|
|
|
|
#2880747 - 31/01/2009 20:30
[Re: Baqu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2006
|
Antalya ma szanse pokonać wielkie Galatasaray. Drużyna przyjezdna zagra bez Cuneyta Erdena, Dejana Milojevica, Rashida Atkinsa i Milana Gurovica. Wszyscy są ważnymi zawodnikami swojej drużyny. Poza Milojevicem powinniście wszystkich znać. Atkins i Gurovic grali w PLK, a Erden to gwiazda Galatasaray. Antalya to dość nierówny zespół. Potrafią zagrać bardzo dobrze np. z Ankara Telecom ( wyjazdowe zwycięstwo 77:69 ) ale przytrafiają się mecze duuużo słabsze jak porażka z Fenerbahce ( prawie 40pkt straty ). Najważniejsze są osłabienia Galaty. Zostało im tylko 6 zawodników na poziomie ( nie liczę słabych Ozurganci i Guneya ). Antalya to groźny zespół. Liczę na ich dobry mecz i dzisiejsze zwycięstwo. Antalya Bsb. - Galatasaray Typ : Antalya Bsb. Kurs : 2.30Więcej typów na www.betbasket.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#2980180 - 16/03/2009 23:07
[Re: forty]
|
Carpal Tunnel
|
w szwedzkiej lidze dzis dosc ciekawy mecz... Jämtland Basket - Norrkoping Dolphins Delfiny to obecnie najlepsza ekipa liga, w sezonie zasadniczym kazdego ladnie gromili... i w pierwszym meczu playoffow niespodziewanie przegrali, teraz z nozem na gardle graja drugi mecz, po dzisiejszej porazce bedzie im strasznie ciezko wyjsc zwycięsko z tej rywalizacji.. wiec dzisiaj "trzeba" wygrac, a ze sa druzyna kilka klas lepsza to wiekszych problemow z tym nie powinno byc kurs w szwedzikch bukach spadl z 1.4 na 1.15, w pinku mozna jeszcze zagrac za 1.25, ja jednak polecam zagrac handi -8,5 po 1.97 (do meczu pewnie wzrosnie jeszcze do 10...). jest jeszcze jeden ciekawy zaklad w unibecie Norrköping Dolphins - Jämtland Basket Która drużyna awansuje? Delfiny po 1.25 mozna grac za 10/10 tak wiec awans Delfiny @ 1.25 10/10 UnibetDefliny -8,5 @ 1.971 5/10 Pinnacle
|
Do góry
|
|
|
|
#2980186 - 16/03/2009 23:15
|
member
Meldunek: 15/02/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2980202 - 16/03/2009 23:30
[Re: buczer]
|
Carpal Tunnel
|
Jämtland tracil po 90 pkt na mecz w ostatnich meczach sezonu zasadniczego... to ich obrona za solidna nie jest i ja linii u/o nie gram wiec sie nie wypowiem czy tu moze pasc under...
|
Do góry
|
|
|
|
#2980256 - 17/03/2009 00:35
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/05/2006
|
w szwedzkiej lidze dzis dosc ciekawy mecz... Jämtland Basket - Norrkoping Dolphins Delfiny to obecnie najlepsza ekipa liga, w sezonie zasadniczym kazdego ladnie gromili... i w pierwszym meczu playoffow niespodziewanie przegrali, teraz z nozem na gardle graja drugi mecz, po dzisiejszej porazce bedzie im strasznie ciezko wyjsc zwycięsko z tej rywalizacji.. wiec dzisiaj "trzeba" wygrac, a ze sa druzyna kilka klas lepsza to wiekszych problemow z tym nie powinno byc kurs w szwedzikch bukach spadl z 1.4 na 1.15, w pinku mozna jeszcze zagrac za 1.25, ja jednak polecam zagrac handi -8,5 po 1.97 (do meczu pewnie wzrosnie jeszcze do 10...). O jakim bukmacherze mówisz ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2980372 - 17/03/2009 01:49
[Re: GreyTiger]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/05/2006
|
gwoli wyjaśnienia bo chyba się nie doczekam na odpowiedź od yahoo...
