Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#3567194 - 17/12/2009 07:22 Re: Praca w FM Group! [Re: Linc]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Meldunek: 04/01/2007
mi wystarczy, że widzę co praca w tej firmie robi z ludzi na przykładzie gnacika, nic innego się nie liczy tylko kup produkt lub zatrudnij się ! nie liczy się szacunek, prawdomówność, itp. po prostu masz kur.wa kupić i koniec !

Do góry
Bonus: Unibet
#3567198 - 17/12/2009 07:24 Re: Praca w FM Group! [Re: Linc]
pauL005 Offline
old hand

Meldunek: 04/08/2004
Słyszałem że jak struktura pod Tobą złapie 12% to trochę można odpuścić bo już sama będzie szła.

Szewa, spróbuję chociaż trochę Ci tą sprawę rozjaśnić. Jeżeli chodzi o zarabianie, to żeby stabilnie utrzymywać się przy zarobkach 2 - 3k musisz mieć pod sobą około 400 osób, bo wiadomo nie wszyscy co miesiąc kupują, a gdzieś tam znajdą się sprzedawcy którzy to nadgonią. Generalnie im więcej ludzi tym większe zarobki. To ile zarobisz zależy od poziomu na jakim są osoby bezpośrednio pod Tobą. Jeżeli Gnacik jest na 21% to jego wypłata z struktury którą widzimy na obrazku wynosi: (21% - 18%) * punkty grupy danej osoby czyli w tym przypadku 27006. Czyli z tej grupy zarobił ponad 800zł.

I żadna piramida argentyńska to nie jest bo od zwerbowanej osoby nic nie mamy. Jeśli ktoś się zapisze, a nie będzie kupował lub/i rozbudowywał struktury to po roku po prostu znika z systemu.

Do góry
#3567218 - 17/12/2009 08:01 Re: Praca w FM Group! [Re: ArtekPotito]
Krystian Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
Originally Posted By: ArtekPotito
mi wystarczy, że widzę co praca w tej firmie robi z ludzi na przykładzie gnacika, nic innego się nie liczy tylko kup produkt lub zatrudnij się ! nie liczy się szacunek, prawdomówność, itp. po prostu masz kur.wa kupić i koniec !

no dokladnie piwo totalna zenada to jest laugh

Do góry
#3567228 - 17/12/2009 08:16 Re: Praca w FM Group! [Re: ArtekPotito]
[a]domaitis Offline
solus contra omnes

Meldunek: 17/02/2002

ale bulwers laugh wink

Do góry
#3567235 - 17/12/2009 08:29 Re: Praca w FM Group! [Re: gnacik]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: gnacik
ja tych kosmetyków nie sprzedaję tylko używam, buduję strukturę oraz zarabiam.

Weź sie w końcu Gnacik do jakiejs pracy i skończ to amwayowskie pieprzenie.

Taki kit o mozliwości wspaniałych zarobków mozesz sprzedawać albo kompletnym przygłupom albo zaślepieńcom.

Jak nie przestaniesz to zasłuzysz na miano Rydzyka akwizytorki smile

Do góry
#3567236 - 17/12/2009 08:32 Re: Praca w FM Group! [Re: Amkwish]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Stare jak swiat, ale ciagle prawdziwe:

"Amway jest jak sekta"

Do góry
#3567238 - 17/12/2009 08:36 Re: Praca w FM Group! [Re: [a]domaitis]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Meldunek: 04/01/2007
Originally Posted By: [a
domaitis]

ale bulwers laugh wink
chyba źle zrozumiałeś

Do góry
#3567240 - 17/12/2009 08:37 Re: Praca w FM Group! [Re: ArtekPotito]
[a]domaitis Offline
solus contra omnes

Meldunek: 17/02/2002
dobrze zrozumiałem, a ato czy coś kupisz zależy wyłącznie od ciebie nie od jakiegoś akwizytora..

Do góry
#3567249 - 17/12/2009 08:59 Re: Praca w FM Group! [Re: gnacik]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005

I sobie gadajcie co chcecie...

Ja zacząłem działać dopiero na początku lipca, więc efekty są niezłe, jak ktoś chce podobnie to zapraszam :-)

Pozdrawiam,
Janusz

3,5 kafla za pół roku?

Do góry
#3567263 - 17/12/2009 10:18 Re: Praca w FM Group! [Re: Llama]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
@Szewa - To jest wypłata tylko z tego miesiąca, akurat w tym jest petarda, bo w ubiegłym nie załapałem się nawet na 18%, ale teraz jest to zrozumiałe... święta.

@Linc - Mylisz się, przeczytaj sobie najlepiej ten artykuł: http://www.wprost.pl/ar/174762/Czym-jest-network-marketing/?I=1395, trochę streszczony, szerszą wersję mogę podesłać zainteresowanym na e-maila. W każdym bądź razie nie dostaje się kasy za samo wpisanie i nie jest to żadna "piramidka", takowe są akurat w Polsce jak i całej UE nielegalne, ale więcej o tym w artykule.

@ArtekPotito - Jaki urażony, sorry, ale to Ty pierwszy byłeś dla mnie niemiły więc się nie dziw, że kazałem Ci po prostu spie*dalać.

@Krystiann & amkwish - kolejni znawcy, również odsyłam do artykułu z Wprost.

Nie zależy mi już na tym aby na siłę kogoś z Was przekonać, przekonałem do tego już odpowiednio dużą ilość osób i teraz niech to się samo rozwija. Po prostu zamieściłem tego screena aby pokazać Wam, że to jednak działa i w pewnym sensie "utrzeć nosa" tym wszystkim niedowiarkom, którzy na początku mojej działalności w FM mnie wyśmiewali. Jak już w jednym poście napisałem: "I sobie gadajcie co chcecie...". Dla Was niech to będzie żenada, ale ciekawe komu za pół roku będzie łatwiej zarobić 2-3k. Wszystko jest kwestią czasu.

@pauL005 - Działasz w FM lub jakimś innym MLMie ? Bo widzę, że jakąś wiedzę masz.

Do góry
#3567496 - 17/12/2009 19:06 Re: Praca w FM Group! [Re: gnacik]
pauL005 Offline
old hand

Meldunek: 04/08/2004
Jestem w FM, tyle że ostatnimi czasy się opierdzielałem a gościo pode mną poważnie działa i już na 15% jest, a ja teraz muszę boki gonić. Nie wiem czy mi się uda, ale do czerwca, ew. lipiec chciałbym na perle być.

Do góry
#3567551 - 17/12/2009 19:37 Re: Praca w FM Group! [Re: pauL005]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
obejrzyjcie sobie dokumentalny film o Amwayu, o ile mi wiadomo ponownie zakazali sądownie puszczanie tego w TV, mozna znaleźć na necie...
przyznam, że kiedyś, za młodu - staaare czasy tongue byłem na kilku spotkaniach Amwaya, swoje zdanie mam - jest to dokłądnie to samo co proponuje gnacik.
Oczywiscie nikogo nie krytykuje bo nie jest to zadne oszukiwanie ludzi itp. zadna praca nie hańbi aczkolwiek czasami opiera się to na żerowaniu na nieświadomosci innych... nie mowie ze tak jest w tym przypadku. Na szczęście obecnie, przynajmniej w Polsce coraz więcej ludzi ma wyrobioną opinię na ten temat.
Produkt produktowi nierówny - natomiast system jest identyczny...

na pewno niektorzy zarabiają na tym pieniadze ale trzeba miec do tego odpowiedni charakter...

pozdro

Do góry
#3567570 - 17/12/2009 19:45 Re: Praca w FM Group! [Re: Mitul]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

@pauL005 - Tak późno ? Ja wtedy myślę już o Amarancie i bujaniu się C Klasą :-)

@Mitul - FM ma z Amwayem tyle wspólnego, że to i to, to są MLMy, filozofia działania jest jednak inna, ale to już trzeba by było się bardziej zagłębiać w temat.

Do góry
#3567588 - 17/12/2009 19:52 Re: Praca w FM Group! [Re: gnacik]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
@pauL005 - Tak późno ? Ja wtedy myślę już o Amarancie i bujaniu się C Klasą :-)

@Mitul - FM ma z Amwayem tyle wspólnego, że to i to, to są MLMy, filozofia działania jest jednak inna, ale to już trzeba by było się bardziej zagłębiać w temat.

dosłownie cytujesz amwayowców .......ale oczywiscie to coś innego laugh laugh

Do góry
#3567688 - 17/12/2009 20:48 Re: Praca w FM Group! [Re: AGASSI]
Skull Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/04/2004
Przerzuciłem neta i jedynie na torrentach jest "Witajcie w życiu Amway".
Czy mógłby ktoś podrzucić na coś bardziej dostępnego dla mnie?
Musze wyszukać sposoby manipulacji grupy na jednostkę i odwrotnie, zapowiada się ciekawie smile

Do góry
#3567698 - 17/12/2009 21:02 Re: Praca w FM Group! [Re: Skull]
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
a jak z podatkami? grin

Do góry
#3567703 - 17/12/2009 21:08 Re: Praca w FM Group! [Re: polskignom]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: polskignom

"Amway jest jak sekta"

Dokładnie, dlatego rzuciłem "linka" do Rydzyka.