Uraczony wiedzą tajemną, przynajmniej dla mnie na temat zachowania kursów u szwedzkich bookmacherów, postanowiłem poszperać w sieci i doszedłem do ciekawych wniosków. Otóż, w Szwecji mamy do czynienia z monopolem państwowym jeśli chodzi o zakłady sportowe, ale również wszystkiego rodzaju gry: bingo, keno, czy coś tam. Parlament szwedzki uchwalił, że jedynie dwaj "aktorzy" będą mogli świadczyć swoje usługi na szweckim rynku zakładów wzajemnych, są to AB Svenska Spel oraz AB Trav och Galopp. O ile Trav och Galopp ukierunkowany jest tylko na wyścigi koni, o tyle Svenska Spel skupia się na najpoluarniejszych sportach w Szwecji, tj bandach, innych bandach i oczywiście hockeyu. Nie ma tam słowa o koszykówce, a przy reszcie oferty canbet wygląda jak nażarty pudel. Działalność wszystkich innych bookmacherów, z wyłączeniem tych, o których wspomniałem jest zabroniony i ścigany z urzędu wysokimi karami. Gdzie zatem grają szwedzcy wielbiciele koszykówki ? Oczywiście w dobrze nam znanych firmach z dobrze rozwiniętym szwedzkim supportem, np: betsson, expekt, nordictbet. Niestety w żadnych z tych booków kurs początkowy na to spotkanie ani nie osiągnął granicy początkowej 1.4 ani tym bardziej teraz NIEMOŻLIWE jest znalezienie kursu mniejszego niż 1.2. Świadczy o tym m.in.http://oddsoddsodds.com/, reszta softu do porównywania kursów ze szwedzkiej koszykówki ze względu na popularność tego sportu wśród graczy nie ma tego w swoich bazach. Ale dla pewności sprawdziłem osobiście większość booków ze szwedzką flagą i w żadnym, ale to w żadnym booku nie było kursów o którym wspomina yahoo.
Stąd konkluzja po co ktoś podaje do ogólnej wiadomości takie informacje jak nieprawdziwe kursy, wprowadzając ludzi w błąd i rozmazując rzeczywisty obraz sytuacji???????
|
Do góry
|
|
|
|
#2980494 - 17/03/2009 02:54
[Re: Kellthorn]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2007
|
może chciał przez to podkreslic jak bardzo jest pewny tego typu eeeee... nie ma co sie przyczepiac jego to sumienie... a każdy dobrowolnie decyduje co zagra swoja drogą Kellthorn ciekawych rzeczy sie dowiedziałeś dzięki temu i podzieliłeś się z innymi.. na przyszłość będzie juz wiadomo.. pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#2980533 - 17/03/2009 03:09
[Re: Kellthorn]
|
Carpal Tunnel
|
gwoli wyjaśnienia bo chyba się nie doczekam na odpowiedź od yahoo...
Uraczony wiedzą tajemną, przynajmniej dla mnie na temat zachowania kursów u szwedzkich bookmacherów, postanowiłem poszperać w sieci i doszedłem do ciekawych wniosków. Otóż, w Szwecji mamy do czynienia z monopolem państwowym jeśli chodzi o zakłady sportowe, ale również wszystkiego rodzaju gry: bingo, keno, czy coś tam. Parlament szwedzki uchwalił, że jedynie dwaj "aktorzy" będą mogli świadczyć swoje usługi na szweckim rynku zakładów wzajemnych, są to AB Svenska Spel oraz AB Trav och Galopp. O ile Trav och Galopp ukierunkowany jest tylko na wyścigi koni, o tyle Svenska Spel skupia się na najpoluarniejszych sportach w Szwecji, tj bandach, innych bandach i oczywiście hockeyu. Nie ma tam słowa o koszykówce, a przy reszcie oferty canbet wygląda jak nażarty pudel. Działalność wszystkich innych bookmacherów, z wyłączeniem tych, o których wspomniałem jest zabroniony i ścigany z urzędu wysokimi karami. Gdzie zatem grają szwedzcy wielbiciele koszykówki ? Oczywiście w dobrze nam znanych firmach z dobrze rozwiniętym szwedzkim supportem, np: betsson, expekt, nordictbet. Niestety w żadnych z tych booków kurs początkowy na to spotkanie ani nie osiągnął granicy początkowej 1.4 ani tym bardziej teraz NIEMOŻLIWE jest znalezienie kursu mniejszego niż 1.2. Świadczy o tym m.in.http://oddsoddsodds.com/, reszta softu do porównywania kursów ze szwedzkiej koszykówki ze względu na popularność tego sportu wśród graczy nie ma tego w swoich bazach. Ale dla pewności sprawdziłem osobiście większość booków ze szwedzką flagą i w żadnym, ale to w żadnym booku nie było kursów o którym wspomina yahoo.
Stąd konkluzja po co ktoś podaje do ogólnej wiadomości takie informacje jak nieprawdziwe kursy, wprowadzając ludzi w błąd i rozmazując rzeczywisty obraz sytuacji??????? podejrzewam, ze uzytkownika o nicku "yahoo" nie wypowie sie w tym temacie, w ogole nie znam kolesia piszac o "szwedzkich" bukach myslalem o takich ktore sa w szwecji najpopularniejsze, a kursy ktore podalem dotycza Unibetu, wczoraj widzialem tam na ten mecz kurs w okolicach 1.3, dzisiaj po poludniu bylo 1.12, z tym poczatkowym "1.4" chyba rzeczywiscie przesadzilem, ale 1.35 bylo na 100%... aaaaaa, zapomnialem wczesniej dodac, ze gwiazda Delfinow jest 37 letni juz "Józek"...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|