Kompletne pranie mózgu, a najbardziej zabawne jest to, ze mózgopracze najbardziej żerują na tych, którym wciskają kit, ze bedą takimi samymi kokosiarzami jak oni.

Tysiace Gnacików popierdala w pocie czoła, by zdobyć kolejny stopień wtajemniczenia i dumnych, jak to na nich pracuja podrzedni frajerzy, których zwerbowali.

Potem okazuje sie, ze to Gnaciki sa goleni przez tych, którzy sie podczepili wcześniej do sekty lub ja założyli.

"FM to zupełnie co innego" - to stwierdzenie świadczy niezbicie o tym ,ze Gnacika juz wyprali laugh

Sami podrzucili to kłamliwe porównanie, a teraz On dałby sie za to rozstrzelac ,tak swiecie w to wierzy.

Do góry
#3567718 - 17/12/2009 21:20 Re: Praca w FM Group! [Re: Amkwish]
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
lol

panowie ... nie ma nic za darmo w FM ... nie dzialasz - nie masz nic ... dzialasz - efekty sa widoczne na koncie

jestem w tym od jakiegos czasu i jeszcze ani razu nie dostalem telefonu z tekstem "masz cos zamowic w tym miesiacu" ... "zamow perfume bo inaczej dostaniesz kare pieniezna" ...

nie chodze po znajomych i nie prosze by cos ode mnie kupili ... mowie tylko ze mam perfumy ... jak ktos chce to kupi jak nie to nic sie nie dzieje ... a w miesiacu zawsze pare zlotych wpadnie ... widze ze wiekszosc ma na ten temat krytyczne zdanie a tak na prawde dokladnie nie wie o co chodzi ... wejdz zacznij dzialac a na pewno zmienisz zdanie ... gwarantuje

Do góry
#3570253 - 19/12/2009 04:32 Re: Praca w FM Group! [Re: Amkwish]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: amkwish
Originally Posted By: polskignom

"Amway jest jak sekta"

Dokładnie, dlatego rzuciłem "linka" do Rydzyka.

Kompletne pranie mózgu, a najbardziej zabawne jest to, ze mózgopracze najbardziej żerują na tych, którym wciskają kit, ze bedą takimi samymi kokosiarzami jak oni.

Tysiace Gnacików popierdala w pocie czoła, by zdobyć kolejny stopień wtajemniczenia i dumnych, jak to na nich pracuja podrzedni frajerzy, których zwerbowali.

Potem okazuje sie, ze to Gnaciki sa goleni przez tych, którzy sie podczepili wcześniej do sekty lub ja założyli.

"FM to zupełnie co innego" - to stwierdzenie świadczy niezbicie o tym ,ze Gnacika juz wyprali laugh

Sami podrzucili to kłamliwe porównanie, a teraz On dałby sie za to rozstrzelac ,tak swiecie w to wierzy.

Jest też cała masa takich Amkwish'ów, którzy opierając się na jakimś stereotypie i wszelkich legend jakie gdzieś tam usłyszeli o Amwayu i myślą, że wszystko wiedzą, zupełnie jakby znali plan marketingowy każdego MLM'a.

Dziw mnie bierze, że akurat Tobie jest to ciężko zrozumieć, że chodzi o stworzenie siatki STAŁYCH KLIENTÓW, którzy kupują na własne potrzeby, a nie sprzedają i jeżeli zbuduje się odpowiednio duża strukturę to ma się z tego niezła kasę. A to czy komuś się podobają produkty FM to już drugorzędna sprawa, nikt do niczego nie zmusza i jest to dobrowolny wybór ludzi, czy chcą z tego korzystać czy nie. Ale dla Ciebie pewnie to i tak będzie sekta :/...

Do góry
#3600957 - 07/01/2010 08:22 Re: Praca w FM Group! [Re: gnacik]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Witam co to jest to FM GROUP nie za bardzo wiem choć gnacik za każdym razem o tym wspomina może to jakaś sekta tudzież sekcja sam nie wiem ale myślę, że pierwszy człon zdania to FUCK a jak znam gnacika to mi się to źle kojarzy, ale skoro chłop czerpie z tego obustronne korzyści to musi byc ok pozdrawiam serdecznie jeszcze raz.

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08